Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971178 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Elin Galatasaraylısı bunu görebiliyorken bizim göremememiz ne acı.

asil aci olan ne biliyor musun @Armağan Bozkurt.

icimizde bunlari gören nadir kisilerin düsman ilan edilmesi.

tabi bilincsiz sekilde asiri elestiri yapanlar da var ancak sorunlarin basladigi yer dogru elestirileri onlardan ayirt edemememiz.

insanlarin cogu cok kaliplasmis bir düsünce yapisina sahip. ne desen yanlis yere cekiliyor. sorunlar da zaten orada basliyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Sanırsam buna ihtiyaç var. Bu protestonun neler kazandırdığını herkes çok iyi hatırlar.

belki yanilabilirim ama bundan 5-6 sene önce Maci yasayan yeri geldiginde atesleyen ve yeri geldiginde tepki veren taraftarlar sayisi cok daha yüksekti sanki. simdi sanki bir an önce tezahürat yapalim da ondan sonra rahat rahat maci izleyelim diyen taraftarlar var.

bilmiyorum Tv'den mi bana öyle geliyor yoksa Inönü Stadinin da mi etkisi vardi ama uzun zamandir gözüme batiyor bu.

Ümidini sanki yitirmis taraftarlar.
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 12:47:04 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sinir ve kabus dolu bir gece daha geçti. Futbolcularımıza ve Biliç'e kızıyoruz ama keşke onların gerçek hislerini haleti ruhiyelerini bilebilsek. Futbol sadece sahaya çıkıp oynamak olsaydı bu gün her ülkede şampiyonlar başından belli olurdu. Düşünsenize uefa kupasını almadan önceki 4 yıl gs ye yapılan kıyakları. Tamam iyi futbolculardı ama federasyondan hakemden yana özgüvenleri vardı ve hagi gibi hakemin yakasına yapışabiliyor, bülent gibi rahatça futbolcu tekmeleyebiliyorlardı. Bu gün ne değişti ki ? Melo - küfür yok -  başta gs bu gün tek kırmızı kart görmemiş gs. Ama senin defansın daha baştan sarı kartı görüp etkisiz hale geliyor. Gaziantep maçında 15 gollük pozisyonu kaçırmışmış bizimkiler. Ben neden bunu konuşayım ki. Ben 1-0 öndeyken verilmeyen penaltıyı, gösterilmeyen kırmızıyı konuşurum. O zaman kitlenirmiydi bizim çocukların ayakları. Bu sene bu hakem hatalarını gösteren tüm maçların videosunu yapıp yeni nesillere aktaracak bir Beşiktaş sevdalısı profesyonel yok mu. Yönetim neden bunu düşünmez. Unutmayın 60 yıl önce Amerika'da zenciler beyazlarla aynı yere giremez, aynı otobüse binemez, aynı okullarda okuyamazdı. İçimdeki Beşiktaş sevgisini atabilsem yemin ederim bir daha Türkiye liginden maç seyretmeyeceğim. Bir tiyatro oynanıyor ve ben bu oyunda yer almayacağım diyorum ama yapamıyorum. Hala içimde ilahi adalet kırıntısı var. Yazıklar olsun beni dün akşam uyutmayan zihniyete. Umarım kendi bir yerlerinden çıkar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

hayirdir @Necmi abi. ben bunlari yazarken yerden yere vuruyordun simdi geldin Bilic gitmeli diyorsun. :D bu kadar basariya endeksli olmayalim diyen sen degilmiydin?  :steamed:

iyide ben senin Biliçi eleştirmeni tepkiyle karşılamadımki bunun zamanı değil diye verdim tepkiyi hep ne dedim yürüyen tekerleğe çomak sokulmaz
birde eleştirdiğin konular yanlış hakkında konuşulması gereken başka şeyler var dedim şimdi artık her şey bitti bizim için sezon sonu artık her şekilde eleştirilir
benim dediğim sabredin oldu haa bilic takımı şampiyon yapsa ben genede gitsin diyecektim kararımı devre arası transfer döneminde vermiştim zaten
sadece söylediğim takıma yürürken zarar vermeyin her şeyin zamanında yapılması fayda sağlar @GÖRKEM

Çevrimdışı GÖRKEM

Her kim gelirse gelsin en başta Tigana ile üstümüze yapışan şu kontra atak sistemini değiştirecek.

Pasa dayalı kontrollü hücum futboluna geçmeden biz bu ligde anca tesadüflerle şampiyon oluruz.

Buna uygun oyuncular var biraz takviye lazım.

Kontrollü oyun fizikli oyuncular sıkı savunma ama kontra atak değil sistemli hücum.

Bu Kadro Bilic'in istegine göre kuruldu. Sifira yakin bütceyle hicbir kaliteli TD getiremezsin. Bilic gidecekse bu kadroyla daha iyisini yapacak birisini bulmalisin. kariyerli Hoca alamayacagimiza göre isimsiz biri olur ancak önemli olan Futbol anlayisi olmasi. Senol Günes senin dedigin sekilde oynatan bir Td olsada taktik acidan bir sürü zaaflari var.

bu Takimla Senol Hoca ile cok gol atan zevk veren bir Takim oluruz ancak kendimize sormamiz gereken su: biz ne istiyoruz? öncelikle basari istiyorsak Senol Hoca yanlis tercih olur diye düsünüyorum. isin defansif yönü cok önemli. Senol Hoca özellikle bu konuda cok zayif. Takimimizin en zayif oldugu Bölgesi zaten geri dörtlü ve defansif orta saha. Senol Hoca ile bütün o zaaflarimiz sürekli aciga cikar. devamlilik saglayamayiz. hatta bizi gol manyagi bile yapan Takimlar olur. Avrupa maclarinda yine 6lik ve hatta 8lik bile olabiliriz ters rakip gelirse.

ha desen ki Defansif Bölgeye 4 tane nokta atisi Transfer yapacagiz o zaman tamam derim.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi, herhangi bir transfer haberinde bile o adam bize gelmez alamayız dediğimde hemen negatifsin falan diyorlar ya, adım çıktı 9 a :) burada şampiyon olamayız 2. olamayız dediğimde de beklerim yani.
iyide sen negatifsin  :kop: :kop:  @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Deniz

Defansa 3 oyuncu sart.hele senol gunes gelecekse sart oglu sart.senol gunesin takimlari her turlu gol atiyor ama yememesi onemli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Defansa 3 oyuncu sart.hele senol gunes gelecekse sart oglu sart.senol gunesin takimlari her turlu gol atiyor ama yememesi onemli.

en az. hadi Mottayla 1 sezon idare ederiz belki ama Defansin göbegi tamamen degismeli ve Sag bek alinmali. Defansif orta saha alinmali.

Atiba ile uzatilmamali. Ba kesinlikle satilmali. iyi Teklif gelirse Töre de satilabilir. iyi Teklif dedigim 7-8 Milyon €.

bu Paralar gerekli olan Transferleri kolaylastirir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

en az. hadi Mottayla 1 sezon idare ederiz belki ama Defansin göbegi tamamen degismeli ve Sag bek alinmali. Defansif orta saha alinmali.

Atiba ile uzatilmamali. Ba kesinlikle satilmali. iyi Teklif gelirse Töre de satilabilir. iyi Teklif dedigim 7-8 Milyon €.

bu Paralar gerekli olan Transferleri kolaylastirir.
Ne yaptın be   İstersen yeni takım kuralım Oturmuş yerlerdeki oyunculara dokunmadan eksik yerlere transfer yeterli Zaten 2 sene bonservisle oyuncu zor alırız Bir de elimizdeki malzemeden olmayalım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu takım Bilic'in istekleriyle kurulmadı. Bilic şartları kabul etti ve bu kadroyla idare ediyor.

Stadsız ve rakiplerinin açıkça gerisindeki kadroyla son 12 yılın en iyi puanına ulaşmış bir adam bu söylemleri haketmiyor. Hep söylüyorum gidin GS'nin yarım devre stadsız oynadığı sezonda kaç puan aldığına bakın. Devreye girerken 15. sıradaydılar ve ligi tam 22 puan geride bitirdiler.

Son maçlarda yaşanan telaş ve stres takımın bir çok oyuncusunun bu yükü kaldıramamasından kaynaklanıyor. Ama eldeki malzeme bu ve UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği seneye de çok fazla transfer yapma şansımız yok.

Bu kadroya 3-4 transfer yapılacak ama bu sefer stadımızda olacağız ve işte o zaman farkı göreceksiniz.

Bilic'i harcamak kolay ama GS'nin yakın zamanda yaşadığı teknik direktör deneyimleri ortadayken yeni maceralara atılmak anlamsız. Zaten yönetimin de hem maddi açıdan hem de bu dediklerimi gördükleri için Bilic'ten vazgeçmeyeceklerine eminim.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Ne yaptın be   İstersen yeni takım kuralım Oturmuş yerlerdeki oyunculara dokunmadan eksik yerlere transfer yeterli Zaten 2 sene bonservisle oyuncu zor alırız Bir de elimizdeki malzemeden olmayalım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ba ve Töre'nin gitmesi bizi sarsmaz diye düsünüyorum. Kerim Frei Töre'nin yerini fazlasiyla doldurabilecek yetenekte bir Oyuncu. Ba fiziken bitti zaten yasi da ilerledikce daha de gerileyecektir. Bu Takimin Santrforu Cenk Tosun olmali.

Ba ve Töre satilirsa TRansfer icin bonservis ödeme hakki doguyor bir de.

Çevrimdışı Tolga

Ba ve Töre'nin gitmesi bizi sarsmaz diye düsünüyorum. Kerim Frei Töre'nin yerini fazlasiyla doldurabilecek yetenekte bir Oyuncu. Ba fiziken bitti zaten yasi da ilerledikce daha de gerileyecektir. Bu Takimin Santrforu Cenk Tosun olmali.

Ba ve Töre satilirsa TRansfer icin bonservis ödeme hakki doguyor bir de.
Kerim henüz Töre'nin yerini doldurabilecek seviyede değil maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

Bu yıl için tek arzum şampiyonlar ligine gidebilmek çünkü Fenerin de tadı yok. :bye:

Ön elemelerden Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek çok zor bir iş. Yine de ikinci olup zorlamak gerek. Paraya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı cisse557

Bu takım Bilic'in istekleriyle kurulmadı. Bilic şartları kabul etti ve bu kadroyla idare ediyor.

Stadsız ve rakiplerinin açıkça gerisindeki kadroyla son 12 yılın en iyi puanına ulaşmış bir adam bu söylemleri haketmiyor. Hep söylüyorum gidin GS'nin yarım devre stadsız oynadığı sezonda kaç puan aldığına bakın. Devreye girerken 15. sıradaydılar ve ligi tam 22 puan geride bitirdiler.

Son maçlarda yaşanan telaş ve stres takımın bir çok oyuncusunun bu yükü kaldıramamasından kaynaklanıyor. Ama eldeki malzeme bu ve UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği seneye de çok fazla transfer yapma şansımız yok.

Bu kadroya 3-4 transfer yapılacak ama bu sefer stadımızda olacağız ve işte o zaman farkı göreceksiniz.

Bilic'i harcamak kolay ama GS'nin yakın zamanda yaşadığı teknik direktör deneyimleri ortadayken yeni maceralara atılmak anlamsız. Zaten yönetimin de hem maddi açıdan hem de bu dediklerimi gördükleri için Bilic'ten vazgeçmeyeceklerine eminim.
Haklısınız. Taraftarlarca ve yönetimce beğenilmeyen teknik direktörleri gönderip Hamza hocayı takımın başına getirmemeleri gerekiyordu. Böyle bir maceranın faturasını şampiyon olarak ağır ödediler.

Çevrimdışı Tolga

Gelecek sezon Bilic artık yok bunu kabul etmek istemeyenler olabilir ama olmayacak artık bu kesin.

Yerine kim gelir derseniz Şenol Güneş gelir yüksek ihtimalle çünkü elde pek seçenek de yok.

Yabancı hoca gündeme gelecektir ama düşünülen yabancı hocaların da şu şartlarda bize gelmeleri çok güç olacağı için yerli bir hoca üzerinde mutabık kalınacaktır.

Çevrimdışı GÖRKEM

Kerim henüz Töre'nin yerini doldurabilecek seviyede değil maalesef.

teknigi iyi, cabuk, kivrak ve kuvvetsiz de degil. calim kabiliyeti Töre'den daha iyi üstelik o kadar bencil de degil. hele bir oynamaya baslasin devamli sen bak napiyor.

Çevrimdışı Tolga

teknigi iyi, cabuk, kivrak ve kuvvetsiz de degil. calim kabiliyeti Töre'den daha iyi üstelik o kadar bencil de degil. hele bir oynamaya baslasin devamli sen bak napiyor.
Töre'yi gönderip oraya Kerim'i monte etmeye çalışarak puan kaybetmeye başlarsak o zaman ne olacak :)

Kerim'i yavaş yavaş oynatıp değerlendirmemiz gerekiyordu ama Bilic bunu yapamadı kenarda bıraktı gerçi Kerim'de oynadığı süre içerisinde bazı maçlar hariç baya etkisizdi.

G.Töre gittikten sonra o seviyede bir oyuncu almayıp Kerim ile yola devam edersek Kerim bu yükün altında kalır ve hiç yararlanamayız bence.

Ayrıca bizim gelecek sezon ya tutarsa mantığında hareket etme şansımız kalmadı.

Kerim yeterli performansı gösteremedi o zaman ne yapacağız.

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba 18 Gol

Sosa 5 Gol

Olcay 8 Gol

G.Töre 4 Gol

Bu 4 lü bizim ideal 4 lümüz ama baktığımız zaman özellikle Sosa ve Töre'nin gol konusunda yeterli katkıyı veremediğini görüyoruz.

Tek forvetli sistemde forvet kadar arkadakilerin de çok skorer olması lazım ama biraz Olcay bu konuda Ba'ya destek vermiş.

Şu hafta itibarıyla Sosa ve G.Töre'nin en kötü 9-10 golü olması lazımdı.

Çevrimdışı GÖRKEM

Töre'yi gönderip oraya Kerim'i monte etmeye çalışarak puan kaybetmeye başlarsak o zaman ne olacak :)

Kerim'i yavaş yavaş oynatıp değerlendirmemiz gerekiyordu ama Bilic bunu yapamadı kenarda bıraktı gerçi Kerim'de oynadığı süre içerisinde bazı maçlar hariç baya etkisizdi.

G.Töre gittikten sonra o seviyede bir oyuncu almayıp Kerim ile yola devam edersek Kerim bu yükün altında kalır ve hiç yararlanamayız bence.

Ayrıca bizim gelecek sezon ya tutarsa mantığında hareket etme şansımız kalmadı.

Kerim yeterli performansı gösteremedi o zaman ne yapacağız.

anlamiyorum bu tür düsünceleri.

ya olmazsa düsüncesi ile hareket etmeyeceksin cünku bu seni frenler. özgüven denen sey budur zaten. birseyi basaramiyorsan zaten onun en önemli sebeblerinden biri güven eksikligi'dir.

kaldi ki Gökhan Töre gösterdi mi yeterli performans?? ayni seyi baska Oyuncular icin de sorabiliriz.

bizim ya tutarsa mantigiyla hareket etmekten baska caremiz yok. zaten bunu senelerdir yapiyoruz.

basariyi garanti görecek lükse sahip degiliz maalesef.

Çevrimdışı Tolga

anlamiyorum bu tür düsünceleri.

ya olmazsa düsüncesi ile hareket etmeyeceksin cünku bu seni frenler. özgüven denen sey budur zaten. birseyi basaramiyorsan zaten onun en önemli sebeblerinden biri güven eksikligi'dir.

kaldi ki Gökhan Töre gösterdi mi yeterli performans?? ayni seyi baska Oyuncular icin de sorabiliriz.

bizim ya tutarsa mantigiyla hareket etmekten baska caremiz yok. zaten bunu senelerdir yapiyoruz.

basariyi garanti görecek lükse sahip degiliz maalesef.

İyi o zaman Töre'yi de gönderelim Ba'yı da gönderelim Sosa'da gitsin nasılsa hepsinin görünür de alternatifleri var.

Asıl böyle bakarsak kaliteyi arttıramayız ve güçlenemeyiz.

Diyoruz ki hem şampiyon olalım hem de eldeki kaliteli 3-5 oyuncudan vazgeçelim nasıl olacak peki bu iş.

Kerim'in yeteneklerine inanmıyorum değil fakat bazı futbolcular verilen ufak tefek şansları iyi değerlendirecek.

Tamam hala söylüyorum Bilic, Kerim'e yeterli süre vermedi ama verdiği süreler içerisinde de etkisi sınırlı kaldı şimdi biz Töre'yi gönderip sonu nereye varacağı belli olmayan bir yola mı girelim.

Bu riskleri geçen sezon ya da ondan önceki sezonlarda alacaktık artık şu ya da bu oyuncudan verim alır mıyız buna göre transfer yapalım mı düşüncesiyle bir yere varamayız.

Seneye şöyle mi olsun ileri 4 lümüz ; Olcay-Kerim-Oğuzhan-Cenk

Biz bu 4 lü ile gelecek sezon lig daha başlamadan havlu atarız.
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 15:13:46 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi biraz, "Eğer" ler üzerine yazalım.

Eğer Şenol Güneş gelirse, ve eğer demba ba ve töreye 10 ar milyon veren varsa, ki fazlası olabilir eksiği olmaz, olmamalıdır.

Gideceksin bursaspor başkanına, hiç uzatmadan, ikinci görüşmeye dahi mahal vermeden, Tolga-Pektemek-Ersan(pedro) + 2 Genç + 5 milyon euro verip, Volkan-Şener-Ozanı isteyeceksin. Ozan+volkanı zaten paran varsa 10 milyona alabilirsin. Sen 5 ver üstüne 3 oyuncu + 2 genç ver. Onların da savunmaya kaleciye ihtiyacı var sonuçta.

Şenol güneşin elinde ki volkan şen, Gökhan töreden daha iyi topçudur, net.

Madem paran az, gideceksin antep yönetimine, yine 2.görüşmeye mahal vermeden, İsmail+3 milyon euro verip Muhammed demiri alacaksın.  Cenk-Muhammed birbirini tanıyan da forvetler daha iyi olur. 3 milyondan fazla isterler demeyin( Yabancı serbest olduğu için çok uçuk para isteyemezler artık)

Ne yapmış oldun böylece, 20 milyon transfer gelirin vardı, Tolga-Pektemek-Ersan-İsmaili elinden çıkarttın, Ozan-Şener-Volkan-Muhammedi aldın, kasandan 8-10 arası para çıktı. Ve yine geleceğe yatırım yapmış oldun.Törenin yerini doldurdun, alacağın ön libero mevkisini doldurdun, sağ bek eksikliğini giderdin, taraftarla anlaşamayan pektemeğin yerine daha iyisini aldın.
Demba ba yerine, daha hareketli daha agresif bir oyuncu aldığın zaman, işin bitiyor. Gerisi free transferlere kalıyor.

Yine Çok ekstrem gelebilir kulağa ama artık başarı istiyorsak, büyük düşünmek zorundayız. Takımların en iyi oyuncularına yönelmeliyiz.

Juventus, hiç ihtiyacı olmamasına rağmen palermodan dybalayı aldı 32 milyon euroya.
Yine bayern hiç ihtiyacı olmamasına rağmen ligde parlayan kim varsa çatır çatır alıyor. Evet ekonomik güçleri önemli ama ülke pazarında biraz gücünü göstermek zorundasın. Para eden kim varsa satacaksın, yerini doldurduğun an gelişirsin zaten.

Çevrimdışı GÖRKEM

İyi o zaman Töre'yi de gönderelim Ba'yı da gönderelim Sosa'da gitsin nasılsa hepsinin görünür de alternatifleri var.

Asıl böyle bakarsak kaliteyi arttıramayız ve güçlenemeyiz.

Diyoruz ki hem şampiyon olalım hem de eldeki kaliteli 3-5 oyuncudan vazgeçelim nasıl olacak peki bu iş.

Kerim'in yeteneklerine inanmıyorum değil fakat bazı futbolcular verilen ufak tefek şansları iyi değerlendirecek.

Tamam hala söylüyorum Bilic, Kerim'e yeterli süre vermedi ama verdiği süreler içerisinde de etkisi sınırlı kaldı şimdi biz Töre'yi gönderip sonu nereye varacağı bir yola mı girelim.

Bu riskleri geçen sezon ya da ondan önceki sezonlarda alacaktık artık şu ya da bu oyuncudan verim alır mıyız buna göre transfer yapalım mı düşüncesiyle bir yere varamayız.

Seneye şöyle mi olsun ileri 4 lümüz ; Olcay-Kerim-Oğuzhan-Cenk

Biz bu 4 lü ile gelecek sezon lig daha başlamadan havlu atarız.

Sosa'yi nereden cikardin?  :alala: göndermeyecegim bir Oyuncu varsa o da Sosa'dir.

Oyuncudan Oyuncuya fark var elbette. Ba ile Töre kesinlikle hayal kirkligi. hadi diyelim Gökhan seneye kendine gelebilir ancak bunun Garantisi varmi? hem kendine gelse nolur? ne yapmis ki Töre? kac Gol atmis kac tane attirmis? oyuna katkisi ne olmus? karakteri mi cok saglam? nedir bu Adami vazgecilmez kilan?

hani Garanti diyorsun ya Töre'ye Kerim'den daha fazla güvenmemiz icin yeterli sebep varmi? bana göre yok. Kerim'in henüz neler yapacagina tam olarak göremedik. yani o da varsayim olur ancak ben kendi acimdan futbol anlayisima dayanarak Kerim Gökhanin yerini fazlasiyla doldurur diyorum.

bir de sunu söyleyeyim: Aatif Chahechouhe Gökhan'i ikiye katlar. Gökhan'i satip Aatif'i alirsak diger kanata da Kerimi adapte edersek bu Takim ön tarafta seviye atlar.

ileri 4 lümüz ; Kerim-Sosa-Aatif-Cenk
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 15:23:03 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler ben çoğunuzdan genç bir kardeşinizim. Bazı düşüncelerim var bilmem ne dersiniz.

Beşiktaş halkın takımıdır. Sahibi taraftarlardır. Şimdi biz dünkü oyundan veya sezon içinde puan kaybettiğimiz maçlardaki oyunlardan memnun olmuyoruz.

Ama teknik direktör çıkıyor, oyuncumdan memnunum.
Yönetim çıkıyor, hocamdan memnunum.

Saçmasapan sakatlıklar yaşıyoruz yine çıkıyolar, doktordan memnunuz.

İyi de kardeşim biz memnun değiliz o iş ne olacak? Kulübün sahibi ne zamandan beri yöneticiler oldu ki?
Bilic'i, Pektemek'i, Ersan'ı, Pedro'yu, Motta'yı, Doktoru, Olcay'ı istemiyoruz biz?

Oynadığınız, oynattığınız oyunu beğenmiyoruz? Derbi mağlubiyeti istemiyoruz? Pısırık oyun istemiyoruz?

Koskoca kulübün sahibi bikaç teknik adam, bikaç yönetici olmamalı. Bunca insan bazı şeylerden memnun değilse gereken yapılmalı.
Uyumayacak kimse. Cin gibi olacak, yoksa daha çok üzülürüz biz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Sosa'yi nereden cikardin?  :alala: göndermeyecegim bir Oyuncu varsa o da Sosa'dir.

Oyuncudan Oyuncuya fark var elbette. Ba ile Töre kesinlikle hayal kirkligi. hadi diyelim Gökhan seneye kendine gelebilir ancak bunun Garantisi varmi? hem kendine gelse nolur? ne yapmis ki Töre? kac Gol atmis kac tane attirmis? oyuna katkisi ne olmus? karakteri mi cok saglam? nedir bu Adami vazgecilmez kilan?

hani Garanti diyorsun ya Töre'ye Kerim'den daha fazla güvenmemiz icin yeterli sebep varmi? bana göre yok. Kerim'in henüz neler yapacagina tam olarak göremedik. yani o da varsayim olur ancak ben kendi acimdan futbol anlayisima dayanarak Kerim Gökhanin yerini fazlasiyla doldurur diyorum.

bir de sunu söyleyeyim: Aatif Chahechouhe Gökhan'i ikiye katlar. Gökhan'i satip Aatif'i alirsak diger kanata da Kerimi adapte edersek bu Takim ön tarafta seviye atlar.

iler 4 lümüz ; Kerim-Sosa-Aatif-Cenk
Sen şu 4 lüyü bizim şuan ki 4 lümüzden daha etkili buluyorsan diyecek birşey yok o zaman :)

Şunu soracağım sadece bugün Fb ve Gs taraftarların sorsak Kerim'i mi istersiniz yoksa Töre'yi mi diye ne cevap vereceklerini hepimizi biliyoruz.

Beğenmediğiniz Ba 18 gol attı bu lig de bizim en son hangi forvetimiz bu kadar gol atabildi yanılmıyorsam İlhan gol kralı olduğu sezon 21 gol atmıştı.

Cenk'i de beğenen biriyim ve faydalanılması gereken de bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama Ba'dan formayı alıp direk Cenk'e verebilmek için Ba kadar iş yapmış olması lazım.

Mesela Gs'de Drogba gitti bu sezon Burak oynuyor belki onun da kalitesi belli ama bu lig de ortalama attığı gol sayısı en kötü 17-18 dir yani adamın güvenilecek bir tarafı var bizde de Cenk bu seviyelere ne zaman çıkar o zaman Ba'yı yollayıp Cenk'i ilk 11 e yazarız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."