Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982405 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Lucescu nun demeçleri bence tamamen tazminat ödememekle ilgili ya da tazminatı aşağı çekmekle. Zira 1 yıllık sözleşmesi daha varmış
Bilemiyorum umarım ben yanılırım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

Ne olursa olsun Bilic kötü hoca ben bundan bahsediyorum.
Kötü olduğunu ancak stada geçtiğinde anlarsın gerisi kuru sıkı sallamaktan öteye geçmez

Çevrimdışı Deniz

Kötü olduğunu ancak stada geçtiğinde anlarsın gerisi kuru sıkı sallamaktan öteye geçmez
İnsanlar burda dusuncelerini soyluyor kimsenin kuru sıkı salladigi yok.Bilicle ilgili olumsuz dusunen herkese bir sifat yapistirmayi birakip düzgünce tartismaya ne dersin?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı muratkoc

Öncelikle herkese merhaba.. Yeni bir üye olarak bnde bir kaç kelime yazıyım. Biliç kötü hoca denmiş. Bence kötü bir hoca değil. Arsenal Liverpool vs. maçlarındaki taktik, disiplin kısaca herşey mükemmele yakındı. Kötü bir hoca bu kurguyu oluşturamaz. Ama Biliç büyük takım antrenörü değildir. Kapanan takımlara karşı her zaman zorlanır. Misal Westham a giderse oldukça başarılı olur. Son yılları incelediğimizde hücum futbolunun kazandığını görebiliriz. 2 sene terim geçen sene ersun bu senede hamza. tabi bu durum Türkiye sınırları içinde. Bizde ona göre seçim yapmalıyız. Sadece Tr şampiyonluğu diyorsak bence hoca Şenol Güneş olmalıdır.

Çevrimdışı scape_bjk

İnsanlar burda dusuncelerini soyluyor kimsenin kuru sıkı salladigi yok.Bilicle ilgili olumsuz dusunen herkese bir sifat yapistirmayi birakip düzgünce tartismaya ne dersin?
Ayrıca düzgün olmayan bişey yok burada. Birini uyarırken ilk önce kendine dikkat edeceksin! İnsanlar burada düşüncelerini söylerken bilinçli bilinçsiz diye ayırmayıp (neye göre ayırıyorsun bilmiyorum) görüşlerine saygı göstereceksin hakaret etmeden.

Çevrimdışı scape_bjk

Herkese iyi forumlar inş. istediğiniz olurda bilic gider ve şampiyonluklar gelir... Ben artık herhangi bişey yazmak istemiyorum... Wow'dan bu yana takip ediyorum ve takip etmeyede muhtemelen devam edeceğim ama artık bişey yazmak istemiyorum. Bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim.

Çevrimdışı Kadir G.

Lucescu gelecek. Havaalanından ümraniyeye konvoyla gidecek hayalim budur.

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle herkese merhaba.. Yeni bir üye olarak bnde bir kaç kelime yazıyım. Biliç kötü hoca denmiş. Bence kötü bir hoca değil. Arsenal Liverpool vs. maçlarındaki taktik, disiplin kısaca herşey mükemmele yakındı. Kötü bir hoca bu kurguyu oluşturamaz. Ama Biliç büyük takım antrenörü değildir. Kapanan takımlara karşı her zaman zorlanır. Misal Westham a giderse oldukça başarılı olur. Son yılları incelediğimizde hücum futbolunun kazandığını görebiliriz. 2 sene terim geçen sene ersun bu senede hamza. tabi bu durum Türkiye sınırları içinde. Bizde ona göre seçim yapmalıyız. Sadece Tr şampiyonluğu diyorsak bence hoca Şenol Güneş olmalıdır.
Zaten tüm mesele burada kötü hoca olmayabilir ama büyük takım hocası değil.

Açıkçası ben burada en azından bu eşiği atlayabilir diye düşünüyordum maalesef o eşiği atlayamadı. :)

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca düzgün olmayan bişey yok burada. Birini uyarırken ilk önce kendine dikkat edeceksin! İnsanlar burada düşüncelerini söylerken bilinçli bilinçsiz diye ayırmayıp (neye göre ayırıyorsun bilmiyorum) görüşlerine saygı göstereceksin hakaret etmeden.
Öncelikle sen okudugun mesaji anlamayi deneyip sonra cevap yazsan hicbir sikinti olmayacak.dunku mesaji ac tekrar oku orda bilincsiz taraftar lafini bilic kalsin diyenlere mi demisim yoksa genel olarak ,kendi istedigi teknik direktör haric biri gelirse ya da bilic kalırsa ilk firsatta takimi protesto etmeyi dusununlere mi demisim.

On yargilarinla mesajlari okursan yanlis anlaman normal ,bu kadar gergin cevaplar yazmana gerek yok sakin uslupta yazarsan birbirimizi anlariz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Gelecek hocanın teknik taktik vasıfları çok mühim değil zaten illaki belli bir seviyenin üzerinde olacaktır.Önemli olan ülkedeki futbol iklimini bilmesi, kimlere karşı nasıl mücadele edecek? Bunun farkında olmayan bir Kloop getirin eline verirler 3. 'lüğü gönderirler emin olun.Ortamın farkına varana kadar gönderilmiş olur.

Bize bu ortamı daha önce tecrübe etmiş ve nasıl üstesinden geleceğini bilen birisi lazım.Bizim diğerlerinden iyi olmamız yetmiyor çünkü ,çok çok daha iyi olmamız lazım.Öyle son haftalara kafa kafaya girersen izin vermezler bunu bilmeli gelen hoca.gs ve fb 'ye yapılan kıyaklar olmasa Bilic'de gayet şampiyonluk getirecekti ama burasının Türkiye olduğunu tam farkına varamadı.Üçüncü yıl devam etse kesinlikle daha başarılı olur bence ama artık imaj zedelenli kamuoyu kaybetti çok kırılgan hale geldi devam edilmesi yanlış olur.

Öyleyse en mantıklı seçenekler Lucescu ve Şenol Güneş ikiside ülkedeki futbol pisliğini çok çok iyi biliyor .Luce zaten bu yüzden kaçmıştı şimdi çok daha tecrübeli ve kaybedeceği bişey yok dönüp tatar ramazanlık yapabilir.

Şenol Güneş'de aynı şekilde bu çarkın içinden geçmiş bir hoca.

Bunların haricinde gelecek hocanın ülkeyi çözmesi 2 sene sürer.

(''hakemi de yeniceksin'' dünyanın en saçma argümanı kabul ediyorum yenemezsin zaten, 1 maç yenersinde 34 maç var, demek istediğim en azından bunun farkında bir hoca ile şansımız artar)

Çevrimdışı Deniz

Bilic kötü hoca degil sadece şampiyonluğa oynayan bir takim icin kendini biraz daha gelistirmesi gereken bir hoca.daha kucuk,beklentisi dusuk olan takimlarda pratik yapip 4-5 sene sonra iyi yerlere gelebilir.yasi daha genc bunu yapmaya fazlasiyla firsati olacaktir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Luce hiçbir şekilde gelmeyi düşünmüyormuş Beşiktaş'a kırgınmış kendini üzenlerin hala futbolun içinde olduğunu söylemiş
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Kuru sıkı sallıyorum, Bilic kötü hoca.

Çevrimdışı Deniz

Ben lucenin gelmeyecegini dusunuyorum.
Bilic gidecekse,Bilicten daha iyi hoca gelmeli. Sonucta bilic de belli bir standart tutturdu 65 puan barajini asti.
Yönetimin yeni hoca konusunda ince eleyip sık dokumasi lazim.sergenmis Şifo ymus ya da ericson tarzi biri gelecekse hic dokunmasınlar daha iyi.

Çevrimdışı Deniz

Lucescu ,senol gunes ,bielsa,favre ayarinda hoca gelmeli.3 sene once olsa mustafa denizli kurt hocadır gelsin derdim ama lig tvde izledigimiz kadarıyla eski enerjisi ve heyecani kalmamis..

Çevrimdışı Anıl

Lucescu ,senol gunes ,bielsa,favre ayarinda hoca gelmeli.3 sene once olsa mustafa denizli kurt hocadır gelsin derdim ama lig tvde izledigimiz kadarıyla eski enerjisi ve heyecani kalmamis..
Jorge Jesus'u da eklemek istiyorum :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Deniz kulup ekonomik olarak  durumu içler acısı , dediğin gibi Bilic zaten belli bi kalitenin üstünde bi hoca öyle cocukta cıkıp kötü hoca demek ayıptır cıkarın bakın istatisklere iyi hoca istatigini tutturmusmu tutturmamısmı. herkes %60 - 65 le kazanma oranı yakalayamaz ozaman ancelotti , morinho , guardiola oluyorsunuz zaten.. diyelim ki bilic gitti secenekler arasında Şenol hocadan gerisi hikaye gibi duruyor Lucien Favre diyorsunuz kulaga hoş geliyor ama oda proje hocası sabır ister böyle 2 tane yanlıs harekette bize gore yanlıs olan belki ona göre dogru bi harekette adamı tefe koyarız.

o yuzden ya Bilic kalacak yarım kalan ve belli bi seviyeye getirdiği bu takımı seneye stadımızda şampiyon yapacak veya Şenol güneş gelecek bu ligi tanıyan bilen birisi olacak yoksa herşey silbaştan hiç kolay olmayacak..

bilice kötü demek  cok boş bi düşünce saygı dahi duymam kendisinin kredisini azaltan mustafa ve necip ısrarı oldu..

diyelim ki Gökhanı kesip Frei  olcayı kesip oguzhan oynatsa ve skor alamasaydı ozaman da sen as adamları kesip vitaminsiz oguzhan ve  pas tusu bozuk kerim frei oynattın denilecekti o yuzden burdan klavyeden sallamak gibi değil bu işler ..

her maç deplasmanda oynamak , 4 aydır parasını alamayan takımı motive etmek kolay değildir , her türlü çamurun  yapıldıgı bu temiz olmayan bi ligde bilic e sallamak en kolayıdır güzel kardeşlerim..

derbi öncesi ve derbi içinde ki bjk yi dogramalar falan derbi kazanamama sebeplerindendir hakemide yeneceksin diyenleri duyar gibiyim .. öyle bişey yok biz mecburmuyuz hakemlede mucadele etmeye şartlar eşit olsa zaten bjk 30. hafta ilan ederdi şampiyonluga..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jorge Jesus'u da eklemek istiyorum :D

JOrge Jesus kabulumdur .. ama  gelme ihtimalide 0 dır son 5 sezonda 4 kez şampiyon olmuş adamı bize yedirmezler.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmetx

Luce hiçbir şekilde gelmeyi düşünmüyormuş Beşiktaş'a kırgınmış kendini üzenlerin hala futbolun içinde olduğunu söylemiş
Yd yi mi kastediyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kulup ekonomik olarak  durumu içler acısı , dediğin gibi Bilic zaten belli bi kalitenin üstünde bi hoca öyle cocukta cıkıp kötü hoca demek ayıptır cıkarın bakın istatisklere iyi hoca istatigini tutturmusmu tutturmamısmı. herkes %60 - 65 le kazanma oranı yakalayamaz ozaman ancelotti , morinho , guardiola oluyorsunuz zaten.. diyelim ki bilic gitti secenekler arasında Şenol hocadan gerisi hikaye gibi duruyor Lucien Favre diyorsunuz kulaga hoş geliyor ama oda proje hocası sabır ister böyle 2 tane yanlıs harekette bize gore yanlıs olan belki ona göre dogru bi harekette adamı tefe koyarız.

o yuzden ya Bilic kalacak yarım kalan ve belli bi seviyeye getirdiği bu takımı seneye stadımızda şampiyon yapacak veya Şenol güneş gelecek bu ligi tanıyan bilen birisi olacak yoksa herşey silbaştan hiç kolay olmayacak..

bilice kötü demek  cok boş bi düşünce saygı dahi duymam kendisinin kredisini azaltan mustafa ve necip ısrarı oldu..

diyelim ki Gökhanı kesip Frei  olcayı kesip oguzhan oynatsa ve skor alamasaydı ozaman da sen as adamları kesip vitaminsiz oguzhan ve  pas tusu bozuk kerim frei oynattın denilecekti o yuzden burdan klavyeden sallamak gibi değil bu işler ..

her maç deplasmanda oynamak , 4 aydır parasını alamayan takımı motive etmek kolay değildir , her türlü çamurun  yapıldıgı bu temiz olmayan bi ligde bilic e sallamak en kolayıdır güzel kardeşlerim..

derbi öncesi ve derbi içinde ki bjk yi dogramalar falan derbi kazanamama sebeplerindendir hakemide yeneceksin diyenleri duyar gibiyim .. öyle bişey yok biz mecburmuyuz hakemlede mucadele etmeye şartlar eşit olsa zaten bjk 30. hafta ilan ederdi şampiyonluga..
Rakiplerimiz hakemlerle yenerken bizim hakemleri de yenmemiz gerektigi teknik direktörün elinde olan bise degil yonetimin elinde olan bise.bu duzene son verecdk kisi yonetimdir.luce de gelse senol gunes de gelse bilic de kalsa bu durumu değiştiremez.

Benim bilic ile ilgili dusuncelerim acik,potansiyeli olan ,genc ve basarmak isteyen bir hoca.ama ayni sekilde kendinin bu özelliklerini dizginleyen bir inat huyu var ki bilic basarisiz oluyorsa bu huyu yuzunden basarisiz oluyor.20 milyin Besiktasliya sor 19.9 milyonu cdnk tosun varken su pektemegin yuzune bakmaz,piyasadaki 100 teknik adama sor 99 u cenk tosun varken pektemegi oynatmaz,hele ki 3 haftadir tolgayin cikarilma mevzusu var ki akik sir ermez.ama Bilic sirf inadi yuzunden bunlari yapiyor.iste bu inadini yendigi gun buyuk hoca olmak icin cok buyuk adim atacak.

Ben su an bizim takimin basindayken kendi tabularini yıkabilecegini düşünmüyorum. Cunku kredisi tukendi,eger 1 sezon daha kalirsa baski cok buyuk olacak ve bu baskinin altinda kalma ihtimali cok yuksek olacak.

Hem hoca icin hem de Beşiktaş icin yollarin ayrilmasi gerektigini dusunuyorum.tabii ki yerine gelecek adam belli seviyenin üstünde olmak zorunda. Yoksa hic bosuna yollamasinlar yazik olur..

Çevrimdışı Tolga

Yd yi mi kastediyor.
Hem ondan hem de Aziz Yıldırım'dan bahsediyor bence :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rakiplerimiz hakemlerle yenerken bizim hakemleri de yenmemiz gerektigi teknik direktörün elinde olan bise degil yonetimin elinde olan bise.bu duzene son verecdk kisi yonetimdir.luce de gelse senol gunes de gelse bilic de kalsa bu durumu değiştiremez.

Benim bilic ile ilgili dusuncelerim acik,potansiyeli olan ,genc ve basarmak isteyen bir hoca.ama ayni sekilde kendinin bu özelliklerini dizginleyen bir inat huyu var ki bilic basarisiz oluyorsa bu huyu yuzunden basarisiz oluyor.20 milyin Besiktasliya sor 19.9 milyonu cdnk tosun varken su pektemegin yuzune bakmaz,piyasadaki 100 teknik adama sor 99 u cenk tosun varken pektemegi oynatmaz,hele ki 3 haftadir tolgayin cikarilma mevzusu var ki akik sir ermez.ama Bilic sirf inadi yuzunden bunlari yapiyor.iste bu inadini yendigi gun buyuk hoca olmak icin cok buyuk adim atacak.

Ben su an bizim takimin basindayken kendi tabularini yıkabilecegini düşünmüyorum. Cunku kredisi tukendi,eger 1 sezon daha kalirsa baski cok buyuk olacak ve bu baskinin altinda kalma ihtimali cok yuksek olacak.

Hem hoca icin hem de Beşiktaş icin yollarin ayrilmasi gerektigini dusunuyorum.tabii ki yerine gelecek adam belli seviyenin üstünde olmak zorunda. Yoksa hic bosuna yollamasinlar yazik olur..

aynı şeyden bahsediyoruz transfer vs yapma durumumuz bu kadar kısıtlı iken  dısardan kariyerli bizi şampiyonluga oynatacak hoca getirmek cok zor elinde ş.gunes var bilic var .

bi haber okudum dogruluk payı nedir bilmem ama  ş.gunes belusshi ile beraber gelecekmiş isabet olur meksikalı kaleci ochoa ile anlaşılmış bunlar isabet olur ama bilicten kötüsü gelirse büyük sıkıntı olusur .

Çevrimdışı Deniz

aynı şeyden bahsediyoruz transfer vs yapma durumumuz bu kadar kısıtlı iken  dısardan kariyerli bizi şampiyonluga oynatacak hoca getirmek cok zor elinde ş.gunes var bilic var .

bi haber okudum dogruluk payı nedir bilmem ama  ş.gunes belusshi ile beraber gelecekmiş isabet olur meksikalı kaleci ochoa ile anlaşılmış bunlar isabet olur ama bilicten kötüsü gelirse büyük sıkıntı olusur .
Aynen kardeşim

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şenol Güneşi seven saygı duyan gelmesini isteyenlerdenim ama tek çekincem geldiğinde kaleyi Tolgaya emanet eder mi ? Kalecinin hasını o anlar ama içimde bir kuşku yok değil.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA