Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976214 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Merak ettiğim bu konu var: Seneye cl ve avrupa ligi hangi kanallarda nasıl yayınlanacak? Tivibu bütün maçların yayın haklarını aldı mı? Yoksa bu seneye benzer TRT ile mi yayınlayacaklar?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Merak ettiğim bu konu var: Seneye cl ve avrupa ligi hangi kanallarda nasıl yayınlanacak? Tivibu bütün maçların yayın haklarını aldı mı? Yoksa bu seneye benzer TRT ile mi yayınlayacaklar?
Salı günkü Ş.Ligi maçlarından biri ve Perşembe günkü UEFA Avrupa Ligi maçlarından biri TRT'den canlı yayınlayacak diye hatırlıyorum.

Geri kalan maçlar Tivibu'dan yayınlanacak 3 yıl boyunca.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Salı günkü Ş.Ligi maçlarından biri ve Perşembe günkü UEFA Avrupa Ligi maçlarından biri TRT'den canlı yayınlayacak diye hatırlıyorum.

Geri kalan maçlar Tivibu'dan yayınlanacak 3 yıl boyunca.

bu sene bizim bütün maçları star yayınlamıştı bir daha ki sene cl ye gidersek sıkıntı olacak gibi :D

Çevrimdışı Türkay

Hücum futbolcularımızın skora etki ortalaması:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan hangi ara 11 tane asist yaptı hala şaşırıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Oğuzhan kendini geliştirmezse çok yazık olacak  :alsaa:

Çevrimdışı talha

Adam gizli kahraman daha yeni geçen maçta yaptı asistini
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

:alala:
kulübeden bile katkı bu sene gayet iyi
19 gol 14 asist kulübeden gelmiş
kanatlar 18 gol 21 asist
bunları 30 lu rakamlara çıkartırsak üst seviye öldürücü güce sahip bir takım oluruz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:alala:
kulübeden bile katkı bu sene gayet iyi
19 gol 14 asist kulübeden gelmiş
kanatlar 18 gol 21 asist
bunları 30 lu rakamlara çıkartırsak üst seviye öldürücü güce sahip bir takım oluruz
Şut miktarımız artsa daha skorer olabilir oyuncularımız ama hiç şut atmıyoruz be abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Benim anlamadığım töre tolgay sosa gibi şut atabilen adamlarımız varken neden şut atmıyoruz.Sadece olcay şut atamıyor diye herkese yasak gelmesi ilginç  :).Bence şutları da daha fazla denemeliyiz.Gerçekten yetenekli ataklar var..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim anlamadığım töre tolgay sosa gibi şut atabilen adamlarımız varken neden şut atmıyoruz.Sadece olcay şut atamıyor diye herkese yasak gelmesi ilginç  :).Bence şutları da daha fazla denemeliyiz.Gerçekten yetenekli ataklar var..

Bencede şut mıktarını artırmamız gerek

Çevrimdışı LithuM

opare vursun motta vursun gökhan vursun tolgay,sosa,demba vursun hepsi de iyi şut atabiliyorlar ama bilic suttan çok paslı ataklardan yana sanırım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

opare vursun motta vursun gökhan vursun tolgay,sosa,demba vursun hepsi de iyi şut atabiliyorlar ama bilic suttan çok paslı ataklardan yana sanırım.

Opare mi :) bence  sut atmayı bilmiiyor opare ...

ama  bjk de kalmasını  isteyecegim bi adam  sol sağ bek oynaması  ve  maliyeti düşük olursa bence faydalı bi oyuncu olur..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen öyle :ok:

Şut demek gol demek, dönen top demek, korner demek. Hiç olmadı auta çıksın be abi. Top kaybı yapıp kontra yemekten iyidir :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcay Şahan: "Takımda kardeşlik ortamı var. 100. yıldaki ruh var. 'Sergen attı, şampiyonluk geldi ruhu" var. Bu sezon da "Olcay attı şampiyonluk geldi" olabilir. İnanıyorum şampiyon olacağız. Sezona iyi başlayan takım bizdik. Her hafta sağa sola uçtuk. Şampiyonluğu en çok biz hak ediyoruz. Hak ettiğimiz için elimizden geleni yapıp şampiyon olacağız. Kupa da yeni olduğu için bu ilki biz yaşayacağız. Kendi futbolumuzu oynadığımız sürece karşımızda rakip yok."

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Olcay Şahan: "Takımda kardeşlik ortamı var. 100. yıldaki ruh var. 'Sergen attı, şampiyonluk geldi ruhu" var. Bu sezon da "Olcay attı şampiyonluk geldi" olabilir. İnanıyorum şampiyon olacağız. Sezona iyi başlayan takım bizdik. Her hafta sağa sola uçtuk. Şampiyonluğu en çok biz hak ediyoruz. Hak ettiğimiz için elimizden geleni yapıp şampiyon olacağız. Kupa da yeni olduğu için bu ilki biz yaşayacağız. Kendi futbolumuzu oynadığımız sürece karşımızda rakip yok."

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Hadi Bakalım İnşallah biraz daha rakiplerin üstüne gitsen güzel olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hadi Bakalım İnşallah biraz daha rakiplerin üstüne gitsen güzel olur
Olcay kötü olduğu zamanlarda konuşmuyor abi dikkat et :D Ama evet haklısın eski görüntüsünden uzakta hala

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Attila

Şut miktarımız artsa daha skorer olabilir oyuncularımız ama hiç şut atmıyoruz be abi :)
Bence de daha cok sut atmaliyiz ama yanlis hatirlamiyorsam istatistiksel anlamda Turkiye'nin en cok sut atan takimiyiz. Tolgay, Veli, Tore, Ba, Tosun ve Sosa'nin kaleyi gordukleri yerlerden her mac bir cok sutu var. Arada sirada Motta da deniyor ve bazen basarili oluyor.
Senol Gunes

Atınç'a maşallah , fiziksel olarak çok iyi , antrenmanda çok çalıştığı belli ,oyun bilgisini de geliştirirse ve biraz da hızlanırsa  rahat oynar bu takımda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence de daha cok sut atmaliyiz ama yanlis hatirlamiyorsam istatistiksel anlamda Turkiye'nin en cok sut atan takimiyiz. Tolgay, Veli, Tore, Ba, Tosun ve Sosa'nin kaleyi gordukleri yerlerden her mac bir cok sutu var. Arada sirada Motta da deniyor ve bazen basarili oluyor.
3 büyükler içinde en az şut atan takımız :) Erciyes maçında 6 şut 5 gol ile oynadık :)

Çevrimdışı Attila

3 büyükler içinde en az şut atan takımız :) Erciyes maçında 6 şut 5 gol ile oynadık :)
Oha harbiden, bazi internet sitelerine gore ilk 5'te bile yokuz eger dogruysa. Ben de Guntekin Onay'in yalancisiyim. Demek ki bir tarafindan yazmis.
Senol Gunes

Çevrimdışı sallapati

Oğuzhan ın rakamlarına kanmayın... çoğu maçta üstüne düşen görevi yapamadı... oyunu rahatlatmak için girdiği dakikalarda hep top kaybıyla oynadı... keza kerim frei de aynı şekilde...
oğuzhan ve kerim in futbol ve taktik bilgilerini olgunlaştırmaları lazım...

ne zaman tempo arttırılır ne zaman düşürülür, en doğru pas hangisidir, rakip takıma nasıl psikolojik üstünlük kurulur, maç nasıl kazanılır vs.. bu tip olaylardaki vizyonlarını geliştirmeleri lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oha harbiden, bazi internet sitelerine gore ilk 5'te bile yokuz eger dogruysa. Ben de Guntekin Onay'in yalancisiyim. Demek ki bir tarafindan yazmis.
Allah Allah :alala: Sanki o da bahsediyodu az şut attığımızdan yanlış mı hatırlıyomuşum :alala: