Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978113 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Eğer şampiyon olamaz isek.
Kötünün iyisi olarak şampiyon olamadığımız için. Aynı zamanda elimize gelen fırsatları defalarca geri çevirdiğimiz için. Yazık olacak.

Yeniden beyaz sayfa açma ihtimalini, prestij meselesini,belkide en önemlisi ŞL, Şampiyonluk ve daha nice gelirleri elde edemeyecek olmamızı saymıyorum bile.

Önümüzde 3 tane maç. 2 hafta önce dediğim gibi Gs'nin fikstüründe puan kaybı ihtimali yok gibi. Belki son haftalarda ki çıkışı ile Mersin.
Lakin Fb'nin asgari 1 maçta takılacağını düşünüyorum. -Ki tüm bunlar bize 33.hafta bir beraberlik kredisi yaratır-

Eğer olmuyor ise kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz: Ya efsane olacak; ya da trajedi.

Bu arada: 2002-2003'de beraberlik yetiyordu; 2008-2009'da galibiyet gerekiyordu; 2014-2015 mağlubiyet yetseydi keşke.  :lol:
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2015, 22:48:44 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon Fb 74 puanla ondan önceki sezon Gs 71 puanla şampiyon olmuş.

Derbi berabere biter ve hem biz hem de Gs kalan tüm maçları kazanırsa Gs şampiyon oluyor.

İki takımında 77 ile bitirme ihtimali var.

Yani son yılların en yüksek puanlarından birini alıp şampiyon olamazsak çok yazık olur gerçekten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 23:04:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen sezon Fb 74 puanla ondan önceki sezon Gs 71 puanla şampiyon olmuş.

Derbi berabere biter ve hem biz hem de Gs kalan tüm maçları kazanırsa Gs şampiyon oluyor.

İki takımında 77 ile bitirme ihtimali var.

Yani son yılların en yüksek puanlarından birini alıp şampiyon olamazsak çok yazık olur gerçekten.

Bence artık hesaba gerek yok.

şampiyon olmak istiyorsak 5 maçı da kazanacağız.

79 puan. Finito.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bence artık hesaba gerek yok.

şampiyon olmak istiyorsak 5 maçı da kazanacağız.

79 puan. Finito.
Hayır hesap açısından demedim ama olur da yukarıda yazdığım gibi bir senaryo olur 77 puanla ligi bitirip şampiyon olamazsak çok yazık olur onu söylemek istedim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 23:06:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Hiç ihtimal vermesem de tutun ki 33. hafta şöyle oldu :D

Beşiktaş ve Galatasaray eşit puan. Fener 1 puan geride.

Derbi berabere biterse Fener yüzyılın aradan sıyrılmasını gerçekleştirir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Hiç ihtimal vermesem de tutun ki 33. hafta şöyle oldu :D

Beşiktaş ve Galatasaray eşit puan. Fener 1 puan geride.

Derbi berabere biterse Fener yüzyılın aradan sıyrılmasını gerçekleştirir.
FB, Sivas ya da Mersin'de puan bırakacak. O senaryonun gerçek olabilmesi için 33.haftaya kadar Gs ve biz puan kaybetmemiz lazım. Açıkçası mesele belli:5 maç 5 galibiyet. Zaten bize her yer deplasman 55.000 kişinin önünde yen; efsane bir son olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 23:13:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş tarihini birkaç kez okudum tabi ki çok daha iyi bilenler vardır yalnız şahsım adına şunu söyleyebilirim.

Şu şampiyonluk tarihimizdeki en efsanevi şampiyonluk olacaktır.

Stadsız, parasız, hiçbir şeysiz. Sadece arma ile.

Bunu yaşayabilecek başka bir takım da olmayacak.

Yine ilk, yine tek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş tarihini birkaç kez okudum tabi ki çok daha iyi bilenler vardır yalnız şahsım adına şunu söyleyebilirim.

Şu şampiyonluk tarihimizdeki en efsanevi şampiyonluk olacaktır.

Stadsız, parasız, hiçbir şeysiz. Sadece arma ile.

Bunu yaşayabilecek başka bir takım da olmayacak.

Yine ilk, yine tek.

bu konuda işte süphelerim var
efsane fakat performans pek efsane değil
parasız falan deme canım oyuncular almısız maaslar tıkır...
bitek stadsızız gerisini tanımam , stadlar dolmuyor ama hiçmi dolmadı,en yuksek urun satıs rekoru olmus bu sene gibi gibi:)
stadsızızda zaten biz yılalrdır deplasmanda maç alıyorduk baya iyi adapte olduk, evimizde top elimize ayagımızda dolanıyordu o konuda iyi bi tecrübe oldu klubun dinamikleri asacak yeni stadla
yoksa basiret baglanmıstı yani...
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2015, 23:30:33 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız Trabzon maçında takımda şöyle bir şey sezdim bilmem katılırmısınız;

Sivok, Sosa, Atiba gibi tecrübeli oyuncular çok ortaya çıkmaya başladılar.

Daha çok sorumluluk aldıklarını hissettim.

Şampiyonluk yolunda tecrübe sahibi olan oyuncularımız bunlar.

İnşallah ligin sonuna kadar böyle gider ve gs maçında tüm takım kendini aşar
:)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

oyun içinde kalma süreleride arttı dalgalanma yok
ama işte burda törede farkını yaratsa soyle dalgalanmasa ne güzel olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

oyun içinde kalma süreleride arttı dalgalanma yok
ama işte burda törede farkını yaratsa soyle dalgalanmasa ne güzel olur
Açıkçası genç oyuncularımız beni biraz korkutuyor çünkü lig bu sene acaip stresli.
Mesela Ersan, Olcay, Töre, Tolgay, Motta, Pedro, Günay gibi oyuncular böyle havalara hiç alışkın değiller.

Bakalım nolacak :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sosa'nın sorumluluk alması takıma çok şey katıyor.

Sivok da takıma döndü döneli kendini hissettirdi hem kaptan olarak hem oyun açısından. Adam geldikten sonra 3 maçta da duran topta tehlike yaşattık. Sivok 2 tanesinde golü kaçırdı bi tanesin de kafayla asist yaptı. Aynen böyle devam  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı kyiv

İş Toki Arenaya kalacak besbelli. 2 şeyden korkuyorum açıkcası 2 sinin de olma ihtimali çok yüksek. 1. ihtimal bizim futbolcuların derbilerde kitlenmesi, 2. cisi hakem faktörü. İşte daha dün akşam hakemin ne bok yediği ortada hesapta Türkiyenin en iyi hakemi ama ağzı burnu dağılan futbolcunun pozisyonuna penaltı veremiyor o yetmiyor aynı anda 2 futbolcumuza penaltı yapılıyor o nu da veremiyor. Muhtemeldir ki Galatasaray derbisini de ona yönettirecekler 55.000 kişinin olduğu bir ortamda adım gibi eminim ki hem takdir haklarını hemde maça tesir edecek bütün pozisyonları Galatasaray lehine çalacak.

Galatasaray maçı öncesi mutlaka ama mutlaka hakem için baskı altına alıcı beyanatlar vermemiz şart yoksa bu herifi etki altına almazsak 55.000 kişi çok güzel alacak.

Çevrimdışı Türkay

Bilmiyorum katılır mısınız ama biz hala max ile oynamıyoruz sanki Galatasaray maximum güçle oynuyor maçlarını. Her oyuncumuz performansını bir tık attırsa çok güzel olur da işte :D

Çevrimdışı Türkay

Bu arada ben hala tam emin değilim işin Galatasaray maçına kalacağından ama eğer ki kalırsa o maçın hakemine Allah güç versin belki de son yılların en kritik maçı  :lol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ben akhisar maçını büyük engel olarak görüyordum.Çok kolay aştılar..
Mersin'i de yenerlerse GS işi bitirir gibime geliyor

Çevrimdışı eski inönü

içinde Galatasaray galibiyetinin de oldugu 4 galibiyet bizi şampiyon yapar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa'nın sorumluluk alması takıma çok şey katıyor.

Sivok da takıma döndü döneli kendini hissettirdi hem kaptan olarak hem oyun açısından. Adam geldikten sonra 3 maçta da duran topta tehlike yaşattık. Sivok 2 tanesinde golü kaçırdı bi tanesin de kafayla asist yaptı. Aynen böyle devam  :bandit:
Sosa çok olgun oynadı belki geldiğinden beri ilk defa diri gördüm valla ona ihtiyacımız var bizim :ok:

Çevrimdışı eski inönü

bir başka tahminim de lig bittiginde Fener ilk 2'de olacak.

Çevrimdışı Tolga

Sezonu en kötü 76 ile bitireceğimizi düşünüyorum da işte Gs maçı için yorum yapamıyorum.

Sezonu 77 ile bitirme ihtimalimiz yüksek tabi

Çevrimiçi Necmi

Eger gs ve biz derbi haric butun maclarimizi kazanirsak derbide beraberlik gsye yarar.yani arenadaki maca galibiyetten baska sansimiz olmaz.
hadi canım ordan çıkacak beraberlik bir tek fenere yarar o zaman iki takım içinde tek sonuç vardır
ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum bu üç takım içersinde 5 te 5 yapabilme potansiyeli olan tek takım Beşiktaş oda hakem faktörü devreye girmezse @Deniz

Çevrimdışı GÖRKEM

Hep aynı şeyi söyledim yine söyleyeceğim.

Benim gözümde büyüklük başarı ile olmaz. Kült olmakla değerlerle olur. Geçmişle olur.

Abd değildir mesela gözümde büyük ülke İngiltere'dir. Rusya'dır.

Burada da Galatasaray büyük takım filan değildir. Ne etnik bir taraftar kültürü vardır ne de yapısı.

Taraftar olarak Beşiktaş'a özenmiş benzemeye çalışmış becerememiş, gösteriş olarak Fener'e özenmiş başaramamış takım dağıldığında sahada 10.000 kişi göremeyeceğin bir takımdır.

Hangi kupayı kaç defa aldığı umrumda değil. Bu ne kadar iyi yönetildiğini -Ne kadar şike şaibe karıştığını da diyebiliriz , gösterir.

Türkiye'de 2 büyük vardır. Biri Beşiktaş biri Fener'dir.

Biri parasıyla öbürü halk ile güçlüdür. Biri halkın diğeri Gücün takımıdır. İkisinin taraftarı da takımını yüceltmek büyümek ve bununla gururlanmak ister.

Galatasaray taraftarı ise takımın büyümesini bununla hava atmayı ister. Büyüme amaç değil araçtır. En büyük fark da budur.

Bundandır ki takım 3-5 sene yokolunca hepsi zaten ben ilgilenmiyorum o kadar fanatik değildim olur. Ta ki tekrar kazanıncaya dek.

Bu yüzden bu kez geçit vermeyeceğiz. Onları o sahay gömmek için elinden geleni yapacak bu çocuklar.

Türkiye de yasadigin icin daha iyi biliyorsundur. benim icin bu söylediklerin cok önemli. bazi seyler kafama takildi cünkü.

mesela ben de Takim dagildina araya belli bir yerde mesafe koyarim. yasayacagim o stresin ve moral bozuklugunun özel hayatimi cok fazla etkilememesi icin yapmak zorunda oldugumu hissederim cünkü.

daha gencken asiri fanatiktim hatta berabere kaldigimizda agladim maclari hatirlarim. ancak hayat tecrübesiyle beraber bazi seyler degisebiliyor. simdi olaylara biraz daha mesafeli bakiyorum belki Almanya da olaylara sizin kadar yakin olamamamin da etkisi vardir bunda. istanbulda yasasam maclara gitme imkanim da olurdu. belki Besiktasa ve Besiktasli olmaya daha farkli bakardim.

ancak sunu da söylemek istiyorum, Takim dagilinca siz maclari bu sezon seyrettiginiz gibi ayni heyecanla seyrediyormusunuz? bence araya belli bir noktada mesafe koymak insanin yapisinda olan birsey. sinir sistemimiz bu asiri strese belli bir yere kadar müsade edebilir diye düsünüyorum. merak ediyorum siz bunu farkli mi görüyorsunuz? @Çağrı

bir de su sorulari sana sormak istiyorum:

Gs, FB ve BJK taraftari arasinda ki bu bahsettigin farklar ezelden beri mi var yoksa son 15-20 senede GS'in basarilariyla mi gelisti bunlar?

gercekten arada bu kadar fark olduguna eminmisin yoksa bize öyle geliyor da olabilir mi? her taraftar grubunda cogunluk degisik profilli degilmidir?

Çevrimiçi Necmi

Ben akhisar maçını büyük engel olarak görüyordum.Çok kolay aştılar..
Mersin'i de yenerlerse GS işi bitirir gibime geliyor
neden? hiç kimse işi bitirmez kimse son maçları ciddiye almıyor ama onlar rizeye gidecek biz gençlerbirliğiyle oynayacağız son maçlar bile tehlikeli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fener son 2 haftaya girmeden önce en az 1 maçta yaşacağı kayıpla büyük darbe alacak gibime geliyor Arenadaki maç final olur kaybeden üçüncü kazanan şampiyon olur.Fener ilk 2'te bitirir yani büyük ihtimal

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yav zaten onları da alsak puan kaybettiğimiz maç yok nerdeyse insaf :D

100 puan alsak nerde 2 puan diyecekler.