Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3981878 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şenol hocadaki asalete özgüvene bak.Bilic'in kadıköyde ayakları titrer bu adam 2-1 rövanşında 3-0 maç alır. :(

Çevrimiçi Kartal Ç

Bizde e pek farklı sayılmaz bugün kü Çarşı haberini görmedin heralde. Türkiye de tüm taraftarlar aynıdır pek değişmez.

Bu arada GS şampiyon olsun Aziz belki istifa eder. Hem biz hem Fb hem de türk futbolu kurtulur bu pislikten.

Hiiiç sanmıyorum istifa edeceğini :D
ben bizim taraftarın daha 60 dakikada kötü oynasalar bile takımı ve oyuncuları desteklemek yerine protesto etmesini sevmiyorum. renkli rakipler taraftar desteğiyle ikinci yarıda 2-0 dan maç çevirebiliyorken bizimkiler darmadağın oluyor. hakem üzerindeki baskı da kalkmış oluyor nasılsa kendi taraftarı bile protesto ediyor diyor o da doğruyor bizi. protestoların kesinlikle maç sonu yapılmasından yanayım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kupa maçlarının havası bir başka olur. Şenol Güneş'i o kadar büyütmeye gerek yok. Ayrıca fb eksik ve motivasyondan uzaktı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada birilerinin o çook istediği fb-gs kupa finali de olmayacak gibi
ama tabi bursa ya da vermezler o kupayı
Niye vermesinler zamanında şenol hoca takımın başındayken fenerden aldı onu :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Yanlız bu maç Şenol hocayı değerlendirmek için çok yanlış bir maç, çünkü 2-1'in verdiği bir özgüvenle çıktı FB ve 3-0'ını aldı.  :kop:

Tabi bizim Kadıköy maçını mazareti yok alacağımız maçı verdik adamlara.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kupa maçlarının havası bir başka olur. Şenol Güneş'i o kadar büyütmeye gerek yok. Ayrıca fb eksik ve motivasyondan uzaktı.

Biz fener çok iyiyken mi oynadık abi emenike seyirciyle gerildi futbolcular gerildi biz onu bile değerlendiremedik. Gesenin en kötü haline yenildik Şenol Hoca en azından kendini ezdirmez korkakta oynatmaz. Korkaklar her gün kaybeder cesurlar bir kere...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Abi bizim maça çok mu motivelerdi,dökülüyorlardı resmen.Korkak Bilic yüzünden aldılar beleş 3 puanı

Çevrimdışı acan07

öyle diyosunda bizim maçta hiç yoktu konsantransyonları  emenike ile trübün birbirine girdi filan adamlar oyundan kopmuştu baya
ama bilic herzamnki gibi bunu değerlendiremedi bile  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim maçta Fener daha kötüydü

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2015, 22:32:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneşi İstemeyen Var mı hala  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fernandao inanılmaz bir oyuncu hakkaten adam resmen devrilmiyor  :D şenol hoca da içimin yağlarını eritti hakkaten benim de kalbime girdi bu akşam olur mu olur :D

Çevrimdışı Factatum

Liderken Biliç'in Abdullah Avcı'dan, Hikmet Karaman'dan farkı yoktur yazmıştım. Biliç'e hakaret ediyorsun demişlerdi.

Meğersem yanılmışım. Abdullah Avcı ve Hikmet Karaman, kesinlikle Biliç'ten daha iyi.

Şu İsmail Kartal'ın yönettiği her iki maçta da hiç gol atamayıp, iki maçta da yenildik ya söyleyecek hiçbir şey yok. 

Çevrimdışı Renton

Valla bizim maçtaki kadıköyü bir daha bulamassın
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Kısmen. Finali yapması lazım.  :)

Çevrimdışı Kadir G.

İlk tercihim değil ama böyle oynatıp sonuç almayı bilecekse, korkak oynamayacaksa gelsin isterim.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz fener çok iyiyken mi oynadık abi emenike seyirciyle gerildi futbolcular gerildi biz onu bile değerlendiremedik. Gesenin en kötü haline yenildik Şenol Hoca en azından kendini ezdirmez korkakta oynatmaz. Korkaklar her gün kaybeder cesurlar bir kere...
Abi bizim maça çok mu motivelerdi,dökülüyorlardı resmen.Korkak Bilic yüzünden aldılar beleş 3 puanı
Ben Bilic'e derbilerin başında daha tepkimi koyuyordum. Bu konuda haklısınız. Sadece Şenol hoca için ölçü değil, bunu belirttim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cisse557

Adamın adı Şenol. Türk olunca büyütmeye gerek duyulmuyor malesef.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ben Bilic'e derbilerin başında daha tepkimi koyuyordum. Bu konuda haklısınız. Sadece Şenol hoca için ölçü değil, bunu belirttim.

Bir maç kimse için ölçü değil abi ben Şenol hocayı Bilic gelmeden öncede istiyordum oynattığı futbolu da seviyorum kişiliğini de ve şu durumda gelebilecek en iyi tercihlerden  biri olduğu için sonuna kadar destekliyorum. İnşAllah gelip çok çok başarılı olur
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Adamın adı Şenol. Türk olunca büyütmeye gerek duyulmuyor malesef.
Ben herşeyden önce yabancı TD ye karşıyım. Aslına bakarsanız Beşiktaş'ın evladı olmayana bile karşıyım. Ligde de gördük Bursa'yı . Kupa maçları farklı olur biliyorsunuz. Hatta 2.lig takımları bile kupa kazanabilir ya da Ankara Gücü gibi küme düşmesine rağmen Kupayı kazandığı için Netekim Paşa sayesinde lig de kalabilir. Sonuç : Kupa ölçü değildir.
Tek Büyük Beşiktaş

Şenol hoca gitara başlasın.
İsmini Senolyev Gunecic yapsın küpe taksın che tişörtü giysin çarşı koşulsuz razı olur

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol hoca gitara başlasın.
İsmini Senolyev Gunecic yapsın küpe taksın che tişörtü giysin çarşı koşulsuz razı olur
TD ne kelime başkan olur başkan  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yardımcıları Üzülmez ve Mansız olsun, takımımız Yenilmez olsun @Çağrı :super: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yardımcıları Üzülmez ve Mansız olsun, takımımız Yenilmez olsun @Çağrı :super: :super:

üzülmeze bir jübile yapılmadı, ancak böyle bir şey gönül alabilir. Mansız'ın ismi yeter

Çevrimdışı talha

Bizimkilerin Terzic'i tutmak için bir önlem gibiya da plan gibi birşeyi var mıdır diyeceğim ama pek umudum yok. Bu adam kalsa ne güzel olurdu be.

Bu arada Şenol Güneş'İn yanına kesinlikle bir Sportif Direktör istiyorum. Özen gibi transferden anlayan birini. Öyle Hurma gibi süsbaşı olacak adamlardan değil.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.