Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970974 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Benim merak ettiğim, yönetimin bu saatten sonraki stratejisi ne olacaktır.

Baskette yokuz, voleybolda küme düştük, geldiklerinden beri türkiye kupasında final göremedik, 3. lere abone olduk . Bunlara rağmen hala Prodl tarzı adamlarımı transfer edecekler, ya da 2 yıldır şampiyonluk devre arası yapacağın 3 tane kaliteli adam almak kadar yakın olduğu halde yine ya tutarsa deyip opare milosevic lere bizleri yeterli mi görecekler.

Canım çok sıkkın yıllar geçiyor Beiktaş yönetimi akıllanmıyor, param yok diyor . yoksa paran gelme arkadaş.GS' de çokmu para var adamlara hala yıldız alacam takımı ilerletecem die uğraşıyor.

Valla yazık bizlere..

Çevrimdışı serdart

Sorun şu türkiye ligini yeterince tanımayan geçmişini bilmeyen teknik adamlar geldiğinde şampiyonluk sayısına bakıyor. beşiktaş 3. takım diyor 2 büyük var diyor. siniyor. bilic de öyleydi. biraz cesur olacaksın beşiktaş 6 yılda 4 şampiyonluk yaşamış bi takım neden devamı olmasın? gelen adam kesinlikle türk ligine hakim olmalı.

ben şenol güneş'ten yanayım. beşiktaşın büyüklüğünü bilen bi adam. denizli yerine şenol hocayı tercih ederim. denizli çok garantici çok defansif. beşiktaş agresif oynamalı. 3-5-2, 4-4-2, 3-4-3 saldıran bi takım olmalı.

bilic'e teşekkür etmeli yaptıkları için, stad yok bişey yok. daha çok tecrübe kazanması lazım genç. umarım gelecek sezon iyi yapılanırız.

Çevrimdışı ahmetx

Denizli hasta bir adam sahalara dönemez artık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ben Tr ligini tanıma meselesine katılmıyorum ilk yılında gelip takımı şampiyon yapan bir sürü hoca var Feldkamp ,Lucescu ,Daum,Parreira,Gerets ,Zico gibi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Herkese geçmiş olsun. Gs maçına kafa kafaya girme stresini kaldıramadıkları için önceden 4 puan farka çıkarıp kendilerini rahatlattılar. Stresi kaldıramamışlar gerginlikle başa çıkamamışlar beşer milyon liraları harcarken hiç elleri titremez ama...Arenaya stressiz gidecekler bakalım telekomda da yüzümüzü kara çıkarınca nasıl avutacaklar kendilerini.

Güntekin Onay Eskişehir mağlubiyetinden sonra Biliçte şampiyon yapacak kafa yok, olamaz demişti. Adamı düşman gördüm ama haklı çıktı.

@Yakup takıma çok güvenmiştim ama forum içinde özellikle sana özür borcum var, kusura bakma.

Çevrimdışı ACAB1903

başarısızlığa alışmış bir kulüp olduk artık maalesef.. Anlık başarılar, -liverpool, bursda, trabzon galibiyeti.. vs. gibi galibiyetlerde mutlu olan bir takımımız var.. Son 10 yıldaki gs, fb derbilerindeki başarısızlıklarımızda cabası.. Hentbol dışındaki branşlarda da dökülüyoruz..

Çevrimdışı Kemal

Ben kisilere bagliyorum aslında giden cl ve şampiyonluğu

Necip : Kayseri 1. Devre maçı bireysel hata giden 1 puan
              Fb 2 yarıdaki 2 maç ve giden 2 puan ayrıca FB de ekstra 4 puan aldı.
              Serdar ; saymakla bitmez
              Tolga ; Saymakla bitmez
               Ersan ; Çok bireysel hata yaptı
               Pektemek ; Bişey yapmadı

Birde bunları ısrarla oynatan Bilic...  Necip, Pektemek ısrarı. Bu Gunay madem vardı neden kullanmadin Atınç Cenk Tosun . Ozi Kerim Pedro neden üstünü çizdin. Derbilerde neden korkuyorsun Kendini onlardan küçük görüyorsun .

Ve yönetim , Besiktasi dograrlarken sessiz kaldınız ve bu takıma gerekli winner oyuncuları almadiniz.  Taktıniz Linnes lere Lanzinilere bizi bitirdiniz.

Çevrimdışı ahmetx

Tolganın tutamadıkları ,Necipin yakalayamadıkları , Pektemeğin atamadıkları bu yıl bizi yaktı . Eğer şu 3 oyuncu bizde değilde fener ve gs de ilk 11 de oynasaydı şampiyon bizdik bu kadar basit.Tabii oynayana değil oynatana bakacaksın ...

Çevrimdışı Kemal

Acaba Necip ve pektemek te Bilicin kasetleri mi var. Malum kaset ülkesiyiz.

Çevrimdışı cisse557

Acaba Necip ve pektemek te Bilicin kasetleri mi var. Malum kaset ülkesiyiz.
Oraya Olcay'ı da yazmanızı rica edeceğim.

Çevrimdışı kasaba45

oooooooffff offf.  :s20: :akuma:
Kardeşim bende dünden beri senin gibiyim sinirden :s20: :s20: :s20: :s20:  :akuma: :akuma: :akuma: :akuma: :akuma: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı yedic

Kofteye gittik, kofte olduk. Bu seneyi de ayni gecen sene gibi ucuna kadar gelip batirdik. Takimda acayip bir vurdumduymazlik var, sanki akhisar sampiyonluga oynuyor gibiydi. Gunay ve Tolgay ve Sosa haric kazanma hirsi olan oyuncu yok takimda. Takim sene basindan beri taktik antrenman yapiyor kornerden ve duran toptan attigimiz gol sayisi cok az aksine bu toplardan yedigimiz gol cok fazla. 2 hafta oncesine kadar sampiyonluk ihtimali varken UEFA ya gitsek iyidir diyoruz simdi.

Çevrimdışı ErsinA.

içimdeki duygu her neyse dinmiyor arkadaş...  :s20:

Çevrimdışı halvetifarazi

Fikret orman teknik direktör olarak kimi getirecek?

Bakalım kimleri getirmiş.

Tayfur Havutçu : Hadi lig bitiyordu sezon sonuydu diyelim.
Samet Aybaba : Hatırlayın aradılar taradılar yok erikson yok van gaal derken yaz sonu Samet Aybaba feda dedi.
Slaven Bilic : Kayserinin nolduğu belirsiz hocasının peşinde koşuldu. Sonra o olmadı yine sonradan, onun takım arkadaşı Bilic geldi.

Şimdi size sorarım Bilic gittikten sonra kimi getirecek F.Orman? Lucescu mu? Ronald Koeman mı? yada ralf ragncik mi?

Sizce Fikret Orman'nın yada ekibinin futbol şubesi hakkında, o olmazsa bu, şöyle olmazsa bunu yaparız şeklinde ufak da olsa planları var mıdır?
Maçın oynanacağı stadı maçtan 2 gün önce öğreniyorduk. Ne bir planları ve ne programları.

Bilic gider mi kalır mı bilinmez. Giderse yerine lucescu falan gelmez yine son anda alakasız şota mesut bakkal tarzı birilerini bulup getirirler.
O yüzden bilic gitmiş kalmış çok önemli değil. Gitse de iyi olmayacağız kalsa da. Yönetimin ve yönetim anlayaşının değişmesi lazım.

Çevrimdışı Çağatay

gs şampiyon olurken biz...

yaşamak bu değil...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

33. Hafta bilic gsyi yenemezse ki yenemeyecek ,istifa eder.

Etmezse tek sevdigim ozligi olan karakteri de gözümde biter.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Sanırsam buna ihtiyaç var. Bu protestonun neler kazandırdığını herkes çok iyi hatırlar.

2008-2009 sezonunun 15. haftası bu. Sonraki hafta deplasmanda Galatasaray'a 4-2 yenilmiştik. Ama sene sonu şampiyon olduk.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla bana, hep negatifsin falan deniyor ama görünen köy klavuz istemiyor. Bu kulupte, belki 1 bilemedin 2 kişi dışında, Son gençlerbirliği maçının stresini kaldırabilecek ne futbolcu ne teknik ekip var.

Fenerin defalarca yaşadığını yaşamamız yüksek ihtimal. Gençler ters takım, zor takım. O yüzden, en gerçekçi yorumu yapıyorum, 3. bitiririz diyorum ligi. Gs gençleri yener, Fb mersini yener, konyayı yenemeyiz ve 3.lüğü kabullenir, yeni sezonu beklemeye başlarız.
Günay, Sosa, Tolgay.

2 maçtır başka oynayan oyuncumuz yok, Tolgay'ı da bilic efendi çıkarıyor zaten en önemli zamanda :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Akil Emre

Fikret orman teknik direktör olarak kimi getirecek?

Bakalım kimleri getirmiş.

Tayfur Havutçu : Hadi lig bitiyordu sezon sonuydu diyelim.
Samet Aybaba : Hatırlayın aradılar taradılar yok erikson yok van gaal derken yaz sonu Samet Aybaba feda dedi.
Slaven Bilic : Kayserinin nolduğu belirsiz hocasının peşinde koşuldu. Sonra o olmadı yine sonradan, onun takım arkadaşı Bilic geldi.

Şimdi size sorarım Bilic gittikten sonra kimi getirecek F.Orman? Lucescu mu? Ronald Koeman mı? yada ralf ragncik mi?

Sizce Fikret Orman'nın yada ekibinin futbol şubesi hakkında, o olmazsa bu, şöyle olmazsa bunu yaparız şeklinde ufak da olsa planları var mıdır?
Maçın oynanacağı stadı maçtan 2 gün önce öğreniyorduk. Ne bir planları ve ne programları.

Bilic gider mi kalır mı bilinmez. Giderse yerine lucescu falan gelmez yine son anda alakasız şota mesut bakkal tarzı birilerini bulup getirirler.
O yüzden bilic gitmiş kalmış çok önemli değil. Gitse de iyi olmayacağız kalsa da. Yönetimin ve yönetim anlayaşının değişmesi lazım.

Birde Fikret Ormanın peşinde koştuğu, gündeme getirdiği isimleri ve 3 yılda kimleri aldığını yazarsan. Sanırım neden 3. olduğumuz daha da netleşecektir.

Çevrimdışı Nartallo

Bize şampiyonluk yarışının içinde olmuş, şampiyonluk kazanmış, saplantıları olmayan bir hoca lazım.

Elimizdeki kadro defansa bir iki takviye ve doğru hoca ile çok başka futbol oynayabilecek kapasitede...

Çevrimdışı Çağatay

bari bundan sonraki maçlarda günay oynasın kalede
valla bari bu çocuğa yüklenelim de eğer tutarsa uzunca bir süre kaleci aramayız
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cisse557

Seneye Fikret Orman yönetiminin son şansı. Adam akıllı teknik direktör ve adam akıllı transferler yapmaları şart oğlu şart. Gelmeyecek bir şampiyonluğu stat da kurtaramaz.

Çevrimdışı GÖRKEM

sende neyin negatiflik olduğunu neyin doğruyu söylemek olduğunu kavrama dengeleri bozulmuş bu söylediğin negatiflik değilki sadece onlar değil taraftarda kaldıramaz :D evet bu saatten sonra 3. lük dışında her derece mucizedir bu bir gerçek artık yerimiz belli bu saatten sonra takıma kötü enerjide vermeyiz şimdi artık eleştirileri yapma zamanı bu saatten sonra gelecek başarı biliçin başarısı değildir. Hatta mümkünse ingiltere seyahatine şimdiden başlasın takım hiç bir koşulda bundan daha kötü olmayacak
opare kulübede otururken olcaydan iki maçtır sağ bek çıkartma çabası
takımı kaç haftadır sabote eden Töreyi oyunda tutup takımın en iyisi Tolgayı oyundan çıkaran
ve ne hikmetse her zaman ilk oyundan çıkartma tercihi Tolgay oluyor.
Bu güne destek verdik sustuk dönen tekerleğe çomak sokmayalım dedik ama artık tekerlek patladı değiştirmek gerekir.
kendi alınmasını istemediği hiç bir oyuncuya forma vermeyen kendi oyuncusunun suratına seni ben aldırmadım oynatmam diyen bir hoca bu takımdan acilen gönderilmeli
sadece artık çaresi yokken oynatıp ondan sonra bir köşeye atıp bırakıyor Kerim Milosevic Pedro opare ve veli sakat olmasaydı Tolgay veli takıma girdiği an unutacaktır
hele opare tamam çok mükemmel bir bek değil ama elindekilerin hepsinden daha iyi bu gün mottonun yerinde olsaydı o golü yemezdik
mustafaya yer açmak için resmen takımın dengesini bozdu ya sen bu hatayı bir maç önce yaptın zaten sonucunu gördün tekrar neden yaparsın
seni doğratmak için atanmış bir hakeme bile fırsat vermedin kendin doğradın
şimdi bunları yazdım bendemi negatif oldum :D
valla burda kendimi ikinci yarının başından beri tutuyorum sabır gösteriyorum ya adam bize devre arasında transfer yaptırmadı ona ramen 3 oyuncu aldık ve bunlarıda oynatmam dedi ve mecbur olmadığı sürecede oynatmadı herkes transfer yapmadığı için yönetime salladı ama aslında yönetimin istediği çok iyi oyuncular vardı ama istemedi hatta bununla ilgilide haber yaptık Yönetimle Biliçin arasında sorun var diye ve herkes tarafından eleştirildik sırf avrupa kupalarında iyi olabilmek için takıma yanlış yükleme yaptı ve ikinci yarı boyunca takım döküldü zaten Eskişehir ve Balıkesir maçlarında iş bitmişti takım ondan sonra kendine güvenini yitirdi
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey teşekkür edip göndermek
ama yerine kim gelecek bu Sergense Yönetim kendi bacağına sıkar Kendi emekleriyle yükselen stadın açılışında küfür yerler
Bu arada oyunculara fazla laf söylememek lazım bu takım güçlü bir takım sadece iyi yönetilmiyor sonuçta iyi yönetildiği avrupa maçlarında yıkılmayan bir takımdı liverpool maçının arsenal maçının tottenham maçının sıtresini kaldıran her maçın sıtresini kaldırır yeterki doğru oyunu oynat sen tavuk yumurtasından ördek çıkartmaya kalkarsan oyuncular ne yapsın

hayirdir @Necmi abi. ben bunlari yazarken yerden yere vuruyordun simdi geldin Bilic gitmeli diyorsun. :D bu kadar basariya endeksli olmayalim diyen sen degilmiydin?  :steamed:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Nedense ipler hep bizim elimizdeyken hep puan kaybettik, ben anlayamıyorum bu sene tüm derbileri kaybetmene rağmen gs ve fbnin toplamından fazla lider kal son haftalara girince ligin ilk yarısında gösterdiğin o muhteşem performansın onda birini gösterme iki maçta 4 puan bırak hakikatten yok artık denilecek bir olay filmlere konu olacak bir komedi hikayesi, sezon başı Beşiktaş bu sıkıntılarına rağmen bu sezonu domine eden takım olacak lider kalacak diyene deli gömleği giydirirlerdi, gel gör ki rakiplerinin en kötü olduğu dönemde en iyi futbolu oynayıp yine 3. Olmayı başardılar, inanın bu gs nin bu sene Şampiyon olması futbola hakarettir gel gör ki adamlar öyle böyle işi götürdü buraya kadar getirdi, bu saatten sonra Şampiyon olamazsak iikincilik bile istemiyorum, bu başarısızlığı gösterenlere ikincilik bahanesini bizlere sunmasını istemiyorum, en kritik zamanlarda bu şekilde puanlar kaybeden bir takım kendi takımımda olsa Şampiyonluğu hak etmiyordur, gerçi bu sene kim hak ediyor ki demeden de kendimi alamıyorum.