Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972906 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kontratı bitmiyor adamın kontrat 3 yıllıktı.

Opsiyon şöyle normalde 3. yıl aktif. Bilic yok kalmıyorum derse o ödüyor biz git dersek biz ödüyoruz. Aslında son derece mantıklı.
Böyleyse normal çoğu yerde kontratı bitiyordu diye yazdıkları için kafam karıştı bir anda.

Çevrimdışı Renton

Yabancı Hoca getirmez Yonetim , O riske giremez Bizim şampiyonluğa ihtiyacımız var , Yerli olma ihtimali %90 :ok: Şenol Güneş olacak
Yabancı olursa Luce olur başkası olmaz Oda Ligi biliyor sıkıntı olmaz
Valla bu yönetim beşiktaş yönetimi favre bielsa dedik bilic geldi.Yerlilerden şenol hoca gelmeyecekse ona da gerek yok.Ertuğrul,Denizli falan hikaye olur takım patates oluruz.Luce ve şenol hocaya tamamda başkasına gerek yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu zamana kadar yaşadığın şampiyonlukların kaçında başında yerli hoca vardı geçin şu saçmalığı yerli hoca şampiyon yaparmış neyi yapıyor Şenol gelsin 3. olur bu kadar söylüyorum ben.
Ligi Bilen tanıyan birisi olması lazım , O yüzden yabancı teknik adam Riskli tercih olur :iscrewy:
Bizim Zaman kaybetme lüksümüz yok oyuzden Ben yönetimin %90 yerli hocayla anlaşacağını düşünüyorum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Renton

Bu zamana kadar yaşadığın şampiyonlukların kaçında başında yerli hoca vardı geçin şu saçmalığı yerli hoca şampiyon yaparmış neyi yapıyor Şenol gelsin 3. olur bu kadar söylüyorum ben.
son 10 yılda şampiyon olan yabancı hoca hatırlamıyorum ben
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:01:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar elde bütçe yokken ligi tanımayan birini getirmek ne demek.

Düşünün hem istediği oyuncuları alamayacağız hem stadı yok hem de ligi tanımıyor.

Adam 4 ayda aklını kaçırır sonra da kaçar zaten.

Burada daha önce çalışmamız birini alma ihtimalimiz dahi yok önümüzdeki 2 sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

son 10 yılda şampiyon olan yabancı hoca hatırlamıyorum ben
Bende tarihten bahsediyorum yerli olarak sadece Denizli yapmış şampiyon onu da Sivas'a karşı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar elde bütçe yokken ligi tanımayan birini getirmek ne demek.

Düşünün hem istediği oyuncuları alamayacağız hem stadı yok hem de ligi tanımıyor.

Adam 4 ayda aklını kaçırır sonra da kaçar zaten.

Burada daha önce çalışmamız birini alma ihtimalimiz dahi yok önümüzdeki 2 sene.
Aynen Öyle @Çağrı abi yabancı hoca Çok riskli bir tercih olur , Bizim Ligi bilen bir hocaya ihtiyacımız var oyuzden yerli T.d en doğrusu , Her yol Şenol Güneşe çıkıyor :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:04:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen Öyle @Çağrı abi yabancı hoca Çok riskli bir tercih olur , Bizim Ligi bilen bir hocaya ihtiyacımız var oyuzden yerli T.d en doğrusu , Her yol Şenol Güneşe çıkıyor :icool: :icool:

Bütçemiz olsa yabancı ile olurdu her türlü ama bütçe yok adama hiçbir şey sunamıyoruz.

Şenol Güneş gelirse öyle 1 yıl da gelmeyecek muhtemelen 3 yıllık gelecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

denizli final yapıyor arkadaslar
ama bence senol guneste bu sorun var,,, cok seneler once birseyler yapmıs o kadar...
o sebeble biz yabancı hoca alsak ligi tanımamıs
onun yanına yada akıl hocası olarak cok saglam kasarlı bi eleman olmalı,, ligde fark yaratacak akıl lazım

misal bana gore kabiliyetsiz bir hamza fatih terim aklıyla hareket ettiği için fark yarattı
işte bizede bu tip bir akıl gelecek her hoca için fayda..ama gunes zaten dinamikleri cozememiş sürekli aglasıyor
yani mızmızlanıyor....adam hakemide etki altına alıyor sen alamıyorsun o zaman etkin sıfır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:06:38
  • Beşiktaş / Bodrum
ama bence senol guneste bu sorun var,,, cok seneler once birseyler yapmıs o kadar...
onun yanına yada akıl hocası olarak cok saglam kasarlı bi eleman olmalı,, ligde fark yaratacak akıl lazım

misal bana gore kabiliyetsiz bir hamza fatih terim aklıyla hareket ettiği için fark yarattı
işte bizede bu tip bir akıl gelecek her hoca için fayda..ama gunes zaten dinamikleri cozememiş hala....

Hamza'yı taşıyan Terim aklı filan olmadı ki.

Hamza oynatılmış taşları doğru şekilde yerine dizdi lobi ve hakemleri arkasına aldı ve sonuç bu.

Aynı Hamza devre arası bize gelse Tayfur 2 olurdu. Aynı şey değil.

Kaldı ki getireceğin yabancı hocaya akıl hocası vereceksen yabancı hocaya ne gerek var?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic'in son açıklamalarında bir an önce kovulma isteği gördüm.Ben kalmak isterim ama izin vermezler ne demek?
Haftaya derbi maçın var senin böyle bir açıklama yapan teknik direktöre oyuncu nasıl güvensin,saygı duysun?

Çevrimdışı talha

işte bizede bu tip bir akıl gelecek her hoca için fayda..ama gunes zaten dinamikleri cozememiş sürekli aglasıyor
yani mızmızlanıyor....adam hakemide etki altına alıyor sen alamıyorsun o zaman etkin sıfır

Denizli'nin şampiyon olduktan sonra bıraktığı takımı da hatırlarım hocam ben. Denizli final yapıyor olabilir ama arkasında bıraktığını toplamak en az iki sene sürüyor. Gerek yok Denizli'ye. Gelecekse Şenol gelsin ypacak birşey yok. Ama şu şartla gelsin transferden ciddi ciddi anlayan birini getirsin artık yönetim. İçi sönmüş yıldızlarla falan göz boyamaya kalkacaklar diye korkuyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

Hamza'yı taşıyan Terim aklı filan olmadı ki.

Hamza oynatılmış taşları doğru şekilde yerine dizdi lobi ve hakemleri arkasına aldı ve sonuç bu.

Aynı Hamza devre arası bize gelse Tayfur 2 olurdu. Aynı şey değil.

Kaldı ki getireceğin yabancı hocaya akıl hocası vereceksen yabancı hocaya ne gerek var?

olurmu yahu
bu bilic avrupada bu kadroyla işyapabiliyorsa
ve türkiyede alakasız işler pesindeyse bunun bir sebebi vardır dinamikleri cozememesi
neyi nasıl yapıcagını bilmemesidir herifin tüm kadrosu yabancıydı hiçbiri bizi tanımıyor

hamza bana sorarsan orada kukladır..adam hata yapınca ozurler diliyor otoriyte sorunu var orada
herseyi baskaları yapıyor ama basta hamza gorunuyor:))

Denizli'nin şampiyon olduktan sonra bıraktığı takımı da hatırlarım hocam ben. Denizli final yapıyor olabilir ama arkasında bıraktığını toplamak en az iki sene sürüyor. Gerek yok Denizli'ye. Gelecekse Şenol gelsin ypacak birşey yok. Ama şu şartla gelsin transferden ciddi ciddi anlayan birini getirsin artık yönetim. İçi sönmüş yıldızlarla falan göz boyamaya kalkacaklar diye korkuyorum.
yok yok denizli iyidir adam zaten diyor bir senelik bir projeyle gelicem işi bitirip gidicem diyor bu kadar basit:)
onun 3 saatlik bi konferansını dinlemiştim trtde yayınlanmıstı
dediği bircok seyden sonra ben bu adama anahtarı verir geçerim.. yapar yapmaz sampiyonluk ama temiz insandır her anlamda...yani hesap sordugunda geri donusu olur
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 20:25:46 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eski inönü

Asıl kimsenin daha dillendirmedigi şöyle bir tehlike var. Gelecek sezon yönetimin de kongre öncesi son sezonu ve takımın üzerinde hiç olmadıgı kadar şampiyonluk baskısı olacak. Kadronun da onu kaldırabilecek yapıda olmadıgını hepimiz biliyoruz. Ummadıgımız kadar erken havlu atabilirler mazallah. Dolayısıyla yeni hocanın bu psikolojiyi yönetebilecek tecrubede ve birikimde biri olması şart. Artı bu da yetmez. Yapılacak transferler mutlak surette tecrubeli ve şampiyonluk tecrubesi yaşamış lider karakterli futbolcular olmalı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:28:59
  • Beşiktaş / Bodrum
olurmu yahu
bu bilic avrupada bu kadroyla işyapabiliyorsa
ve türkiyede alakasız işler pesindeyse bunun bir sebebi vardır dinamikleri cozememesi
neyi nasıl yapıcagını bilmemesidir herifin tüm kadrosu yabancıydı hiçbiri bizi tanımıyor

hamza bana sorarsan orada kukladır..adam hata yapınca ozurler diliyor otoriyte sorunu var orada
herseyi baskaları yapıyor ama basta hamza gorunuyor:))

yok yok denizli iyidir adam zaten diyor bir senelik bir projeyle gelicem işi bitirip gidicem diyor bu kadar basit:)
onun 3 saatlik bi konferansını dinlemiştim trtde yayınlanmıstı
dediği bircok seyden sonra ben bu adama anahtarı verir geçerim.. yapar yapmaz sampiyonluk ama temiz insandır her anlamda...yani hesap sordugunda geri donusu olur

Denizli temiz mi :D

Adam paracı be bildiğin paracı ne anlamda temiz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:29:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl kimsenin daha dillendirmedigi şöyle bir tehlike var. Gelecek sezon yönetimin de kongre öncesi son sezonu ve takımın üzerinde hiç olmadıgı kadar şampiyonluk baskısı olacak. Kadronun da onu kaldırabilecek yapıda olmadıgını hepimiz biliyoruz. Ummadıgımız kadar erken havlu atabilirler mazallah. Dolayısıyla yeni hocanın bu psikolojiyi yönetebilecek tecrubede ve birikimde biri olması şart. Artı bu da yetmez. Yapılacak transferler mutlak surette tecrubeli ve şampiyonluk tecrubesi yaşamış lider karakterli futbolcular olmalı.

Zaten minimum 4 tane işini bilen adam almazsak şampiyonluk çok büyük şans ile gelirse gelir bunu konuşmaya bile gerek yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ankarali ayhan bilic kalir yazmis..tovbe tovbee
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bilic kalırsa istikrardan 5-10 sene sonra şampiyonluk görürüz.Sonuçta o da gelişecek ama aramızdan herkes göremeyebilir o şampiyonluğu malum kanser falan :(

Çevrimdışı atalay

Yerli-Yabancı teknik adam kavramının halen tartışılıyor olmasına şaşıyorum. Üstelik Beşiktaş'ın bugün ki konjonktüründe.

Seneye 14 yabancı oynatma hakkımız var. Muhtemelen biz 11-12 yabancı ile mücadele edeceğiz.

Geriye kalan yerlilerin çoğu da altyapısını, mantalitesini  ve gelişimini Almanya, İngiltere, Avusturalya gibi ülkelerde şekillendirmiş oyuncular olacak.

Antrenmanlarda ve maç esnasında bile ortak dilin Türkçe değil İngilizce hatta Almanca olduğu yerde İng. bilmeyen bir yerli hoca bence ligden daha çok "oyuncusuna yabancı" olacak -ki bu daha önemli-

Ligi tanımaması bir zaaftır. Tanıtırsın. -Bu Beşiktaş diğerleri de her maç yenmen gereken 17 takım diye. Bursa ile derbi oynuyoruz diye değil. Kaldı ki dünyanın her liginde bunun için özel bir ekip vardır; antrenörü bilgilendirmek adına.

Sen güçlü kadronu kur; camia olarak da güçlü dur. Kadrona uygun da bir antrenör bul. Biraz rasyonel, pragmatik bir adam seni sonuca götürür. Mesele o kadroyu kurup o adamı doğru seçmekte. İsmail KARTAL bu ligde şampiyonluğa oynuyor ey ahali!     
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 21:12:48 atalay ]

Yerli-Yabancı teknik adam kavramının halen tartışılıyor olmasına şaşıyorum. Üstelik Beşiktaş'ın bugün ki konjonktüründe.

Seneye 14 yabancı oynatma hakkımız var. Muhtemelen biz 11-12 yabancı ile mücadele edeceğiz.

Geriye kalan yerlilerin çoğu da altyapısını, mantalitesini  ve gelişimini Almanya, İngiltere, Avusturalya gibi ülkelerde şekillendirmiş oyuncular olacak.

Antrenmanlarda ve maç esnasında bile ortak dilin Türkçe değil İngilizce hatta Almanca olduğu yerde İng. bilmeyen bir yerli hoca bence ligden daha çok "oyuncusuna yabancı" olacak -ki bu daha önemli-

Ligi tanımaması bir zaaftır. Tanıtırsın. -Bu Beşiktaş diğerleri de her maç yenmen gereken 17 takım diye. Bursa ile derbi oynuyoruz diye değil. Kaldı ki dünyanın her liginde bunun için özel bir ekip vardır; antrenörü bilgilendirmek adına.

Sen güçlü kadronu kur; camia olarak da güçlü dur. Kadrona uygun da bir antrenör bul. Biraz rasyonel, pragmatik bir adam seni sonuca götürür. Mesele o kadroyu kurup o adamı doğru seçmekte. İsmail KARTAL bu ligde şampiyonluğa oynuyor ey ahali!   

Bu açıdan bakınca Bilic'e 1 sene daha şans versek mi dedim bir an

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyice şeyini çıkardınız ha.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bilic ile pragmatizm uyuşmuyor işte.  :lol:

O daha çok ampirik düşünüyor. O tam bir Pektemekçi düşünürlerden.

Çevrimdışı Anıl

Bilice belki bir sene daha şans tanınabilirdi ama son maçtaki en hafif tabirle dalga geçer gibi kadro seçimi ve oyuncu değişiklikleriyle maçı resmen bilerek vermesiyle bunu istemiyorum dedi. Maç sonu açıklamaları da kreması.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 21:56:31 anilt ]

Konuyla alakasız ama ben böyle rezillik görmedim.Sivas 2-0 önde 3-0 yapsa tur atlayacak GS'ye beleş bir penaltı verildi.

12.dakikada sivasa yüzde yüz bir penaltı verilmemişti allah bunların belasını versin

Çevrimdışı atalay

Bizim eleştirilecek çok şeyimiz var. Hocadan yönetime şuna buna kadar lakin adil hakemler yönetse ligi Fb ve Gs şu ligde 60 puanı göremez.