Hamza'yı taşıyan Terim aklı filan olmadı ki.
Hamza oynatılmış taşları doğru şekilde yerine dizdi lobi ve hakemleri arkasına aldı ve sonuç bu.
Aynı Hamza devre arası bize gelse Tayfur 2 olurdu. Aynı şey değil.
Kaldı ki getireceğin yabancı hocaya akıl hocası vereceksen yabancı hocaya ne gerek var?
olurmu yahu
bu bilic avrupada bu kadroyla işyapabiliyorsa
ve türkiyede alakasız işler pesindeyse bunun bir sebebi vardır dinamikleri cozememesi
neyi nasıl yapıcagını bilmemesidir herifin tüm kadrosu yabancıydı hiçbiri bizi tanımıyor
hamza bana sorarsan orada kukladır..adam hata yapınca ozurler diliyor otoriyte sorunu var orada
herseyi baskaları yapıyor ama basta hamza gorunuyor:))
Denizli'nin şampiyon olduktan sonra bıraktığı takımı da hatırlarım hocam ben. Denizli final yapıyor olabilir ama arkasında bıraktığını toplamak en az iki sene sürüyor. Gerek yok Denizli'ye. Gelecekse Şenol gelsin ypacak birşey yok. Ama şu şartla gelsin transferden ciddi ciddi anlayan birini getirsin artık yönetim. İçi sönmüş yıldızlarla falan göz boyamaya kalkacaklar diye korkuyorum.
yok yok denizli iyidir adam zaten diyor bir senelik bir projeyle gelicem işi bitirip gidicem diyor bu kadar basit:)
onun 3 saatlik bi konferansını dinlemiştim trtde yayınlanmıstı
dediği bircok seyden sonra ben bu adama anahtarı verir geçerim.. yapar yapmaz sampiyonluk ama temiz insandır her anlamda...yani hesap sordugunda geri donusu olur