Bir yanıt yazdım ama çıkmamış yazdıklarım. Güzel kardeşim yazdıklarından dolayı sana hak veriyorum ama forumu neden uzaktan takip edecekmişsin. Bak bir mesaj önce yazdıklarıma. Ben de haksızlıkların gündeme getirilmesi taraftarıyım ama herkesi üst üste koyarak yeneceksin, hakemi de yeneceksin düşüncesinde olan arkadaşlarımız var. Bu sene gs önde . Sanki herkesi üst üste koyarak buraya geldiler. Bizim yenen puanlarımız, onlara eklenen puanlar sonuç bu. Ben seninle aynı fikirdeyim eminim daha fazla görüş birliği içinde olduğumuz arkadaşlarımız vardır. Bu düzeyli forumda bir iken bin olalım. Gerisine bakarız sonra
Abicim eyvallah yazdığın içinde.
Harbiden diğer arkadaşlara da soruyorum. 20 tane free oyuncu, 20 tane bonservisli alınacak oyuncu yazmışımdır buraya. Teori ile pratik çok farklı işler lakin şu takımın transferini planlasam Peru liginden tut; izlanda ligine kadar oyuncu bulurum eldeki bütçeye göre mali tablodan anlayan iyi bir yönetici olsun kafi. Öyle wyscout gibi programım bile yok iken.
Beşiktaş'ın bir spor aklı yok, günlük başarılara muhtacız.O küfür edilen Ergin Ataman bile -ki kendisini sevmem- olmasa Beşiktaş taraftarı Avrupa kupasını, 3 kupayı rüyasında görürdü. Halen Maxi, Danny yazıyoruz. Gelir en iyi ihtimal 1 sene çok üst düzey oynar şampiyon olursun sonra bekle bir daha 10 sene. Oyuncusu ezik, yöneticisi ezik, teknik direktörü keza öyle. Tr'de olmuyor bu bunu hiçbir arkadaş göremiyor mu acaba? Ben salak mıyım 10 hafta önce Beşiktaş'ın en önemli maçı Fb derbisi, GS derbisi öncesi minumum 4 puan fark olmalı dedim. 33.haftaya bizi şampiyon yapacaklarını mı zannediyorsunuz?
1 milyar borç var personel 6 aydır maaş alamıyor; 120 milyon yeni kredi aldık 1 yılda ödemek zorundayız. ŞL gelirleri, Şampiyonluk geliri yok,Sıcak para yok nerede gelecek? Sus-pus olmuş bir yönetim hakkın gasp ediliyor ses çıkaramıyorsun,makas açılıyor. Bir tane branşta başarı yok aksine küme düşüyorlar. Kongre üyeliğimi bile sebepsiz yere bekleten bir yönetim var iyi giden nedir biri açıklasın.