Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974053 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Derin Futbol olmasa gülemiycez lan :kop:
Adamlar gitmiş sıvacılarla röportaj yapmışlar inşaatta :kop:

"Çakar: Ertemle Rasim daha dünyada yokken ben mala vururdum" dedi :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Gültiken: "Bilic'i biraz gardı düşmüş gördüm toparlanması lazım" demiş :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Saçmalık dün adam gibi yönetsin suç bulmayalım. Sen bu adamlara suç bulmazsan daha çok pnatlı kırmızı kart faulden gol yersin. Suçlu kim ise o aranır. Dün girmemiş girmemiş ama bu o hakemin yönetimini arka planda bırakamaz bırakmamalı. Eğer sen bunlara ses çıkarmazsan ve habire ya suç sizde niye yenemiyorsun dersen bunların önünü alamaz daha beter işler yapmasına neden olursun.

FB fanatiği Rıdvan ve Mehmet Demirkol bile adama beceremiyorsan yapma dedi bugün. Ama biz habire takımı suçluyoruz. Takımın suçlanacağı yer var hakemin suçlanacağı yer var. Ve dün resmen hakem kendini gündemin ortasına oturmayı becerdi.
Ya bi sefer anlayıp yazsan gam yemicem
Sen üstüne düşeni yap sonra bak başkasına diyorum
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına diyorum
Ama kime diyorum
Hiçbir halt olmaz bu kafalarla
Sızlanmaya devam edin belki Allah yardım eder

Çevrimdışı yigitcan1903

renkliler çok daha kötü futbolla ama hakemlerle lige tutundu gerçek bu .
kendimizi kandırma bu işin topçuyla hocayla olacağını sanmamız.
Fenerin G.sarayın bunlarla tutunması
Bizim kendi görevimizi layıkıyla yerine getirmemize engel değil
İşi son noktaya kadar taşırsın,hatalarını minimize edersin sonra hakemle kaybedersin eyvallah
Ama dünyaları kaçır sonra hakem hakem diye tuttur
Hep aynı hikaye
Şartlar bunlar,buna göre kazanacak Beşiktaş

Çevrimdışı Yakup

Genç arkadaşlar yazdıklarından şunu mu anlamalı ?.

Şu an yaşadığınız dönemden ben de geçtim ama olmuyor arkadaşlar, maddi ve manevi takımı ne kadar desteklesem de onlar benim yüzümü hep kara çıkardı.
Barcelona, Bayern Munih gibi olmak varken takımı iş bilmez teknik adam, oyuncularla doldurdular.
Ben de son birkaç senedir kılıcımı kınından çıkardım kimi beğenmiyorsam kendimce kellelerini almaya çalışıyorum.

"Kadro böyle çıkartılır mı allah aşkına !."

"Şu adamı alsana ya !."

"O topa öyle mi vurulur ?."

Yaş muhabbetine değinmişsin, inan bana forumda 16-17 yaşında arkadaşlar 30'lu yaşlarda olan bizlerden daha fazla olgunluğa sahipler.

Sen sanıyor musun ki puan kayıpları, mağlubiyetler vs. onların hoşuna gidiyor ?. Burda örnek alınması gereken birisi varsa ne yazık ki dostum o sen değilsin.

Başlığa herkes dilediğini yazmakta özgür ama gelipte insanların takıma olan inançlarını zedeleyemezsiniz. Keza oyuncuları, teknik ekibi itin bir yerine sokup çıkartamazsın.

aynı yaşlarda olduğumuzdan dönüp arkaya baksan aslında bu tarz bir söylemim olmadığını anlarsın.

2004 olsun 2006 olsun ya da geçen sene olsun destek çıkılmadı mı takıma, 2004 ve 2006 yılları inönü'de kaybedilmedi mi? Kabze'nin attığı gol inönü'de değilmiydi? o kabze geçen hafta gs gol kaçırınca üzülen insan bizim maçta sağını solunu yırtmamış mıydı? 2004'te samsun maçıyla başlayan sezonu cem papila'ya mal ettik. 2006 'da hasan kabze'nin balına ve hakemlere bu sene de yine hakemlere yükleniyoruz. Peki diyorum ki sen 20 bin kişi önünde o kadar pozisyona giriyorsun ama atamıyorsun sonra hakem diyorsun çünkü ağzın alışmış. peki orada töre olcay'a atsa o pası maç bitmiyormuydu? ben mi başka maçı izledim. ya da bilic efendi tolgay'ı çıkartmayıp bütün riskleri alıp kerim'i de sahaya sürse ofansif anlamda bir şey denese ki şuan biz fb'nin puan kaybını bekliyoruz. çünkü gs ile maçımız var 2-0 yensen ikili averaj eşit olacağından genel averajda çıkıyoruz üstüne ama o ne yapıyor ersan'ı çıkartırken gelmeyen antepe karşı öz evladı olan atiba'yı hala defansa çekiyor mustafayı kanada atıyor cenk oyunda pas atacak tolgay kenarda ama suçlu hakem tabii yersen....
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

91 yılında buna benzer bir sezon yaşamıştık son dört hafta kala şampiyonluk yarışında kapıştığımız gs ile ali sami yende 2-0 geriye düştüğümüz maçı 2-3 alıp şampiyonluğa yürümüştük.Hey gidi günler .....

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

o değilde bende 25  yaşımdayken hep aynı kafayı yaşıyordum. hep destek tam destek.

geriye dönün bir bakın son 10 yılda gs'yi sadece 1 kere deplasmanda yendik. sami yene veda maçında oda. neyse yaş 30 olunca anlıyorsunuz bazı gerçekleri.

bu takıma taraftar olarak destek olabileceğim her konuda yardımcı oldum. kombineyse kombine, formaysa forma ..... yine olurum gık çıkartmam ama ne olur bazı gerçekleri görün.

25 yaşından 30 yaşına gelince ufkunun çok yüceleştiğini mi sanıyorsun :)

Bence 15 yaşına dönmüşsün bir ergen gibi hiçbir şeyi beğenmeme yeaa 7 puan önde olalım istiyorum statlarını yaksınlar istiyorum.... pehh.

Ben sana diyorum ki bu ligde madem Beşiktaş bu kadar eleştirilecek bir durumda bana sadece şu an hangi takım çok süper bunu söyle...Hangisinin aldığı sonuçları alıp hangisinin oturduğu koltukta olmak isterdin? Hiçbirinin yerinde olmak istemiyorsan o zaman nasıl bu kadar eleştirebiliyorsun....Kendi klasında daha iyisini seçemiyorsan bu kadar yıkıcı eleştiremezsin...

Bana başarılı bulduğun bir takım söyle bu ligde ben de evet Beşiktaş'tan iyi diyeyim.

Sene başında her önüne gelenden 4 yiyen son 10 dakikadaki ballarıyla onlarca puan kazanan, hiç kırmızı kart görmeyip melo gibi her maç en az 1 sarısı es geçilen oyuncuları olan gs mi?
Penaltılarla lig yarışına tutunan kendi forvetini ıslıklayan, her maç 1 sarısı es geçilen emre, caner'in takımını mı başarılı buluyorsun.

FB ve GS defalarca 3.lüğe düşüp tekrar zirveyi kovaladılar. Onlar 3.lüğe düşünce hiçbir şey garanti değil diyorsunuz da biz 3.lüğe düşünce neden bizim için her şey bitmiş sayılıyor. Yoksa siz de kendi bilinçaltınızda Beşiktaş'ı 3.büyük olarak görüyorsunuz da bundan mı 3.olunca artık iş bitti diyorsunuz???

Hiçbir şey bitmedi, Beşiktaş bu cehennemi gösterir bir anda cenneti yaşatır hiç belli olmaz. Bu ligin en büyük takımıyız ve gsyi dışarda yenip şampiyon olacağız.

Bu takımın bu sene iç saha maçı yok arkadaş... Derbi maçlarında stadın 5/8'ini boş bırakan taraftar bu sene gelip 7 puan fark atalım statlarını yaksınlar diyor.....olimpiyatta başakşehirde 3-4 bin kişiye oynuyor.... Şampiyonun maçına 3bin kişi mi gider? Puan kayıplarının en büyük sebeplerinden biri taraftarsızlık ve statsızlıktır.

Benim için Beşiktaş yönetiminin teknik ekibinin ve takımının son toleranslı senesidir. Bu sene 5. de olsa 10. da olsa gıkım çıkmaz. Çünkü şartlar ortada... Özel öğretmen tutup hiçbir şeyi dert etmeyen öğrenciyle, koyun otlatırken ders çalışan çobanı bir tutamazsın...

Neden mi? Şu an çalıştığım şirkette bir sürü fenerli gsli Beşiktaş bu sene haketti, şampiyon olsalar üzülmem, biz olamayacaksak onlar olsun diyor....
Bu sene kupayı hakettiğimizi herkes kabul ediyor. Bir tek sizin gibi iç düşmanlar kabul etmiyor...7 puan fark atsın Statlarını yaksınlarmışş....Herkes kendi tuttuğu takımı seviyor arkadaş kimse stadını yakmasın hakeden alsın kupayı...

Bu takım dışarda GS'yi yener de bu şartlar altında ligi zirvede bitirse sizin suratlarınız görmek isterim....Bitiremezse de canları sağolsun sezon sonuna kadar hepsi şartlar doğrultusunda çok iyi mücadele etti emek verdi...
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 11:36:51 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Genç arkadaşlar yazdıklarından şunu mu anlamalı ?.

Şu an yaşadığınız dönemden ben de geçtim ama olmuyor arkadaşlar, maddi ve manevi takımı ne kadar desteklesem de onlar benim yüzümü hep kara çıkardı.
Barcelona, Bayern Munih gibi olmak varken takımı iş bilmez teknik adam, oyuncularla doldurdular.
Ben de son birkaç senedir kılıcımı kınından çıkardım kimi beğenmiyorsam kendimce kellelerini almaya çalışıyorum.

"Kadro böyle çıkartılır mı allah aşkına !."

"Şu adamı alsana ya !."

"O topa öyle mi vurulur ?."

Yaş muhabbetine değinmişsin, inan bana forumda 16-17 yaşında arkadaşlar 30'lu yaşlarda olan bizlerden daha fazla olgunluğa sahipler.

Sen sanıyor musun ki puan kayıpları, mağlubiyetler vs. onların hoşuna gidiyor ?. Burda örnek alınması gereken birisi varsa ne yazık ki dostum o sen değilsin.

Başlığa herkes dilediğini yazmakta özgür ama gelipte insanların takıma olan inançlarını zedeleyemezsiniz. Keza oyuncuları, teknik ekibi itin bir yerine sokup çıkartamazsın.

:claps:

Puan kayıplarını da hataları da çok iyi görüyoruz. Günün şartları içinde bu takım buraya kadar pes etmedi, hala da pes etmiş değil.

En çok şaşırdığım nokta ise bir fblinin Beşiktaşımızın TTArena'da gsyi yeneceğine veya berabere kalabileceğine bizim taraftardan daha fazla inanması...

Adamlar siz orada puan alacaksınız bizim için de büyük şans olacak inanıyorum diyor. Yani kendi takımını desteklese bile Beşiktaş'a güveniyor. Bizimkiler ancak Biliç önliberodan stoper yaptı böyle hocalık mı olur diyor....

Adamların daha sakatlardan cezalılardan haberleri yok, Serdarın Oparenin Sivokun sakatlandığını franconun mottanın kırmızılarını ersanın sarı kart cezalarını ismailin sezonun yarısından çoğunu kaçırmasını unutmuşlar. Vay efendim necip nasıl stoper atiba nasıl sağ bek oynar....Benim bakış açıma göre adam necip gibi bir kazmayı stopere çekti ve gol asisti yaptırdı helal olsun diyorum...Adam elindeki kazma saatli bomba necipe asist yaptırdı ya...Bir sürü eksik vardı mecburiyetten yaptırdı bunu da biliyoruz... Öbür yandan bu kazma penaltı da yaptırdı ama olsun veli ve atibanın yokluğunda ön liberoda yedekte ciğersiz bir topçu sonuçta çok da kötü değil şimdi yerin dibine koymaya gerek yok...

Ha atibayı defansif oynatmasına laf söyleyenler zaten iki yüzlü....Takımda 6 tane ofansif adam var atibaya mı kaldı kilidi açmak...Geçen sene de atiba kim sakatlanırsa hangi mevki eksikse orada canavar gibi top oynadı...Bugün 1 puan kaybettiğimiz için ağzı olan atiba nasıl orada oynar diyor...Atiba 2 senedir her yerde oynuyor çeneleri kapatın....Adam 25 yaşındayken topu alıp en yakınındaki adama veren memet aurellioyu desteklemiş gelmiş burada atibaya saydırıyor. Biliç kral da değil soytarı da değil. Şimdi birlikte verilen emeklerin hepsini önder özene saydılar. Tabi özen gitti ya kral o.. Biliç kaldı soytarı biliç oldu... Karabükte demba, tosun sonradan girip golleri atınca kimse o niye bu mevkide şu niye öbür mevkide demiyor, ama bu hafta tabi birinin kellesini uçurmak lazım biliç çok göze battı ona saydıralım diyorlar...

Sene boyunca elinde taşla pusuda bekleyen yazar bozuntuları Beşiktaş zirveden 1 hafta düşünce ilk taşı atıyorlar....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence 15-20 yaşına dönmüşsün bir ergen gibi hiçbir şeyi beğenmeme yeaa 7 puan önde olalım istiyorum statlarını yaksınlar istiyorum.... pehh.

Ben sana diyorum ki bu ligde madem Beşiktaş bu kadar eleştirilecek bir durumda bana sadece şu an hangi takım çok süper bunu söyle...Hangisinin aldığı sonuçları alıp hangisinin oturduğu koltukta olmak isterdin? Hiçbirinin yerinde olmak istemiyorsan o zaman nasıl bu kadar eleştirebiliyorsun....Kendi klasında daha iyisini seçemiyorsan bu kadar yıkıcı eleştiremezsin...

Bana başarılı bulduğun bir takım söyle bu ligde ben de evet Beşiktaş'tan iyi diyeyim.

Sene başında her önüne gelenden 4 yiyen son 10 dakikadaki ballarıyla onlarca puan kazanan, hiç kırmızı kart görmeyip melo gibi her maç en az 1 sarısı es geçilen oyuncuları olan gs mi?
Penaltılarla lig yarışına tutunan kendi forvetini ıslıklayan, her maç 1 sarısı es geçilen emre, caner'in takımını mı başarılı buluyorsun.

FB ve GS defalarca 3.lüğe düşüp tekrar zirveyi kovaladılar. Onlar 3.lüğe düşünce hiçbir şey garanti değil diyorsunuz da biz 3.lüğe düşünce neden bizim için her şey bitmiş sayılıyor. Yoksa siz de kendi bilinçaltınızda Beşiktaş'ı 3.büyük olarak görüyorsunuz da bundan mı 3.olunca artık iş bitti diyorsunuz???

Hiçbir şey bitmedi, Beşiktaş bu cehennemi gösterir bir anda cenneti yaşatır hiç belli olmaz. Bu ligin en büyük takımıyız ve gsyi dışarda yenip şampiyon olacağız.

Bu takımın bu sene iç saha maçı yok arkadaş... Derbi maçlarında stadın 5/8'ini boş bırakan taraftar bu sene gelip 7 puan fark atalım statlarını yaksınlar diyor.....olimpiyatta başakşehirde 3-4 bin kişiye oynuyor.... Şampiyonun maçına 3bin kişi mi gider? Puan kayıplarının en büyük sebeplerinden biri taraftarsızlık ve statsızlıktır.

Benim için Beşiktaş yönetiminin teknik ekibinin ve takımının son toleranslı senesidir. Bu sene 5. de olsa 10. da olsa gıkım çıkmaz. Çünkü şartlar ortada... Özel öğretmen tutup hiçbir şeyi dert etmeyen öğrenciyle, koyun otlatırken ders çalışan çobanı bir tutamazsın...

Neden mi? Şu an çalıştığım şirkette bir sürü fenerli gsli Beşiktaş bu sene haketti, şampiyon olsalar üzülmem, biz olamayacaksak onlar olsun diyor....
Bu sene kupayı hakettiğimizi herkes kabul ediyor. Bir tek sizin gibi iç düşmanlar kabul etmiyor...7 puan fark atsın Statlarını yaksınlarmışş....Herkes kendi tuttuğu takımı seviyor arkadaş kimse stadını yakmasın hakeden alsın kupayı...

Bu takım dışarda GS'yi yener de bu şartlar altında ligi zirvede bitirse sizin suratlarınız görmek isterim....Bitiremezse de canları sağolsun sezon sonuna kadar hepsi şartlar doğrultusunda çok iyi mücadele etti emek verdi...
Evet boşa dememiş atalar akıl yaşta değil baştadır diye Geçmişi olmayanın geleceği de olmaz. Geçmişimiz olan büyük bir camiayız. Geleceğimizin iyi olmaması için hiçbir neden yok

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GÖRKEM

Fenerbahce'nin önümüzdeki 2 macta Puan kaybetmesi Derbide isimizi zorlastirir.

G.Saray o Maca daha sakin cikip sabirli oynayabilir cünkü.

kendi seyircisi önünde kazanmaya mecbur olmanin baskisindan etkilenmeyecek olgunlukta bir Takim degil G.Saray. panige kapilabilirler.

G.Saray Derbiye kadar kayipsiz giderse bizim icin en iyisi F.Bahce'nin Erciyesi ve Mersini kayipsiz gecmesi ve 33.Hafta'da Basaksehire Puan kaybetmesi olur.

[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 11:28:29 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ozan062

Bence 15 yaşına dönmüşsün bir ergen gibi hiçbir şeyi beğenmeme yeaa 7 puan önde olalım istiyorum statlarını yaksınlar istiyorum.... pehh.

cok yakısıksız buluyorum
ben bilirim havaları
ve cahil cesareti olanlar zaten dunyadan bi haberdir...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haber1903 denen demirören yalayıcıları yine Fikret Orman'a bi video yapmışlar "Yok Böyle Tesadüf!" müş :akuma: :s20:

Çevrimdışı xenos

aynı yaşlarda olduğumuzdan dönüp arkaya baksan aslında bu tarz bir söylemim olmadığını anlarsın.

2004 olsun 2006 olsun ya da geçen sene olsun destek çıkılmadı mı takıma, 2004 ve 2006 yılları inönü'de kaybedilmedi mi? Kabze'nin attığı gol inönü'de değilmiydi? o kabze geçen hafta gs gol kaçırınca üzülen insan bizim maçta sağını solunu yırtmamış mıydı? 2004'te samsun maçıyla başlayan sezonu cem papila'ya mal ettik. 2006 'da hasan kabze'nin balına ve hakemlere bu sene de yine hakemlere yükleniyoruz. Peki diyorum ki sen 20 bin kişi önünde o kadar pozisyona giriyorsun ama atamıyorsun sonra hakem diyorsun çünkü ağzın alışmış. peki orada töre olcay'a atsa o pası maç bitmiyormuydu? ben mi başka maçı izledim. ya da bilic efendi tolgay'ı çıkartmayıp bütün riskleri alıp kerim'i de sahaya sürse ofansif anlamda bir şey denese ki şuan biz fb'nin puan kaybını bekliyoruz. çünkü gs ile maçımız var 2-0 yensen ikili averaj eşit olacağından genel averajda çıkıyoruz üstüne ama o ne yapıyor ersan'ı çıkartırken gelmeyen antepe karşı öz evladı olan atiba'yı hala defansa çekiyor mustafayı kanada atıyor cenk oyunda pas atacak tolgay kenarda ama suçlu hakem tabii yersen....

@Yakup Amacım polemik yaratmak değil, forumu uzunca bir süre ziyaretçi olarak takip ettim. Üye olmaya “insafsızca” yapılan eleştiriler itti diyebilirim.

Bilic takımın başına getirildiğinde sanırım hiç kimse oyun anlamında çağ atlatmasını beklemiyordu ama şu iki yılda gelinen nokta takdir edilmeyi hakkediyor.
Aşı tam anlamıyla tuttu diyemem ama en azından uyuşmazlık yapmadı ve hala meyvelerini tam anlamıyla aldığımızı düşünmüyorum.

Getirilen eleştiriler oyuncu seçimi, derbi performansı, taktik diziliş vs.

Hafta içi antrenmanları, çalışmaları TV’den, gazeteden ne kadar sağlıklı takip edebiliyoruz ? Oyun içinde görmek istediğimiz oyuncuları ya varsayım üzerine dillendiriyoruz ya da bir önceki maçta iyi veya kötü olmasına… Maç esnasında Bilic hafta içi ne düşünüyordu, x oyuncunun performansı nasıldı bilmiyoruz belki o anki adrenalinle düşünemiyoruz ya da kendimizin iyi bir teknik adam adayı olduğundan bihaberiz.

Eminim şu yazılanlar Bilic yerine x kişi olsa yine değişmeyecekti. Herkesi tatmin edemezsin evet ama özellikle ülkemin güzel insanı bir başka bu konuda.

Hafta sonu yapılan Divan Kurulu toplantısında yapılan haksız eleştirilerden eminim benim gibi birçok kişi rahatsız oldu. Endişem getirilen bu kadar haksız eleştirinin büyük bir yıkıma dönüşmesi işte o zaman yazdığın dönemleri belki mumla arayacağız.

Son birkaç yıl iyi veya kötü bir noktaya gelindi umarım bundan sonrası daha aydınlık olur.

Çevrimdışı cisse557

Haber1903 denen demirören yalayıcıları yine Fikret Orman'a bi video yapmışlar "Yok Böyle Tesadüf!" müş :akuma: :s20:
Beşiktaş herkesin menfaat kapısı olmuş. Yıllardır yediler yediler doyamadılar. Ne büyükmüşüz ki bitiremediler.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Gerçekleri kendince dile getiren birisi hemen içimizdeki düşman oldu demek aslında tartışmanın bittiği noktadır .Belkide herşeyi toz pembe gören zihniyet Beşiktaş'ın gerçek düşmanlarıdır kim bilir. Bu paranoyalardan artık vazgeçin, sıkmaya başladınız..

İkinci malesef yine Yakupun dediği noktaya geliyorsun. Herkes bizim Şampiyon olmamızı istiyor demişsin ? Sence iyi oynadığımız için mi istiyorsun yoksa artık seni kendilerine rakip bir kulüp olarak görmediklerinden mi ? Sen mesela Galatasarayın mı Şampiyon olmasını istersen Trabzonspor'un mu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı talha

Ya bi sefer anlayıp yazsan gam yemicem
Sen üstüne düşeni yap sonra bak başkasına diyorum
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına diyorum
Ama kime diyorum
Hiçbir halt olmaz bu kafalarla
Sızlanmaya devam edin belki Allah yardım eder

Sen de beni anla bir. Karşılıklı bir analaşamadık. Diyorum ki gerekli zamanlarda tabi batıracaksın. ESK maçında batır Balıkesir maçında batır bunları biz kaybettik. Ama bu hafta ki maçın sorumlusu biz değiliz.Onu demek istiyorum. Her puan kaybının ardından hakemlere tabi sığınılmayacak. Aa gerekli yerlerde Fener'in tek hataya bile verdiği tepkiyi veremezsek bizi daha çok biçerler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Gerçekleri kendince dile getiren birisi hemen içimizdeki düşman oldu demek aslında tartışmanın bittiği noktadır .Belkide herşeyi toz pembe gören zihniyet Beşiktaş'ın gerçek düşmanlarıdır kim bilir. Bu paranoyalardan artık vazgeçin, sıkmaya başladınız..

İkinci malesef yine Yakupun dediği noktaya geliyorsun. Herkes bizim Şampiyon olmamızı istiyor demişsin ? Sence iyi oynadığımız için mi istiyorsun yoksa artık seni kendilerine rakip bir kulüp olarak görmediklerinden mi ? Sen mesela Galatasarayın mı Şampiyon olmasını istersen Trabzonspor'un mu..
Maalesef böyle bir durum da var.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 13:17:46 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Maalesef böyle bir durum da var.

Beyler boşverin kimin şampiyon olmak istediğni istemediğini. Onların istemesi bizi ilgilendirmez. Bunlar hep bilinçaltlarında onlardan iyi olduğumuzu bildiklerinden dolayı gerçekleşiyor. Kafanızı takmayın. Şampiyonluğa dayannın. Rıza'ya güvenin!! :sevinc :sevinc :sevinc
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ErsinA.

GORDON MILNE

Gordon Milne; Wigon Athletic takımında başladığı teknik direktörlük kariyerinde önemli başarılar kazandı. 1986 yılında Beşiktaşımız ile anlaşan Gordon Milne, üst üste 3 sezon takımı lig ikincisi yaptı. Ardından Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'nın verdiği destele siyah-beyazlılarımıza lig tarihindeki en büyük başarıyı kazandırıp 3 yıl üst üste şampiyonluk getirdi.
Türk futboluna ve Beşiktaşımız'a çok önemli hizmetler veren Milne, ligde namağlup şampiyonluğa ulaşan tek teknik direktör özelliğini de hala korumakta.

G.Milne 'in ilk 3 sezonunda kimler Gordon Gitsin! demiştir acaba?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sizin suratlarınızı görürüm ne demek yahu? Düşman mı bu insanlar? Eleştiri de bulunmak ne zaman suç oldu? İç düşman bilmem ne? Bravo bi tek siz sahip çıkıyorsunuz bu takıma, harikasınız, biz olmasak takım her sene şampiyon olacak ama hep bu iç düşmanlar yüzünden olamıyor. Adamın yazısının tek cümlesinde hakaret yok sen baştan aşağıya düşman bilmem ne. Sen önce adam gibi yazmayı öğren ondan sonra burada edebiyat parçala!!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

:claps: :claps: :claps:

Sizin suratlarınızı görürüm ne demek yahu? Düşman mı bu insanlar? Eleştiri de bulunmak ne zaman suç oldu? İç düşman bilmem ne? Bravo bi tek siz sahip çıkıyorsunuz bu takıma, harikasınız, biz olmasak takım her sene şampiyon olacak ama hep bu iç düşmanlar yüzünden olamıyor. Adamın yazısının tek cümlesinde hakaret yok sen baştan aşağıya düşman bilmem ne. Sen önce adam gibi yazmayı öğren ondan sonra burada edebiyat parçala!!

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yakup

:claps: :claps:

@Heliya Sîa @xenos @ozan062 @MUSTAFA_

Efsane Başkanımızdan çok güzel bir cümle ile sizi size bırakıyorum. Ben içinizde ki irlandalı kalmayı kabul ediyorum.

"iyi insan olmadan iyi besiktas'li olunmaz."

nede olsa hükümet yol yapıyor biz stadyum yapıyoruz aman eleştirmeyelim yoksa çatı kolonlarını geciktirirler ve bunun suçlusu biz ve bizim gibi eleştirenler olur.  :by2: :by2:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Yakup Amacım polemik yaratmak değil, forumu uzunca bir süre ziyaretçi olarak takip ettim. Üye olmaya “insafsızca” yapılan eleştiriler itti diyebilirim.

Bilic takımın başına getirildiğinde sanırım hiç kimse oyun anlamında çağ atlatmasını beklemiyordu ama şu iki yılda gelinen nokta takdir edilmeyi hakkediyor.
Aşı tam anlamıyla tuttu diyemem ama en azından uyuşmazlık yapmadı ve hala meyvelerini tam anlamıyla aldığımızı düşünmüyorum.

Getirilen eleştiriler oyuncu seçimi, derbi performansı, taktik diziliş vs.

Hafta içi antrenmanları, çalışmaları TV’den, gazeteden ne kadar sağlıklı takip edebiliyoruz ? Oyun içinde görmek istediğimiz oyuncuları ya varsayım üzerine dillendiriyoruz ya da bir önceki maçta iyi veya kötü olmasına… Maç esnasında Bilic hafta içi ne düşünüyordu, x oyuncunun performansı nasıldı bilmiyoruz belki o anki adrenalinle düşünemiyoruz ya da kendimizin iyi bir teknik adam adayı olduğundan bihaberiz.

Eminim şu yazılanlar Bilic yerine x kişi olsa yine değişmeyecekti. Herkesi tatmin edemezsin evet ama özellikle ülkemin güzel insanı bir başka bu konuda.

Hafta sonu yapılan Divan Kurulu toplantısında yapılan haksız eleştirilerden eminim benim gibi birçok kişi rahatsız oldu. Endişem getirilen bu kadar haksız eleştirinin büyük bir yıkıma dönüşmesi işte o zaman yazdığın dönemleri belki mumla arayacağız.

Son birkaç yıl iyi veya kötü bir noktaya gelindi umarım bundan sonrası daha aydınlık olur.
Aşının tam olarak tuttuğu kanısında değilim. 2 senedir gram ilerleme kaydedemediğimiz onlarca nokta mevcut aşağıda bunların hepsini yazacağım.

-Gol pozisyonuna girmekte ve gol atmakta sıkıntı yaşıyoruz.
-Gol attıktan hemen sonra geriye çekilme ve gol yeme hastalığına halen çözüm bulamadık.
-Kornerlerden ve duran toplardan attığımız istisnalar dışında tek golümüz yok.
-Eksik olan bölgeye genç bile olsa iş yapabilecek oyuncuları monte etmek yerine takım içinde asıl pozisyonu olmayan oyuncuları monte etmek(Necip'in sağ bek ve defans oynaması, Mustafa Pektemek'i kanat oynatıp Kerim Frei i yedekte tutmak)
-Derbilerde pasif futbol oynamamız ve gol dahi atamamamız. Geçen seneki 3-3 lük fenerbahçe maçı dışında 2 gol attığımız derbi bile yok. 3-3 lük fener maçını anlatmak bile istemiyorum son 10 yılın en kötü ve en mahkum Beşiktaş'ını izledik ikinci yarıda.
-Çok sık sakatlıklar yaşanması ve bunların hep tekrarlı sakatlıklar olması.
-Bu sene gördüğümüz kırmızı kartların haddi hesabı yok. Çoğu saçma sapan itirazlardan veya gole giden adamı düşürmekten. Gole giden adamı düşürmek bakınca gol yenmesinden daha önemli ama o noktaya gelmeden ne yapılması gerektiği hakkında tek bir çalışmamız yok. Bu sezon 3 tane böyle kırmızı kart gördük.
-Takım içinde birlik ve beraberlik saha içerisinde maalesef yok. Bizim oyuncumuzun boğazına sarılırken diğer futbolcular izliyor veya soyunma odasına bizim antrenörümüze küfür edilirken bizim futbolcular sakinleştirmeye çalışıyor. Saha dışında isterse 7 24 beraber yaşasınlar benim için önemli olan saha içinde ölümüne birbirini savunmalarıdır. Ben bunu 2 senedir tek bir maçta göremedim.

[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 14:08:33 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler burası meclise dönmüş yahu :alala:

Çevrimdışı GÖRKEM

Aşının tam olarak tuttuğu kanısında değilim. 2 senedir gram ilerleme kaydedemediğimiz onlarca nokta mevcut aşağıda bunların hepsini yazacağım.

-Gol pozisyonuna girmekte ve gol atmakta sıkıntı yaşıyoruz.
-Gol attıktan hemen sonra geriye çekilme ve gol yeme hastalığına halen çözüm bulamadık.
-Kornerlerden ve duran toplardan attığımız istisnalar dışında tek golümüz yok.
-Eksik olan bölgeye genç bile olsa iş yapabilecek oyuncuları monte etmek yerine takım içinde asıl pozisyonu olmayan oyuncuları monte etmek(Necip'in sağ bek ve defans oynaması, Mustafa Pektemek'i kanat oynatıp Kerim Frei i yedekte tutmak)
-Derbilerde pasif futbol oynamamız ve gol dahi atamamamız. Geçen seneki 3-3 lük fenerbahçe maçı dışında 2 gol attığımız derbi bile yok. 3-3 lük fener maçını anlatmak bile istemiyorum son 10 yılın en kötü ve en mahkum Beşiktaş'ını izledik ikinci yarıda.
-Çok sık sakatlıklar yaşanması ve bunların hep tekrarlı sakatlıklar olması.
-Bu sene gördüğümüz kırmızı kartların haddi hesabı yok. Çoğu saçma sapan itirazlardan veya gole giden adamı düşürmekten. Gole giden adamı düşürmek bakınca gol yenmesinden daha önemli ama o noktaya gelmeden ne yapılması gerektiği hakkında tek bir çalışmamız yok. Bu sezon 3 tane böyle kırmızı kart gördük.
-Takım içinde birlik ve beraberlik saha içerisinde maalesef yok. Bizim oyuncumuzun boğazına sarılırken diğer futbolcular izliyor veya soyunma odasına bizim antrenörümüze küfür edilirken bizim futbolcular sakinleştirmeye çalışıyor. Saha dışında isterse 7 24 beraber yaşasınlar benim için önemli olan saha içinde ölümüne birbirini savunmalarıdır. Ben bunu 2 senedir tek bir maçta göremedim.

:claps: :claps:  :claps: