Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970653 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı doctore

ntv spor u izleyin çok doğru tespitler yapıyorlar.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

birazdan ercan taner kim yhaaa diyenler gelir :))

adam duayen, tanımayanlar için  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ntv spor u izleyin çok doğru tespitler yapıyorlar.

dün demirkol metin tekin bugunde mert aydın ve ercan taner sağlam konusuyorlar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En illet olduğum Beşiktaş'a bu kadar haksızlık yapılmasına rağmen acımasızca takımı, teknik heyeti eleştirmek. Burada eleştirilecek olan sadece yönetimdir bence. Keşke şu anda " yahu arkadaş şampiyon olduk ama bu takım gelecek vadetmiyor, seneye bir kaç takviye lazım, Biliç'le şampiyon olduk ama Avrupa'da başarılı olamayız " tarzında konuşsaydık. Tek örnek veriyorum her zaman ; melo ahlaksızının psikolojisi ile bizim defansın psikolojisi bir olabilir mi ? 10 roundluk boks maçında rakip hakemle beraber 9 round bize girişsin ve biz 10. round da tökezleyelim, ondan sonra vay efendim şöyle kötüyüz böyle ruhsuzuz. Gs haketti diyen ne dediğini bilmezler var aramızda. Hani geçenlerde bir kardeşimiz 40 madde de Beşiktaş'ı anlatmıştı. Sene başından beri bize yapılan haksızlıkları, renklilere yapılan kıyakları bir dizin halinde ortaya koyacak teknoloji ustası bir kardeşimiz yok mu. Yönetim bu bakımdan kabahatlidir. Hükümete muhalif olan gazeteler vardır her dönemde. Bunların patronu eğer başka sektörlerde de iş yapıyorsa sesini çıkaramaz. Amaaaaa sadece gazete işindeyse korkusu olmaz. Bizim yönetim sesini çıkarmak için neyi bekler, nelerden korkar, neden bağıra bağıra hakkımızı savunmaz. Efendim neymiş biz federasyonu, mhk yi, hakemleri de yenmeliymişiz. Gs 4 sene üst üste şampiyon olduğunda herkesi üst üste koyarak mı yendi. Hakkın yeniyorsa çıkar kendini savunursun ki bir daha hakkın yenmesin. Bu kadar basit
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zaten Fikret Orman kulübün başkanı, sahibi değil.

Kimseden gittiğini yediğini içtiğini saklamak zorunda da değil bu saçma şeyler bizim insanımızın parayla olan bozuk ilişkisinden kaynaklanıyor.

İstiyoruz ki herkes parasını alamayanın halinden anlasın ona göre yaşasın.

İstediği yere gider gezer. Zaten Haber1903 manşetten bir haberi giriyorsa o olayda iyi niyet aramayın.

aynen öyle  dogru diyorsun..

Arada kaynadı sanırım. Tekne görüntüleri cuma günü çekilmiş. akhisar maçıyla havluyu atttığımız günün ertesi günü yani. Şahsen ben o gün tabiri caizse bok gibiydim.

Çevrimdışı Renton

birazdan ercan taner kim yhaaa diyenler gelir :))

adam duayen, tanımayanlar için  :lol:
Abi senin çizdiğin tablolar daha olumluydu ne olur seneye sence  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arada kaynadı sanırım. Tekne görüntüleri cuma günü çekilmiş. akhisar maçıyla havluyu atttığımız günün ertesi günü yani. Şahsen ben o gün tabiri caizse bok gibiydim.

kaynamadı kimse dikkate almadı galiba.

Çevrimdışı Deniz

Ercan taner spor camiasi icinde en iyi analizler yapan yorumcudur.adam konussun sabaha kadar dinlerim.cok dogru ve cok mantikli konusuyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Valla bu kadar karamsarlığa düşmeyin. Ne lan o. Ayrıca tatil fotolarının geçtim geçen haftayı bu sene bile çekildiğine inanmıyorum. Ne diye servis ettiler belli değil mi?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Abi senin çizdiğin tablolar daha olumluydu ne olur seneye sence  :lol:

Seneye ve sonra ki sene, transfer kısıtlamaları sebebiyle, kesinlikle ve kesinlikle, başarıdan başka alternatifi dahi olmayan bir teknik direktör gelmeli. Yani biliç belki 5-10 sene sonra çok iyi olacaktır ama şuan değil. onun gibi biri olmamalı yani. Olacak teknik direktör değil, olmuş olan olmalı.

zaten fikret orman da herşeyin farkındadır, malesef üzülerek söylüyorum, stad yapmasına rağmen, 1 sene daha başarısızlık olursa, küfür kıyamet eşliğinde kötü şeyler olarak ayrılacak.

Voleybol küme düştü, basketbol play off yok, rakiplerin voleybolda basketbolda erkeklerde bayanlarda silindir gibi geçti üstünden, diğer yandan biri final four oynadı, sen hepsini geçtim, eline kadar gelen şampiyonluğu ittin.

0 başarı. Bu kabul edilebilir birşey değil. Son şansı. Zarı atacak. Umarım güzel atar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:44:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hatayı doğru yerlerde aramazsak sorunun etrafında çember çizmeye devam ederiz.

Birbirimizi yeme derdindeyiz hala.

Başkan neden tekne gezisine gitti diye değil neden doğrandığımız maçlarda açıklama yapmadı, neden adam yönetimini iyi uygulamadı da bu takım bu kadar rahat

Gibi sorularla gelmemiz lazım. Amaç adam dövmek değil sen bunu adama söyleyince adam ya 2 hafta önce gittim diyecek ya da sanane özel hayatım diyecek.

Ama doğru soruları sorarsa köşeye sıkıştırıp düzeltmesini sağlayacaksın.

Yapmayın bunu bu konuda son söyleyeceğim bu. Soru eğri olursa cevap doğru olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

1- sakatlıklarla mücadele tam bir profesyonel ekip işidir. kondüsyonerle kulüp doktorunun aynı ekibin parçası olması gerekir. kim ne derse desin kulüp doktorumuz başarılıdır ancak kondüsyonerimiz tam bir fiyasko. içeriden alınan bilgilere göre herkesin fizyolojisini aynı kabul edip çağ dışı yöntemler kullanıyor demişler.
2- Öz kaynak düzeni alt yapı demek değildir. örneğin Feyyaz Antalya dan, Metin TEKİN kocaeliden, Ali GÜLTİKEN bakırköy yücespor dan Beşiktaş a getirilmiştir. yani öz kaynak bugünkü popüler adıyla tam bir scout işidir. gidersin Bakırköyün yücespor undan Ali GÜLTÜKEN ler çıkarırsın. bu bağlamda Opare, Oğuzhan, Tolgay, Olcay, Gökhan TÖRE, Pedro hepsi tam özkaynak olmasada özkaynak niyetinin takıma kattığı futbolcular. bu gün bu futbolcuların hepsinin piyasa değeri var.
3 - rezerv takım havada kalmış bir proje ama hayal de değil. scout çalışmalarının başarısıyla doğru orantılı bir iş. bence zor iş.
4 - yeni açığa ilk kepçe darbesi vurulduğundan beri stadı takip ediyorum. kimse 1 yıl falan vaad etmedi. sadece Başkan stadın kabası için ütopik bir hedef (geçen sene 30 ağustos) koydu o kadar. evet gecikmeler oldu oluyor ancak seneye stadımızda olacağız. stadın temele hazırlanması için dağ kaldırıldı oradan (70 bin kamyon hafriyat). bence termin belirlerken temel tarihini başlangıç alın. birde kulübe sağladığımız maddi menfaati yani verdiğimiz parayı.
5 - dediğin gibi olmayacak işti olmadı. keşke sorulsaydı. ama Beşiktaş ın menfaatlerine bir faydası olur muydu bilmiyorum...
6 - +500 milyon tl meselesi tam bir ilüzyon. hepinizin bildiği gibi yaklaşık 250 milyon $ sponsorluk anlaşmamız var. hepsi kalem kalem açıklandı. ancak bu anlaşmalar 4-5 yıllık anlaşmalar. yani bu para 5 yılda kasaya girecek. bu paralardan şu an faydalanmanın yolu ne? bu anlaşmalar güvence gösterilerek kredi çekmek. yani bu durumda asaya para girmeden borç girmiş gibi gözükür. alacaklar mahsup edildiğinde borcun gerçek rakamlarını göreceksiniz.
7 - kulüp tarihinde görülmemiş sıcak para akışı bu sene sağlandı. forma satışları belirli maçlardan sağlanan bilet gelirleri sponsorluklar. ayrıca bu seviyedeki şirketler için borç yaşlandırması, ötelemesi, yapılandırması gibi seçenekler vardır ve basit işlerdir. sadece biraz daha fazla maliyete katlanırsın. zorunluluk diye birşey yok.
8 - evet sportif başarı kısmen yok. amatör branşlar hala prestij kaybettiriyor. özellile amatör branşlar konusunda yönetim mutlaka sonuç odaklı çalışmalar yapmalı ve sonuç almalı artık.
9 - evet çok haklısın ama basketbolda özellikle bu sene takımlar birbirine çok yakındı müthiş rekabet oldu. yinede bahane değil. futbol dışı branşları çok ihmal ediyoruz.
10 -  süre almayan futbolcuya para vermek zorundasın kontratın böyle çünkü. bütün dünyada da bu iş böyledir. onun dışındaki tesise adım atmayan teknik adam kimdir? kulübün para saçtığı menajer kimdirler?
11 - Pektemek konusunda sonuna kadar haklısın. bu adam Beşiktaş ın santrafor u olamaz olmamalı. ama Ersan ve Cenk rotasyon kabiliyeti yüksek bir takımda oldukça faydalı olan ve olacak futbolculardır. ayrıca üçünün maliyeti bir tabata etmez. Bu ferrari ve tabata meselesi asla unutulmamalı. bu tip benzetmelerle o fiyaskoları aklamayalım.
12 - adam kongre üyesi ama ne kongreye gelir nede kulübe bir katkısı görülmüş. bunun gibi kimin adamı olduğu belirsiz bir sürü adam var. tüzük derki 3 kez üst üste toplantıya gelmeyen adamın üyeliği düşer. bu kadar basittir. Burası Beşiktaş beyler. daha önemli işleri olan varsa gitsin onlarla uğraşsın.

biri cevap versin demişsin kendimce cevap verdim. durum ne siyah nede beyaz. tam bir gri. ama herşeye rağmen eğer bir takım bütün bu curcunaya, ligin üzerindeki şeref fakiri kirli ellere, kazanmak için her türlü çirkinliği mübah gören rakiplere, ince ince doğrayan hakemlere rağmen iki hafta öncesine kadar şampiyonluğun en büyük favorisi olabiliyorsa bu takıma şeref bey de şans vermek ve hep birlikte destek olup neler yapabileceğini görmek gerekir. Adım gibi biliyorum ki eğer iç saha maçlarımız vodafone arena da oynansaydı uzak ara şampiyonduk. bakın iç saha maçlarımıza anlarsınız.

kara bulutlara inat kaldır kafanı, güzel günler göreceğiz güneşli günler...
Nereden başlayayım bilmiyorum karışık cevap vereyim.

1. 500 milyon borç illüzyon değil realite. İncele istersen. http://www.cagdasbesiktas.com/
2. Öz kaynak düzenin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Benim eleştirim hiçbir şekilde bir organizasyonun yaratılmaması bu 3 senelik süre zarfında.
3. Menajerler kim demişsin. Ersan, Pektemek nasıl o kontratları aldı zannediyorsun. Ya da Eriksson vakası.
4. 1 yıl için stadı tamamlayacaklarını vaat ettiler. Gelecek sezon evimizde oynayacağız kimsenin şüphesi olmasın dediler. Bu kadar polemik Şansal'ın laflarını filan görmemiş duymamış olamazsın.
5. 3 kez üst üste toplantı meselesi filan değil. Referans kişiler sırf muhalif diye insanların kongre üyelik başvurularını bekletiyorlar sebepsiz yere.

Neyse daha yazmayacağım son bir şey 30 tane transfer yapmış bu yönetim. Muhtemelen maliyeti (maaş + bonservis + bonuslar + kontrat süreleri)
100 - 150 milyon arasıdır. 100 - 150 milyon yatırım "0" yazı ile "sıfır" kupa.

Bu arada Ferrari Tabata aklama diye üçlü bir ifade geçmiş. Y.D'yi aklamak hayatımda yapacağım son şey olur.
Başka sözüm yok.

Yahu çağrı, biliçe kızıyoruz yetersiz diye, hata sadece biliçte mi diyorlar.
Tamam başkan da sorumlu diyoruz başkan da hatalı diyoruz, sorun sadece başkanda mı başka yerde aramak lazım diyorsun.

Yahu kardeşim gidelim, ırak ligine, iran ligine ne bileyim rusyaya ittirsinler bizi, bide öyle deneyelim. Ne yapalım yani, bu kadar aleyhte hata yapılıyorsa bunun sorumlusu ben miyim? yoksa kulup yönetimi mi? hayret birşey doğrusu.

Çevrimdışı talha

Bununla ilgili ileride bilgi vereceğim şu ekipler bir değişsin önce.

Konu sandığınız gibi değil kimsenin yazdıkları gibi de değil çok farklı işler oluyor.

Özen komple değiştiriyordu bunları ona da izin vermediler. Şu adamın her işine taş koydular sonra profosyneliz dediler bir de. Ne diyeyim ben bilemiyorum ki. Bu arada kondisyoner bizim ekibin mi yoksa Bilic'in ekibinin bir parçası mı?

Çevrimdışı Renton

Seneye ve sonra ki sene, transfer kısıtlamaları sebebiyle, kesinlikle ve kesinlikle, başarıdan başka alternatifi dahi olmayan bir teknik direktör gelmeli. Yani biliç belki 5-10 sene sonra çok iyi olacaktır ama şuan değil. onun gibi biri olmamalı yani. Olacak teknik direktör değil, olmuş olan olmalı.

zaten fikret orman da herşeyin farkındadır, malesef üzülerek söylüyorum, stad yapmasına rağmen, 1 sene daha başarısızlık olursa, küfür kıyamet eşliğinde kötü şeyler olarak ayrılacak.

Voleybol küme düştü, basketbol play off yok, rakiplerin voleybolda basketbolda erkeklerde bayanlarda silindir gibi geçti üstünden, diğer yandan biri final four oynadı, sen hepsini geçtim, eline kadar gelen şampiyonluğu ittin.

0 başarı. Bu kabul edilebilir birşey değil. Son şansı. Zarı atacak. Umarım güzel atar.
Olmuş olan bize neden gelsin şu durumda stat yetişmeyecek belli oldu o zaten.Zarı da hacizde götürmesinler ona bakalım biz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:47:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Çıkıp daborç niye şöyle böyle oldu diyince kaçması çok kolay oluyor.

Pazar günü çıkıp birisi Uğur Boral, Pektemek, Ersan ve Necip'in sözleşmelerini sorsun.

Bunların yükü 100 milyon Tl desin. Oynamayacak adamlara bunları nasıl verirsin desin.

Cevap gelecektir bunlar da bize lazım diyecek ona da hazırlıklı olsun Milosevic Ersan'ın 3 te 1'ine yedek kulübesinde otursun Pektemek yerine Ömer otursun densin.

Umarım bu kez doğru sorular sorulur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Özen komple değiştiriyordu bunları ona da izin vermediler. Şu adamın her işine taş koydular sonra profosyneliz dediler bir de. Ne diyeyim ben bilemiyorum ki. Bu arada kondisyoner bizim ekibin mi yoksa Bilic'in ekibinin bir parçası mı?
Bilicin ekibinin parçası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:49:50
  • Beşiktaş / Bodrum

Bilic'in.

Eski Slavlardan.

Adamın antrenman programı çok çok yanlış ama tek sorun o da değil.

Bizde sakatlıkların sebebi genelde 3-4 yıl sonra çıkıyor ortaya. Ben Ricardinho zamanındaki sakatlıkların sebebini bu sene öğrendim.

Bu seneki kas yırtıklarının sebebi de 1-2 yıl sonra çıkacaktır.

Sorun ne zemin, ne fizyoterapistler. Bu uygulamalar fix zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Pazar günü sadece enaramo ve sezer öztürk ü sorsunlar yeter. Yok neden hesap sormadın neden ık bık falan değil. Hatta sadece sezer öztürk transferini sorsunlar ve araştırsınlar.

Çevrimdışı Renton

Pazar günü sadece enaramo ve sezer öztürk ü sorsunlar yeter. Yok neden hesap sormadın neden ık bık falan değil. Hatta sadece sezer öztürk transferini sorsunlar ve araştırsınlar.
FinansKartalları ibra etmeyecek gibi duruyor

Çevrimdışı talha

Çıkıp daborç niye şöyle böyle oldu diyince kaçması çok kolay oluyor.

Pazar günü çıkıp birisi Uğur Boral, Pektemek, Ersan ve Necip'in sözleşmelerini sorsun.

Bunların yükü 100 milyon Tl desin. Oynamayacak adamlara bunları nasıl verirsin desin.

Cevap gelecektir bunlar da bize lazım diyecek ona da hazırlıklı olsun Milosevic Ersan'ın 3 te 1'ine yedek kulübesinde otursun Pektemek yerine Ömer otursun densin.

Umarım bu kez doğru sorular sorulur.

Aynen öyle sorulması gerekenler sorulmuyor. Yapılması gerekenler yapılmıyor. Herkes birilerinin kuyusunu kazma derdinde koca klüpte. Bu bizim transfer kısmını yöneten kişi kim çok merak ediyorum. Ne diye sene sonunu beklemiyorsun sen Mustafa ve Ersan için çok merak ederim. Adamlar İngiltere kimleri kimleri bekletiyorlar biz yangından mal kaçırır gibi imzalattık şunlara. Mustafa'nın şu halinin Furkan'dan çok farklı mı? Biri 1.7m alırken diğeri 200bin bile almıyor. Hİç değilse Furkan beklesin. Atınç 500 Milos 200 alıyor bunlar beklesin ne diye 1.5m Ersan'a verdik. Cenk 900bin. Veysel beklesin yedeği. Tolga 1.250m

Koca klüpte halen daha

1.5+900+1.250+1.7+1+1.25=6M Batık para var her sene cebimizden giden. Hem sağ hem de sol problemini çözebilecek güçteyken. Ter korkum gidip İsmail ile de uzatacaklar.

Çevrimdışı ozan062

Aynen toplantı yokmuş bugün.O resimler eski günlere aittir tam gününde servis ediyorlar işte klasik.

tatilde baskan tabiki ertelenecek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Beşiktaş ve Galatasaray, 33. haftada derbi ile Başakşehir - Fenerbahçe maçının aynı saatte oynanması için TFF'ye başvuru yaptı.

Sizce, Beşiktaşın burada amacı ne? Derdi ne?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:55:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen öyle sorulması gerekenler sorulmuyor. Yapılması gerekenler yapılmıyor. Herkes birilerinin kuyusunu kazma derdinde koca klüpte. Bu bizim transfer kısmını yöneten kişi kim çok merak ediyorum. Ne diye sene sonunu beklemiyorsun sen Mustafa ve Ersan için çok merak ederim. Adamlar İngiltere kimleri kimleri bekletiyorlar biz yangından mal kaçırır gibi imzalattık şunlara. Mustafa'nın şu halinin Furkan'dan çok farklı mı? Biri 1.7m alırken diğeri 200bin bile almıyor. Hİç değilse Furkan beklesin. Atınç 500 Milos 200 alıyor bunlar beklesin ne diye 1.5m Ersan'a verdik. Cenk 900bin. Veysel beklesin yedeği. Tolga 1.250m

Koca klüpte halen daha

1.5+900+1.250+1.7+1+1.25=6M Batık para var her sene cebimizden giden. Hem sağ hem de sol problemini çözebilecek güçteyken. Ter korkum gidip İsmail ile de uzatacaklar.

Geçen sene 4 haneli alışveriş yapmışım Kartal Yuvasından.

Geçen hafta dergi üyeliğimi iptal ettirdim sebep olarak da bu sözleşmeleri söyledim.

Amae eminim dikkate bile almıyorlar.

Pektemek ve Necip'i Bilic uzatın dedi Başkan da iyi çocuk dedi uzattı işte olay bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli