yaptı zaten o umudu verdi burda hangimiz takımın oyununa bakıp uefa kupasını düşlemedik ben ilk defa bu sene Beşiktaşın uefa kupasını alabileceğini düşündüm zor olduğunu kabul ediyorum ama imkansız değildi bunu renklilerde düşündü sadece biz değiliz düşünen şu an şampiyonluk düşünüyormuyuz varmı umut var sonuna kadarda götürür diyoruz 33 hafta belirler diyoruz nankörlük kötüdür. Birtek derbi yle hoca sınayamazsın derbi dediğin bir pazarlama sıtratejisidir yoksa diğer maçlardan daha büyük önemi yoktur karşılığı 3 puandır gerisi reklam ve ego tatmini biz balıkesir ve eskişehir maçlarında puan kaybetmesek bu gün bunları konuşmazdık hoca hata yaptı ama o maçlarda hata yaptı almamız gereken puanları alamadı bu gün biliçe karşı olanların tek sunacağı erguman derbi malubiyetleri buda sadece egoları zarar gördüğü için ve tamamen bencilce düşünce 23 puan kaybetmişiz bunun 9 unu derbilerde kaybetmişiz geriye kaybedilen 14 puan var kimse bunu değilde neden derbileri konuşuyor bu kesinlikle bencilce bir düşünce amaç şampiyonluksa giden her puan değerlidir o 14 puanı kaybetmeseydik çimdi şampiyonluk turu atıyorduk debileri kazanıp o dokuz puanı başka maçlarda kaybetseydik ne farkedecekti derbi kazanmak güzel inkar etmiyorum ama bunu başarıya endekslemek yanlış sen rakiplerinle aynı puana aynı averaja aynı galibiyet beraberlik sayısına sahipsin şampiyonluk için gerekli puan ortalamasını tutturmuşsun daha iyisi olurmuydu olurdu ama buda kötü değil zaten daha iyisinin olabileceğini düşündüğümüz için yetersiz diyoruz ama unutmayalım bunu verende Biliç bundan ötesi zaten ligi domine etmektir ve kaybettiğimiz puanlarada bakınca özellikle derbilerde haksızlık ederiz biz derbilerde eşit mücadele etmedik burda kaybedilen puanların Biliçle bir ilgisi yok resmen doğrandık bize yapılan art niyetin faturasını Biliçe çıkartmayalım bir kişi çıksın biz derbilerde adil maça çıktık ve tamamen Biliç hatasından verdik desin susarım tam tersi o maçların sonunda takımı yıkımdan uzak tutarak bile iyi hoca olduğunu gösterdi birde oyuncuların yerine koyun kendinizi o debilerin nasıl kaybedildiğini sorgulayın bir hafta önce oyuncun atılmış ama aynı nedenden rakip oyuncu yapınca hakem körleri sağırları oynuyor senin oyuncunun gırtlağına sarılıyor hakem arkasını dönüyor ya bursa maçında hakemin gözü önünde pedronun kalbine karate tekmesi vuran oyuncu oyunda kaldı siz bari oyunlara gelipte faturayı biliçe kesmeyin çünkü getirdiğiniz ergumanlar yanlış bende gitsin diyenlerdenim ama bu kesinlikle sizlerle aynı nedenlerden dolayı değil birde takım şampiyonluğa giderken ihanet etmem bu gün takımı konuşmak bize yapılanları konuşmak nasıl önümüzün kesildiğini teşhir etmek dururken burda Biliç eleştirenlere hiçde iyi gözle bakmam birilerinin istediğini yapıyorsunuz sadece ve sadece renklilerin şampiyonluğuna hizmet ediyorsunuz haftalardır sadece biliç konuşuluyor burda takımı bıraktınız şampiyonluk yarışını bıraktınız tamam yönetim bu gün açıklama yapsın biliçi gönderiyoruz son maçlarını oynuyor desin ne olacak mutlumu olacaksınız yönetimin yaptığı ne kadar yanlışsa şu anda sizin yaptığınız da o kadar yanlış şuraya bir bakın ya takım yarın şampiyonluk için önemli bir maça çıkacak ama tek bir konuşma yok tam tersi nasıl zarar verilirse onu yapıyorsunuz adamlar Beşiktaşın şampiyonluk şansını dile getirmek bile istemiyorlar bütün propagandalarını bu yönde yapıyorlar sizinde beyniniz öyle yıkanmışki resmen onlara çalışıyorsunuz. bir yemek pişiriyorlar bari bizimde tuzumuz olsun diyorsunuz rakibe hakemlere federasyona baskı kurmak yerine bu kabullenmişlik niye
@Necmi abi yine noktasız virgülsüz döşemişsin

.
Öncelikle derbilerle ilgili düşüncene kesinlikle katılmıyorum.Anadolu takımı yani seninle şampiyonluk yolunda yarışmayacak takımlarla oynadığın maçlar evet 3 puandır.Ama Derbiler 3 puan değil 6 puanlık maçlardır.Sadece prestij değildir.
Eğer bütün derbileri kazanmış olsaydık:
Beşiktaş 70
Galatasaray 58
Fenerbahçe 54 Puanda olacaktı.Buradan da gördüğün gibi hiç de 3 puan değil şu an fener gs bu yarışın içindeyse tamamen Bilicin derbilerde rezil performansından dolayıdır.
Hadi yenemiyorsun bari berabere kal:
Beşiktaş 64
Galatasaray 59
Fenerbahçe 56Olacak ve yine büyük bir farkla son düzlüğe girmiş olacaz.Ve yine görüldüğü gibi derbiler kesinlikle prestij vs maçı değil şampiyonluk yolunda en önemli adımlardan biri.
Derbileri kazanamıyor,berabere de kalamıyor peki derbilerde oynattığı futbol nasıl?
Beşiktaş Beşiktaş olalı tarihinde bu kadar kötü derbi performansı,bu kadar korkak futbol görmemiştir.2 sezondur derbilerde Bilicin şu takıma yaptığını kimse yapmaz.
Maç başlamadan en önemli oyuncularından biri sakatlanmış,2 tribünü kapatılmış,değişiklik hakkı 45. dkda bitmiş,oyuncusuyla taraftarı birbirine girmiş bir takımı sen yenemiyorsan,yenmeyi geçtim berabere bile kalamıyorsan burada yerden göğe kadar eleştirilirsin.
Geçen sene bilic yine derbilerde kötüydü kimsenin sesi çıkmadı,ne değişti?Al işte bu sene daha da kötü?Ses çıkartmayınca düzeleceğini mi düşünüyorsunuz?Her şeye susunca her şey güzel olacak diye bir kural mı var?Yeni stada geçince bilicin derbilerde oynattığı rezil futbol bir anda real madrid futboluna dönecek mi sanıyorsunuz?
Bu adamı eleştirmezsek nasıl kendini düzeltecek?
Bilic kendini geliştirdi diyebilmek için bu faktörleri düşünmek lazım.Hiç kendini geliştirmedi demek ona ve emeklerine hakaret olur ama kendini geliştirdiği kadar geliştirmediği konular var ve bunların tamamı da eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor.Kendinin çok büyük bir fırsatı var.Çıksın gs maçında yiğitçe,Beşiktaşa yakışır top oynatsın şu takıma şampiyonluğu getirsin.Yok yine çıkar gs maçında aynı kafayla hareket eder yine rezil futbolla rezil bir mağlubiyet alır ve bunun sonucunda şampiyonluğu verirse de bana kimse "bilic kendini geliştiriyor" demesin.