Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968279 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:56:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş ve Galatasaray, 33. haftada derbi ile Başakşehir - Fenerbahçe maçının aynı saatte oynanması için TFF'ye başvuru yaptı.

Sizce, Beşiktaşın burada amacı ne? Derdi ne?

Bence bu da bugün itiraz edilmedi bunları iyi araştırmak lazım bizi bu ara çok gazlayacaklar çünkü.

Bu muhtemelen dünki maçtan önce yapıldı kazanacağımız düşünülerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Beşiktaş ve Galatasaray, 33. haftada derbi ile Başakşehir - Fenerbahçe maçının aynı saatte oynanması için TFF'ye başvuru yaptı.

Büyük ihtimal dünkü maçtan önce başvuruldu ona iş işten geçti şimdi kim düşünürdü tabi konyaya kaybedeceğimizi sözde
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sinirden öldürecekler beni. Gs ye bizim maçta tur attırtmaktan başka işe yaramaz. Çok meşhur fb lobisi umarım karşı çıkar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:58:02
  • Beşiktaş / Bodrum
tatilde baskan tabiki ertelenecek

Başkan tatilde değil.

Dün akşam Ntv'de kara yoluyla Ankaradan İstanbul'a geçti diye duyuruldu.

Gözünüzü seveyim araştırın biraz yazmadan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Geçen sene 4 haneli alışveriş yapmışım Kartal Yuvasından.

Geçen hafta dergi üyeliğimi iptal ettirdim sebep olarak da bu sözleşmeleri söyledim.

Amae eminim dikkate bile almıyorlar.

Pektemek ve Necip'i Bilic uzatın dedi Başkan da iyi çocuk dedi uzattı işte olay bu.
Necip 1 tane uzun pas attı commandante öpücük istedi uzatırlar abi uzatırlar

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Öyle ya da Böyle bu takım Antep maçında katledildi.Yaşadığı moral bozukluğunun çok büyük etkisiyle 2 maçında da puan kaybetti.Fikret Orman-Bilic hangisi çıkıp hakemlere söylendi?
Ulan ahmet çakar bile daha fazla savundu Beşiktaş'ı.Fb-Gs'nin başına bunlar gelse o hakemi doğduğuna pişman eder,sırf o hatalardan dolayı önlerindeki 3-4 maçı garanti altına alırlardı...

Bilic,futbolcular hep ikinci etkenler.Adam gibi yönetim ne Bilic'i getirirdi ne Ersan,Mustafa gibi çöplerle sözleşme uzatırdı.

Ben bu takımdan en az 2-3 sene şampiyonluk beklemiyorum bazı şeyler değişmeli artık yeter ulan iyi alıştılar bizim bu vefakâr tarzımıza bizim de sabrımız var olmaz böyle bu taraftar daha sabretmez 10 senedir sabrediyor zaten.

Bu böyle devam ederse ne maça giderim ne store'dan alışveriş yaparım.Bu iyi gün taraftarlığı değil artık salak yerine konuyoruz açın gözlerinizi
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 15:01:25 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı talha

Bilic'in.

Eski Slavlardan.

Adamın antrenman programı çok çok yanlış ama tek sorun o da değil.

Bizde sakatlıkların sebebi genelde 3-4 yıl sonra çıkıyor ortaya. Ben Ricardinho zamanındaki sakatlıkların sebebini bu sene öğrendim.

Bu seneki kas yırtıklarının sebebi de 1-2 yıl sonra çıkacaktır.

Sorun ne zemin, ne fizyoterapistler. Bu uygulamalar fix zaten.

Anlamam ne diye kondisyoner ekibi TD'nin bir parçasıdır ki. Bizim takımın kondisyoner ekibi olmalı. Tek kişide değil nerden baksan 3-4 kişilik bir ekip olmalı. İtalyanlar bildiğim kadarıyla bu şekilde çalışıyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Tatil goruntuleri akhisar macinin oldugu gun cekilmis diyorlar yani baskan tatilde degil
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı acan07

matematiksel olrak 2. olma şansımız var ondan dolayı fenerinde aynu gün aynı saatte oynamasını istemişlerdir.

Çevrimdışı Renton

Bu takım dün de katledildi ama artık konuşacak halimiz yok

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:03:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Anlamam ne diye kondisyoner ekibi TD'nin bir parçasıdır ki. Bizim takımın kondisyoner ekibi olmalı. Tek kişide değil nerden baksan 3-4 kişilik bir ekip olmalı. İtalyanlar bildiğim kadarıyla bu şekilde çalışıyor.

Fizyoterapist / Diyetisyen / Kondisyon Antrenörü / Analizci

Normali budur.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

matematiksel olrak 2. olma şansımız var ondan dolayı fenerinde aynu gün aynı saatte oynamasını istemişlerdir.

fener maçının aynı güne alınması şuan sadece gs ye tur attırtır arenada. Görmemek için kör olmak lazım.

Çevrimdışı talha

Öyle ya da Böyle bu takım Antep maçında katledildi.Yaşadığı moral bozukluğunun çok büyük etkisiyle 2 maçında da puan kaybetti.Fikret Orman-Bilic hangisi çıkıp hakemlere söylendi?
Ulan ahmet çakar bile daha fazla savundu Beşiktaş'ı.Fb-Gs'nin başına bunlar gelse o hakemi doğduğuna pişman eder,sırf o hatalardan dolayı önlerindeki 3-4 maçı garanti altına alırlardı...

Bilic,futbolcular hep ikinci etkenler.Adam gibi yönetim ne Bilic'i getirirdi ne Ersan,Mustafa gibi çöplerle sözleşme uzatırdı.

Ben bu takımdan en az 2-3 sene şampiyonluk beklemiyorum bazı şeyler değişmeli artık yeter ulan iyi alıştılar bizim bu vefakâr tarzımıza bizim de sabrımız var olmaz böyle bu taraftar daha sabretmez 10 senedir sabrediyor zaten.

Bu böyle devam ederse ne maça giderim ne store'dan alışveriş yaparım.Bu iyi gün taraftarlığı değil artık salak yerine konuyoruz açın gözlerinizi

Maalesef bu savunma konusunda haklısın. Adamlar 2 hatalı maç yönettiler geçen sene FB ortalığı kaldırdı basın açıklamaları düzenledi. Adamalr sene başından beri kontrollü olarak doğradı ama kimse siz ne yapıyorsunuz diye ses çıkarmıyor. Ağlak olalım önemli değil.

Bu takım dün de katledildi ama artık konuşacak halimiz yok

Dün ? Dün ne oldu ki? maçtan önce beton mu döktüler bizimkilerin kramponlarının içine?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:05:40
  • Beşiktaş / Bodrum
fener maçının aynı güne alınması şuan sadece gs ye tur attırtır arenada. Görmemek için kör olmak lazım.

Nasıl tur attıracak arena'da? Aralarında 3 puan var onlar bizi yense Fener de rakibini yense yine son haftaya kalıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Dün ? Dün ne oldu ki? maçtan önce beton mu döktüler bizimkilerin kramponlarının içine?

2 enaltı 1 gol boşuna iptal edildi de artık o kadar önemli değil.

Nasıl tur attıracak arena'da? Aralarında 3 puan var onlar bizi yense Fener de rakibini yense yine son haftaya kalıyor.

Ya Fenerbahçe Yenemezse!!!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hay ağzına sağlık, neden bu forumda bu yazdıkların es geçilir anlamam
Tek Büyük Beşiktaş

2 enaltı 1 gol boşuna iptal edildi de artık o kadar önemli değil.

1.si penaltı alakası yok.
2.si bize karşı verilse ağır söverdim hakeme yada fenere gs ye verilse öyle bir penaltı.

Golümüzde de ofsayt vermiş hakem sanırım. Tekrarını izlemedim, ama el verdiyse hata. 1-1 olmasının da önemi yoktu. Hakem doğrayacak olsa konyayı doğrardı, gs-bjk derbisi sezonun en yüksek izlenme oranını yakalardı.

Çevrimdışı ozan062

doktorlarda görevinden alınması gerek
o antrenman sahaları yapıldıgında bi işe yarasın...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Dünde çalmadı penaltıları galatasaray 2.başkanı çıkmış hakemlerden memnun değilim diyor lan el insaf be hafta 33 olmuş daha kırmızı kart görmediniz o adamın her maç kırmızı yemesı lazım adamlardaki kafaya bak hala memnun değilim diyor çıkıp konuşuyor.Birde bizim tarafa bak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:10:45
  • Beşiktaş / Bodrum
1.si penaltı alakası yok.
2.si bize karşı verilse ağır söverdim hakeme yada fenere gs ye verilse öyle bir penaltı.

Golümüzde de ofsayt vermiş hakem sanırım. Tekrarını izlemedim, ama el verdiyse hata. 1-1 olmasının da önemi yoktu. Hakem doğrayacak olsa konyayı doğrardı, gs-bjk derbisi sezonun en yüksek izlenme oranını yakalardı.

Demba'nın indirip adamın elle kestiği top eğer 1. ise hatırlamıyorum şuan 100 de 100 penaltı.

Dün herkes de penaltı dedi zaten tartışmaya açık değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Dünde çalmadı penaltıları galatasaray 2.başkanı çıkmış hakemlerden memnun değilim diyor lan el insaf be hafta 33 olmuş daha kırmızı kart görmediniz o adamın her maç kırmızı yemesı lazım adamlardaki kafaya bak hala memnun değilim diyor çıkıp konuşuyor.Birde bizim tarafa bak

Güzel kardeşim, derdin bize çalınanlar mı, rakibe çalınmayanlar mı? biz 10 kırmızı gördük, 8 i net doğru karar.

Dün de tertemiz maç yönetti hakem, tertemiz hemde. Ama o kadar alıştık ki, sanırım bir tek akhisar maçında ama hakemler bahanesine giremedik. Yada girdik mi? girdiysek büyük ayıp.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:11:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya Fenerbahçe Yenemezse!!!

Bu ihtimalleri de biz düşünelim diyorsun :)

Adamlar bizi yenerse iş zaten bitiyor orada her türlü düğün havası oluşacak malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koskoca kulüpte yolunda giden bir şey yok arkadaş ya :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."