Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971641 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Pozitif konuşurmuş o yüzden ağustosta bitecek demiş
Şimdi eylül 15 diyor kim inansın sana?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:00:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fikret Orman ölüm vuruşu yaparak ibreyi tersine çevirdi olduğu gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Pozitif konuşurmuş o yüzden ağustosta bitecek demiş
Şimdi eylül 15 diyor kim inansın sana?

İşte ben bu yalanlara ayar oluyorum

Dün daha mabet 3 ay sürecek çatı 3 ay sahaya ellemeyecegiz dedi , en olası ocakta faal stat

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:02:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bütçemiz 466 milyon diyor nasıl oluyor o iş  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İşte ben bu yalanlara ayar oluyorum

Dün daha mabet 3 ay sürecek çatı 3 ay sahaya ellemeyecegiz dedi , en olası ocakta faal stat

Yalan konuşuyor diyoruz uslubuna dikkat et diyorlar edelim bakalım...

O kadar üye konuştu.Onlarca soru soruldu,başkan not almamış galiba ben tek tek cevaplamasını beklerdim

Çevrimdışı talha

Bu adam bu hitabetle ülkeye başbakan bile olur yemin ediyorum. :D :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

F.Orman:
Süleyman Seba'yla paralel hareket ediyoruz

Çevrimdışı Deniz

Anç ayni konuşmanın 10 da birini tff ye ve mhk ye yapsaydi keşke agzi iyi laf yapiyormus ,şaşırdım..

İlginc bir kongre oluyor,yonetim stad konusunda hakli ,muhalefet stadi cok küçümsüyor bu ciddi haksizlik.

Yalniz sunu da soylemeden edemeyecem,yonetim sportif basarisizliklara hicbir savunma getiremedi.basarisiz olduklarini kabul ediyor olmalilar.

Yonetim ibra edilir ve bu kongreden ciddi dersler cikarir  çıkarmalıdır. Artik sportif basari sart bu yaz teknik direktör ve transfer konusunda ince eleyip sık dokunur artik isin sakasi kalmadi.sadece stad yapiyoruz,borclari azaltmaya ugrasiyoruz safsatasini da biraksinlar kulubun basina iyi bir ekonomist+iyi bir müteahhit getirsen o da bunlari yapar.ya basari ya basari baska yol yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:05:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalan konuşuyor diyoruz uslubuna dikkat et diyorlar edelim bakalım...

Uslübüna 3 aydır dikkat etmeyen birisi olduğun için mimlenmiş olmanı normal karşılaman gerek.

Açık uyarı çok nadir yaptım şahsına dikkate almamak da ısrar ediyorsun nasıl bir uygulama istersin?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bugünkü kongreden sonra içim daha da karardı ne olacak halimiz bilmiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:08:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugünkü kongreden sonra içim daha da karardı ne olacak halimiz bilmiyorum.

Aksine iyi şeyler oldu.

Artık baya baya insanların konuşacaklarının farkına varmışlardır bu kadar rahat hareket edemezler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Uslübüna 3 aydır dikkat etmeyen birisi olduğun için mimlenmiş olmanı normal karşılaman gerek.

Açık uyarı çok nadir yaptım şahsına dikkate almamak da ısrar ediyorsun nasıl bir uygulama istersin?

Daha önceki uyarılarına sesimi çıkardığımı hatırlamıyorum,maç başlığında sinirden yazmışlığım var.

Fikret Orman yalan konuşuyor,zırvalıyor diyorum...Ne hakaret ediyorum ne bir şey yapıyorum mesaj siliyorsun

Standartlarınızı belirleyin ona göre yazalım o zaman.Slaven Bilic yalan konuşuyor desem umursamazsın,Fikret Orman'a gelince sıkıntı oluyor.

Çevrimdışı Renton

Aha akatlara 15 bin kişilik sponsor parasıyla tesis yapacakmış borç artmaya devam
See you in another life,brother.

Çevrimdışı f_madida

500 milyonluk butce nasil olacak onu ben de merak ettim...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Alper1903

Kaybedilen kupalar, şampiyonluklar?

Çevrimdışı talha

Aha akatlara 15 bin kişilik sponsor parasıyla tesis yapacakmış borç artmaya devam

Bu kafada daha çok insan varsa yapmasın, böyle mantık olmamalı.

Çevrimiçi Necmi

Adamlar kimsenin adamı olmadığı için darbeci sıfatı yedide mahkemelere gitti asıl ormana sor etliye sütlüye karışmıyor.Senin başkan olduğun takımın taraftarı darbeci sıfatı yemiş 1 kelime laf etmiyorsun hakemler eziyor 1 kelime etmiyorsun demirörene 1 kelime etmiyorsun bunları soralım
iyide haklısın diyeyim sana ama haklı değilsin
demirören o koltukta 8 yıl oturdu tek bir laf etmeyenler bu gün kimseye neden etmiyorsun diyemez bu bir
Gezi olayları forzanın tercihidir. Kulübü bunun içine çekemez. Üzümü sapını birbirine karıştırmayalım
gezi olaylarının içine girerken nasılsa kulüp gelir beni kurtarır diyemi girdin. kulübün ve yönetimin böyle bir misyonumu var.
Benim siyasi çizgimi burda herkes bilir Forzayla paralellik gösterdiğini inkar etmem ama kardeşim haksızsın
bu tip işlerin içine giriyorsun başta yanlız kalmayı kabul edeceksin Kulüp sana destek vermez vermemeside gerekiyor
sen düşünmüyorsun belki ama yönetim Beşiktaşı düşünmek zorunda sizin dediğiniz kadar basit işler değil bu işler.
herşeyden önce derneğiz. kimsenin adamı değil diyorsun ama Beşiktaşın göbeğinde bir siyasi partiye açık destek veriyorlar.
kimsenin adamı değilsen kimsenin adamı olmazsın bu işler lafta değil uygulamada böyledir.
Burda sadece Beşiktaş vardır. Buranın temel kuralı Beşiktaş taraftar gurupları tartışmaya açık değildir. Forza bizim değerli bir
taraftar grubumuzdur ötesi bizi ilgilendirmez. Alkışlayacaksanızda bunu forzada yapın Eleştireceksenizde bunu forzada yapın
Burası forza değil. Burda forzayı tartışarak herşeyden önce buraya haksızlık etmiş oluyorsunuz.
birde burası futbol başlığı ve bu günde önemli bir maçımız var ama tek bir kelime bile yok kongreyi konuşmak isteyenler bununla ilgili başlık var gitsin konuşsun
burayı futbola bırakın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:12:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha önceki uyarılarına sesimi çıkardığımı hatırlamıyorum,maç başlığında sinirden yazmışlığım var.

Fikret Orman yalan konuşuyor,zırvalıyor diyorum...Ne hakaret ediyorum ne bir şey yapıyorum mesaj siliyorsun

Standartlarınızı belirleyin ona göre yazalım o zaman.Slaven Bilic yalan konuşuyor desem umursamazsın,Fikret Orman'a gelince sıkıntı oluyor.

İlk olarak mesajını ben silmedim. Görsem ben de silerdim '' zırvalamak '' tabirinden ötürü çünkü Beşiktaş Başkanı hakkında yazıyorsun.

Bilic'e '' korkak '' bile yazıldı diye moderasyona aldığımız kişiler oldu.

Eleştirmenin türlü yolları var doğru kelimeleri seçmek zor değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Sportif başarısızlıklar konusunda eleştriler haklılar.

Ama yatırım konusunda kimse eline su dökemez Fikret Orman'ın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:14:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortaya durmayı becerememekten oluyor her şey.

Yönetim hatalı taraftar insafsız olay bu kadar basit.

İki taraf da ihaleyi birbirinin üzerine bırakmaya çalışıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Yahu bütçe yok diyorsun elindeki 4 maçı kazanamıyorsun. Bu bütçeyle, kadroyla 4 maçı kazansan şampiyonsun.

Çevrimdışı Tolga

Mesajını ben sildim yazına bir daha bakarsan üslubundaki bozukluğu görürsün.

Kimse sana niye eleştiriyorsun demiyor ama bu kulübün başkanına zırvalıyor tarzında konuşursan buna bu forumda izin verilmiyor gördüğün gibi.

Birçok mesajına göz yumdum belki düzeltirsin diye ama hala aynı üslupla yazmaya devam ediyorsun.

Biz de bayılmıyoruz mesajlarınızı silmeye fakat sizlerde birazcık özen göstererek yazarsanız tepkinizi daha doğru sözcüklerle dile getirirseniz hepimiz için iyi olur.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 18:19:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Alın işte.

Çok değil 2-3 saat önce kapı açtınız başkana dedim şuan o kapıdan çıktı dışarı ben öksüz değilim diye.

Soruları doğru seçmeden böyle devam çok bekleriz daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli