Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974169 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Ne yapalım peki? 

Pektemek'i sol açık oynattı diye, Ümraniye'ye gidip Biliç istifa diye mi bağıralım?   

Antebi yenemediler diye, takım otobüsünü mü taşlayalım? 

Gökhan Töre Olcay'a pas vermedi diye tribünde ıslıklayalım mı?

Dediğin gibi gücümüz yettiğince takıma maddi manevi destek olmaya çalışıyoruz.  Son 4 haftaya 2 puan geride girmişken destek vermeyelimde ne yapalım?

PES Mİ EDELİM YANİ?

sadece hakkı olana hakkını ver ve takımla oynama bilic yeterli mi?

dün akşam stadyumdan aldığım bilgidir sende doğrulat. Töre taraftarca 4 kere falan tribüne çağrılmış ve gelmemiş neden? acaba maç içinde pas vermemesi ya da olcay'a elinin tersiyle yaptığı hareket falan bir şeyler mi var. bunu bilmekte bilic'in görevi benim değil herhalde değil mi?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı talha

Biz başarısızlığın sorumluluğunu önce kendimiz almadıkça kaybetmeye mahkumuz
Hep kaçtık,hep allayıp pulladık bizimkileri
Sorumlu hep dışardaydı
Hakemdi,federasyondu bazen de şanssızlıktı
Bu kaçışın sonu yok
Canım şampiyonluk istiyor ama bahaneler koyvermiyor sizinkisi
Kusura bakmayın
Çok ağır kandırıyorsunuz kendinizi

Saçmalık dün adam gibi yönetsin suç bulmayalım. Sen bu adamlara suç bulmazsan daha çok pnatlı kırmızı kart faulden gol yersin. Suçlu kim ise o aranır. Dün girmemiş girmemiş ama bu o hakemin yönetimini arka planda bırakamaz bırakmamalı. Eğer sen bunlara ses çıkarmazsan ve habire ya suç sizde niye yenemiyorsun dersen bunların önünü alamaz daha beter işler yapmasına neden olursun.

FB fanatiği Rıdvan ve Mehmet Demirkol bile adama beceremiyorsan yapma dedi bugün. Ama biz habire takımı suçluyoruz. Takımın suçlanacağı yer var hakemin suçlanacağı yer var. Ve dün resmen hakem kendini gündemin ortasına oturmayı becerdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu saatten sonra şampiyonluk şansları benim gözümde

Gs %45
Fb %40
Bjk %15'tir.

Az bir yüzde değil,imkansız da değil bekleyip,göreceğiz.

Çevrimdışı Türkay

Aslında her şey Rıza Çalımbay'a bağlı. Evinde üst üste Fb ve Gs maçları var. Gs'den değilde Fenerden 1 puan alsa çok şeyi değiştirir. Tabi bizim de maçlarımızı kazanmamız gerek.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Nartallo

Çizgiye basmayacaktı suç Atiba'da, parmağını uzatmayacaktı suç Veli'de, omzuna dokunmayacaktı suç Olcay'da, o pası verecekti suç Töre'de, o golü atacaktı suç Ba'da.

Sahada artniyetle çıkmış, bir metre önündeki taçı, iki metre önündeki faulü görmeyen hakemlerin hiç suçu yok...

Dün çocuklar ellerinden geleni yaptılar, çabaladılar, didindiler, o top girmedi ama dünkü hakemler bariz şekilde tetikçilik için çıktı, hele o Ekrem Kan.

Çevrimdışı mert_

trabzon deplasmanından 3 puan çıkarıp şampiyonluk inancımızı pekiştirmişken, fark yapabileceğimiz maçta antep'e puan vermek hepimizi çok üzdü ama daha bu iş bitmedi.

Çevrimdışı xenos

o değilde bende 25  yaşımdayken hep aynı kafayı yaşıyordum. hep destek tam destek.

geriye dönün bir bakın son 10 yılda gs'yi sadece 1 kere deplasmanda yendik. sami yene veda maçında oda. neyse yaş 30 olunca anlıyorsunuz bazı gerçekleri.

bu takıma taraftar olarak destek olabileceğim her konuda yardımcı oldum. kombineyse kombine, formaysa forma ..... yine olurum gık çıkartmam ama ne olur bazı gerçekleri görün.

Genç arkadaşlar yazdıklarından şunu mu anlamalı ?.

Şu an yaşadığınız dönemden ben de geçtim ama olmuyor arkadaşlar, maddi ve manevi takımı ne kadar desteklesem de onlar benim yüzümü hep kara çıkardı.
Barcelona, Bayern Munih gibi olmak varken takımı iş bilmez teknik adam, oyuncularla doldurdular.
Ben de son birkaç senedir kılıcımı kınından çıkardım kimi beğenmiyorsam kendimce kellelerini almaya çalışıyorum.

"Kadro böyle çıkartılır mı allah aşkına !."

"Şu adamı alsana ya !."

"O topa öyle mi vurulur ?."

Yaş muhabbetine değinmişsin, inan bana forumda 16-17 yaşında arkadaşlar 30'lu yaşlarda olan bizlerden daha fazla olgunluğa sahipler.

Sen sanıyor musun ki puan kayıpları, mağlubiyetler vs. onların hoşuna gidiyor ?. Burda örnek alınması gereken birisi varsa ne yazık ki dostum o sen değilsin.

Başlığa herkes dilediğini yazmakta özgür ama gelipte insanların takıma olan inançlarını zedeleyemezsiniz. Keza oyuncuları, teknik ekibi itin bir yerine sokup çıkartamazsın.

Çevrimdışı ozan062

sıkıldım artık
herkes kendince savunma mekanizması kurmus dicek birsey yok bakın siz kendi onunuze
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu işin bitmediğini takım perşembe akşamı canını dişine takıp farklı Akhisar galibiyetiyle göstermelidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Gs ile bize aynı oranları açmışlar iki takımdan birinin puan kaybetme ihtimali yüksek.

Çevrimdışı ALDENYX

2 hafta sonra..dahada şekillenir.. gençlerbirliği mersin b.şehir kolay takımlar değil mesele biz artık 4 de 4 yapabilecekmiyiz...tek yol artık bu...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs ile bize aynı oranları açmışlar iki takımdan birinin puan kaybetme ihtimali yüksek.
O nasıl bir fotodur birader  :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı A_Aydin

[/quote]
O nasıl bir fotodur birader  :o_o:
Yanlış değilsem tantuni.mersin iy, renklileri tantuni yapacak diyor.Ben öyle anladım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yanlış değilsem tantuni.mersin iy, renklileri tantuni yapacak diyor.Ben öyle anladım.
Götir götir, yağa batir, miğdeye yatir, evina götir, tantuni ayraaannn... Gerisi yalan :ok: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı forzatunga

Biz başarısızlığın sorumluluğunu önce kendimiz almadıkça kaybetmeye mahkumuz
Hep kaçtık,hep allayıp pulladık bizimkileri
Sorumlu hep dışardaydı
Hakemdi,federasyondu bazen de şanssızlıktı
Bu kaçışın sonu yok
Canım şampiyonluk istiyor ama bahaneler koyvermiyor sizinkisi
Kusura bakmayın
Çok ağır kandırıyorsunuz kendinizi

renkliler çok daha kötü futbolla ama hakemlerle lige tutundu gerçek bu .
kendimizi kandırma bu işin topçuyla hocayla olacağını sanmamız.

Çevrimdışı alimm

bugüne kadar İstanbul derbisi
kazanamamış Bilic, rakibinin sahasında
şampiyonluğu getirecek derbiyi kazanabilir
mi? Daha önceki bütün derbilerde Bilic’in
kafasında “beraberlik de iyidir” düşüncesi
vardı, o düşünce yüzünden hiçbir derbiyi kazanamadı. Fakat bu sefer ilk defa “ne
olursa olsun kazanmak” zorunda olduğu bir
derbiye çıkacak. Bu durum Beşiktaş için
avantaj olabilir.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Deniz

Rıza hoca mersin gibi bir takımla bizim 1 puan dahi alamadığımız şu fenerle gsyi puansız göndersin,ellerinden öperim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

bugüne kadar İstanbul derbisi
kazanamamış Bilic, rakibinin sahasında
şampiyonluğu getirecek derbiyi kazanabilir
mi? Daha önceki bütün derbilerde Bilic’in
kafasında “beraberlik de iyidir” düşüncesi
vardı, o düşünce yüzünden hiçbir derbiyi kazanamadı. Fakat bu sefer ilk defa “ne
olursa olsun kazanmak
” zorunda olduğu bir
derbiye çıkacak. Bu durum Beşiktaş için
avantaj olabilir.
zaten taraftarın da umudu bu yönde.1 puan için gs maçına çıksak yine gol atamadan yeniliriz.
Ama bu kez farklı,yenmeye gidecez ilk defa.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bizi Akhisar köftesi yapmasınlar da :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Her yerde söylüyoruz yazıyoruz Beşiktaş 2-3 yapmadan hep aynı sorunu yaşıyor. Önder Özen göreve başladığında ilk açıklaması büyük takım buldu mu 5 yapar biz öyle takım kuracağız idi. Bu yüzden hiç konuşmaya bu olayı tartışmaya gerek yok. Artık 1-0 dan rakip gözetmeksizin maç vermek malesef Beşiktaşın oyun kültürü oldu.

Şampiyonluğa gelince hala kalan 3 takımın şansı eşit bence. Hafta içi maçlar yeni sürprizlere gebe. Bu perşembe herşeye yeniden başlayıp lider de olabiliriz tek amacımız şampiyonlar ligi elemelerine katılmak da olabilir. Hakem ve top şansı yanımızda olsun diyorum.

Çevrimdışı A_Aydin