Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967953 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilic 1 sezon daha kalması sadece kadroyu tanıması açısından mantıklı görülebilir başka açıklaması yok.

Ama bu sezonki yıkımdan sonra hiçbir futbolcuyu motive edemez.

İş bitti yolun sonu.
Mustafa Pektemek ve Necip takntısı yüzünden 10.cu haftayı göremeden gider bu sefer daha büyük yıkım olur ve Bir sezon daha heba olur @Çağrı abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Stad - hakemler - sakatliklari bir kenara birakin Bilic 2 senede hamzaoglunun yarim sezonda yaptigini yapamadi. Kar topu gibi gazla baslayan sene yine eriyip gitti.. Taraftar bu kadar fedakarlik yapiyor ne dese hakli. Sadece Bilic in gitmesi sorunlari da cozmez, takimdan yollanmasi gereken en az 7-8 oyuncu var ve yerleri daha iyileriyle doldurulmasi lazim (Pektemek - Necip - Ersan basta) Yonetim suanki maddi durumda ne yapabilir orasi muamma.
:claps: :claps: +1903 :claps: :claps:

Hamzaoglu , Prandelliden Bir enkaz devraldı , Avrupa ve Ligde önüne gelenden 4 yemiş , Henüz 10.haftayı Görmeden Havlu atmış bir takımı 6 Ayda Şampiyon yaptı , Bizimki 2 senedir Mustafa ve Necip takıntısı yüzünden Elindeki Şampiyonluğu verdi :akuma: :akuma: 4 Hafta önce puan farkıyla liderdik ya Lider :akuma:

Çevrimdışı Renton

Yönetim kurulu toplandı mı bilen yok mu :dry:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı f_madida

Eski Yönetimden Kalan Borç 591 Milyon TL

Yeni Yönetimin Getirdiği Seviye : 881 Milyon TL (2014 Sonu)

Sermaye Artışı ve Hisse Senedinden Gelen Gelir : 145 Milyon TL

Bu Durumda 591 - 145 = 446 Milyon TL Üzeri Borçlanma Yeni Yönetimin

881 - 446 = 435 Milyon TL Borçlanma

Stada Harcanan : 125 Milyon TL Ancak Stadın Getirdiği Loca VIP Kombine Gelirleri 78 Milyon TL Borç Farkı : 47 Milyon TL

446 - 47 = 399 Milyon TL Stad Harici Borç Artışı

Turkiye'de uc buyukler icinde futbol takimina en az para odeyen klup Besiktas, ona ragmen esas faaliyetinden zarar ediyor, daha bunun finansman maliyeti var vs. Borclanma konusunda soru su olmali bu yonetim dogru hamleleri yapiyor mu yapmiyor mu? Borclanma hizla ters yone giden bir treni geri cevirmege benziyor, frene asildigin zaman hemen duracak degil hatali yone dogru hareketi azalarak devam edecek. Hem bu klup acikca iflas etsin diye yonetilmis 8 sene boyunca, Demiroren Besiktas'in iflasi icin elinden geleni yapmis, o yuzden bugun gordugumuz resim beni hic sasirtmiyor...Baska bir yonetimin bu yonetimden iyi bir borc yonetimi yapabilecegini de dusunmuyorum acikcasi. Eger "altyapi takimiyla cikariz" kafasinda degilsek, bu borcu indirmek hic de kolay degil. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Güntekin Onay : Açın Samet Aybabanın kadrosuna bakın , Ne Sosa vardı , Ne Demba Ba , Oda 3.cu oldu

Şu eleştiri dünyanın en sığ eleştirisidir. Ne anlatmak isteniyor yani, Samet Aybaba Bilic'ten iyi teknik direktör mü? Aybaba 58 puanla 3. oldu, bu sene aynı puanla 6. olma ihtimali var. Aybaba'nın takımının gol yeme rekoru kırdığını yazmama gerek yok herhalde.

Güntekin Onay sene başında bu Beşiktaş ilk 6'ya giremez diyordu yahu, hangi sözüne inanacağız şimdi?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağatay

bir arkadaşım face de şu yazıyı paylaşmış bende böyle diyecem :)

"Bundan Sonra BEŞİKTAŞ Kimle Oynuyor Diye Sorduklarında Duygularımla Diyeceğim !!!"
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Hamzaoglu , Prandelliden Bir enkaz devraldı , Avrupa ve Ligde önüne gelenden 4 yemiş , Henüz 10.haftayı Görmeden Havlu atmış bir takımı 6 Ayda Şampiyon yaptı , Bizimki 2 senedir Mustafa ve Necip takıntısı yüzünden Elindeki Şampiyonluğu verdi :akuma: :akuma: 4 Hafta önce puan farkıyla liderdik ya Lider :akuma:

Hamzaoğlu arkasına hakem desteğini de aldı ama unutmayın. Hamza yoksa tek başına imkanı yok şampiyonluk yarışına bile girebilsin. Ayrıca Muslera'yı unutmayalım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Şu eleştiri dünyanın en sığ eleştirisidir. Ne anlatmak isteniyor yani, Samet Aybaba Bilic'ten iyi teknik direktör mü? Aybaba 58 puanla 3. oldu, bu sene aynı puanla 6. olma ihtimali var. Aybaba'nın takımının gol yeme rekoru kırdığını yazmama gerek yok herhalde.

Güntekin Onay sene başında bu Beşiktaş ilk 6'ya giremez diyordu yahu, hangi sözüne inanacağız şimdi?
Aynı puanı bu senede alacaktı diye bir kaide yok çok yanlış bir karşılaştırma.Adam gol yeme rekoru yemiş olabilir onun elindeki savunmayı anadolu takımına ver küme düşerdi adamlar emre özkan-gökhan süzen vardı beklerde ersanın toy hali stoperde toraman-sivok iyi sadece 3 yaş daha düş bizim çocuklardan oğuzhan 19 yaşındaydı her maç 11de veli olcay o takıma bile güzel top oynattırıyordu en azından skor tutma sorunu vardı

Çevrimdışı ozan062

446 - 47 = 399 Milyon TL Stad Harici Borç Artışı[/b]

sonunda sende bunu fark etmişsin işte bak yola geliyoruz işte
facia resmen
diyorum işte yonetimin stad finansmanınıda katarsak bana gore rezil bir yonetimdir...
bu kadarcok sponsor artıyor ama hala aynı terane...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

demirkol dun cok güzel demiş
ben size ozetleyim
"beşiktaşlı oyuncu,yonetim hoca baskı altındayız demesin, baskıyı karsıya hissettirdiğin anda hakemde medyada senden yana olur"
aynı zamandada bunu mazeret olarak soyluyorsan besiktasın formasını giydiğini farkında değilsin diyede ekliyor
efsane bi program olmus dunku 90+ bayıldım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 13:39:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Turkiye'de uc buyukler icinde futbol takimina en az para odeyen klup Besiktas, ona ragmen esas faaliyetinden zarar ediyor, daha bunun finansman maliyeti var vs. Borclanma konusunda soru su olmali bu yonetim dogru hamleleri yapiyor mu yapmiyor mu? Borclanma hizla ters yone giden bir treni geri cevirmege benziyor, frene asildigin zaman hemen duracak degil hatali yone dogru hareketi azalarak devam edecek. Hem bu klup acikca iflas etsin diye yonetilmis 8 sene boyunca, Demiroren Besiktas'in iflasi icin elinden geleni yapmis, o yuzden bugun gordugumuz resim beni hic sasirtmiyor...Baska bir yonetimin bu yonetimden iyi bir borc yonetimi yapabilecegini de dusunmuyorum acikcasi. Eger "altyapi takimiyla cikariz" kafasinda degilsek, bu borcu indirmek hic de kolay degil. 

Borç inmesin zaten borç dönsün mesele bu. İnme ihtimali yok.

Ama dönmüyor da devamlı artış halinde. 400 milyon tl 150 milyon dolar yapıyor 2 senede.

Sene başı 75 milyon dolar demek. Futbol takımına 30 milyon dolar ödüyoruz senede 45 milyon dolar açık var.

Kurdu faizdi borçtu tamam da nereye kadar?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Borç inmesin zaten borç dönsün mesele bu. İnme ihtimali yok.

Ama dönmüyor da devamlı artış halinde. 400 milyon tl 150 milyon dolar yapıyor 2 senede.

Sene başı 75 milyon dolar demek. Futbol takımına 30 milyon dolar ödüyoruz senede 45 milyon dolar açık var.

Kurdu faizdi borçtu tamam da nereye kadar?

bence stat için senin dediğin rakam yani 120 milyon tl çok az değilmi bence o rakam daha fazladır ve borc yukunun büyük kısmıda stattır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 13:53:24
  • Beşiktaş / Bodrum
bence stat için senin dediğin rakam yani 120 milyon tl çok az değilmi bence o rakam daha fazladır ve borc yukunun büyük kısmıda stattır.

Yok Onur Divan Kuruluna yönetimin söylediği rakam bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

galatasaray bizden daha rezil durumda ama adamlar sportif başarı ile borcu dönderiyolar bari .
son 4 senede 3 süperlig şampiyonluğu , 1 türkiye kupası , 2 tane türkiye süperkupası , 1 ŞL çeyrek finali  kazanmışlar.
adamlar gelecek sene ile birlikte 4 kez üst üste ŞL ne gidecekler nerden baksan sadece 100 milyon € ordan kasalarına girecek 4 senede

bu borç sadece sportif başarı ile döner . bizimde 4 senede klübden içeri bir teneke girmemiş .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 13:55:14
  • Beşiktaş / Bodrum
galatasaray bizden daha rezil durumda ama adamlar sportif başarı ile borcu dönderiyolar bari .
son 4 senede 3 süperlig şampiyonluğu , 1 türkiye kupası , 2 tane türkiye süperkupası , 1 ŞL çeyrek finali  kazanmışlar.
adamlar gelecek sene ile birlikte 4 kez üst üste ŞL ne gidecekler nerden baksan sadece 100 milyon € ordan kasalarına girecek 4 senede

bu borç sadece sportif başarı ile döner . bizimde 4 senede klübden içeri bir teneke girmemiş .

Aynen öylke zaten başka yolu yok.

Zaten bu spor kulübü. Kazanmak için var bu.

Kazanırsan hem imajın düzelecek hem borcun dönecek.

Kazanamazsan batacaksın artık bu noktaya geldi. Sportif başarı 2. planda değil doğrudan 1. planda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Dünkü maçı kazansaydık mali kongre sert geçmeyecekti başkan da bunu biliyor aynı gün olmasının nedeni bu bence ama şimdi tam patladı ibra edilmeme olasılığı çok yüksek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Aradım hocam sizi boşa eleştirmişiz dedim özür diledim" bunu da söyledi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen öylke zaten başka yolu yok.

Zaten bu spor kulübü. Kazanmak için var bu.

Kazanırsan hem imajın düzelecek hem borcun dönecek.

Kazanamazsan batacaksın artık bu noktaya geldi. Sportif başarı 2. planda değil doğrudan 1. planda.

son  1 haftada harbiden büyük yıkım oldu yani şu tabloyu bugunkü tabloyu @Armağan Bozkurt bile bu kadar olumsuz çizemezdi yemin ediyorum hayattan sogudum..

Çevrimdışı atalay

Borç bir şekilde azalır = Sıcak para akışı.

Şampiyonlar Ligi, Şampiyonluk gelirleri, Oyuncu Satışı, Stat, Reklam, Lisanslı Ürün Gelirleri vesaire.

İlk 3'ünü 3 yıldır altın tepside sunuyorlar zaten. 4. kısmı 2,5 yılda ancak tamamlayacaklar. 5 ve 6. kısımların gelirleri futbol takımının yıllık maaşını karşılamıyor zaten.

2.bir Türk takımı Şampiyonlar ligine katılamıyor. Her yıl ortalama 20 milyon Euro sadece ayak bastı parasını GS'ya armağan ediyoruz.

Şampiyon olan takım havuzdan yaklaşık 100 milyon tl gelir elde ediyor. Seneye Tr'nin ŞL yayın gelirleri ortalaması 15-16 milyon euro.

Tek takım katılması halinde 27 Milyon euro senin.

ŞL'de galibiyet 1,5 milyon euro; beraberlik 500 bin euro. Gruptan çıkmak 5,5 milyon euro demek.

Yani minumum 50 milyon euro maksimum 64,5 milyon euro parayı elimizin tersi ile ittik.

50*3= 150 milyon euro 3 senede. 

Çevrimdışı Skywalker

''Dibe vurmadan yükselemezsin'' diye bir söz vardır. Biz dipte miyiz abilerim-kardeşlerim ? :) 3. olmak mı bizim alt limitimiz bir şeylerin değişmesi için daha beterlerini yaşayıp artık kaybedecek bir şeyimizin kalmaması gerekmiyor mu ? Dortmund , Bayern'den aldığı borçla finaller oynamadı mı ? Juventus'u 2. lige gönderenler karşılarında tekrar nasıl bir Juventus gördüler ? Sarı kızlardan biri 8. olduğu sezondan sonra neler değişti ? Artık risk alma zamanıdır kanımca , değiştirmek lazım zihniyeti, kulüp batsa da 2. lige düşse de elbet seveceğiz ama bu takım zamanında daha iyilerini yapmışken durumumuz bu olmamalı ne şiş yansın ne kebap mantığıyla anca seri 3.lükler alırız..
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:01:08
  • Beşiktaş / Bodrum
son  1 haftada harbiden büyük yıkım oldu yani şu tabloyu bugunkü tabloyu @Armağan Bozkurt bile bu kadar olumsuz çizemezdi yemin ediyorum hayattan sogudum..

Valla Onur kabul etmeden yol çizilemiyor.

Hepimiz farkına varacağız. Ben sustum destek için sustum şampiyonluk için.

Çoğu kişi de bundan sustu aptal olduğu için değil. Ama artık herkesin sabrı bir yere kadar.

Seni doğruyorlar çıkıp bir açıklama yapmıyorsun hakemlerle ilgili.

Taraftarı bütünleştirmek için bir adım bile atmıyorsun her fırsatta daha da çok geçiriyorsun artık durma zamanı geldi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

"Aradım hocam sizi boşa eleştirmişiz dedim özür diledim" bunu da söyledi.

guntekin onay bence iyi bi yorumcu değil çok boş konusuyor sürekli keşke ben yanılsam tarzı yorumlar 3 haftaya kadar takım iyi giderken bi kez  bile ben böyle demiştim şampiyonluga gidemez oynayamaz falan özür dilerim  demedi takım düşünce hemen BEN DEMİŞTİM ciler türüyor sanki takımın kötü olmasında zevk alıyorlar.

dünkü oynanan ruhsuz futbolu bu sezon ki Beşiktaştan beklemezdım buyuk yıkım oldu benim için..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 14:02:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Borç bir şekilde azalır = Sıcak para akışı.

Şampiyonlar Ligi, Şampiyonluk gelirleri, Oyuncu Satışı, Stat, Reklam, Lisanslı Ürün Gelirleri vesaire.

İlk 3'ünü 3 yıldır altın tepside sunuyorlar zaten. 4. kısmı 2,5 yılda ancak tamamlayacaklar. 5 ve 6. kısımların gelirleri futbol takımının yıllık maaşını karşılamıyor zaten.

2.bir Türk takımı Şampiyonlar ligine katılamıyor. Her yıl ortalama 20 milyon Euro sadece ayak bastı parasını GS'ya armağan ediyoruz.

Şampiyon olan takım havuzdan yaklaşık 100 milyon tl gelir elde ediyor. Seneye Tr'nin ŞL yayın gelirleri ortalaması 15-16 milyon euro.

Tek takım katılması halinde 27 Milyon euro senin.

ŞL'de galibiyet 1,5 milyon euro; beraberlik 500 bin euro. Gruptan çıkmak 5,5 milyon euro demek.

Yani minumum 50 milyon euro maksimum 64,5 milyon euro parayı elimizin tersi ile ittik.

50*3= 150 milyon euro 3 senede. 

Bu paralar Galatasaray'ın kasasında.  :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

''Dibe vurmadan yükselemezsin'' diye bir söz vardır. Biz dipte miyiz abilerim-kardeşlerim ? :) 3. olmak mı bizim alt limitimiz bir şeylerin değişmesi için daha beterlerini yaşayıp artık kaybedecek bir şeyimizin kalmaması gerekmiyor mu ? Dortmund , Bayern'den aldığı borçla finaller oynamadı mı ? Juventus'u 2. lige gönderenler karşılarında tekrar nasıl bir Juventus gördüler ? Sarı kızlardan biri 8. olduğu sezondan sonra neler değişti ? Artık risk alma zamanıdır kanımca , değiştirmek lazım zihniyeti, kulüp batsa da 2. lige düşse de elbet seveceğiz ama bu takım zamanında daha iyilerini yapmışken durumumuz bu olmamalı ne şiş yansın ne kebap mantığıyla anca seri 3.lükler alırız..
Bu çok iyimser bir bakış açısı kimse dayanamaz bu kulübe öyle şeylerin olmasına tablo hiç iyi değil