Adamlar kimsenin adamı olmadığı için darbeci sıfatı yedide mahkemelere gitti asıl ormana sor etliye sütlüye karışmıyor.Senin başkan olduğun takımın taraftarı darbeci sıfatı yemiş 1 kelime laf etmiyorsun hakemler eziyor 1 kelime etmiyorsun demirörene 1 kelime etmiyorsun bunları soralım
iyide haklısın diyeyim sana ama haklı değilsin
demirören o koltukta 8 yıl oturdu tek bir laf etmeyenler bu gün kimseye neden etmiyorsun diyemez bu bir
Gezi olayları forzanın tercihidir. Kulübü bunun içine çekemez. Üzümü sapını birbirine karıştırmayalım
gezi olaylarının içine girerken nasılsa kulüp gelir beni kurtarır diyemi girdin. kulübün ve yönetimin böyle bir misyonumu var.
Benim siyasi çizgimi burda herkes bilir Forzayla paralellik gösterdiğini inkar etmem ama kardeşim haksızsın
bu tip işlerin içine giriyorsun başta yanlız kalmayı kabul edeceksin Kulüp sana destek vermez vermemeside gerekiyor
sen düşünmüyorsun belki ama yönetim Beşiktaşı düşünmek zorunda sizin dediğiniz kadar basit işler değil bu işler.
herşeyden önce derneğiz. kimsenin adamı değil diyorsun ama Beşiktaşın göbeğinde bir siyasi partiye açık destek veriyorlar.
kimsenin adamı değilsen kimsenin adamı olmazsın bu işler lafta değil uygulamada böyledir.
Burda sadece Beşiktaş vardır. Buranın temel kuralı Beşiktaş taraftar gurupları tartışmaya açık değildir. Forza bizim değerli bir
taraftar grubumuzdur ötesi bizi ilgilendirmez. Alkışlayacaksanızda bunu forzada yapın Eleştireceksenizde bunu forzada yapın
Burası forza değil. Burda forzayı tartışarak herşeyden önce buraya haksızlık etmiş oluyorsunuz.
birde burası futbol başlığı ve bu günde önemli bir maçımız var ama tek bir kelime bile yok kongreyi konuşmak isteyenler bununla ilgili başlık var gitsin konuşsun
burayı futbola bırakın.