Geçen konya maçının gazıyla baya eleştirmiştim Bilic'i şimdi ateşte geçti

mantıklı çerçevede değerlendirmeye çalıştım.Bir bireyin şirketinizde çalışan olarak devam edip etmediğini değerlendirirken artılarını eksilerini yerini dolduracağınız adayla karşılaştırırsınız bende üç başlıkta değerlendirdim kafamda buraya da yazayım dedim ;
ArtılarıGenç olması genç bir kadroyla iyi iletişim kurmasını sağlıyor.
Takım geometrisini iyi kuruyor.
Bazı oyuncuların bireysel performanslarının artmasında büyük payı var.
Yurt dışında büyük maçlarda güzel maçlar çıkardı.
2 yıldır takımın başında olması nedeniyle takımı,ligi,şehiri tanıyor*
Tanınmış bir isim olması transfer çalışmalarında kolaylık sağlayabilir.
EksikleriKadro seçiminde çok takıntılı ve kalıplaşmış düşünceleri var.Bu milli takım hocalığından geliyor bence.
Öğrenmeye açık değil.Bir insan yaptığı hatayı iki kere yapmaz bu üç kere yapıyor.
Maçı okuyup gerekli hamleleri yapamıyor.
Hücum setleri konusunda çok başarısız.Bireysel performanslar olmayınca takımları kilitleniyor.
Maç sonu açıklamaları beni deli ediyor

bu biraz belki kişisel bir şey ama berbat oynamışız küçük bir anadolu takımıyla berabere kalmışız goller kaçırdık atsaydık kazanırdık diyor ya çok optimist ya da umrumda değil tam çözemedim.
Yerine GeleceklerÜç adayımız var galiba Lucescu,Şenol Güneş yada Eski bir Beşiktaşlı(Rıza,Sergen,Şifo)
Lucescu'nun oynattığı futbol benim hoşuma gittiğinden pek olumlu bakmıyorum ve uzun dönemli bir çalışma dönemi gerekecek Lucescuyla ve iyi bir bütçe vermeliyiz ona ancak şu an da o imkanlarda bizde yok.
Şenol hoca en olumlu bakılan aday , oynattığı hücum futbolu , genç oyunculara yaptığı katkılar , tecrübesi , adamlığı Beşiktaşımıza yakışacak biri , çok para harcamak da istemeyecektir.
Diğer adaylar bence vizyon ve misyonumuza uymayacak adaylar.
Sonuç olarak bence kalsada o kadar karalar bağlar durumda değiliz belki şeytanın bacağını kırıp istikrar sayesinde , yanına bir Türk yardımcı ile güzel işler başarabiliriz ama özellikle Hücumdan anlayan bir yardımcı antrenör lazım , Giderse de tek adayım Şenol Güneş diğer kişiler Bilicden daha başarısız olma ihtimaline sahipler benim gözümde.