Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970889 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Teknik Direktör adaylarımdan Herve Renard, Lille ile anlaşmış.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA |
BEŞİKTAŞ yönetim kurulu Slaven Biliç le yola Devam Etmeme Kararı Aldı :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :super: :sevinç
Yolların ne zaman Ayrılacagına ise henüz karar verilmedi :s20: :s20: ( NTVspor )
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Ben diyorum önce Zago'yu ayartmamız lazım sonra Luce'yi   :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

SON DAKİKA |
BEŞİKTAŞ yönetim kurulu Slaven Biliç le yola Devam Etmeme Kararı Aldı :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :super: :sevinç
Yolların ne zaman Ayrılacagına ise henüz karar verilmedi :s20: :s20: ( NTVspor )
Bu akşam belli olma ihtimali varmış

Çevrimdışı ozan062

Teknik Direktör adaylarımdan Herve Renard, Lille ile anlaşmış.

s ile baslayan ilginc bi fransız takımı vardı orda bi cacık yapamadı yine bi baska fransız takımına gitmiş bence yine yapamayacak:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

yonetime kızdık ama aksam kararlastırcaklar demekki
nerden alıyonuz bunları yav:d

Çevrimdışı Renton

SON DAKİKA |
Bilici bende sevmiyorum ama 1 sene daha devam edilmesi gerekebilir uzun uzadıya düşününce
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

yonetime kızdık ama aksam kararlastırcaklar demekki
nerden alıyonuz bunları yav:d
Abi güvendiğim bir insan var o söyledi ben de yazdım buraya ne kadar doğrudur bilemem.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 19:48:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bilici bende sevmiyorum ama 1 sene daha devam edilmesi gerekebilir uzun uzadıya düşününce
Allah Korusun :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Eğer devam ederse Mustafa ve Necip inadı yüzünden 10.haftayı görmeden Gider , Bir sezonumuz Daha heba olur :iscrewy: :iscrewy: @Renton

Çevrimdışı Renton

s ile baslayan ilginc bi fransız takımı vardı orda bi cacık yapamadı yine bi baska fransız takımına gitmiş bence yine yapamayacak:(
sochaux evet pek bir varlık gösteremedi tek başarısı zambiya

Çevrimiçi Samet Ç

İngs'i alabilir miyiz o da free?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 19:51:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Yüzde 90 Şenol Güneş

Yüzde 10 Lucescu

Başka yol yok artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Abi güvendiğim bir insan var o söyledi ben de yazdım buraya ne kadar doğrudur bilemem.  :)

cok iyi cok iyi yanlıs dogru fark etmez suan birseyler yapıcak olmaları onemli
fakat biz bu fesh parasını vericezmi yoksa bilic efendi bırakacakmı sorun bu

İnş Yarın gider , Gs Maçında Takımın Başında Biliç Olmazsa Rahat kazanırız :ok: :ok:
Mustafa ve Necipin oynamayagını düşünerek söylüyorum bunu tabiki :bandit:

Çevrimdışı Renton

Allah Korusun :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Eğer devam ederse Mustafa ve Necip inadı yüzünden 10.haftayı görmeden Gider , Bir sezonumuz Daha heba olur :iscrewy: :iscrewy: @Renton
Bu 2. senesi 2 senedir finali yapamıyor artık akıllanması lazım bilmiyorum seneye de devam ederlerse üzülmem ben.Ülkeyi hiç bilmeyen bir yabancıyı getirip koyacaklarına devam derim.

Çevrimiçi Samet Ç

cok iyi cok iyi yanlıs dogru fark etmez suan birseyler yapıcak olmaları onemli
fakat biz bu fesh parasını vericezmi yoksa bilic efendi bırakacakmı sorun bu
O opsiyon nasıl bir opsiyon hala çözemedim buradan yönetimin ne kadar iş bilmez olduğunu anlayabiliriz adamın kontratı bitiyor uzatmak istemiyoruz diye 500 bin euro ödemek zorunda kalacağız belki de

Çevrimdışı ozan062

tayfur gelirmi acaba 3 maclık:D

bu arada hiç ingiltereden hocalar gündeme gelmiyor neden acaba?:) işte bizimkiler az paramız var diyorlar sebayı ornek alıyoruz diyorlar ama ordan bi adam getirmiyorlar buraya
hem o kadar chelsea ile ugrasıyon al bi oneri dimi ama yook illaki lafını geçicerekleri biri olacak en buyuk korkum rıza calımbaydır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 19:55:42
  • Beşiktaş / Bodrum
O opsiyon nasıl bir opsiyon hala çözemedim buradan yönetimin ne kadar iş bilmez olduğunu anlayabiliriz adamın kontratı bitiyor uzatmak istemiyoruz diye 500 bin euro ödemek zorunda kalacağız belki

Kontratı bitmiyor adamın kontrat 3 yıllıktı.

Opsiyon şöyle normalde 3. yıl aktif. Bilic yok kalmıyorum derse o ödüyor biz git dersek biz ödüyoruz. Aslında son derece mantıklı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu 2. senesi 2 senedir finali yapamıyor artık akıllanması lazım bilmiyorum seneye de devam ederlerse üzülmem ben.Ülkeyi hiç bilmeyen bir yabancıyı getirip koyacaklarına devam derim.
artık istese de yapamaz hiç kimsenin güveni kalmadı.

Yabancı Hoca getirmez Yonetim , O riske giremez Bizim şampiyonluğa ihtiyacımız var , Yerli olma ihtimali %90 :ok: Şenol Güneş olacak
Yabancı olursa Luce olur başkası olmaz Oda Ligi biliyor sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Türkay

Fener Luce'yi alırsa Şenol Güneş şampiyon yapabilir mi? Zor. O yüzden bize Luce gelsin  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 19:56:25
  • Beşiktaş / Bodrum
tayfur gelirmi acaba 3 maclık:D

bu arada hiç ingiltereden hocalar gündeme gelmiyor neden acaba?:) işte bizimkiler az paramız var diyorlar sebayı ornek alıyoruz diyorlar ama ordan bi adam getirmiyorlar buraya
hem o kadar chelsea ile ugrasıyon al bi oneri dimi ama yook illaki lafını geçicerekleri biri olacak en buyuk korkum rıza calımbaydır

Yabancı antrenör gelirse ilk 3 e de giremeyiz seneye abartmıyorum. Luce hariç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı Hoca getirmez Yonetim , O riske giremez Bizim şampiyonluğa ihtiyacımız var , Yerli olma ihtimali %90 :ok: Şenol Güneş olacak
Yabancı olursa Luce olur başkası olmaz Oda Ligi biliyor sıkıntı olmaz
Bu zamana kadar yaşadığın şampiyonlukların kaçında başında yerli hoca vardı geçin şu saçmalığı yerli hoca şampiyon yaparmış neyi yapıyor Şenol gelsin 3. olur bu kadar söylüyorum ben.

Fener Luce'yi alırsa Şenol Güneş şampiyon yapabilir mi? Zor. O yüzden bize Luce gelsin  :evillol:
Luce yi fener alırsa , Jose Morinhoyu da Getirsen şampiyon olamayız :iscrewy: :iscrewy: