Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979745 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

biliç sistem adamı ve bu konuda esnekligi zayıf, pek ödün vermesi muhtemel degil. ama kurmaya çalıştıgı sistemle (tabiki dogru oyuncu kadrosuyla) başarı gelebilir.

tabi Beşiktaşın bir proje takımı olması; anlık degilde uzun vadeli, yatırım tarzı transferler yapması, biliç gibi gelir gelmez takıma sınıf atlatan degilde yavaş yavaş kuran, belli bir oyun anlayışı getiren hocayla dogru.

ancak sabırsız olan taraftarla ne kadar başarılabilir/sürdürülebilir oldugu tartışılır.

gelecek sene 3 tane net ilk 11 transferi, sınıf atlatacak oyuncuyla (bilhassa defans hattına) ileriye taşıyabilir, vodafone arena faktörü de ne şekilde etkileyecek görmek gerekir.

katılıyorum bu bağlamda düşünmek insanı daha doğru yöne götürür

Çevrimdışı Tolga

Artık bundan sonrası çok açık. Trabzonu yen, gese'yle berabere kal, diğer 4 maçı kayıpsız geç, kupayı al :ok:

Bakalım bundan sonra durumlar nasıl olacak acayip meraklıyım.. :money:
5 galibiyet ve Gs beraberliği bence de yetecektir.

Bugün Mersin'in kazanacak olması çok iyi oldu zira UEFA şansı az da olsa artmış oldu.

Böylelikle Fb ve Gs maçlarına daha da asılacaklardır :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

derbi kazanmadan şampiyon olabilirsin tabi ki beraberlik alarak.hepsinde yenilirsen,rakibine hiç puan kaybı yaşatamazsan bence imkansız.
göreceğiz ben daha teslim olmadım daha önce olduk gene olunur kaybettiğimiz 14 puanı kaybetmesek şimdi bunları söylemiyor olacaktın
boş konuşma hastayım senin imkansızlarına ortada matematik var gs yide kazanmayalım ekle o 14 puanı üstüne 12 puan daha ekle bak oluyormu olmuyormu o senin dediğin ancak rakiplerde seninle aynı performansı gösterirse olur 3 derbi kaybettik beraberlik bile yok ve şu an lideriz bu bile senin teorini çürütüyor @Deniz

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi yine noktasız virgülsüz döşemişsin  :evillol:.
Öncelikle derbilerle ilgili düşüncene kesinlikle katılmıyorum.Anadolu takımı yani seninle şampiyonluk yolunda yarışmayacak takımlarla oynadığın maçlar evet 3 puandır.Ama Derbiler 3 puan değil 6 puanlık maçlardır.Sadece prestij değildir.

Eğer bütün derbileri kazanmış olsaydık:
Beşiktaş 70
Galatasaray 58
Fenerbahçe 54

Puanda olacaktı.Buradan da gördüğün gibi hiç de 3 puan değil şu an fener gs bu yarışın içindeyse tamamen Bilicin derbilerde rezil performansından dolayıdır.

Hadi yenemiyorsun bari berabere kal:

Beşiktaş 64
Galatasaray 59
Fenerbahçe 56

Olacak ve yine büyük bir farkla son düzlüğe girmiş olacaz.Ve yine görüldüğü gibi derbiler kesinlikle prestij vs maçı değil şampiyonluk yolunda en önemli adımlardan biri.

Derbileri kazanamıyor,berabere de kalamıyor peki derbilerde oynattığı futbol nasıl?
Beşiktaş Beşiktaş olalı tarihinde bu kadar kötü derbi performansı,bu kadar korkak futbol görmemiştir.2 sezondur derbilerde Bilicin şu takıma yaptığını kimse yapmaz.
Maç başlamadan en önemli oyuncularından biri sakatlanmış,2 tribünü kapatılmış,değişiklik hakkı 45. dkda bitmiş,oyuncusuyla taraftarı birbirine girmiş bir takımı sen yenemiyorsan,yenmeyi geçtim berabere bile kalamıyorsan burada yerden göğe kadar eleştirilirsin.

Geçen sene bilic yine derbilerde kötüydü kimsenin sesi çıkmadı,ne değişti?Al işte bu sene daha da kötü?Ses çıkartmayınca düzeleceğini mi düşünüyorsunuz?Her şeye susunca her şey güzel olacak diye bir kural mı var?Yeni stada geçince bilicin derbilerde oynattığı rezil futbol bir anda real madrid futboluna dönecek mi sanıyorsunuz?
Bu adamı eleştirmezsek nasıl kendini düzeltecek?

Bilic kendini geliştirdi diyebilmek için bu faktörleri düşünmek lazım.Hiç kendini geliştirmedi demek ona ve emeklerine hakaret olur ama kendini geliştirdiği kadar geliştirmediği konular var ve bunların tamamı da eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor.Kendinin çok büyük bir fırsatı var.Çıksın gs maçında yiğitçe,Beşiktaşa yakışır top oynatsın şu takıma şampiyonluğu getirsin.Yok yine çıkar gs maçında aynı kafayla hareket eder yine rezil futbolla rezil bir mağlubiyet alır ve bunun sonucunda şampiyonluğu verirse de bana kimse "bilic kendini geliştiriyor" demesin.
boş konuşma ilk devre gs trabzona yenildi biz yendik oda 6 puanlık bir maçtı rakibini kaybettiği her maçı kazandığında 6 puan olur hangi mantıkla düşünüyorsun bu işler bütüne bakar 34 maç oynuyorsun hepsinin değeri 3 puandır tamamını kazanırsan 102 puan eder matematik böyle diyor dört tane derbi oynadığımız için ligi 114 puanla bitirmeyiz senin hesap mışlı mişli hesaptır
dört derbiyi kaybet 90 puanla bitirirsin buda seni şampiyon yapmaya yeter tabi rakiplerin bütün maçları kazanmazsa Deniz efendi

Çevrimdışı Deniz

göreceğiz ben daha teslim olmadım daha önce olduk gene olunur kaybettiğimiz 14 puanı kaybetmesek şimdi bunları söylemiyor olacaktın
boş konuşma hastayım senin imkansızlarına ortada matematik var gs yide kazanmayalım ekle o 14 puanı üstüne 12 puan daha ekle bak oluyormu olmuyormu o senin dediğin ancak rakiplerde seninle aynı performansı gösterirse olur 3 derbi kaybettik beraberlik bile yok ve şu an lideriz bu bile senin teorini çürütüyor @Deniz
3 derbi kaybettik evet 3 derbi kazansaydık şimdiye şampiyonluğu ilan etmiştik,rakibimizle aynı puanda olmamız da senin teorini çürütüyor @Necmi abi.gs maçında beraberlik bizi şampiyon yapabilir ama mağlubiyetin yapacağını düşünmüyorum.

Bunu acı şekilde tecrübe etmektense gsyi yenerek şampiyon olmayı tercih ederim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

3 derbi kaybettik evet 3 derbi kazansaydık şimdiye şampiyonluğu ilan etmiştik,rakibimizle aynı puanda olmamız da senin teorini çürütüyor @Necmi abi.gs maçında beraberlik bizi şampiyon yapabilir ama mağlubiyetin yapacağını düşünmüyorum.

Bunu acı şekilde tecrübe etmektense gsyi yenerek şampiyon olmayı tercih ederim.
elbette bende yenerek şampiyon olmayı tercih ederim o ayrı
ama senin tez bilimsel değil bu işden bir sürü olasılık hesabı çıkartabilirsin fener 3 Beşiktaşla gs 4 puan kaybederse şampiyon olamaz hangi maçta kaybedeceğinin bir önemi yok fener bir maç kaybetti gs iki beraberlik aldı ama bizi yendi biz gs ye yenildik ama diğer maçlarımızı kazandık şimdi senin imkansızına göre bizi şampiyon yapmayacaklarmı nasıl bir mantık bu
tabi derbileri kazanırsan işin biraz daha kolaylaşır benim takıldığım laf imkansız demene o zaman terside bütün derbileri kazanırsan şampiyon olursun demek oluyor ama tüm derbileri kazan diğerlerini kaybet seyret bakalım ne oluyor kimse ama bu bütün derbileri kazandı demez
Derbinin anlamı pazarlama sıtratejisidir işin içine rekabet sokmaktır yoksa düşün şampiyonluk yarışını trabzonla yapıyorsun senin dediğinin bir mantığı kalıyormu derbilerinde diğer maçlardan bir farkı kalmıyor sen onların hiç birini kazanamadın ama trabzon kazandı sen derbi kazanamadığın için puanın ilerde bile olsa şampiyon yapmazlarmı senin görmediğin bu konu derbi değil yarıştığın takımı yenersen bir adım öne çıkarsın kendi işini kolaylaştırırsın yenemezsen kaybettiğin maç karşılığı rakibininde maç kaybetmesini beklersin seninle eşitlemek için bir maç kaybetme hakkı vermiş olursun

Çevrimdışı atalay

Rıza Hoca ve Mersinden umutluyum. Bugün kazanarak UEFA potasına girdiler. Bursa,Kasımpaşa deplasmanında; Trabzon bizle oynuyor. Başakşehir puan kaybetti. Mersin 2 hafta sonra arka arkaya Fb ve Gs ile içeride oynayacak.Zorda olsa hedefleri var. Evlerinde iyi oynuyorlar. Çelme çakacaklarını düşünüyorum.

Gs, Akhisar deplasmanında; Fb ise Sivas deplasmanında puan bırakırsa 33.haftaya avantajlı gireriz. Mesele bizim 4'te 4 yapmamız.

Bu sezon son 6 iç saha maçını kazanan(Son 10 maç 9 galibiyet); son 3 yıldır deplasmanda yenemediğimiz Trabzon'u yenersek ciddi bir eşiği atlayacağız.

Çevrimdışı Deniz

elbette bende yenerek şampiyon olmayı tercih ederim o ayrı
ama senin tez bilimsel değil bu işden bir sürü olasılık hesabı çıkartabilirsin fener 3 Beşiktaşla gs 4 puan kaybederse şampiyon olamaz hangi maçta kaybedeceğinin bir önemi yok fener bir maç kaybetti gs iki beraberlik aldı ama bizi yendi biz gs ye yenildik ama diğer maçlarımızı kazandık şimdi senin imkansızına göre bizi şampiyon yapmayacaklarmı nasıl bir mantık bu
tabi derbileri kazanırsan işin biraz daha kolaylaşır benim takıldığım laf imkansız demene o zaman terside bütün derbileri kazanırsan şampiyon olursun demek oluyor ama tüm derbileri kazan diğerlerini kaybet seyret bakalım ne oluyor kimse ama bu bütün derbileri kazandı demez
Derbinin anlamı pazarlama sıtratejisidir işin içine rekabet sokmaktır yoksa düşün şampiyonluk yarışını trabzonla yapıyorsun senin dediğinin bir mantığı kalıyormu derbilerinde diğer maçlardan bir farkı kalmıyor sen onların hiç birini kazanamadın ama trabzon kazandı sen derbi kazanamadığın için puanın ilerde bile olsa şampiyon yapmazlarmı senin görmediğin bu konu derbi değil yarıştığın takımı yenersen bir adım öne çıkarsın kendi işini kolaylaştırırsın yenemezsen kaybettiğin maç karşılığı rakibininde maç kaybetmesini beklersin seninle eşitlemek için bir maç kaybetme hakkı vermiş olursun
Zaten ben de yarıştığımız takımlardan bahsediyorum abi.Genelde de 3 büyükler kendi içinde yarıştığı için en azından bu sezon böyle olduğu için derbilerin anlamı daha da artıyor.
Bu konuda fikrimi yukarda belirttim Bilic hocalık sınavını gs maçında verecek.İnşallah bu sınavdan başarılı geçer de kendi kariyerinde de önemli bir adım atar ,kontratı da kapar uzun senelerce burada kalır.Ama kendini geliştirmeden o işin olmasına karşıyım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Rıza Hoca ve Mersinden umutluyum. Bugün kazanarak UEFA potasına girdiler. Bursa,Kasımpaşa deplasmanında; Trabzon bizle oynuyor. Başakşehir puan kaybetti. Mersin 2 hafta sonra arka arkaya Fb ve Gs ile içeride oynayacak.Zorda olsa hedefleri var. Evlerinde iyi oynuyorlar. Çelme çakacaklarını düşünüyorum.

Gs, Akhisar deplasmanında; Fb ise Sivas deplasmanında puan bırakırsa 33.haftaya avantajlı gireriz. Mesele bizim 4'te 4 yapmamız.

Bu sezon son 6 iç saha maçını kazanan(Son 10 maç 9 galibiyet); son 3 yıldır deplasmanda yenemediğimiz Trabzon'u yenersek ciddi bir eşiği atlayacağız.

Bursayı çıkart devreden onlar cezalı avrupaya gidemiyorlar

Çevrimdışı atalay

Bursayı çıkart devreden onlar cezalı avrupaya gidemiyorlar
Kesin değil.CAS'a başvurdular.

Çevrimdışı Necmi

Kesin değil.CAS'a başvurdular.

kesin onların cas a başvurması olayı askıya almıyor
ceza kesinleşti bildirildi itiraz etmek bir şeyi değiştirmez sadece taraftara şirin gösterir bak işte biz elimizden geleni yaptık olmuyor demek içindir
ona bakarsan gs ninde bu sene vize alamama ihtimali çok yüksek

Çevrimdışı murat

alakası yok objektif bi bakış olarak görmedim bunu; güneşin adı alberto bilmemne falan olsa; vay adam ne top oynatıyor olurdu.
bir kere oyuncularından hep maksimum verimi alır. son çalıştırdıgı takımlarda dikkat edin hep vasat futbolcular bile üst düzey verim vermiştir. bireysel gelişime önem verir. çalıştıgı oyuncular illaki bi yönlerini geliştirir. bakınız burak Bjk, fbnin yararlanamadıgı oyuncudan nasıl yararlanılacagını herkese gösterdi. bitti denilen volkanın hali ortada

ayrıca çok anlaşılır, tr liginde başarılı olması çok muhtemel bir oyun sistemi var, takımı bu oyun sistemine adapte edebiliyor..

başarı konusuna gelince tsnin o seneki durumu hala net degil şike var ama sahaya yansımadı gibi açıklamalar hatırlardadır. neredeyse rotasyonu 12 kişi olan bursanında oynadıgı oyunları görüyoruz. (hele toki arenadaki futbolu) bu ligde ts ile bursa ile başarı yakalamak zaten imkansıza yakın kaldıki bize bile yansımalarını biliyoruz. ancak oynattıgı futbol oyun anlayışı beni ikna etti.

diger taraftan çok yüksek standartlara sahip olan kulübümüzü tayfurlar carvalhaller çalıştırdı. hadi onları geçtim hakkaten büyük başarı mimarları olan del bosqueler schusterler kapı dışarı edildi. onun için geçiniz "ne başarısı var"ı. ben daha fazla "ligi tanımıyor henüz" geyigine tahammülüm yok.

biliç kalırsa 1 sene daha kalsın, kalmasını isterim. ancak gidecekse şenol hoca gelmeli diye düşünüyorum.

Bu yoruma göre bursayı şampiyon yapmış ertuğrul sağlam 1 numaralı aday olmalı.hele veysel ve tarık gibi iki oyuncuyu yıldız diye kakaladığına göre bireysel gelişimde üstünede yok :tabe: :lol:

Çevrimdışı murat

Bliçin yanınamı olur yerine mi olur bilemem ama iyi bir taktisyene ihtiyacımız var .oyunculara gole nasıl gideceğini öğretecek bir isim.elimizde eğip bükmeye hazır bir oyuncu grubu var a eğecek usta yok.birde transfer ederken oyuncuların sakatlığa yatkınlığı ile hava hakimiyetine de bakılmalı.bence bize en çok kaybettiren unsurlar bunlar.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı src35

Bu yoruma göre bursayı şampiyon yapmış ertuğrul sağlam 1 numaralı aday olmalı.hele veysel ve tarık gibi iki oyuncuyu yıldız diye kakaladığına göre bireysel gelişimde üstünede yok :tabe: :lol:
ertuğrul sağlamda genelde oyuncularından üst düzey verim alır. ancak neden o değilde şenol güneş diye soracak olursan; oyun anlayışlarındaki farktandır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın Töre'nin golü var trabzona :icool: :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 21:48:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa 4 gol 7 asist olmuş ligde.

Ligi 5 gol 10 asist ile filan kapatacak gibi.

Tatmin edici ama yeterli değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sosa 4 gol 7 asist olmuş ligde.

Ligi 5 gol 10 asist ile filan kapatacak gibi.

Tatmin edici ama yeterli değil.
9-10 gol 10-12 asist olması lazım ama Sosa'nın kariyerine bakarsak genelde çok skorer sezonlar geçirmemiş.

2012-13 sezonunda 21 lig maçında 7 gol 11 asistle oynamış en skorer sezonu da buymuş :)

Danny'i bu yüzden çok istiyorum hem skorer hem de lider bir oyuncu umarım olumlu sonuçlanır bu transfer :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

9-10 gol 10-12 asist olması lazım ama Sosa'nın kariyerine bakarsak genelde çok skorer sezonlar geçirmemiş.

2012-13 sezonunda 21 lig maçında 7 gol 11 asistle oynamış en skorer sezonu da buymuş :)

Danny'i bu yüzden çok istiyorum hem skorer hem de lider bir oyuncu umarım olumlu sonuçlanır bu transfer :ok:
Danny'i alırsak solda olmalı :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Danny'i alırsak solda olmalı :)
Solda ya da ortada farketmez skor yapsın yeter ki :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 22:05:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Danny Sosa Töre uzun süredir sahip olmadığımız bir üçlü olur.

Tolgay ve yeni ortasaha ile tamamlanır o 5li. Hepsi top tutabilen adamlar.

2 de hücumcu bek ile nihayet kısırlık biter.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Danny Maxi Fuchs De Jong Mavuba Ayew Kaboul Prödl Cech Romero.

Bakalım hangileri gelecek.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Danny Sosa Töre uzun süredir sahip olmadığımız bir üçlü olur.

Tolgay ve yeni ortasaha ile tamamlanır o 5li. Hepsi top tutabilen adamlar.

2 de hücumcu bek ile nihayet kısırlık biter.
Bekler çok önemli de ben artık sadece sağ beke bile razıyım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 22:16:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Bekler çok önemli de ben artık sadece sağ beke bile razıyım :)

Yav Motta öyle böyle götürür de asıl bek İsmail yüzünden lazım  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yav Motta öyle böyle götürür de asıl bek İsmail yüzünden lazım  :iblush:
Normalde sol bek de lazım ama sağ bek için Opare düşünülüyorsa sol beke sıra gelmeyecektir bence :)

Sağ bek-Stoper-Ön libero-Sol Kanat ve belki kaleci alınır.