Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968520 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Var mi hala burada bilic savunan

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kusura bakmayın da bu ligi bu saatten sonra izleyen enayidir. Bilic'i haftalarca kazanınca bile eleştirdim işi rakibe bırakmayın kazanın diyerek oyuncuları eleştirdim lakin; geçiniz.Galatasaray alenen kollanıyor. Sadece bu maçta Melo'nun 2 tane kırmızı kartı es geçildi. Bize verilmeyen penaltılar, kartlar aleyhimize kolay çıkan kartlarda çabası.

Bu saatten sonra forumu anca uzaktan takip ederim. Bir tane yönetici de çıkıp konuşmuyor. Adamlar Beşiktaş'ı piyon olarak kullanıyor. 6,7 senede elimize bir ağzımıza bir emzik gibi kupa verirler.

Ama ruhsuzlar topluluğuna da helal olsun milyonuncu kez dediğim gibi 6 senenin en önemli fb maçını kaybettik, 50 kere elimize gelen fırsatı teptik ve sonuç bu.
@atalay kardeşim; yazdıklarında tamamen haklısın da forumu neden uzaktan takip ediyormuşsun. Bak benim bir üstte yazdıklarımı oku ve gel beraber görüşümüzü savunalım. Tüm kardeşlerimiz bizimle aynı görüşte olmak zorunda değil ki. Bakarsın iki iken iki bin oluruz. Kimse yağcılık olarak anlamasın ama bu forum gerçekten çok düzeyli. " Abi " diyerek cevap yazmaları bile içimi eritiyor, hepsini, hepinizi çok seviyorum. Gerçekten.....

Süleyman Seba kupasını Melo kaldıracak. Enayiler izlesin.  :s20:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Kusura bakmayın da bu ligi bu saatten sonra izleyen enayidir. Bilic'i haftalarca kazanınca bile eleştirdim işi rakibe bırakmayın kazanın diyerek oyuncuları eleştirdim lakin; geçiniz.Galatasaray alenen kollanıyor. Sadece bu maçta Melo'nun 2 tane kırmızı kartı es geçildi. Bize verilmeyen penaltılar, kartlar aleyhimize kolay çıkan kartlarda çabası.

Bu saatten sonra forumu anca uzaktan takip ederim. Bir tane yönetici de çıkıp konuşmuyor. Adamlar Beşiktaş'ı piyon olarak kullanıyor. 6,7 senede elimize bir ağzımıza bir emzik gibi kupa verirler.

Ama ruhsuzlar topluluğuna da helal olsun milyonuncu kez dediğim gibi 6 senenin en önemli fb maçını kaybettik, 50 kere elimize gelen fırsatı teptik ve sonuç bu.

Hadi bizimkiler altın tepside eline geçen fırsatları 3 senedir kullanamıyor; bu zaten kabul edilemez. Lakin artık Beşiktaş'ın taraftar profili değişmeli. Sevinmek için sevmedik filan geçiniz siz daha bu sportif başarı ve mali tabloyla gidin bakalım sevilecek bir kulüp kalacak mı?
Oyunun kuralı bu ya bu oyunu oynama yada kuralına göre oyna. Oynayamayan o koltukta oturmasın. Bu kulübün başkanı ve yöneticileri 2003-2004 yılında şampiyonluk sattı. Piyon olmamız normal.

Çevrimdışı f_madida

Maci izlemedin herhalde..Bilic milic bahane, Jose Mourinho olsa bu sene yine Besiktas sampiyon olamazdi...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Lig değil tiyatro.İzleyip hayal kuranlara acıyorum.Şampiyonlar ligi vizesi alalım yeter.

Orta Hakem Felipe Melo, yardimcilari Burak Yilmaz ve Wesley Sneijder..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yukarıdaki alıntıda bir çok şey yazdım ama çıkmamış. Boş mesaj olmuş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 22:09:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Danny yüzde 90 Beşiktaş'ta artık.

Seneye Danny - Sosa - Töre - Ba - Tolgay gibi bir 5 li var elimizde önde. Atiba ya da Veli 6. olacak buraya.

İyi bir 5 li var mutlaka 2 iyi hücumcu bek ile hücum varyasyonlarımız çok iyi olacaktır.

Ne yapıp ne edip Fuchs ve Maxi ile anlaşacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Maci izlemedin herhalde..Bilic milic bahane, Jose Mourinho olsa bu sene yine Besiktas sampiyon olamazdi...

Mourinho'ya falan gelmeden son 3 mac takimin basinda atiyorum Carlos olsaydi su an arenada sampiyonluk macina cikiyorduk.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kanırta kanırta olurduk abi nereye olmuyoduk..

Anadolu performansımızın yanına derbileride eklerdik şuan bu durumda olmazdık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Seneye Danny - Sosa - Töre - Ba - Tolgay gibi bir 5 li var elimizde önde. Atiba ya da Veli 6. olacak buraya.

İyi bir 5 li var mutlaka 2 iyi hücumcu bek ile hücum varyasyonlarımız çok iyi olacaktır.

Kim geliyorsa Temmuz'a kadargelsin. Şenol Güneş dahil. Yoksa bi de onların takıma alışmalarını bekleyemeyiz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Taraftarin siniri azalsin cikar bir kac kisi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir yanıt yazdım ama çıkmamış yazdıklarım. Güzel kardeşim yazdıklarından dolayı sana hak veriyorum ama forumu neden uzaktan takip edecekmişsin. Bak bir mesaj önce yazdıklarıma. Ben de haksızlıkların gündeme getirilmesi taraftarıyım ama herkesi üst üste koyarak yeneceksin, hakemi de yeneceksin düşüncesinde olan arkadaşlarımız var. Bu sene gs önde . Sanki herkesi üst üste koyarak buraya geldiler. Bizim yenen puanlarımız, onlara eklenen puanlar sonuç bu. Ben seninle aynı fikirdeyim eminim daha fazla görüş birliği içinde olduğumuz arkadaşlarımız vardır. Bu düzeyli forumda bir iken bin olalım. Gerisine bakarız sonra
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Benim pek umudum yok ama insallah ikisini de aliriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Taraftarin siniri azalsin cikar bir kac kisi :)

Daha bunun arenasi var. Bir de orada kaybetsin taraftarlar hirvatistan'a kadar kovalayacaklar mac sonu. Bu sefer savunmasi da olmayacak.

Çevrimiçi Kartal Ç

hafta boyu gs lobisi ve renkli medya kupa derbiye getirilsin, maç bitince arenada hemen verilsin propagandasına başlar.

Çevrimdışı Deniz

Daha bunun arenasi var. Bir de orada kaybetsin taraftarlar hirvatistan'a kadar kovalayacaklar mac sonu. Bu sefer savunmasi da olmayacak.
Ben bu gözlerle yd yi savunanlari gördüm, bilici savunmak hic acayip gelmez hocam :)

Çevrimdışı Alper1903

Ben bu gözlerle yd yi savunanlari gördüm, bilici savunmak hic acayip gelmez hocam :)

Hocam arada kalirlar bak ben sana soyleyeyim :)

Çevrimdışı ahmetx

Sene ortasında gelen Hamzaoğlu kadar bile olamadın Biliç.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Liverpool u eledikten sonra takım toparlanamadı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

Bir yanıt yazdım ama çıkmamış yazdıklarım. Güzel kardeşim yazdıklarından dolayı sana hak veriyorum ama forumu neden uzaktan takip edecekmişsin. Bak bir mesaj önce yazdıklarıma. Ben de haksızlıkların gündeme getirilmesi taraftarıyım ama herkesi üst üste koyarak yeneceksin, hakemi de yeneceksin düşüncesinde olan arkadaşlarımız var. Bu sene gs önde . Sanki herkesi üst üste koyarak buraya geldiler. Bizim yenen puanlarımız, onlara eklenen puanlar sonuç bu. Ben seninle aynı fikirdeyim eminim daha fazla görüş birliği içinde olduğumuz arkadaşlarımız vardır. Bu düzeyli forumda bir iken bin olalım. Gerisine bakarız sonra
Abicim eyvallah yazdığın içinde.

Harbiden diğer arkadaşlara da soruyorum. 20 tane free oyuncu, 20 tane bonservisli alınacak oyuncu yazmışımdır buraya. Teori ile pratik çok farklı işler lakin şu takımın transferini planlasam Peru liginden tut; izlanda ligine kadar oyuncu bulurum eldeki bütçeye göre mali tablodan anlayan iyi bir yönetici olsun kafi. Öyle wyscout gibi programım bile yok iken.

Beşiktaş'ın bir spor aklı yok, günlük başarılara muhtacız.O küfür edilen Ergin Ataman bile -ki kendisini sevmem- olmasa Beşiktaş taraftarı Avrupa kupasını, 3 kupayı rüyasında görürdü. Halen Maxi, Danny yazıyoruz. Gelir en iyi ihtimal 1 sene çok üst düzey oynar şampiyon olursun sonra bekle bir daha 10 sene. Oyuncusu ezik, yöneticisi ezik, teknik direktörü keza öyle. Tr'de olmuyor bu bunu hiçbir arkadaş göremiyor mu acaba? Ben salak mıyım 10 hafta önce Beşiktaş'ın en önemli maçı Fb derbisi, GS derbisi öncesi minumum 4 puan fark olmalı dedim. 33.haftaya bizi şampiyon yapacaklarını mı zannediyorsunuz?

1 milyar borç var personel 6 aydır maaş alamıyor; 120 milyon yeni kredi aldık 1 yılda ödemek zorundayız. ŞL gelirleri, Şampiyonluk geliri yok,Sıcak para yok nerede gelecek? Sus-pus olmuş bir yönetim hakkın gasp ediliyor ses çıkaramıyorsun,makas açılıyor. Bir tane branşta başarı yok aksine küme düşüyorlar. Kongre üyeliğimi bile sebepsiz yere bekleten bir yönetim var iyi giden nedir biri açıklasın.

Çevrimdışı f_madida

Kanırta kanırta olurduk abi nereye olmuyoduk..

Anadolu performansımızın yanına derbileride eklerdik şuan bu durumda olmazdık.

Yahu gencler yapmayin gozunuzu seveyim...Bilic'in sacmaliklarini savunacak degilim ama adamlar isi kafadan bagladiktan sonra her turlu gsye verilecekti bu lig...Hic bosuna kendinizi kandirmayin, antep macinda yasananlar sans degil, bugun izledigimiz mactaki rezalet kararlar da ayni..hangi fiksturden hangi maca gidinceye kadar hersey kurgulanmis..

Çevrimdışı BlackEagle1989

Sozum o besiktas formasi giyen futbolculara.. O formayi his etmezsen sampiyon olamazsin, canini o forma icin vermezsen sampiyon olamazsin.. kendine guvenmeyip o formayi giyiyorsan sampiyon olamazsin..kendini kucuk ezik goruyorsan sampiyon olamazsin.. benim uzuntum sampiyonluk gitti diye degil daha niceleri gidicek ama bu sezon en azinda Suleyman Seba icin sampiyon olucaktiniz cunku o kupada suleyman Seba yaziyordu... Bunu asla Unutmayin Besiktasli Olunmaz Besiktasli Dogulur.............................!!!!!!!

Çevrimdışı Alper1903

Yahu gencler yapmayin gozunuzu seveyim...Bilic'in sacmaliklarini savunacak degilim ama adamlar isi kafadan bagladiktan sonra her turlu gsye verilecekti bu lig...Hic bosuna kendinizi kandirmayin, antep macinda yasananlar sans degil, bugun izledigimiz mactaki rezalet kararlar da ayni..hangi fiksturden hangi maca gidinceye kadar hersey kurgulanmis..

O zaman birakalim kulubu, kapatalim kepenkleri bir dernek acip orada takilalim, hafta sonlari piknik yapar, yarismalar falan duzenleriz. Akhisarin golunde atiba rakiple beraber kafaya cikmak yerine hakeme ofsayt itirazi yapiyor, gokhan imkani olsa topla beraber evine gidecek, 89'da pektemek kalenin dibinden kaciriyor. Bunlarin hicbiri yapilmasa mac yine bizim isterse hakem her kararini karsi takima versin, mac sonu koyup gecmenin sevincini yasariz, onlar da 1 hafta kuyruk acisiyla yasarlar.

Çevrimdışı atalay

Son yorumumu yapıyorum ve kaçıyorum. Sadece GB kalecisinin yediği golü izleyin. Kimsenin vebalini almak istemiyorum. O yüzden sadece izleyin diyorum. Lisanslı amatör kümede 2.ligde futbol oynadım 10 yıl. İlk yıllarımda çocukken kaleciydim; kaleciliğin ne olduğunu bilirim. Ters ayakta yakalanmak filan bunları geçiniz. Bazen antrenmanda bilerek elimizi çeker gol yerdik maç uzasın diye aklıma bir anda o geldi. 

Çevrimdışı Anıl

Şu hakemleri bahane etmekten vazgeçelim artık ya. Biz bu şampiyonluğu haketmedik. Bunu kabullenmemiz gerekiyor. Son haftalara 3 takımın kafa kafaya gireceği belliydi. Son haftalarda da en hazır takım Galatasaray. En çok isteyen Galatasaray. Haketmediler diyemiyorum, helal olsun hakederek şampiyon oldular..