Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978945 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Iste bu olay Oyuncularin kazanma hirsi'nin yeterli olmadigini gösteriyor.

Bir futbolcu sahada gercekten kazanmaya sartlanmissa rakib Kart gördügünde o karti asla sorgulamaz. ya kart gösterttirmek icin itiraz eder ya kirmizi'yi ister ya da isine bakar.

Bilic'in meyveleri bunlar.
Bunun en büyük nedeni bizim oyuncular gerçekten temiz karakterli oyuncular ve henüz futbolun cinliklerini pek bilmiyorlar.

Gs maçında sahada kavga çıkıyor Veli'nin etrafında 3 Gs'li futbolcu var ama Veli'nin yanında 1 tane daha Beşiktaş'lı oyuncu yok.

Bize takım arkadaşını sahada koruyan-kollayan hocasına saldırı olduğu zaman gidip hocasına saldırıyı yapan oyuncuyu sakinleştirmek yerine hocasına sahip çıkan oyuncular lazım.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Ya Sivok ile yeniden sözleşme imzalarsak da yeni bi stoper almazsak?  :kar:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı GÖRKEM

Bunun en büyük nedeni bizim oyuncular gerçekten temiz karakterli oyuncular ve henüz futbolun cinliklerini pek bilmiyorlar.

Gs maçında sahada kavga çıkıyor Veli'nin etrafında 3 Gs'li futbolcu var ama Veli'nin yanında 1 tane daha Beşiktaş'lı oyuncu yok.

Bize takım arkadaşını sahada koruyan-kollayan hocasına saldırı olduğu zaman gidip hocasına saldırıyı yapan oyuncuyu sakinleştirmek yerine hocasına sahip çıkan oyuncular lazım.

karakter'in de payi var tabi ancak diger bütün Takimlarin Oyunculari karaktersiz mi oluyor itiraz ettiginde? haksizliga gelememek insanin dogasinda vardir.

Bilic'in su cümlesi önemli: "Gençlere galibiyeti sindirme yetisi, mağlubiyetle baş etme olgunluğu ve adalet duygusu kazandırmaya çalışıyorum"

adalet duygusunu ne yapalim biz? bize öncelikle kazanma hirsi lazim.

oyunculara bunu sen asilayacaksin. Bilic fazla yumusak bir adam.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic bizde genc tecrübesiz ve öz güvensiz oyuncularla iyi hava yaratti. bu kadar puani ondan topladik zaten. yani Bilic'in de payi var bu kadar Puan toplamamizda ancak biz daha iyisiyle daha iyi yerlere gelmeliyiz.

özgüven eksikligi olursa kritik anlarda her zaman sorun yasarsin. taktiksel özürlülügünden bahsetmiyorum bile.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 18:16:29 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ozan062

ben bilice esasında  kendi havuzundan adamları almaması sebebiyle kızıyorum ya bir tane soyle kendi gozlerinle milli takımdan kestirdiğin birini insan neden takıma katmazki
yani bu tip davranıslar sıkıyor benim canımı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

Geçen yıl ilgilendiğimiz Elkeson

:ok:
Bizim ligi övmek istemiyorum ama o hareketleri burda yapsa 2 pozisyon sonra ayağını eline verirler :D

Çevrimdışı Anil

ben bilice esasında  kendi havuzundan adamları almaması sebebiyle kızıyorum ya bir tane soyle kendi gozlerinle milli takımdan kestirdiğin birini insan neden takıma katmazki
yani bu tip davranıslar sıkıyor benim canımı
Aynen ya doğru söylüyorsun.Aynı Hagi gibi Stancu,Cluio,Zapata gibi yıldızları bizim takıma kazandırmalı Bilic de.

Bu arada seneye bence Köybaşı,Tolga,Opare,Sivok,Boral,Atiba,Ersan,Sosa  felan hepsiyle yolları ayırsak çok iyi olur.Zaten yabancı sınırı yok en azından yeni gelecekler için maaş bütçesi rahatlar.

Çevrimdışı Tolga

Aynen ya doğru söylüyorsun.Aynı Hagi gibi Stancu,Cluio,Zapata gibi yıldızları bizim takıma kazandırmalı Bilic de.

Bu arada seneye bence Köybaşı,Tolga,Opare,Sivok,Boral,Atiba,Ersan,Sosa  felan hepsiyle yolları ayırsak çok iyi olur.Zaten yabancı sınırı yok en azından yeni gelecekler için maaş bütçesi rahatlar.
Sivok bu gidişte kalacak gibi.

Tolga-Ersan ve İsmail de kalacaktır.

Opare duruma göre kalabilir şaşırmam yani.

Uğur kesin gidici.

Sosa gitmez ve gitmemesi de gerekiyor. :ok:

Çevrimdışı Anil

Sivok bu gidişte kalacak gibi.

Tolga-Ersan ve İsmail de kalacaktır.

Opare duruma göre kalabilir şaşırmam yani.

Uğur kesin gidici.

Sosa gitmez ve gitmemesi de gerekiyor. :ok:
Tolga ve Ersanı bile anlarım ama İsmail ve Pektemek in kalması çok ilginç.Forma al kombine al demeyi bilirler ama o paralar bunlara gider.Bu arada Sosa eğer son 2-3 ayki gibi oynayacaksa 1 dk durmaması lazım.Bizim artık seviye atlatacak transferler yapmamız lazım.Eze eze şampiyon olmak için Demba Ba klasında 2-3 transfer daha lazım.Eğer sıçrama yapmak istiyorsak..

Çevrimdışı ozan062

ilginc benzetme
sanki adam romanyanın milli takımndaydıda adamları topladı
gecelim bu tip asagılamaları
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan P.

Milosevic 2 sene sonra = Pique

Çevrimdışı Anil

ilginc benzetme
sanki adam romanyanın milli takımndaydıda adamları topladı
gecelim bu tip asagılamaları
Haklısın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2015, 00:28:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Milosevic 2 sene sonra = Pique

Hayaller Pique Gerçekler Ronaldo Guiarro olsun yeter bize  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2015, 00:29:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivok ile sözleşme imzalarsak bunu neden yapacağımız önemli.

1. stoper olaraksa geçmiş olsun ayağımıza değil kafamıza sıkmış oluruz. Bu kararı da 2 maçlık performans ile vermek tam bize göre bir karar olur.

3. stoper olarak kalacak kesinlikle doğru karar olur zira Ersan'dan her türlü iyidir.

Sivok 3 Ersan 4 Pedro 2 ve gelecek stoper 1 olursa sıkıntı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sivok ile sözleşme imzalarsak bunu neden yapacağımız önemli.

1. stoper olaraksa geçmiş olsun ayağımıza değil kafamıza sıkmış oluruz. Bu kararı da 2 maçlık performans ile vermek tam bize göre bir karar olur.

3. stoper olarak kalacak kesinlikle doğru karar olur zira Ersan'dan her türlü iyidir.

Sivok 3 Ersan 4 Pedro 2 ve gelecek stoper 1 olursa sıkıntı yok.
Sivok kalır Prödl gelirse tam olur yani :)

Bu arada nerelerdeydin bugün :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2015, 00:35:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivok kalır Prödl gelirse tam olur yani :)

Bu arada nerelerdeydin bugün :D

Çok fazla hasta aldım elim ayağım yer değiştirdi toparlanamıyorum döngüye girdim Demirörenli Beşiktaş gibi  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çok fazla hasta aldım elim ayağım yer değiştirdi toparlanamıyorum döngüye girdim Demirörenli Beşiktaş gibi  :biggrinking:
Anladım  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Mavuba zu Roma?

Ulan Sabatini piyasada oyuncu bırakmadın.

Çevrimdışı aşığımsana

Bunu hayal etmek daha zor gelir oyunculara çünkü rakiplerine yenilmişsin ve onlarla yarışıyosun. Olursan onların hatalarıyla şampiyon olucaksın, o rakiplerini sahaya gömerek değil.
Ben bunun aksini düşünüyorum. Bence bizim şampiyon olmamız durumunda onlar daha ezik duruma düşecektir. Ciddi bir rakibini iki maçta da yeniyorsun ama şampiyonluğu veriyorsun bunun travması daha kötü olur. Tam aksini Beşiktaş için düşün belki bana hak verirsin. @Yusuf Tekeli
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bunun aksini düşünüyorum. Bence bizim şampiyon olmamız durumunda onlar daha ezik duruma düşecektir. Ciddi bir rakibini iki maçta da yeniyorsun ama şampiyonluğu veriyorsun bunun travması daha kötü olur. Tam aksini Beşiktaş için düşün belki bana hak verirsin. @Yusuf Tekeli
Şampiyon olmamız durumunda herkes zaten fena travmaya girecek biz de dahil :) :)

Bu yolda giderken inanmaktan bahsediyorum. Sezon sonunda şampiyon olursak elbette öyle olacaktır.
Oyuncular açısından baktığım zaman öyle görüyorum. Haaa, oyuncular "şampiyon olalımda herkes dumur olsun" diyip inançlarını arttırıyolarsa bilemem tabi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Parasini veren herkes loca alır kanun önünde suçlu sayilmadigi sürece , bunun tersini söyleyenin nasıl baskaniysa FO , benim gibi böyle dusunenlerinde başkanıdır.   Besiktasi siyasetten bişeylerin karşısına koymaktan vazgeçsin herkes.

Ben başkana Sivok la tekrar imzalarsa ve pektemekle tekrar imzaladığı için laf söylerim.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 07:56:19 Kemal ]

Çevrimdışı siyah-1903

Parasini veren herkes loca alır kanun önünde suçlu sayilmadigi sürece , bunun tersini söyleyenin nasıl baskaniysa FO , benim gibi böyle dusunenlerinde başkanıdır.   Besiktasi siyasetten bişeylerin karşısına koymaktan vazgeçsin herkes.

Ben başkana Sivok la tekrar imzalarsa ve pektemekle tekrar imzaladığı için laf söylerim.

bu yorumun burada ne işi var anlamadım, neye cevap olarak yazıldı... madem yazıldı ben de fikirlerimi yazayım

o şahsın halkın vicdanında hüküm giymiş olması yeterli bence, sadece ülke hukuk sistemi yine bu kişiler tarafınca çökertildiği için yargılanamamıştır, bu da gözlerimizle görüp kulaklarımızla  duyduklarımızı bize unutturamaz...

bu herife loca vermeyi bırak, Beşiktaş gibi bir kulübün başkanı olarak ağırlamak bile milyonlarca haysiyetli taraftara ihanet etmektir, haysiyetsizliktir. nokta
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı talha

bu yorumun burada ne işi var anlamadım, neye cevap olarak yazıldı... madem yazıldı ben de fikirlerimi yazayım

o şahsın halkın vicdanında hüküm giymiş olması yeterli bence, sadece ülke hukuk sistemi yine bu kişiler tarafınca çökertildiği için yargılanamamıştır, bu da gözlerimizle görüp kulaklarımızla  duyduklarımızı bize unutturamaz...

bu herife loca vermeyi bırak, Beşiktaş gibi bir kulübün başkanı olarak ağırlamak bile milyonlarca haysiyetli taraftara ihanet etmektir, haysiyetsizliktir. nokta

Halkın vicdanına göre hüküm vrmek kimsenin görevi değildir. Kusura bakmayın Beşiktaş ne yargı ne de yasama gücüdür. Siz kendi keyfinize göre hüküm verip onu bunu içeri alma ya da alamama hakkına sahip değilsiniz.

Bura da bunu Zerrab'ın iliklerine kadar nefret etmeme rağmen söylüyorum. Herkes kendi işine bakmalı. Zaten bu ülke hiçbir zaman kendi işine bakmadı diye bu hallerde. Zerrab'ı sorgulamak yargıalamak hüküm vermek adaletin işi. Yürümüyorsa onu sorgular tepki verirsin. Geldi parasını verdi Beşiktaştan Loca aldı diye ne Beşiktaşı ne debaşkanı sorgulama hakkına sahip değilsiniz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı scape_bjk

Olcay'dan 'Şahan'e hareket!
Beşiktaş maçında Kasımpaşalı Adem Büyük taraftara küfrettiği için oyundan atıldı. Hakeme en büyük itiraz Beşiktaşlı Olcay'dan geldi: "Hocam ne gerek var. Zaten çocuk tepki alıyor. Morali bozuk olduğu için bu tepkiyi verdi. Bir şey yapmadı. Kırmızı kart göstermene gerek yok." Kasımpaşalı oyuncular, Olcay'ı bu Fair-Play'lik davranışı sonrası kutladı.

Ya şunları yapmayalım artık. Tamam güzel hareketler ama sonra kaybeden hep biz oluyoruz. Daha yeni emenikeye kart çıkmadı dünya kadar laf ettik.