Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980292 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

hee zirvede Beşiktaş var geçen senede zirvede Beşiktaş vardı ama nedense ondan önceki seneler ligde Beşiktaş oynamıyormuydu da zirvede olmuyordu. Ya nankörlük etmeyin burda biliçe ilk isyan bayrağını ben açtım beni bile biliçi savunur duruma soktunuz ya helal olsun size  takım lider şampiyonluğun en büyük adaylarından biri rakibinin biri dağılmamak için lige pamuk ipliğiyle bağlı akşam bir malubiyet almış bir tane daha alsa havluyu atarki o malubiyetide alacak diğer rakibin kadrosundaki oyuncuların yarısı dağılmış kafasında feneri bitirmiş ve bütün deplasmanları puan kaybetmeye aday deplasmanlar biz düşebileceğimiz kadar düştük bu halimizle şu an lideriz bundan sonra yükseliş trentine geçeriz o kadar olumsuzsunuzki şunu bile söyleyebiliyorsunuz neymiş gs nin maçları kolaymış bizimki zormuş kimse fikstüre bakmıyormu aynı takımlarla oynuyoruz bir tek son maç onlar rize biz gençlerbirliği ile oynayacağız kaldıki onlar deplasmanda bizimki iç sahada
anlamıyorum karın ağrınız ne. Beşiktaş şampiyon olamazsa Biliç başarısız olursa mutlumu olacaksınız bu olumsuz sinerjiyi vermekle elinize ne geçiyor ne yapmaya çalışıyorsunuz neden taraftarı takımdan soğutma derdindesiniz anlamıyorum destek olmuyorsunuz bari susunda köstek olmayın dere geçerken at değiştirilirmi siz atta değiştirmiyorsunuzki direk altınızdaki atı vuruyorsunuz at öldüğünde sende o derede boğulursun bu sene şampiyon olamazsak bunun tek suçlusu taraftardır öyle rahat koltuğunda pc başında oturup hocaya oyuncuya sallamakla taraftar olunmuyor
Evet abi bilic basarisiz olursa mutlu olacaz.
Amacimiz olumsuz sinerji vermek.
Taraftari takimdan sogutmaya bayiliyoruz.
Dereyi gecerken de ati öldürüyoruz ki Besiktas basarili olmasin.

Benim yazdigim onca mesajlardan bunu anladiysan kendimi aciklamaya hic ihtiyac duymuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:00:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Her şeye rağmen çok güzel bir sezon oluyor.

Umarım önümüzdeki 10 yılda hep 3 takım birden yarışır. Bu ligin kalitesine de yayın gelirine de oynanan futbola da her şeye etki eder.

Ligtv bunun tadını alınca bizi elemine etmeyi bırakır belki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Görüyosunuz dimi bitti dediğimiz 2 derbiyle yarışa ortak oldu..

Bize derbilerde galibiyet şart, şart, şart..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Derbi kazanmadan şampiyon olmak bu ligde mucize gibi birşeydir en kötü 1 galibiyet 2 beraberlik alacaksın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Derbi kazanmadan şampiyon olmak bu ligde mucize gibi birşeydir en kötü 1 galibiyet 2 beraberlik alacaksın :)
Balıkesir eskişehir gibi puan kayıplarımız olmasa da liderdik
Ama derbilerde hem rakibini ümitsizleştiriyosun hem 2li averajda öne geçiyosun hemde kendine güven kazanıyosun..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

33. haftayı çok merak ediyorum :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:13:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Sanırım şu dakikadan sonra büyük konuşma devri bitti artık.

Bu maç çok dengeleri değiştirecek.

Bu dakikadna itibaren bence 3 takımın 3 ü de şampiyon olabilir.

Kim olsa şaşırmayacağım artık izlediğim en ilginç sezon yaşanıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen kim şampiyon olursa ben de şaşırmayacağım.

Enteresan bir lig oluyor bakalım neler olacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yani düşünsenize, en güçlü rakiplerini sahada yenmişsin. Maç sonundaki o şampiyonluk şarkılarını, bayram havasını yaşamışsın.
Böyle şampiyonluğa daha çok ısınırsın.

Diğer türlü; Anadolu takımlarını, trabzonu bursayı yenmişsin. En güçlü rakiplerinden 1 puan bile alamamışsın ve şampiyonluk bekliyosun..
Bunu hayal etmek daha zor gelir oyunculara çünkü rakiplerine yenilmişsin ve onlarla yarışıyosun. Olursan onların hatalarıyla şampiyon olucaksın, o rakiplerini sahaya gömerek değil.

Çevrimdışı Togay_1981

Ortak olmak ne kelime direkt 1 numaralı favori haline geldiler. O maça bunların 4 puan önünde çıktık biz birde değil mi . Birde bugünkü hale bak. Emeği geçen beceriksizlere teşekkürler...

Bu saatten sonra kendi göbeğimizi kendimiz kesemiyoruz. İstersek her maçı Arena'da oynayıp kazanalım yetmiyor . Bizim bin bir bahane ile beceremediğimizi elalemin becermesi lazım.

Çevrimdışı Tolga

Balıkesir eskişehir gibi puan kayıplarımız olmasa da liderdik
Ama derbilerde hem rakibini ümitsizleştiriyosun hem 2li averajda öne geçiyosun hemde kendine güven kazanıyosun..
Mesela Fb Akhisar'a 2 maçta da kaybetti Konya ile berabere kaldı.

Gs Balıkesir'e yenildi böyle baktığımız zaman iş dönüp dolaşıp derbilere kitleniyor.

Derbiler sonuçta 6 puanlık maçlar sadece kendin kazanmıyorsun rakibinden de 3 puan kazanıyorsun.

Bir de psikolojik olarak hem moral hem öz güven artışını da sağlıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben olamıyorsam gerisi beni ilgilendirmez. Tam umutlanıyorum umudumu tekrar yitiriyorum. Bugün Bursa'nın verilmeyen golüyle fener kazandı sene sonu da o verilmeyen gol sayesinde şampiyon olurlarsa hepten biterim. Ne bileyim sanki biz bir sinema filminde figüran olarak rol alıyoruz gibi her sene.

Çevrimdışı TØLGA

galibiyette gözüm yok hepsinde berabere kalsan şuan 4 5 puan fark açmıştın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ben olamıyorsam gerisi beni ilgilendirmez. Tam umutlanıyorum umudumu tekrar yitiriyorum. Bugün Bursa'nın verilmeyen golüyle fener kazandı sene sonu da o verilmeyen gol sayesinde şampiyon olurlarsa hepten biterim. Ne bileyim sanki biz bir sinema filminde figüran olarak rol alıyoruz gibi her sene.
Şu kısmı ben zaten uzun zamandır söylüyorum ama yine de benim düşük de olsa umudum var. :)

Çevrimdışı Tolga

galibiyette gözüm yok hepsinde berabere kalsan şuan 4 5 puan fark açmıştın
Onu yapabilseydik bile bu sezon arayı açacaktık baya ama yine de rakiplerinden birini en kötü bir kez yenmek bile sadece puan açısından da değil birçok açıdan çok önemli.

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaşın puan kaybedebileceği maçlar:

Trabzon
Akhisar
Galatasaray

Fenerin puan kaybedebileceği maçlar:

Sivas
MersinİY
Başakşehir

Galatasarayın puan kaybedebileceği maçlar:

Akhisar
Mersin
Beşiktaş

Açık konuşmak gerekirse en zor maçlar bizim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Şu kısmı ben zaten uzun zamandır söylüyorum ama yine de benim düşük de olsa umudum var. :)
Bende umut var her zamanda oldu da bazı şeyler yanlış.

Çevrimdışı Türkay

2 saat öncesine kadar bu maçı fener'in alacağını çoğu kişi biliyordu şimdi ise gene gitmiş şampiyonluk. Bence dünkü kadar şansımız var hala.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:21:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim şampiyon olamayacağımız kesin.Biraz gerçekleri görün.Sonra hayalkırıklığına uğramayın.Millet senaryoyu yazmış oynuyor bazıları futboldan bahsediyor yazık...

Neyden konuşmalıyız? Ya da konuşmamalı mıyız?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:22:50
  • Beşiktaş / Bodrum
2 saat öncesine kadar bu maçı fener'in alacağını çoğu kişi biliyordu şimdi ise gene gitmiş şampiyonluk. Bence dünkü kadar şansımız var hala.

Bizim şansımız aynı zaten.

Fener'in şansı çok arttı bu maç ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaşın puan kaybedebileceği maçlar:

Trabzon
Akhisar
Galatasaray

Fenerin puan kaybedebileceği maçlar:

Sivas
MersinİY
Başakşehir

Galatasarayın puan kaybedebileceği maçlar:

Akhisar
Mersin
Beşiktaş

Açık konuşmak gerekirse en zor maçlar bizim..
Gs maçı dışında zor maçımız yok. Önemli olan şu saatten sonra fenerin bir deplasmanda berabere kalması.

Çevrimdışı TØLGA

abi şampiyon olmak istiyosan çıkacan en iyi takımı kuracan herkesi yenecen ister hakem engeli olsun ister başka bişey alıcan o gabiliyeti bir şekilde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yalnız şunu söylemem lazım kapalı kapılar arkasında birileri Fb'nin şampiyon olmasını istiyor ben öyle düşünüyorum en azından.

Fb, şike sürecinde maddi anlamda zarar uğradığı için en azından bu sezon şampiyon olup Ş.Ligi'ne gruplara kalmasıyla en azından o maddi kaybı biraz olsun gidermeyi isteyen bir grup var gibi geliyor bana katılmayan da olabilir tabi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kimse bitti demiyo kardeşim derbilerin öneminden bahsediyoruz

Çevrimdışı Türkay

Ben Sergen Yalçından umutluyum Fenere puan takar İnşallah. Sergen taktı şampiyonluk geldi   :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler