Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979224 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Sportif Direktör olarak Hurma nın adı geçiyor .Trabzon - Samsun - Kayseri - Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Mehmet Topuz transferinde Hurma sadece konu mankenidir , b.b başkanı Haseki , MHP li milletvekilleri , askerlar hepsi işin içindedir.  :akuma: Al ,sat meraklısı olduğu için  :money: Kayserisporlular hiç sevmezler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hıncal uluç'un yazısı;
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2015/05/21/galatasarayli-oldugumdan-utandim

Aslında olay bu bizim şampiyon olmamız sivas'ın Türkiye kupasında finale kalması gibi kimsenin işine gelmiyor. Hakemide yeneceksin söylemine katılmıyorum biz niye hakemi yenmek zorundayız ki adamlar hem daha fazla bütçeyle takım kurmuş hem de hakemi yen bu yoklukta oldu canım görürsem söylerim.
Bu yazıyı @Armağan Bozkurt  okusun . Beşiktaş'lı iken bunu göremeyenlere ithaf olunur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Bu Ertuğrul karanlık ve ekibine gidecek mi acaba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Rıdvan , hıncal biliç kalsın beşiktaşın hakkın yeniyor diyor.

Ercan taner, güntekin Onay gibiler biliç gitmeli bu şekilde şampiyon olamayız diyor.

Bende diyorum ki, ismail kartal, yaşlı kadrosuna rağmen fenerde çok iyi işler yaptı, umuyorum kalır seneye de.

Anlayana.  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

twiter da böyle bir laf var, yapıldı mı bu gerçekten ?

geçen hafta mustafa'nın sitede biri avukat olduğunu söyleyip birkaç kişi karar verdik başvuracağız demişti. helal olsun sonuç belli ama güzel bir adım attılar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı scape_bjk

Hey Allahım :)

https://eksisozluk.com/slaven-bilic-manifestosu--4790033
ordan bi tane yazı aynen katıldığım;

geçen sene fark atarak şampiyon olan fenerbahçe 32. haftada: 68 puan
bu sezon bir maç bile iç saha avantajı olmayan beşiktaş 32. haftada: 66 puan

beşiktaş'ın statsız, parasız, bu orta sınıf futbolcu topluluğuyla (necip, serdar, olcay...), yani şu haline değil slaven bilic; carlo ancelotti, jose mourinho veya pep guardiola'yı getirsen daha iyisini yapamazdı.

(Hakaret Yasak)₄'nun bu adamı göndermesi ile vodafone arena'yı yıkıp yeniden yapmaya başlaması aynı mantık.

Çevrimdışı Anıl

ordan bi tane yazı aynen katıldığım;

geçen sene fark atarak şampiyon olan fenerbahçe 32. haftada: 68 puan
bu sezon bir maç bile iç saha avantajı olmayan beşiktaş 32. haftada: 66 puan

beşiktaş'ın statsız, parasız, bu orta sınıf futbolcu topluluğuyla (necip, serdar, olcay...), yani şu haline değil slaven bilic; carlo ancelotti, jose mourinho veya pep guardiola'yı getirsen daha iyisini yapamazdı.

(Hakaret Yasak)'nun bu adamı göndermesi ile vodafone arena'yı yıkıp yeniden yapmaya başlaması aynı mantık.
Böyle bir mantık olur mu ya ? O zaman 2009 da 71 puanla şampiyon olduk. Eğer kalan 2 maçı kazanırsak Bilic>Denizli mi olucak ?
Duygusallık falan yapmaya gerek yok. Şampiyonluğu son 3 maçta kendi elimizle verdik en büyük sorumlusu da Bilic'tir.
Ancelotti, Mou, Guardiola gelsin yapamazmış. Bilic gitsin bakalım Chelsea'yi, Bayern'i, Real'i o kadrolarıyla şampiyon yapabilir mi.

Çevrimdışı eski inönü

twitterda güvendigim bir hesap Lucescu hayırlı olsun dedi. Hesabın adı Walter Zenga. Şimdiye kadar hiç boyle spekülatif konulara girdigini görmedim. Arada sırada içerden bilgiler verirdi ve hepsi dogru çıktı. Hatta ben onun yönetici oldugunu düşünüyorum.
https://twitter.com/zenga_walter
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 13:12:20 eski inönü ]

Çevrimdışı Renton

twitterda güvendigim bir hesap Lucescu hayırlı olsun dedi. Hesabın adı Walter Zenga. Şimdiye kadar hiç boyle spekülatif konulara girdigini görmedim. Arada sırada içerden bilgiler verirdi ve hepsi dogru çıktı. Hatta ben onun yönetici oldugunu düşünüyorum.
Shaktar dun resmi aciklama yapti 1 sene daha uzatildi diye lucescuyla
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Twitter a baktım bir hesap yazıyor Beşiktaş ile ilgili ama Luce li tweet ini göremedim.   @  li adresini verirmisin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Twitter a baktım bir hesap yazıyor Beşiktaş ile ilgili ama Luce li tweet ini göremedim.   @  li adresini verirmisin
Dayı temmuzda dogdu 1 yıl sonra ikinci dunya savasi bitti falan diyor orda luceyi kastetmis
See you in another life,brother.

Çevrimdışı scape_bjk

Böyle bir mantık olur mu ya ? O zaman 2009 da 71 puanla şampiyon olduk. Eğer kalan 2 maçı kazanırsak Bilic>Denizli mi olucak ?
Duygusallık falan yapmaya gerek yok. Şampiyonluğu son 3 maçta kendi elimizle verdik en büyük sorumlusu da Bilic'tir.
Ancelotti, Mou, Guardiola gelsin yapamazmış. Bilic gitsin bakalım Chelsea'yi, Bayern'i, Real'i o kadrolarıyla şampiyon yapabilir mi.
Elinde malzeme olmazsa hiç bişey yapamazsın. aynı mantıkla lucescu gitti bu takımdan zamanında ve del Bosque geldiği için herkes çok heyecanlıydı sonuç ne koca bir hüsran ve belkide izlediğim en berbat takım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dayı temmuzda dogdu 1 yıl sonra ikinci dunya savasi bitti falan diyor orda luceyi kastetmis
Evet haklısın. Luce nin 1 yıllık sözleşmesi daha varmış ve 1 yıl daha buradayım demiş. Tipik tazminat ödememe demeçleri  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Elinde malzeme olmazsa hiç bişey yapamazsın. aynı mantıkla lucescu gitti bu takımdan zamanında ve del Bosque geldiği için herkes çok heyecanlıydı sonuç ne koca bir hüsran ve belkide izlediğim en berbat takım.
Ne olursa olsun Bilic kötü hoca ben bundan bahsediyorum.

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BJK TV'nin normal uyduya geçmesinden bahsedilmişti ne oldu o iş?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Her şeyi geçtim de şu Bilic'in bakışlarında bir gün olsun Kartal Bakışı görmedim. Hep zavallı bakışı var küçük emrah bakışı. Şimdi hooop ne oluyor demeyin bu yaptıklarından sonra adamın her şeyi batmaya başladı bana. Şu vodafone reklamındaki gibi kanatlanıp İngiltere'ye uçsa keşke.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı blackeagle35

"Umudumuzu bizden söküp alamazlar." gibi mottolarla,istikrar gibi içini dolduramadıkları terimlerle Biliic'i savunmak,puan temelli saçma savunmalar yapmak,bir teknik direktörün en önemli işi olan saha içini hesaba katmamak bunlarla kalmasını istemek ne kadar mantıklı,ilginç..

Çevrimdışı Tolga

Lucescu kulübünde kaldı biz Şenol Güneş'in gelmesine dua edelim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lucescu kulübünde kaldı biz Şenol Güneş'in gelmesine dua edelim :icool:
Lucescu nun demeçleri bence tamamen tazminat ödememekle ilgili ya da tazminatı aşağı çekmekle. Zira 1 yıllık sözleşmesi daha varmış
Tek Büyük Beşiktaş