Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976463 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

Şu saatten sonra bilic kalamaz zannedersem çünkü taraftar resmen bölünmüş durumda. Açıkcası bende şenol güneş veya lucescu dışında birisi gelirse yaptığı en ufak hatada en ağır şekilde eleştiririm.

Çevrimdışı Deniz

Bilic mevzusu artik fazlasiyla canimi sıktı. Ne yaparlarsa yapsinlar her turlu memnun olmayanlar olacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alperenn58

Bugun Bilic'i gunah keçisi ilan eden arkadaşların bir kısmına sözüm. Biraz samimi olun be. Siz ne zaman bu adamın arkasında durdunuz? Daha ligin ilk yarısında bile kaybedilen en ufak puanda adama saldırıp durdunuz. Adam orda bizim için mücadele ederken siz hep yukardan bakıp adamın hatasını kolladınız. O kıytırık kadroyla Arsenal'e kök söktürdük memnun olmadınız, Totenham'ın oldugu grubu lider bitirdik memnun olmadınız. Daha bikac yıl once 8-0 yenildigimiz Liverpool'u eledik memnun olmadınız. Ligin 14 haftasını lider tamamladık memnun olmadınız. Yahu siz geçmişi ne cabuk unuttunuz? 10 senedir sürünen biz degilmiyiz. Daha dün emekleyen takımın bugun hemen koşmasını istiyorsunuz. Yok neymiş hakemi de yenmeliymişiz gerkirse. Yahu biz Bayer Munih miyiz Barcelona mıyız. O kadar kolay mı oluyor sanıyorsunuz bu işleri. Siz istiyorsunuzki Beşiktaş 10-15 puan farkla ligi süpürsün. Hayal görüyorsunuz. Oyle bir dunya yok. Seneye Maurinho da gelse sizin hayallerinizi gercekleştiremeyecek.

2008-2009 sezonunda şans eseri bi şampiyonluk elde ettik de ne oldu. Ertesi sene hem şampiyonlar liginde rezil olduk hem lige havlu attık. Ben kalıcı ve sürdürülebilir başarı istiyorum. Belli bir standartı olan ve bunu her sene sürdüren bir Beşiktaş istiyorum. Futbol ekolü olan bir Beşiktaş. Avrupada ekol olan bir Beşiktaş. Bu tiyatro liginde şampiyon olmak zerre umrumda degil. Galatasarayın bu sezon alacagı şampiyonluktan 10 tanesini verseler Beşiktaşa yine istemem. Nicelikle degil nitelikle ilgileniyorum.

peki  izledigin  bu  maclarin  hangisinde   soyle  cigarani  yakip  rahatca  kahveni  yudumlayarak  izledin 

peki  2 yildir  sonuc  nedir kacinci  olduk  bilicin  aklimda  kalanlari  sunlar    saha    kenarinda   telasla  motta  pasi olcaya  at  olcay  ceza  sahasina   depar  at   olmadi  butun  toplari  gokhan  toreye  cak

tore  calima  gir  bisey  cikarsa  cikti   yoksa  iyi  oynadik  rakibimiz cok  ustundu  mesela  rakip   balikesirdi 

gibi  gibi  2  yildir  stresten  kildan  tuyden   her  seyden  nem  kapar  olduk  yeminle aybaba  bilicten  daha  karakterli  top  oynatmisti  eften  puften   oyuncularla   ama   bilic   emekci  halkci   gitarist  tam   besiktas  karakterli   vs  vs  vs

Çevrimdışı talha

peki  izledigin  bu  maclarin  hangisinde   soyle  cigarani  yakip  rahatca  kahveni  yudumlayarak  izledin 

peki  2 yildir  sonuc  nedir kacinci  olduk  bilicin  aklimda  kalanlari  sunlar    saha    kenarinda   telasla  motta  pasi olcaya  at  olcay  ceza  sahasina   depar  at   olmadi  butun  toplari  gokhan  toreye  cak

tore  calima  gir  bisey  cikarsa  cikti   yoksa  iyi  oynadik  rakibimiz cok  ustundu  mesela  rakip   balikesirdi 

gibi  gibi  2  yildir  stresten  kildan  tuyden   her  seyden  nem  kapar  olduk  yeminle aybaba  bilicten  daha  karakterli  top  oynatmisti  eften  puften   oyuncularla   ama   bilic   emekci  halkci   gitarist  tam   besiktas  karakterli   vs  vs  vs

Hacı space'i düzelt kalvye nanayı yemiş heralde. :icool: :icool:

Bu arada ben Bilic'i geçtim ömrümde Beşiktaş'In rahat maçını izlediğimi hatırlamam. Beşiktaş lan bu kanseriyle meşhur.  :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Bilic mevzusu artik fazlasiyla canimi sıktı. Ne yaparlarsa yapsinlar her turlu memnun olmayanlar olacak.

şu saatten sonra kalmasına memnun olacak olan var mı bilmiyorum zannetmiyorum da
sevinecek olan varsa da kendini kandırır
hoca mevzusunun da önümüzdeki hafta başında netleşmesi lazım

ama tabi f.orman a sorsak ne zaman kim netleşir o muamma  :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

3 büyüklerin şampiyonluklarına baktığımızda son dönemde yerli hocalarla alınan şampiyonlukların ağırlıklı olduğunu görüyoruz.
Kişisel düşüncem, bunun en önemli sebeplerinden birinin yerli oyunculardan alınan verimin taktiğe ve sisteme olan bağlılıklarından daha çok teknik ekipten aldıkları tabiri caizse gazla (bknz fatih terim, şenol güneş, ersun yanal) doğru orantılı olduğu yönünde.
Aynı zamanda teknik ekiple olan anlık iletişimleri de bir diğer önemli nokta. Tamam çok iyi çevirmenler var takımlarda ama maç anındaki o hararetli atmosferinde yerli oyuncuların çevirmen aracılığıyla yada yabancı antrenörün çat pat türkçesiyle alabildikleriyle yerli hocadan aldıkları enerji bence çok farklı oluyor. Bu zamana kadar geniş kadroların ve kalıplaşmış ilk 11 lerin çoğu yerli oyunculardan kuruluydu ve yerlilerinden en iyi verimi alabilenin şampiyonluk şansı daha yüksek oluyordu.

Yeni yabancı kuralıyla birlikte ligdeki takımların ilk 11 lerinde ortalama  8 tane yabancı oyuncu olacağını düşünüyorum. Bu durumda farklı ülkelerden gelen ve ilk 11de yer alacak bu kadar yabancıdan en iyi verimi alabilecek bir hoca bir adım önde olacaktır gibime geliyor.

mesela ülkenin en iyi teknik direktörlerinden biri olan fatih terim yerli oyuncularla oluşturabildiği sinerjiyi inter yada fiorentina gibi yabancı oyunculu takımlarda yakalayamadı. aynı şekilde şenol güneş de seulde bu problemi yaşadı.

Yani önümüzdeki sene başlayacak bu yeni sistemde biz ne yapmalıyız? sizce yerli bir hoca mı olmalı yoksa yabancı mı?
Fatih Terim mi ülkenin en iyi TD si. Milan olacak inter değil ve fiorentina da tansu çiller - mehmet ağar yoktu da ondan başarılı olamadı. Fatihin hangi başarısından söz ediyorsun. Ankaragücünde td idi de ne oldu. Milli takımda hangi başarıyı yakalamış
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı scape_bjk

Arkadaşlar 3 büyükler içindeki en zayıf kadro ve tecrübesiz kadro bizim kadromuz artı üstüne birde stadımız yok ve biz sadece T.d. gitsin kalsını tartışıyoruz farkında mısınız. Bilic Beğenirsiniz beğenmezsiniz bu kadroya göre güzel futbol oynattı sadece türkiye ligi olarak bakmayın avrupada oynadığımız maçlara da bakın biraz ben Brugge maçları hariç genelde beklenenden çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama gerçek şu ki bu genç kadro finalleri yapamıyor baskı altında gerçekten saçmalıyor son 3 maç gibi veya Brugge maçları gibi bu yüzden  olay sadece bilic değil. 

Çevrimdışı Kartal Ç

Fatih Terim mi ülkenin en iyi TD si. Milan olacak inter değil ve fiorentina da tansu çiller - mehmet ağar yoktu da ondan başarılı olamadı. Fatihin hangi başarısından söz ediyorsun. Ankaragücünde td idi de ne oldu. Milli takımda hangi başarıyı yakalamış

evet yerli mi yabancı mı sorusunu güzel yerden yakalamışsınız  :D hadi dediklerinizin de hepsini onaylıyorum siz haklısınız diyelim teşbihte hata olabilir :) yerli mi yabancı mı onu diyin bana. bana o konu hakkında fikir lazım. yoksa terim sepmatizanı falan değilim öyle anlayanlar olur şimdi forumda.

Edit: bu arada yaşınızı yeni gördüm hitap şeklimi editledim kusura bakmayın.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 21:38:17 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar 3 büyükler içindeki en zayıf kadro ve tecrübesiz kadro bizim kadromuz artı üstüne birde stadımız yok ve biz sadece T.d. gitsin kalsını tartışıyoruz farkında mısınız. Bilic Beğenirsiniz beğenmezsiniz bu kadroya göre güzel futbol oynattı sadece türkiye ligi olarak bakmayın avrupada oynadığımız maçlara da bakın biraz ben Brugge maçları hariç genelde beklenenden çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama gerçek şu ki bu genç kadro finalleri yapamıyor baskı altında gerçekten saçmalıyor son 3 maç gibi veya Brugge maçları gibi bu yüzden  olay sadece bilic değil.
Şiddetle katilmiyorum.
3 büyükler icerisinde en tecrubesiz kadroya sahip olabiliriz ama kesinlikke en zayif kadro bizimki degil hatta bence en iyi kadro bizde.
Bugun lider gs ile kiyaslayalim,onlarin forvetleri burak yilmaz bizimki dembaba,onlarda yasin bizde gokhan töre, onlarda selcuk bizde Tolgay, onlarda hamit bizde sosa.

Gs nin iki oyuncusu bizden iyi birisi kaleci muslera digeri de sneijder.onun haricinde bizim kadromuz her turlu iyi.tabi kullanabilene..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

2-3 hafta önce eğer seneye Bilic kalırsa kombinemi devredicem demiştim. Öyle bir durum olursa var mı talip olan :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Deniz, bu biliç mevzusu uzadıkça olacak olan aynen o.

Biliç gitsin diyenler, biliç kalırsa ilk fırsatta biliçe yüklenecekler.

Biliç kalsın diyenler, biliçin yerine gelecek hoca için fırsat kollayacaklar. Olacak olan bu. Yanlış strateji. Biliç o açıklamayı yaptığı an ilişiği keseceklerdi, tartışma büyümeyecekti.

Tam tersi.

Bilic gitsin diyen sizler "Şampiyon yapamayan hoca gider" mantığıyla düşünüyorsunuz. Olası başarısızlıkta yeni hocanın kellesini yine siz isteyeceksiniz.

Bilic kalsın diyenler "Her sene hoca değiştirerek bir yere varamayız" mantığıyla düşünüyor. Siz kelle isterken hocayı savunanlar yine bu insanlar olacak.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tam tersi.

Bilic gitsin diyen sizler "Şampiyon yapamayan hoca gider" mantığıyla düşünüyorsunuz. Olası başarısızlıkta yeni hocanın kellesini yine siz isteyeceksiniz.

Bilic kalsın diyenler "Her sene hoca değiştirerek bir yere varamayız" mantığıyla düşünüyor. Siz kelle isterken hocayı savunanlar yine bu insanlar olacak.

İki sene 1 arpa boyu yol gidemeyen adama tabi ki gitsin diyeceğim. Hele hele böyle stajyer hocalara, 1 sene bile fazla da neyse.

Babam olsa tanımam.

Siz sevine durun, şampiyonluğa oynadık bu sene, liverpoolu geçtik, 3-5 maç da iyi oynadık, yeter. Bana yetmiyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

evet yerli mi yabancı mı sorusunu güzel yerden yakalamışsın  :D hadi dediklerinin hepsini onayladım sen haklısın  :) yerli mi yabancı mı onu de sen bana. yoksa terim sepmatizanı falan değilim öyle anlayanlar olur şimdi.
Elbette yerli ve Beşiktaş'ın yapısından birisi. Bu konu hiç tartışılmadı sanırım ama nedense Beşiktaş'ın çocukları TD olunca en fazla 1+1 yıllık sözleşme yapılıyor. Bu Rasim Kara ile başladı ve ona yol gösteren ne yazık ki Seba idi. Beşiktaş biliyorsun ligin 10 - 0 ile fark rekortmeni. O kadroda tek bir yabancı yoktu biliyor musun ? Büyük takımlar büyük hedeflerle yola çıkar ve Beşiktaş ta öyle olmak zorunda. Ama ben kendi adıma öz evladımız Rıza ya 3 sene koşulsuz sabrederim. Rize de iken takım çok yukarılarda idi ama buna rağmen yönetimi uyardı takviye istedi. Sonuçta haklı çıktı. Bu sene Mersinde gayet başarılı idi. Hele ilk yarı çok güzel oynadı mersin üstelik sahası çim bakımı yüzünden kapalıydı. Ben mesela bir Metin'in - Feyyaz'ın gurur yapmayarak Rıza'nın yardımcısı olmalarını çok isterim. Şifo ya da Sergen diyemiyorum çünkü onlar bir şekilde süper lig te çalıştılar. Seba ruhunu ancak böyle yaşatırız. Herkes ne derse desin şu anda çok genç bir kadromuz var. Takımın başında üç abi olursa ( Rıza - Metin - Feyyaz ) o zaman başarılı oluruz işte.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

Geçen konya maçının gazıyla baya eleştirmiştim Bilic'i şimdi ateşte geçti  :biggrinking: mantıklı çerçevede değerlendirmeye çalıştım.Bir bireyin şirketinizde çalışan olarak devam edip etmediğini değerlendirirken artılarını eksilerini yerini dolduracağınız adayla karşılaştırırsınız bende üç başlıkta değerlendirdim kafamda buraya da yazayım dedim ;

Artıları
Genç olması genç bir kadroyla iyi iletişim kurmasını sağlıyor.
Takım geometrisini iyi kuruyor.
Bazı oyuncuların bireysel performanslarının artmasında büyük payı var.
Yurt dışında büyük maçlarda güzel maçlar çıkardı.
2 yıldır takımın başında olması nedeniyle takımı,ligi,şehiri tanıyor*
Tanınmış bir isim olması transfer çalışmalarında kolaylık sağlayabilir.

Eksikleri
Kadro seçiminde çok takıntılı ve kalıplaşmış düşünceleri var.Bu milli takım hocalığından geliyor bence.
Öğrenmeye açık değil.Bir insan yaptığı hatayı iki kere yapmaz bu üç kere yapıyor.
Maçı okuyup gerekli hamleleri yapamıyor.
Hücum setleri konusunda çok başarısız.Bireysel performanslar olmayınca takımları kilitleniyor.
Maç sonu açıklamaları beni deli ediyor  :D bu biraz belki kişisel bir şey ama berbat oynamışız küçük bir anadolu takımıyla berabere kalmışız goller kaçırdık atsaydık kazanırdık diyor ya çok optimist ya da umrumda değil tam çözemedim.

Yerine Gelecekler
Üç adayımız var galiba Lucescu,Şenol Güneş yada Eski bir Beşiktaşlı(Rıza,Sergen,Şifo)
Lucescu'nun oynattığı futbol benim hoşuma gittiğinden pek olumlu bakmıyorum ve uzun dönemli bir çalışma dönemi gerekecek Lucescuyla ve iyi bir bütçe vermeliyiz ona ancak şu an da o imkanlarda bizde yok.
Şenol hoca en olumlu bakılan aday , oynattığı hücum futbolu , genç oyunculara yaptığı katkılar , tecrübesi , adamlığı Beşiktaşımıza yakışacak biri , çok para harcamak da istemeyecektir.
Diğer adaylar bence vizyon ve misyonumuza uymayacak adaylar.

Sonuç olarak bence kalsada o kadar karalar bağlar durumda değiliz belki şeytanın bacağını kırıp istikrar sayesinde , yanına bir Türk yardımcı ile güzel işler başarabiliriz ama özellikle Hücumdan anlayan bir yardımcı antrenör lazım , Giderse de tek adayım Şenol Güneş diğer kişiler Bilicden daha başarısız olma ihtimaline sahipler benim gözümde.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün basında bir haber çıktı. Rıza bana herhangi bir telefon ya da teklif gelmedi ama Beşiktaş'a seve seve gelirim demiş. İşte Kartal ruhudur bu. Koşulsuz bir evet.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı acan07

Geçen konya maçının gazıyla baya eleştirmiştim Bilic'i şimdi ateşte geçti  :biggrinking: mantıklı çerçevede değerlendirmeye çalıştım.Bir bireyin şirketinizde çalışan olarak devam edip etmediğini değerlendirirken artılarını eksilerini yerini dolduracağınız adayla karşılaştırırsınız bende üç başlıkta değerlendirdim kafamda buraya da yazayım dedim ;

Artıları

Eksikleri
Kadro seçiminde çok takıntılı ve kalıplaşmış düşünceleri var.Bu milli takım hocalığından geliyor bence.
Öğrenmeye açık değil.Bir insan yaptığı hatayı iki kere yapmaz bu üç kere yapıyor.
Hücum setleri konusunda çok başarısız.Bireysel performanslar olmayınca takımları kilitleniyor.
Maç sonu açıklamaları beni deli ediyor  :D bu biraz belki kişisel bir şey ama berbat oynamışız küçük bir anadolu takımıyla berabere kalmışız goller kaçırdık atsaydık kazanırdık diyor ya çok optimist ya da umrumda değil tam çözemedim.

Yerine Gelecekler
Üç adayımız var galiba Lucescu,Şenol Güneş yada Eski bir Beşiktaşlı(Rıza,Sergen,Şifo)
Lucescu'nun oynattığı futbol benim hoşuma gittiğinden pek olumlu bakmıyorum ve uzun dönemli bir çalışma dönemi gerekecek Lucescuyla ve iyi bir bütçe vermeliyiz ona ancak şu an da o imkanlarda bizde yok.
Şenol hoca en olumlu bakılan aday , oynattığı hücum futbolu , genç oyunculara yaptığı katkılar , tecrübesi , adamlığı Beşiktaşımıza yakışacak biri , çok para harcamak da istemeyecektir.

Sonuç olarak bence kalsada o kadar karalar bağlar durumda değiliz belki şeytanın bacağını kırıp istikrar sayesinde , yanına bir Türk yardımcı ile güzel işler başarabiliriz ama özellikle Hücumdan anlayan bir yardımcı antrenör lazım , Giderse de tek adayım Şenol Güneş diğer kişiler Bilicden daha başarısız olma ihtimaline sahipler benim gözümde.
ben hep istikrarın başarıyı getireceğini düşünüyorum ancak  bilic in eksiklikeri bir TD bulunması gereken en temel özellikler o özellkler yoksa sende ve bazı şeylerde inat ediyorsan  elveda kardeşim derim .

Çevrimdışı src35

Artıları

Eksikleri

Yerine Gelecekler

güzel degerlendirme begendim. 1 artı 1 ekside benden:

1 artısı sistem adamı, bir sistem kurmaya, ne oldugu belli bir oyun oynatmaya çalışıyor.

1 eksisi yaratıcılık, risk alma, cesaret konularında kötü.(bilhassa maç içinde)

Çevrimdışı talha

Rıza hocada olabilir. Rıza hoca artık eski Rıza hoca değil baya geliştirmiş kendini, daha bu sene kümeden çıkan takımı orta seviyelere getirdi hem de o bütçe ve kadroyla. Ama Rıza hocanın da maalesef sonunu getireme sorunu va. İkinci yarı takımları ister istemez düşüyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 22:01:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş Hayırlı Olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı acan07

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seneye teknik direktör kim olursa olsun yardımcıları İlhan Mansız ve İbrahim Üzülmez olmalı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Twitter da güvendiğim tek kaynak. Söyledikleri genelde doğru çıkıyor. Ben inanıyorum şahsen

Beşiktaş'ın Kalbi @akaretlerhaber  ·  3 sa. 3 saat önce
BİLGİ | Fikret Orman yönetimi devam etmesi halinde takımı yeni sezonda Şenol Güneş'e emanet edecek.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."