Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962704 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Abartma değil transfer dönemi başlayınca görücez
Bu yıl transferi bir de Önder Özen ve Biliç yerine ANÇ ve menejerler yapacak  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu yıl transferi bir de Önder Özen ve Biliç yerine ANÇ ve menejerler yapacak  :biggrinking:
Heh korktuğum tam da bu zaten
Free oyuncuların da kalitelisi iyi piyasaya sahip olur
Bu ortamda orada da rekabet edemeyiz
Çok iyi senelik ücretler sunmak lazım,bunu da bizim yönetim asla yapmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 10:29:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abartma değil transfer dönemi başlayınca görücez

Feda döneminden daha sert diyorsun abartma kısmın orada takımın maaş bütçesi feda döneminin 2 katı şuan
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Feda döneminden daha sert diyorsun abartma kısmın orada takımın maaş bütçesi feda döneminin 2 katı şuan
Yeni transferlerden bahsediyorum
2.,3.kalite free oyuncuları tutup getirecekler bence

Çevrimdışı Renton

Maaş bütçesinden sadece uğur boral düşer bu sene atiba,sivokla uzatılır holosko zaten bu sene de bizde değildi yani 1m gibi bir rakam
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ahmetx

Kulübün içini iyi bilen arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim, kulübün futbol bölümünün yönetimi ve yapılanması,transfere karar mekanizması yönüyle Yd döneminden bir farkı var mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu yılki şampiyonluk çok önemliydi önümüzdeki 5 yılı domine edebilirdik .

Çevrimdışı Renton

Terzicin sözleşmesi bitecek 30 haziranda onunla uzatsınlar bir an önce

Çevrimdışı yigitcan1903

Kulübün içini iyi bilen arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim, kulübün futbol bölümünün yönetimi ve yapılanması,transfere karar mekanizması yönüyle Yd döneminden bir farkı var mı?
:evillol:

Çevrimdışı Renton

Bu yılki şampiyonluk çok önemliydi önümüzdeki 5 yılı domine edebilirdik .
Gerçekten çok önemliydi o yüzden bu kadar istedik fişi çekebilirdik bu sene

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 10:42:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Yeni transferlerden bahsediyorum
2.,3.kalite free oyuncuları tutup getirecekler bence

Bu derece olacağını sanmıyorum ben.

2 gün önce sordurduk içeriden birisine tabi ki yüzde 100 değil ama Danny ile anlaştığımızı söylediler.

Bonservis vermeyeceğimiz için işimizi görecek oyuncuları alırız en azından 2-3 tane. Hepsi yüksek kalite olur mu tabi ki bunu ben de beklemiyorum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 10:44:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa 5 gol 8 asist vermiş ligde.

Şu 12-13 haftalık yatış dönemi olmasa istediğimiz rakamlara az çok ulaşacakmış.

7-8 gol 13-14 asist.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu derece olacağını sanmıyorum ben.

2 gün önce sordurduk içeriden birisine tabi ki yüzde 100 değil ama Danny ile anlaştığımızı söylediler.

Bonservis vermeyeceğimiz için işimizi görecek oyuncuları alırız en azından 2-3 tane. Hepsi yüksek kalite olur mu tabi ki bunu ben de beklemiyorum
Doğrudur da anlaştık deyip yatan transferimiz çok oldu
Yanlış anlama başkan söylese bizzat pek inanmam bu rivayetlere
Bir şeyler oluyor,bozuluyor
Hayırlısı artık
İnşallah kaliteyi düşürmeyiz
Daha açık olayım
Motta gibi Opare tövbe Bismillah Eneramo gibi transferler yapacaklarsa yapmamalarına razıyım

Çevrimdışı Attila

Son yillarda Turkiye'ye gelen yabanci teknik direktorlerin listesine baktim da bayagi bir kariyerli teknik direktor gelmis ve istisnalar haric hepsi de kiclarina teneke baglanarak gonderilmis. Sampiyonlugu elde eden yerli teknik direktorlerse belli; Terim, Yanal, Denizli, Gunes, Saglam. Benim icin bu besinden Denizli ve Saglam oynattiklari negatif ve kotu, hatta hic bir macta guven vermeyen yani kazanma duygusu yaratmayan ve adeta kanser eden futbolla one cikarlarken Terim, Gunes ve Yanal'in oynattiklari pozitif futbol bana zevk veriyordu.

Yerli teknik direktorler disindaysa bence fazla bir alternatif yok, tabi eger Lucescu gibi hem Turkiye'de hem de baska ulkelerde bulundugu ligin kupalarina ambargo koyan bir isim ya da Gerets gibi takimina ve taraftarina kazanma duygusu veren bir pozitif futbol ustadi degilse.

Gelelim Senol Gunes'e; hadi Senol Gunes'in Trabzon ile elde ettigi sampiyonlugu, Aykut Kocaman ve Fenerbahce'ye yazalim ve onun Trabzonspor gibi bir takimla 82 gibi rekor bir puan topladigi sene sampiyonlugu sadece averajla kacirdigini varsayalim; o sene biz yabanci teknik direktor, Portekiz cetesi + Guti ile sadece 54 puan toplayabilmisiz, yani Gunes'in topladigi puandan neredeyse 30 puan daha az. Yani bahsettigimiz hoca bize hayatinin bir doneminde 30 puan fark atmis bir isim ki bunu da Trabzonsporla yapmis Fenerbahce veya Galatasaray ile degil.

Trabzonspor'un uzun yillardir Senol Gunes disinda birakin sampiyonluk veya ikincilik yasamayi, ligde zirveye oynadigi bir donem yok. Senol Gunes Trabzonspor'da ayri ayri 4 donem calismis ve 3 defa kil payiyla sampiyonlugu kacirip, 2. olurken, yani 3 buyuk Istanbul kulubunden 2'sini geride birakirken, bir defa da sampiyon olmustur. Yani bizim gibi yillardir birakin sampiyonluga, ikincilige bile hasret olan bir kulup icin bulunmaz bir firsattir ve bunlari da bir Istanbul kulubunde degil Trabzonspor'da gerceklestirmistir. Hatta bir kac iyi oyuncusunu elden cikardiktan sonra sadece bir kez katilabildigi ve fazla tecrubesi olmadigi Sampiyonlar Ligi gruplarinda da 7 puan toplayip, 6 macta sadece 1 kez maglup olmustur.

Hadi Trabzonsporla defalarca aldigi Super Kupa ya da Turkiye Kupalarini basaridan saymiyorsun, ya adamin dunya kupasinda milli takimi yari finale cikarip, bizi dunya ucuncusu yapmasini neden basaridan saymiyorsun? Efenim neymis, kadromuz cok iyiymis Ilhan varmis, Hakan Sukur varmis, adamin bahanesine bak. Hayir Gunes'e karsi savundugu ve daha iyi dedigi Bilic'in 6 koca sene calistirdigi Hirvatistan A milli takim kadrosunda ne yildizlar var ama Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde bizim milli takima elenmekten baska bir basarisi yok.

Lafi uzatmadan gerci bayagi bir uzattim ama Trabzonspor gibi hem teknik direktorler, hem de futbolcular icin calismasi oldukca zor olan bir camiada farkli donemlerde farkli kadrolarla defalarca kez gelip takimi zirveye oynatmak ve cok da iyi oynatmak o kadar kolay bir is degil ve Gunes'ten baska da yillardir bunu basaran olmadi. Belki bunu sadece yarim sezon Yanal basarabilmisti onceki Trabzonspor doneminde ama onu da ust uste puan kayiplari sonucu ligin 2. yarisinda kovdular ve Denizli gibi cok kotu bir futbol oynatan ve kesinlikle guven vermeyen bir hocanin Besiktas ile sampiyonluk kazanmasina sebep oldular.

Not: Yanlis anlama olmamasi acisindan aciklamak istedim; bence Bilic kesinlikle basarisiz degildir. Stadsiz ve gocebe olarak oynadigimiz sezonda fena bir puan toplamadi ama basarili da degildir.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 11:18:28 Önder Özen ]
Senol Gunes

Çevrimdışı Renton

Cenk tosun-ba çıkacakmış bilic pektemek yedek niye böyle şeyler yapıyor şimdi kaza bela derbiyide kazanır sözleşme uzatırlar vay halimize sonra

Çevrimdışı yigitcan1903

Cenk tosun-ba çıkacakmış bilic pektemek yedek niye böyle şeyler yapıyor şimdi kaza bela derbiyide kazanır sözleşme uzatırlar vay halimize sonra
İş bittikten sonra mı risk almak gelmiş aklına

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dosko Tosic ile anlaştığımız yazılmış. Eğer doğruysa süper ötesi bir transfer  :halay: :halay: :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Dosko Tosic ile anlaştığımız yazılmış. Eğer doğruysa süper ötesi bir transfer  :halay: :halay: :halay:
Aynen izlediğim her gb-bjk maçında şu adam bizde olsaydı keşke dediğim oyuncudur kendisi ama yoktur öyle bir durum sanmam.

Çevrimdışı Renton

İş bittikten sonra mı risk almak gelmiş aklına
Valla risk falan almıyor sonuçta heyecanımız bitti stres kalmadı oynatır tabi pektemeksiz bir maç izlemiş oluruz bizde

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Jurgen Klopp İstanbul'a gelmiş ve fb nin Düzcedeki topuk yaylası tesislerine götürülmüş. Biz hala Luce gelir mi tartışalım. Gelecek aga başka yolu yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Pektemeğin sakatlığı vardır  :lol:

Çevrimdışı Renton

Jurgen Klopp İstanbul'a gelmiş ve fb nin Düzcedeki topuk yaylası tesislerine götürülmüş. Biz hala Luce gelir mi tartışalım. Gelecek aga başka yolu yok
Adam daha bu sene şampiyonlar ligi maçından sonra gömdü türk sporunu gelir mi sanıyorsun dayı yalan haberdir sallamak bedava

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Klopp real madride gidecek :)

fb ye gelmesinde .. :)

aziz verir madridin 2 katı parayı getirir :)

Çevrimdışı Kadir G.

Klopp real madride ancelo milana gidecek ne feneri yahu