Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960866 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Samet Aybaba döneminde göze hoş gelen futbolu es geçmemek lazım.Çok gol yiyorduk ama o oyuncu topluluğuyla o kadar gol atmak da büyük başarı.

Aynı kadroyu Bilic ilk 5'e sokamazdı mesela büyük ihtimal

Zaten esas mesele bu, biri takıma menemen yedirdi diye alay konusu oldu, diğeri GQ ya kapak oldu diye pohpohlandı. Biliç yerine x bir yerli olsa 50 kere sövülmüş, yollanmak istenmişti.

Kabul edilsin, edilmesin. Biz türkler önce dış görünüşe, karizmaya meylediyoruz. Hatırlayın lucescuya az mı çingene dendi, Şenol güneşe paçoz dendi, giyinmeyi bilmiyor dendi, dendi de dendi. Schuster geldi, bir bok kazandırmadan, katmadan çekti gitti, ama sarı saçlı mavi gözlüm!! oldu çıktı. Niye? Çünkü yabancıydı? Çünkü biz Türklere hiç benzemiyordu. Carvalhal geldi, Adam harbi harbi Türklere benziyor, hiç bir çekici farklı yanı yok, itin bilmem neresine sokulmaktan beter edildi.. Kısacası Şekilciyiz. Değişmez ama umarım azalır.

Çevrimdışı Tolga

Tosic mi gündeme gelmiş yine o zaman Fuchs'u falan unutalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tosic mi gündeme gelmiş yine o zaman Fuchs'u falan unutalım.
Sordum iyi biliriz dediler :alala: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Attila

Zaten esas mesele bu, biri takıma menemen yedirdi diye alay konusu oldu, diğeri GQ ya kapak oldu diye pohpohlandı. Biliç yerine x bir yerli olsa 50 kere sövülmüş, yollanmak istenmişti.

Kabul edilsin, edilmesin. Biz türkler önce dış görünüşe, karizmaya meylediyoruz. Hatırlayın lucescuya az mı çingene dendi, Şenol güneşe paçoz dendi, giyinmeyi bilmiyor dendi, dendi de dendi. Schuster geldi, bir bok kazandırmadan, katmadan çekti gitti, ama sarı saçlı mavi gözlüm!! oldu çıktı. Niye? Çünkü yabancıydı? Çünkü biz Türklere hiç benzemiyordu. Carvalhal geldi, Adam harbi harbi Türklere benziyor, hiç bir çekici farklı yanı yok, itin bilmem neresine sokulmaktan beter edildi.. Kısacası Şekilciyiz. Değişmez ama umarım azalır.
Aynen oyle Lucescu icin, "tam bir cingene", "yonetimin kolesi" (GS yonetimi icin), hucum istatistikleri rekor seviyedeyken "hucum yaptirmiyor", "Besiktas bu kadrosuyla Real Madrid'i bile yenerdi ama Sampiyonlar Ligi'nde bilmemkime yenildi" veya Senol Gunes icin, "karizmasi yok", "giyinmeyi bilmiyor", "konusmayi bilmiyor"....vs. Bunlarin cogunun altinda Hincal Uluc'un imzasi var.

Gelelim Samet Aybaba'ya; Bilic'in ilk senesinde kesinlikle sampiyon yapmasi imkansizdi, cunku ortada bir Yanal gerecegi vardi ve nitekim hem bizi hem de GS'yi oyunuyla ezerek acik ara sampiyon oldu. Bilic'in ikinci senesi yani bu sene icin konusursak tahmin yapmak guc ama Aybaba'nin elinde Gokhan Tore, Demba Ba, Sosa, Cenk Tosun, Tolgay ve atiba yoktu.

Peki Aybaba'nin elinde ne vardi? Almeida ve kaprisleri yuzunden hem Bilic hem de Aybaba doneminde afaroz edilen Fernandes ve simdikine gore her pozisyonda oldukca kisitli bir kadro vardi, yani adeta orta siralara oynamaya calisan bir Anadolu takimi gibiydik. Yani bu iki teknik adamin da sadece 3. yaptiklarini varsayarsak Aybaba, Bilic'ten cok da asagida kalmaz hoca olarak.

Schuster olayina hic girmiyorum cunku o sene o kadar transfere ragmen begenmedigimiz Senol Gunes'in Trabzonspor'undan 30 puan fark yedik. 30 puan fark ne demek arkadas? Hem de hucum edip, rakiplerimizi eziyoruz adi altinda rakip kalede pozisyon dahi bulamazken. Verdigimiz pozisyonlar ve yedigimiz gollere girmiyorum bile.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 14:43:18 Önder Özen ]
Senol Gunes

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sordum iyi biliriz dediler :alala: :evillol:
Tosic iyi de onun da karısı çok falso be kardeşim. Milletin dilinden kurtulamayız valla  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tosic iyi de onun da karısı çok falso be kardeşim. Milletin dilinden kurtulamayız valla  :D
Bakmaz olaydım :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bakmaz olaydım :kop:
Tosic e ilk ilgim karısından dolayı olmuştu. Adamın iliğinin kemiğinin kuruması gerekirken maçlarda o performansı göstermesi inanılmaz  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Bilic kalıo beyler..bu kadar transfer yasağı finansal fair play olayı falan varken macera aramayacak yönetim...

2-3 takviyeyle Bilic devam edecek seneye

Çevrimdışı Anıl

Bilic kalıo beyler..bu kadar transfer yasağı finansal fair play olayı falan varken macera aramayacak yönetim...

Kombinemi devrediyorum talip var mı ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bilic'in haberi var mı bundan . Yolcudur abbas bağlasan durmaz  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ajansa göre; Wenger, şampiyonluk yarışında Chelsea'nin çok gerisinde kalmalarındaki en önemli faktörlerden birinin de Beşiktaş'la oynanan iki zorlu maç olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ı elemenin bedelinin ağır olduğunu belirten Wenger, "Sezon öncesi hazırlıklarda, tekrar çalışmaya başladığınız daha ilk günden, başınızda bu tip bir stres olmaması önemli" dedi.

Kaynak Reuters'mış

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

8 gün önce ligde liderdik ne hale geldik

Çevrimdışı sallapati

3000 bilet satilmis

tüüü reziller.. şampiyonluğa inanmıyorlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3000 bilet satilmis
Son 2 haftadır oynanan rezil futbola çok bile.. O gidenlerde formayı görmeye gidenlerdir. Takımın başındaki kişiyi veya içindeki oyuncuları değil

Çevrimdışı Tolga

tüüü reziller.. şampiyonluğa inanmıyorlar
Hoca ve oyuncular inanmadığı için şampiyonluk gitti hala taraftar inanmıyor diyorsun.

Çevrimdışı sallapati

sevinmek için sevmedik derler 1 hafta liderliği kaybederiz stat bomboş kalır..

Çevrimdışı Deniz

Sen gitseydin ya
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Kimse sevinmek için sevmedik falan demesin. Takım kazandığı zaman herkes mutlu, takım kaybettiğinde ise herkes üzgün. Çünkü taraftar olmak böyle birşey. Bugün kü maç için taraftara laf etmek komedi resmen. Ama haklısın keşke full olsaydı stad. 17 bin kişinin Bilic istifa diye bağırmasıyla, 3 bin kişinin bağırması aynı etkiyi yaratmaz malesef.

Çevrimdışı sallapati

Kimse sevinmek için sevmedik falan demesin. Takım kazandığı zaman herkes mutlu, takım kaybettiğinde ise herkes üzgün. Çünkü taraftar olmak böyle birşey. Bugün kü maç için taraftara laf etmek komedi resmen. Ama haklısın keşke full olsaydı stad. 17 bin kişinin Bilic istifa diye bağırmasıyla, 3 bin kişinin bağırması aynı etkiyi yaratmaz malesef.

İngiltere liginde takım küme düşüyor 40bin kişi geliyor.. Biz bunu örnek almalıyız.. Kazanmak da var kaybetmek de var.. hem şampiyonluk şansımız da hala devam ediyor...

Bilic başarılıdır.. statsız 70 civarı puan başarıdır.. Deplasmanda Avrupanın en başarılı takımıyız..

Çevrimdışı Anıl

İlk 11, Günay, Opare, Sivok, Atınç, Motta, Sosa, Necip, Tolgay, Olcay, Mustafa , Demba Ba.

Çevrimiçi Samet Ç

İngiltere liginde takım küme düşüyor 40bin kişi geliyor.. Biz bunu örnek almalıyız.. Kazanmak da var kaybetmek de var.. hem şampiyonluk şansımız da hala devam ediyor...

Bilic başarılıdır.. statsız 70 civarı puan başarıdır.. Deplasmanda Avrupanın en başarılı takımıyız..
Ama o futbolcular taraftarının kıymetini biliyor bizimkiler de şampiyonluğu büyük bir ihtimal kaybediyorlar maç bitimi duşunu alıp ilk işleri instagramda kankilerinin fotolarını likelamak oluyor.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

İlk 11, Günay, Opare, Sivok, Atınç, Motta, Sosa, Necip, Tolgay, Olcay, Mustafa , Demba Ba.
Maçı kaybederiz.