o değilde bende 25 yaşımdayken hep aynı kafayı yaşıyordum. hep destek tam destek.
geriye dönün bir bakın son 10 yılda gs'yi sadece 1 kere deplasmanda yendik. sami yene veda maçında oda. neyse yaş 30 olunca anlıyorsunuz bazı gerçekleri.
bu takıma taraftar olarak destek olabileceğim her konuda yardımcı oldum. kombineyse kombine, formaysa forma ..... yine olurum gık çıkartmam ama ne olur bazı gerçekleri görün.
Genç arkadaşlar yazdıklarından şunu mu anlamalı ?.
Şu an yaşadığınız dönemden ben de geçtim ama olmuyor arkadaşlar, maddi ve manevi takımı ne kadar desteklesem de onlar benim yüzümü hep kara çıkardı.
Barcelona, Bayern Munih gibi olmak varken takımı iş bilmez teknik adam, oyuncularla doldurdular.
Ben de son birkaç senedir kılıcımı kınından çıkardım kimi beğenmiyorsam kendimce kellelerini almaya çalışıyorum.
"Kadro böyle çıkartılır mı allah aşkına !."
"Şu adamı alsana ya !."
"O topa öyle mi vurulur ?."
Yaş muhabbetine değinmişsin, inan bana forumda 16-17 yaşında arkadaşlar 30'lu yaşlarda olan bizlerden daha fazla olgunluğa sahipler.
Sen sanıyor musun ki puan kayıpları, mağlubiyetler vs. onların hoşuna gidiyor ?. Burda örnek alınması gereken birisi varsa ne yazık ki dostum o sen değilsin.
Başlığa herkes dilediğini yazmakta özgür ama gelipte insanların takıma olan inançlarını zedeleyemezsiniz. Keza oyuncuları, teknik ekibi itin bir yerine sokup çıkartamazsın.