o değilde bende 25 yaşımdayken hep aynı kafayı yaşıyordum. hep destek tam destek.
geriye dönün bir bakın son 10 yılda gs'yi sadece 1 kere deplasmanda yendik. sami yene veda maçında oda. neyse yaş 30 olunca anlıyorsunuz bazı gerçekleri.
bu takıma taraftar olarak destek olabileceğim her konuda yardımcı oldum. kombineyse kombine, formaysa forma ..... yine olurum gık çıkartmam ama ne olur bazı gerçekleri görün.
25 yaşından 30 yaşına gelince ufkunun çok yüceleştiğini mi sanıyorsun

Bence 15 yaşına dönmüşsün bir ergen gibi hiçbir şeyi beğenmeme yeaa 7 puan önde olalım istiyorum statlarını yaksınlar istiyorum.... pehh.
Ben sana diyorum ki bu ligde madem Beşiktaş bu kadar eleştirilecek bir durumda bana sadece şu an hangi takım çok süper bunu söyle...Hangisinin aldığı sonuçları alıp hangisinin oturduğu koltukta olmak isterdin? Hiçbirinin yerinde olmak istemiyorsan o zaman nasıl bu kadar eleştirebiliyorsun....Kendi klasında daha iyisini seçemiyorsan bu kadar yıkıcı eleştiremezsin...
Bana başarılı bulduğun bir takım söyle bu ligde ben de evet Beşiktaş'tan iyi diyeyim.
Sene başında her önüne gelenden 4 yiyen son 10 dakikadaki ballarıyla onlarca puan kazanan, hiç kırmızı kart görmeyip melo gibi her maç en az 1 sarısı es geçilen oyuncuları olan gs mi?
Penaltılarla lig yarışına tutunan kendi forvetini ıslıklayan, her maç 1 sarısı es geçilen emre, caner'in takımını mı başarılı buluyorsun.
FB ve GS defalarca 3.lüğe düşüp tekrar zirveyi kovaladılar. Onlar 3.lüğe düşünce hiçbir şey garanti değil diyorsunuz da biz 3.lüğe düşünce neden bizim için her şey bitmiş sayılıyor. Yoksa siz de kendi bilinçaltınızda Beşiktaş'ı 3.büyük olarak görüyorsunuz da bundan mı 3.olunca artık iş bitti diyorsunuz???
Hiçbir şey bitmedi, Beşiktaş bu cehennemi gösterir bir anda cenneti yaşatır hiç belli olmaz. Bu ligin en büyük takımıyız ve gsyi dışarda yenip şampiyon olacağız.
Bu takımın bu sene iç saha maçı yok arkadaş... Derbi maçlarında stadın 5/8'ini boş bırakan taraftar bu sene gelip 7 puan fark atalım statlarını yaksınlar diyor.....olimpiyatta başakşehirde 3-4 bin kişiye oynuyor.... Şampiyonun maçına 3bin kişi mi gider? Puan kayıplarının en büyük sebeplerinden biri taraftarsızlık ve statsızlıktır.
Benim için Beşiktaş yönetiminin teknik ekibinin ve takımının son toleranslı senesidir. Bu sene 5. de olsa 10. da olsa gıkım çıkmaz. Çünkü şartlar ortada... Özel öğretmen tutup hiçbir şeyi dert etmeyen öğrenciyle, koyun otlatırken ders çalışan çobanı bir tutamazsın...
Neden mi? Şu an çalıştığım şirkette bir sürü fenerli gsli Beşiktaş bu sene haketti, şampiyon olsalar üzülmem, biz olamayacaksak onlar olsun diyor....
Bu sene kupayı hakettiğimizi herkes kabul ediyor. Bir tek sizin gibi iç düşmanlar kabul etmiyor...7 puan fark atsın Statlarını yaksınlarmışş....Herkes kendi tuttuğu takımı seviyor arkadaş kimse stadını yakmasın hakeden alsın kupayı...
Bu takım dışarda GS'yi yener de bu şartlar altında ligi zirvede bitirse sizin suratlarınız görmek isterim....Bitiremezse de canları sağolsun sezon sonuna kadar hepsi şartlar doğrultusunda çok iyi mücadele etti emek verdi...