Nedense ipler hep bizim elimizdeyken hep puan kaybettik, ben anlayamıyorum bu sene tüm derbileri kaybetmene rağmen gs ve fbnin toplamından fazla lider kal son haftalara girince ligin ilk yarısında gösterdiğin o muhteşem performansın onda birini gösterme iki maçta 4 puan bırak hakikatten yok artık denilecek bir olay filmlere konu olacak bir komedi hikayesi, sezon başı Beşiktaş bu sıkıntılarına rağmen bu sezonu domine eden takım olacak lider kalacak diyene deli gömleği giydirirlerdi, gel gör ki rakiplerinin en kötü olduğu dönemde en iyi futbolu oynayıp yine 3. Olmayı başardılar, inanın bu gs nin bu sene Şampiyon olması futbola hakarettir gel gör ki adamlar öyle böyle işi götürdü buraya kadar getirdi, bu saatten sonra Şampiyon olamazsak iikincilik bile istemiyorum, bu başarısızlığı gösterenlere ikincilik bahanesini bizlere sunmasını istemiyorum, en kritik zamanlarda bu şekilde puanlar kaybeden bir takım kendi takımımda olsa Şampiyonluğu hak etmiyordur, gerçi bu sene kim hak ediyor ki demeden de kendimi alamıyorum.