He Bilic çok tanıdığı için 2 senede
Size skor olsun yeter zaten
Sahada ne oynanıyor önemli değil
1-2 hafta kötü oynasa gam yemeyecem
Haftalardır kötü
Dökülüyoruz
1. iyi oyun haftaları geride kaldı. yarım sıfır olsun bizim olsun haftalarındayız. hala oyun aramak saçma.
2. biliçi bende eleştiriyorum ancak görülmesi gereken gerçeklerde var; (daha öncede yazmıştım) defans ve ya kalecilerinden hangisi şampiyonluga oynayan rakiplerinden hangisinden bir mevkidaşını kesebilir?
kaleciler? ezilirsin. defansın? saatli bomba. beklerin? ortada bekin yok dogru dürüst. hatta onların önüne gelsen, ön orta sahalara orada da bariz üstünlükleri var.
ya tek üstün oldugun, olabilecegin nokta forvet elemanların, oda iki kişi fark yaratıyor. yani uçmayın o kadar
3. adam daha inönü görmedi iki senedir burada, çoğu futbolcu o atmosferi yaşamadı. sürekli uçaklarda geçen bir hayat, geçen BJK tvde bir röportaj izliyorum; soru boş zamanlarında napıyorsun? cevap: abi seyahatlardan boş zaman kalmıyorki kalanı da ailemle geçirmeye çalışıyorum. nasıl bir bezginlik, bıkkınlık yaratacagını siz düşünün.
4. ve bence en önemlisi; Beşiktaş'ta formda oyuncu diyebilecegin kaç oyuncu var? neredeyse yok. hele takımın o 7-8 hafta üst düzey oynamasını sağlayan her oyuncu neredeyse formsuz. -ki bu bıkkınlıktan kaynaklanıyor olabilir-. e bu iş play station oynamaya benzemiyor öyle bir oyun kolundan oyuncuları oynatamıyorsun. oyuncularında form seviyelerinin iyi olması lazım.
ha en kolayı sallamak "vay efendim oynatamıyormuş". ne diyor demba sahada gezin mi diyor. olcay top kaybı yap mı diyor. sosa varla yok arası takıl mı diyor. gökhan sürekli kendine oyna sadece ba'ya pas at mı diyor?
şu son 7 hafta öyle böyle maçları kazanmanın yolu bulunsun, 1-2si form tutsun diye bekliyoruz. benimde çok eleştirdigim yönleri var ama bu gerçekleri görmeme engel degil..
en kestirmesidir adam asmaca oynamak..