3 derbi kaybettik evet 3 derbi kazansaydık şimdiye şampiyonluğu ilan etmiştik,rakibimizle aynı puanda olmamız da senin teorini çürütüyor @Necmi abi.gs maçında beraberlik bizi şampiyon yapabilir ama mağlubiyetin yapacağını düşünmüyorum.
Bunu acı şekilde tecrübe etmektense gsyi yenerek şampiyon olmayı tercih ederim.
elbette bende yenerek şampiyon olmayı tercih ederim o ayrı
ama senin tez bilimsel değil bu işden bir sürü olasılık hesabı çıkartabilirsin fener 3 Beşiktaşla gs 4 puan kaybederse şampiyon olamaz hangi maçta kaybedeceğinin bir önemi yok fener bir maç kaybetti gs iki beraberlik aldı ama bizi yendi biz gs ye yenildik ama diğer maçlarımızı kazandık şimdi senin imkansızına göre bizi şampiyon yapmayacaklarmı nasıl bir mantık bu
tabi derbileri kazanırsan işin biraz daha kolaylaşır benim takıldığım laf imkansız demene o zaman terside bütün derbileri kazanırsan şampiyon olursun demek oluyor ama tüm derbileri kazan diğerlerini kaybet seyret bakalım ne oluyor kimse ama bu bütün derbileri kazandı demez
Derbinin anlamı pazarlama sıtratejisidir işin içine rekabet sokmaktır yoksa düşün şampiyonluk yarışını trabzonla yapıyorsun senin dediğinin bir mantığı kalıyormu derbilerinde diğer maçlardan bir farkı kalmıyor sen onların hiç birini kazanamadın ama trabzon kazandı sen derbi kazanamadığın için puanın ilerde bile olsa şampiyon yapmazlarmı senin görmediğin bu konu derbi değil yarıştığın takımı yenersen bir adım öne çıkarsın kendi işini kolaylaştırırsın yenemezsen kaybettiğin maç karşılığı rakibininde maç kaybetmesini beklersin seninle eşitlemek için bir maç kaybetme hakkı vermiş olursun