Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968237 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Valla Onur kabul etmeden yol çizilemiyor.

Hepimiz farkına varacağız. Ben sustum destek için sustum şampiyonluk için.

Çoğu kişi de bundan sustu aptal olduğu için değil. Ama artık herkesin sabrı bir yere kadar.

Seni doğruyorlar çıkıp bir açıklama yapmıyorsun hakemlerle ilgili.

Taraftarı bütünleştirmek için bir adım bile atmıyorsun her fırsatta daha da çok geçiriyorsun artık durma zamanı geldi.

ya artık bu centilmen  takım  huveyetinden  kurtulmak gerekiyor bu ligde basarı kriteri bu değil cunku böyle zago gibi çamur ve sert adamlar lazım bize isyan etmiyorlar fb macında  o olaylarda cileden cıkmıstım hepsimi pısırık olduk bu efendilik resmen  korkmak bu sinmek  saha içinde hakemler bu yuzden dogruyor bizi...

Çevrimdışı atalay

Bu paralar Galatasaray'ın kasasında.  :s20:
Aynen öyle ve son 3 yıldır bizim ikramlarımız ile.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:06:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kulübün tekrardan yapılanmak gibi bir şansı yok.

3 yıl önce genç oyuncular toplandı az para harcandı sebebi buydu.

3 yılda gelişecekler yanlarına oyuncular alınacak ve bizi 2-3 yıl seri şampiyon yapacaklar diye.

Bu dakikadan sonra genç oyuncu almak durumu yok zaten. Ne yapacaklar ne edecekler 5 tane taş gibi adam koyacaklar bunların yanına.

Bu takımın madden de manen de şampiyonluktan hatta 2 yıl şampiyon olmaktan başka şansı kalmadı.

Bazen yeterince motive olamadığınız şeylere hayat zorla iter sizi. Seçeneğiniz kalmadığı için başarılı olmak zorunda kalırsınız.

Zaman o zaman. Prödl Opare gibi transfer yapmaya kalkarsa yine ama bekleyelim belki bir şey yapar para yok vs  diyenler, kulübün tamamen fişini çekmiş olacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

3 yılda gelişecekler yanlarına oyuncular alınacak ve bizi 2-3 yıl seri şampiyon yapacaklar diye.

Bu dakikadan sonra genç oyuncu almak durumu yok zaten. Ne yapacaklar ne edecekler 5 tane taş gibi adam koyacaklar bunların yanına.

Bu takımın madden de manen de şampiyonluktan hatta 2 yıl şampiyon olmaktan başka şansı kalmadı.

Bazen yeterince motive olamadığınız şeylere hayat zorla iter sizi. Seçeneğiniz kalmadığı için başarılı olmak zorunda kalırsınız.

Zaman o zaman. Prödl Opare gibi transfer yapmaya kalkarsa yine ama bekleyelim belki bir şey yapar para yok vs  diyenler, kulübün tamamen fişini çekmiş olacaklar.

Abi takım dağıldı ya gökhanda hasta değil diyorlar oynamak istemiyormuş paşam,çok oynadı ya son maçlarda.Bugüne kadar kimse konuşmadı ne borç artmış diye ne başka bir şey ama şimdi her şey konuşuluyor seçim kararı çıksa aday olacak adam yok ki kim girer bu yükün altına
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen cagrı hocam  A Class oyuncular 1. kaleci 2 stopere 3 .sagbek 4 .sol kanat 5. toivonen tarzı hem forvet hemde 10 numara vasıfı olan topcu..

Çevrimdışı Deniz

İbra etmemek yonetimin gitmesi demek.bence su an cok riskli olur yeni yonetim gelene kadar vs o insaat  minumum 1 ay durur.zaten onumuz ramazan..
İbra edilmesi taraftariyim.1 sene sonra secim var yonetim gidecekse o zaman gitsin.simdi zarari bize olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yönetim toplantısı yarına ertelendi. Acaba sebebi, bugün basında çıkan tatil haberlerimi.!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:12:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi takım dağıldı ya gökhanda hasta değil diyorlar oynamak istemiyormuş paşam,çok oynadı ya son maçlarda.Bugüne kadar kimse konuşmadı ne borç artmış diye ne başka bir şey ama şimdi her şey konuşuluyor seçim kararı çıksa aday olacak adam yok ki kim girer bu yükün altına

Bu sebeplerden ötürü kesinlikle yerli antrenör gelmek zorunda.

konuşarak kendi diliyle tanıyarak bu oyuncuları toparlayacak. Yabancı ile asla ama asla olmaz bu sene.

Çıkacak diyecek siz busunuz kendinizi nasıl bu kadar itin şeyine sokturursunuz diye. Böyle geri çekilerek değil çözecek takımın kemerini gidin saldırın diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:13:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetim toplantısı yarına ertelendi. Acaba sebebi, bugün basında çıkan tatil haberlerimi.!!

Onlar kasıtlı olarak pompalanmıştır Armağan o tarz haberlere de prim vermemek lazım kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onlar kasıtlı olarak pompalanmıştır Armağan o tarz haberlere de prim vermemek lazım kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.

Beni ilgilendirir, takım can çekişirken şu 10 günde, ben uyku uyuyamazken, olamaz böyle birşey!

haziran da malezya mı gidiyor, ibiza mı, umrumda olmazdı. Lütfen artık bu kadar da yapmayın, yanlışa yanlış diyin. Zor değil, diyeni de öldürmüyorlar.

Çevrimdışı Renton

Aynen toplantı yokmuş bugün.O resimler eski günlere aittir tam gününde servis ediyorlar işte klasik.

Çevrimdışı Tolga

galatasaray bizden daha rezil durumda ama adamlar sportif başarı ile borcu dönderiyolar bari .
son 4 senede 3 süperlig şampiyonluğu , 1 türkiye kupası , 2 tane türkiye süperkupası , 1 ŞL çeyrek finali  kazanmışlar.
adamlar gelecek sene ile birlikte 4 kez üst üste ŞL ne gidecekler nerden baksan sadece 100 milyon € ordan kasalarına girecek 4 senede

bu borç sadece sportif başarı ile döner . bizimde 4 senede klübden içeri bir teneke girmemiş .
İşte geçen gün ben de aynen bunu söyledim başarılı olamazsan kulübe para girmez bu kadar basit.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:16:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Beni ilgilendirir, takım can çekişirken şu 10 günde, ben uyku uyuyamazken, olamaz böyle birşey!

haziran da malezya mı gidiyor, ibiza mı, umrumda olmazdı. Lütfen artık bu kadar da yapmayın, yanlışa yanlış diyin. Zor değil, diyeni de öldürmüyorlar.

Olur abi. Kimse de bir şey diyemez adamın görevi yönetmek.

Belki o tatile 1 hafta önce çıktı.

Yanlışa yanlış diyoruz deminden beri zaten bu yanlış değil bu yapılmak istenene koz vermek olur.

Ersun Yanal'ı  Aziz Yıldırım sırf bundan yolladı doğru mu yaptı? Değil.

Dün takım kazanmış olsa adamın tatiline kimse laf etmeyecekti bu tarz şeyler yanlış.

Biz değerlendirmemiz gerekeni değerlendireceğiz özel hayatları değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

İbra etmemek yonetimin gitmesi demek.bence su an cok riskli olur yeni yonetim gelene kadar vs o insaat  minumum 1 ay durur.zaten onumuz ramazan..
İbra edilmesi taraftariyim.1 sene sonra secim var yonetim gidecekse o zaman gitsin.simdi zarari bize olur..
Neden dursun ya durmaz parasını verdikten sonra ibra edilirse olay olur aslında tablo ortada en başında küçülerek büyüyemessin demiştik küçülmeye devam ediyoruz feda yaktı bizi.feda yaptık medyada kulüp değeri düştü borç daha hızlı artıyor başarı 0.uefa lisansı aldığımıza sevindi bu taraftar hal ortada

Çalıştığınız şirkette 4-5 aydır para alamasanız, ama patronunuzun bu "küçük kaçamaklarını" duysanız okusanız, inanın bana o şirkette ne iş verimi olur ne huzur olur.

Ben böyle düşünüyorum, acelesi yoktu. 1 hafta önce olsa ne olur, şampiyonluk yarışına girişmişken gerek görmezdim böyle işlere.

Bakalım açıklaması gelir, tarihiyle ilgili. Bekliyorum.

Çevrimdışı acan07

hertaraftan köşeye sıkıştık
sportif başarı yok , borçlar uçmuş , uefa tepemizde , stad yok .
burdan yaa son bir canhavliyle kurtulcaz yada uçurumdan düşücez .
2015-2016 sezonunu son şansımız olarak görüyorum .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çalıştığınız şirkette 4-5 aydır para alamasanız, ama patronunuzun bu "küçük kaçamaklarını" duysanız okusanız, inanın bana o şirkette ne iş verimi olur ne huzur olur.

Ben böyle düşünüyorum, acelesi yoktu. 1 hafta önce olsa ne olur, şampiyonluk yarışına girişmişken gerek görmezdim böyle işlere.

Bakalım açıklaması gelir, tarihiyle ilgili. Bekliyorum.

şuanda çalıştıgım şirkette kriz var armagan  2 bucuk aydır maaş alamıyoruz patronda tatilini yapıyordur büyük ihtimal ama öyle düşünemiyoruz ekmegimizin peşindeyiz sirketin durumunun  düzelmesi için  paralarımızı alabilemek için biraz daha fazla çalısıyoruzz.

Çevrimdışı doctore

Şuna biri cevap versin kafi

1- Milan Lab projesi ile yola çıkan takım Avrupa'nın en fazla sakatlık yaşan + kas sakatlığı yaşayan takımına dönüştü.
 2- Öz kaynak düzenine önem verilecek dendi. Atınç dışında altyapıdan süre alan oyuncu yok. (Necip öncesinde de vardı)
 3- Rezerv takım daha nice vaatler havada kaldı.( Adana'yı filan geçiniz)
 4- 1 yılda stat vaadi verildi (2,5 yıl asgari)
 5- Hesap sorulacak dendi (Olmayacak işti ki olmadı)
 6- +500 milyon daha kulüp borçlandı.
 7- 120 milyon banka kredisi sadece 1 yıl içinde ödenmek zorunda (Kulüpte sıcak para akışı yok)
 8- Sportif başarı yok, amatör branşlarda küme düşen takımlar cabası.
 9- 3 kupalı basketbol takımı bile bu sezon play-off yarışının dışında kaldı (uzun yıllar sonra)
10- Beşiktaş'ın bir kuruşu boşa harcanmayacak dendi.( Süre alamayan oyunculara, menajerlere, tesislere adım atmayan teknik adama paralar saçıldı)
11- Ferrari'nin, Tabata'nın borcunun her fırsatta mağdurluğunu yapanlar; Pektemek'e, Ersan'a, Cenk'e ve daha nicesine yabancı kuralı kaldırılmasına rağmen paralar saçtı.
12- Kongre üyeleri muhalif ve sırf seçim zamanı oy kullanmasınlar diye üyeliklerini beklettiler.

daha yazarım da uğraşmayacağım ne başarılar ama 3 yıldır ŞL gelirlerini, Şampiyonluk gelirlerini bunların manevi hazlarını elimizin tersiyle ittiklerini. Küçük doğru takviyeler ile belkide tüm bunları gerçekleştirecek iken yapmadıklarını ve rakipleri güçlendirdiklerini saymıyorum bile.

Ya da Beşiktaş'ı en azından algıda olduğundan daha küçük gösterdiklerini...
Y.D ile mevcut yönetimi kıyaslamaya devam ederseniz yeni bir Y.D yaratırsınız.

Son olarak. Ben harbiden şaşıyorum ne yapabiliriz desen anlarım; daha iyisi kim desen keza öyle ama şu söylediklerim başlı başına gerçekleşmeyen vaatler ve skandallar iken halen F. Orman'ı başarılı bulanlar nasıl oluyor. ANLAMIYORUM.

O yüzden gelecek senede Şenol Hocayı şunu bunu piyon olarak kullanacaklarsa hiç yapmasınlar. Yazık etmesinler adamlara.

1- sakatlıklarla mücadele tam bir profesyonel ekip işidir. kondüsyonerle kulüp doktorunun aynı ekibin parçası olması gerekir. kim ne derse desin kulüp doktorumuz başarılıdır ancak kondüsyonerimiz tam bir fiyasko. içeriden alınan bilgilere göre herkesin fizyolojisini aynı kabul edip çağ dışı yöntemler kullanıyor demişler.
2- Öz kaynak düzeni alt yapı demek değildir. örneğin Feyyaz Antalya dan, Metin TEKİN kocaeliden, Ali GÜLTİKEN bakırköy yücespor dan Beşiktaş a getirilmiştir. yani öz kaynak bugünkü popüler adıyla tam bir scout işidir. gidersin Bakırköyün yücespor undan Ali GÜLTÜKEN ler çıkarırsın. bu bağlamda Opare, Oğuzhan, Tolgay, Olcay, Gökhan TÖRE, Pedro hepsi tam özkaynak olmasada özkaynak niyetinin takıma kattığı futbolcular. bu gün bu futbolcuların hepsinin piyasa değeri var.
3 - rezerv takım havada kalmış bir proje ama hayal de değil. scout çalışmalarının başarısıyla doğru orantılı bir iş. bence zor iş.
4 - yeni açığa ilk kepçe darbesi vurulduğundan beri stadı takip ediyorum. kimse 1 yıl falan vaad etmedi. sadece Başkan stadın kabası için ütopik bir hedef (geçen sene 30 ağustos) koydu o kadar. evet gecikmeler oldu oluyor ancak seneye stadımızda olacağız. stadın temele hazırlanması için dağ kaldırıldı oradan (70 bin kamyon hafriyat). bence termin belirlerken temel tarihini başlangıç alın. birde kulübe sağladığımız maddi menfaati yani verdiğimiz parayı.
5 - dediğin gibi olmayacak işti olmadı. keşke sorulsaydı. ama Beşiktaş ın menfaatlerine bir faydası olur muydu bilmiyorum...
6 - +500 milyon tl meselesi tam bir ilüzyon. hepinizin bildiği gibi yaklaşık 250 milyon $ sponsorluk anlaşmamız var. hepsi kalem kalem açıklandı. ancak bu anlaşmalar 4-5 yıllık anlaşmalar. yani bu para 5 yılda kasaya girecek. bu paralardan şu an faydalanmanın yolu ne? bu anlaşmalar güvence gösterilerek kredi çekmek. yani bu durumda asaya para girmeden borç girmiş gibi gözükür. alacaklar mahsup edildiğinde borcun gerçek rakamlarını göreceksiniz.
7 - kulüp tarihinde görülmemiş sıcak para akışı bu sene sağlandı. forma satışları belirli maçlardan sağlanan bilet gelirleri sponsorluklar. ayrıca bu seviyedeki şirketler için borç yaşlandırması, ötelemesi, yapılandırması gibi seçenekler vardır ve basit işlerdir. sadece biraz daha fazla maliyete katlanırsın. zorunluluk diye birşey yok.
8 - evet sportif başarı kısmen yok. amatör branşlar hala prestij kaybettiriyor. özellile amatör branşlar konusunda yönetim mutlaka sonuç odaklı çalışmalar yapmalı ve sonuç almalı artık.
9 - evet çok haklısın ama basketbolda özellikle bu sene takımlar birbirine çok yakındı müthiş rekabet oldu. yinede bahane değil. futbol dışı branşları çok ihmal ediyoruz.
10 -  süre almayan futbolcuya para vermek zorundasın kontratın böyle çünkü. bütün dünyada da bu iş böyledir. onun dışındaki tesise adım atmayan teknik adam kimdir? kulübün para saçtığı menajer kimdirler?
11 - Pektemek konusunda sonuna kadar haklısın. bu adam Beşiktaş ın santrafor u olamaz olmamalı. ama Ersan ve Cenk rotasyon kabiliyeti yüksek bir takımda oldukça faydalı olan ve olacak futbolculardır. ayrıca üçünün maliyeti bir tabata etmez. Bu ferrari ve tabata meselesi asla unutulmamalı. bu tip benzetmelerle o fiyaskoları aklamayalım.
12 - adam kongre üyesi ama ne kongreye gelir nede kulübe bir katkısı görülmüş. bunun gibi kimin adamı olduğu belirsiz bir sürü adam var. tüzük derki 3 kez üst üste toplantıya gelmeyen adamın üyeliği düşer. bu kadar basittir. Burası Beşiktaş beyler. daha önemli işleri olan varsa gitsin onlarla uğraşsın.

biri cevap versin demişsin kendimce cevap verdim. durum ne siyah nede beyaz. tam bir gri. ama herşeye rağmen eğer bir takım bütün bu curcunaya, ligin üzerindeki şeref fakiri kirli ellere, kazanmak için her türlü çirkinliği mübah gören rakiplere, ince ince doğrayan hakemlere rağmen iki hafta öncesine kadar şampiyonluğun en büyük favorisi olabiliyorsa bu takıma şeref bey de şans vermek ve hep birlikte destek olup neler yapabileceğini görmek gerekir. Adım gibi biliyorum ki eğer iç saha maçlarımız vodafone arena da oynansaydı uzak ara şampiyonduk. bakın iç saha maçlarımıza anlarsınız.

kara bulutlara inat kaldır kafanı, güzel günler göreceğiz güneşli günler...
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 14:29:02 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

şuanda çalıştıgım şirkette kriz var armagan  2 bucuk aydır maaş alamıyoruz patronda tatilini yapıyordur büyük ihtimal ama öyle düşünemiyoruz ekmegimizin peşindeyiz sirketin durumunun  düzelmesi için  paralarımızı alabilemek için biraz daha fazla çalısıyoruzz.

Ben herhangi bir çalışanın şirketinin krizdemi değil mi diye düşüeceğini sanmıyorum. Paramı aldığım sürece, iş yapsın yapmasın diyor çalışanların %80 90 ı. Hele birde maaş alamayan insanların psikolojisi, paramı alamıyorum adam tatil yapıyor olur. Bu evrensel birşey, bizim ülkemizle insanımızla alakası yok.

Patronunuz çok şanslıymış.

Çevrimdışı Renton

hertaraftan köşeye sıkıştık
sportif başarı yok , borçlar uçmuş , uefa tepemizde , stad yok .
burdan yaa son bir canhavliyle kurtulcaz yada uçurumdan düşücez .
2015-2016 sezonunu son şansımız olarak görüyorum .
Son şansımız bu seneydi o yüzden bu kadar büyük bir yıkım oluştu ben son yıllarda kaybedilen hiçbir şampiyonluk sonrası bu kadar gerginlik ve stres görmedim yaşamadım.Transfer yapamayacaksın yasak geldi stat çok yavaş gidiyor seneye statsız başlarsak borç artmaya devam edecek stat gelene kadar borç hızla artar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:25:19
  • Beşiktaş / Bodrum

Zaten Fikret Orman kulübün başkanı, sahibi değil.

Kimseden gittiğini yediğini içtiğini saklamak zorunda da değil bu saçma şeyler bizim insanımızın parayla olan bozuk ilişkisinden kaynaklanıyor.

İstiyoruz ki herkes parasını alamayanın halinden anlasın ona göre yaşasın.

İstediği yere gider gezer. Zaten Haber1903 manşetten bir haberi giriyorsa o olayda iyi niyet aramayın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu arada görüntülerin 15 mayıs cuma günü çekildiği haberleri geliyor.

Hani Lige havlu attığımız akhisar maçının ertesi günü. Akhisar ege ilçesi, güzelde ilçedir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:26:56
  • Beşiktaş / Bodrum

1- sakatlıklarla mücadele tam bir profesyonel ekip işidir. kondüsyonerle kulüp doktorunun aynı ekibin parçası olması gerekir. kim ne derse desin kulüp doktorumuz başarılıdır ancak kondüsyonerimiz tam bir fiyasko. içeriden alınan bilgilere göre herkesin fizyolojisini aynı kabul edip çağ dışı yöntemler kullanıyor demişler.

Bununla ilgili ileride bilgi vereceğim şu ekipler bir değişsin önce.

Konu sandığınız gibi değil kimsenin yazdıkları gibi de değil çok farklı işler oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Kullanacak kaynak satacak hisse kalmadı

Çevrimdışı Deniz

Ercan taner yine mukemmel konusmus..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba