Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970895 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

baskana suan inanılmaz laflar etmek istiyorum

tatilde değilse ne işi varda gelmiyor bugun toplantı yapmıyor ha
boyle bir günde yanında olmyacaksa stadıda alsın kendi üstüne yapsın nasıl bir baskandır bu arkadas
sen anca bjk insaat as nin baskanı olursun zaten baska işe yaramazsın

silinirse benide silin...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Dünde çalmadı penaltıları galatasaray 2.başkanı çıkmış hakemlerden memnun değilim diyor lan el insaf be hafta 33 olmuş daha kırmızı kart görmediniz o adamın her maç kırmızı yemesı lazım adamlardaki kafaya bak hala memnun değilim diyor çıkıp konuşuyor.Birde bizim tarafa bak

Yakacaklar bir gün o binayı olan olacak ben korkuyorum adımız tinerciden kundaçıya yükselecek. Amaiyi sabrımızı zorluyor son iki senedir yapılan hatalar mantık seviyesini çok çok üzerine taştı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

hakem bence de 2 kararında da hatalıydı ( penaltı verilmeyişi ve golün iptali) ama bu maçla havlu atmak çok iyi oldu galatasaraya yenilerek havlu atmaktansa çok daha iyi oldu. havlu atmışken galatasarayı yenersek emin olun sevinçleri kursağında kalacak. ama bilicin ekstra işler yapması lazım ki o kapasite ve vizyon malesef kendisinde yok.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Demba'nın indirip adamın elle kestiği top eğer 1. ise hatırlamıyorum şuan 100 de 100 penaltı.

Dün herkes de penaltı dedi zaten tartışmaya açık değil.

2. tartışmalı pozisyon o. Diyorum ki, bizim başımıza gelse yada gs fb öyle penaltı alsa ben kızarım, söverim. Penaltı verilebilir, verilmez diyemiyorum ama dediğim şey açık. İlkinin ise hiç alakası yok.

Attığımız gol de ofsayt sanırım. Bir kere düşünün, gol de sıkıntı olmasa, pektemek o golü nasıl atsın.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Renton

Güzel kardeşim, derdin bize çalınanlar mı, rakibe çalınmayanlar mı? biz 10 kırmızı gördük, 8 i net doğru karar.

Dün de tertemiz maç yönetti hakem, tertemiz hemde. Ama o kadar alıştık ki, sanırım bir tek akhisar maçında ama hakemler bahanesine giremedik. Yada girdik mi? girdiysek büyük ayıp.  :lol:
Tertemiz olur mu net penaltıyı vermedi demba önüne alırken topu abartma abi bize çalınanlar,çalınmayanlar-rakibe çalınanlar,çalınmayanlar hepsini katabilirsin adamlar hala isyankar bizimkilerden ses yok ya çıldırıcam
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu ihtimalleri de biz düşünelim diyorsun :)

Adamlar bizi yenerse iş zaten bitiyor orada her türlü düğün havası oluşacak malesef.
Biliç haftaya takımın başında olmayacak belli ki.. Ama kim olacak?

Bir de bu toplantı hemen bugün yapılmalıydı!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu ihtimalleri de biz düşünelim diyorsun :)

Adamlar bizi yenerse iş zaten bitiyor orada her türlü düğün havası oluşacak malesef.

Güzel kardeşim, Bizi yenerse gs, ertesi günü bekleyecekti. Olası fener puan kaybında tesislerde vs kutlayacaklardı.
Şimdi bizim de içinde olduğumuz, bizimde izleyeceğimiz maçta, olası fener puan kaybında kutlamalara başlayacaklar.

Fark bariz değil mi?

Çevrimdışı Renton

Bugünkü toplantı ekstra bir karar değil zaten beyler her salı yapılır bu olay 19 mayıs diye yarına ertelemişlerdir olay bu yoksa olağanüstü falan geçsinler bu işleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:16:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2. tartışmalı pozisyon o. Diyorum ki, bizim başımıza gelse yada gs fb öyle penaltı alsa ben kızarım, söverim. Penaltı verilebilir, verilmez diyemiyorum ama dediğim şey açık. İlkinin ise hiç alakası yok.

Attığımız gol de ofsayt sanırım. Bir kere düşünün, gol de sıkıntı olmasa, pektemek o golü nasıl atsın.  :evillol: :evillol:

:D

Yok onlara verilse de laf etmem ben o pozisyona net penaltıydı.

Golde sanırım 30 cm ofsayt vardı dün izledim lig tv yi ama ne çaldığını kimse anlamadığı gibi geçen hafta ve bu hafta 15 ve 30 cm den ofsaytı görmeleri takdir edilesi.

Opare'nin dün gördüğü karttan sonra Mel'o'nun 3 kez kırmızı görüp gençler maçında, bize karşı sahada olmaması gerekirdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Güzel kardeşim, Bizi yenerse gs, ertesi günü bekleyecekti. Olası fener puan kaybında tesislerde vs kutlayacaklardı.
Şimdi bizim de içinde olduğumuz, bizimde izleyeceğimiz maçta, olası fener puan kaybında kutlamalara başlayacaklar.

Fark bariz değil mi?
Fenerin perşembe kupa maçı yok mu derbiyide pzt yapmazlar yani aynı gün olmaz

Fenerin perşembe kupa maçı yok mu derbiyide pzt yapmazlar yani aynı gün olmaz

Ohhh. bana böyle şeylerle gel ya.  :halay: :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:18:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Fark bariz değil mi?

Fener'in puan kaybetme ihtimaline karşı haklısın ben öyle olacağını düşünmüyorum ondan sıkıntı yok diyorum.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Ohhh. bana böyle şeylerle gel ya.  :halay: :halay:
Zaten bu saatten sonra farketmez bizi yenince aynı şekil kutlamalar olacaktır dolmuşçu ayarlar rizeyide çantada keklik o maç

Bu arada tesadüfe bakın, Fb bursayı kupada elemesi lazım ki biz uefa ya eleme oynamadan gidelim. Bizim gs yi yenmemiz lazım ki fb şampiyon olsun.

Nerelerden nerelere geldik, kafayı yemeyen beşiktaşlıyı alnından öperim.

Çevrimdışı Tolga

Tek isteğim Fb bu hafta kazansın da Gs bizi yenip tur atmasın.

Gerçi farketmez yenseler de zaten orası bayram yerine dönecek of ulan of bizim ne çilemiz varmış arkadaş :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Zaten bu saatten sonra farketmez bizi yenince aynı şekil kutlamalar olacaktır dolmuşçu ayarlar rizeyide çantada keklik o maç

Rize ihya olacak desene. Bi yanda gs den bi yanda fb den yağar da yağar dolarlar eurolar.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Renton

Bu arada tesadüfe bakın, Fb bursayı kupada elemesi lazım ki biz uefa ya eleme oynamadan gidelim. Bizim gs yi yenmemiz lazım ki fb şampiyon olsun.

3.eleme oynamaz ki kupa finalisti oynar elemeyi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:22:26
  • Beşiktaş / Bodrum

Bursa Fener'i elese de Uefa'ya gidemeyeceği için sanırım 3. olan takım yine elemesiz gidecek Uefa gruplarına.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Rize ihya olacak desene. Bi yanda gs den bi yanda fb den yağar da yağar dolarlar eurolar.  :lol: :lol:
Ahahaha benim fikrim beni ilgilendirmez diyelim bizde geçelim derbi bizim yenersek fb kaybedersek gs kazanıyor

3.eleme oynamaz ki kupa finalisti oynar elemeyi

malesef tam tersi.  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nasıl tartısmalı demba ba topu kurtarmak istiyor gayet güzel bi şekilde adam eliyle kesiyor topu. babane arkadaş miletin basına gelip kızsak ne olur verecekler penaltıyı adam kesiyor topu..

Çevrimdışı Renton

Normalde teselli ikramiyemiz olurdu bir türkiye kupası falan o da yok kaç senedir

Bursa Fener'i elese de Uefa'ya gidemeyeceği için sanırım 3. olan takım yine elemesiz gidecek Uefa gruplarına.

işte o muamma. Acaba diğer kupa yarı finalistimi gider, yoksa lig sıralamasında 5. olan mı gider. muamma.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:25:23
  • Beşiktaş / Bodrum

işte o muamma. Acaba diğer kupa yarı finalistimi gider, yoksa lig sıralamasında 5. olan mı gider. muamma.

Olur mu canım öyle şey :)

Onu net biliyorum yarı finalist asla gidemez 5. ye geçer hak ama elemesiz giden 3. olur onun çok örneği var çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Şenol hoca ilk kıyağını yapsın bize versin maçı bee  :biggrinking: :biggrinking: yoksa sezonu yine erken açarız dediğin gibiyse