Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983987 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Kötü oyundan kasıt ne ? Ne kadar abarttınız arkadaş ya.Beşiktaş son 2 yıldır ortalama en iyi futbolu oynuyor ligde.Sadece bu sezon ilk yarının sonları ve devamında büyük bir düşüş oldu takımda.Ondada boş viteste kazandı çoğu maçını.Söz var '' Ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anlayabileceği kadar anlatabilirsin'' diye.Bende bunu anladım bugün foruma yazdıktan sonra.Bilic gidecek zaten büyük ihtimalle.Bakalım yeni gelen td ye neler diyeceksiniz..
En iyi futbolu oynuyor ha?
Vay anasını
Gözü kararmak böyle bir şey demek
Subjektifliğin ihtisası

Çevrimdışı src35

He Bilic çok tanıdığı için 2 senede
Size skor olsun yeter zaten
Sahada ne oynanıyor önemli değil
1-2 hafta kötü oynasa gam yemeyecem
Haftalardır kötü
Dökülüyoruz
1. iyi oyun haftaları geride kaldı. yarım sıfır olsun bizim olsun haftalarındayız. hala oyun aramak saçma.

2. biliçi bende eleştiriyorum ancak görülmesi gereken gerçeklerde var; (daha öncede yazmıştım) defans ve ya kalecilerinden hangisi şampiyonluga oynayan rakiplerinden hangisinden bir mevkidaşını kesebilir?

kaleciler? ezilirsin. defansın? saatli bomba. beklerin? ortada bekin yok dogru dürüst. hatta onların önüne gelsen, ön orta sahalara orada da bariz üstünlükleri var.
ya tek üstün oldugun, olabilecegin nokta forvet elemanların, oda iki kişi fark yaratıyor. yani uçmayın o kadar

3. adam daha inönü görmedi iki senedir burada, çoğu futbolcu o atmosferi yaşamadı. sürekli uçaklarda geçen bir hayat, geçen BJK tvde bir röportaj izliyorum; soru boş zamanlarında napıyorsun? cevap: abi seyahatlardan boş zaman kalmıyorki kalanı da ailemle geçirmeye çalışıyorum. nasıl bir bezginlik, bıkkınlık yaratacagını siz düşünün.

4. ve bence en önemlisi; Beşiktaş'ta formda oyuncu diyebilecegin kaç oyuncu var? neredeyse yok. hele takımın o 7-8 hafta üst düzey oynamasını sağlayan her oyuncu neredeyse formsuz. -ki bu bıkkınlıktan kaynaklanıyor olabilir-. e bu iş play station oynamaya benzemiyor öyle bir oyun kolundan oyuncuları oynatamıyorsun. oyuncularında form seviyelerinin iyi olması lazım.

ha en kolayı sallamak "vay efendim oynatamıyormuş". ne diyor demba sahada gezin mi diyor. olcay top kaybı yap mı diyor. sosa varla yok arası takıl mı diyor. gökhan sürekli kendine oyna sadece ba'ya pas at mı diyor?

şu son 7 hafta öyle böyle maçları kazanmanın yolu bulunsun, 1-2si form tutsun diye bekliyoruz.  benimde çok eleştirdigim yönleri var ama bu gerçekleri görmeme engel degil..

en kestirmesidir adam asmaca oynamak..

Çevrimdışı scape_bjk

Vay anasını
Subjektifliğin ihtisası
Geçmiş yıllara oranla tabiki daha iyi oynuyoruz ama eksiklerimiz var tabiki ama bu sadece bilic'in eksikleri değil.

Çevrimdışı talha

Önder Özen transferleriyle Biliçin getirdiği adamları ayıracak kapasiten vardır diye umuyorum
Yoksa Bilicin ve yönetimin kankası menajerlerin miydi?
Geçin bu işleri
Benim kadar biliyorsunuz o transferleri !

Kim onlar çok merak ettim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Mutlu falan olmayacaz abi Beşiktaş şampiyon olamazsa
Yalnız şu at gözlüklerini çıkarın diyoruz
Her şey skor değil
Ne çabuk unutuyorsunuz fenere g.saraya ne hallere düştüğümüzü
Top yapamadık sahamızda
Taraftara falan da yamamayın hemen suçu
İşin en kolayı taraftarı suçlamak
Topu takım oynamasın,hoca oynatamasın
Neymiş
Taraftar moral bozmuş
Hadi canım
Umurlarında bile olmuyor maç sonunda
Geçelim bu hikayeleri
En son taraftara suç bulunur
Adam aciz aciz top oynatacak
Ama tabelaya bakıp susucam ben
Şimdi kovulsun diyen yok
Kendine gelsin
Adam gibi oynatsın takımı
Adam gibi oynasınlar
Kötüye kol kanat gerip destek veriyorum zannetmekle olmuyor
Sezon sonunda başarısızlığı taraftara yıkmak hele
Tam bir kaçış
Bu palavralara doydum ben
YD döneminin bölümleri bunlar
Onları izledim,aynısını izlemem
bence birileri at gözlüğünü çıkartması gerekiyorsa bu kesinlikle ben değilim
bir takım iyi bile olsa bu taraftarla tempoyu bir adım öne çıkartmak demektir
birine sürekli kötü dersen bu mükemmel bile olsa giderek performansı düşer moral en iyi performans vericidir
sen sürekli eleştirirsen en iyi bir adamı bile hata yapmaya sefkedersin
ben kasımpaşa maçında mükemmel oynadık demiyorum takım kırılgandı en ufak terslikte ters bir sonuçta olurdu
ama oyuncuların gözünde ben şampiyon olma isteğini gördüm olamayabilirler ama sonuna kadar gidecekler bu belli
şimdi bunlara sürekli yok olamazsın yok hoca kötü yok bilmem ne diyerek moral bozmak niye
yani burda dost meclisinde sohbetmi ettiğinizi sanıyorsunuz
buraları oyuncular okumuyormu
lig devam ederken takım şampiyonluk yolundayken bu yıpratıcı konuşmalar niye
tamam eleştirelimde bunun için önümüzde koca bir yaz var ya renkliler bile bu takımı sizin kadar geriye çekmiyor
bir silkelenin kendinize gelin burda yaptığınız tek şey kendi egonuzu tatmin etmek yoksa istediğiniz kadar konuşun mevcut durum iyileştirmezki tam tersine mevcudu geriye çeker
Basını eleştiriyorsunuz ya Beşiktaş hakkında sürekli kötü konuşuyor diye birde dönün aynada kendinize bakın derim

Çevrimdışı yigitcan1903

Enerambo,Sezer Öztürk,Opare
Özen mi transfer etti bunları
Bir de Özen'in yönetime liste sunup da paramız yok denip 5.alternatif olarak Motta gibi oyuncular var
Şaşkaza Bilicin Atibası tuttu Allaha şükür
Buna da şükür demi ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Sıkmayın canınızı
Devam edin siz pembe hayallerinize
Biri patlarsa diğer gün başkası kuruluyor nasılsa bilinç altınıza
Sezon biter şampiyon olamayız
"Ama bak adamlar stadı yapıyor" derler
"Dünyaca ünlü topçu zortadinho Beşiktaşa yakın" derler
Derler babam derler,iki güne unuttururlar
Beşiktaşta heyecan bitmez,suyun başını tutmuşlar ne de olsa
Siz de öyle benim fikrim zannedip bu pompalamalarla devam edersiniz
Ama bi yerde canınıza tak eder
"Ulan bu hep arkasında durduğum Beşiktaş değil kişilermiş" dersiniz
Yani umarım
Şimdi benim zannettiğiniz enjekte hayallere kaldığı yerden devam
Uyandırılmak pek hoşa gitmez ama yolun sonu görünüyor
Ayıkayım,gerisini siz bilirsiniz

Çevrimdışı Anil

Vay anasını
Subjektifliğin ihtisası
Benim mi gözüm kararmış ? Lafımın arkasındayım.Son yarım sezon harici ligde en iyi topu biz oynuyoruz 1.5 yıldır.Karşı çıkan var mı merak ettim ? Sadece benim mi gözüm kararmış.

Çevrimiçi Necmi

Önder Özen transferleriyle Biliçin getirdiği adamları ayıracak kapasiten vardır diye umuyorum
Yoksa Bilicin ve yönetimin kankası menajerlerin miydi?
Geçin bu işleri
Benim kadar biliyorsunuz o transferleri !
benim yok önder hoca kimi getirmiş biliç kimi getirmiş  :dontknow:
bilen olduğunuda sanmıyorum benim bildiğim Önder beyin tek kararı motto transferiydi başkada yok
ara transfer döneminde kaldıki biliç ile ilgili burda haber yaptık herkes bize tepki gösterdi
ama atiba ve sosa dışında biliç transferi bilmiyorum
ara transferler direk scout çalışması biliçin istedikleri alınmadı yada alınamadı ve biliçede rest çekildiğini duydum
pedro scout çalışması bunu önder hocada onaylamıştı
Demba BA yönetim transferi
Motto önder hoca transferi
Töre kimin olduğunu bilmiyorum ama sonuçta bilinen hedefteki oyunculardan biriydi
Kerimi bilmiyorum önder hoca istemiş olabilir
sezer yönetim kazığı
eneramo büyük ihtimal önder hoca transferi Biliç diyorlar ama kendi istese oynatırdı adam forvetsiz çıktı genede oynatmadı
başkada hatırlamıyorum burda kimsenin transferde bir baskınlığı görünmüyor zaten transfer işi ekip işidir birinin istemesiyle olmaz

Çevrimdışı talha

Bir de Özen'in yönetime liste sunup da paramız yok denip 5.alternatif olarak Motta gibi oyuncular var
Buna da şükür demi ?

Boş konuşuyorsun. Ayrıca Opare konusunda düşündüğünüz herşeye karşıyım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sosa , atiba   bunlar bilicin istedikelri

franco , motta onder . kerim frei  ozen transferi
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 16:09:50 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Necmi

Buna da şükür demi ?
Opare nin nesi var adam kiralık para verilmemiş cüzzi bir kira bedeliyle alınmış ve eminim sadece liverpool maçındaki performansıyla bunu fazlasıyla geri ödedi şimdi buna transfer hatası diyorsan bence sen at gözlüğüyle bakıyorsun serdar sağda alternatifsiz onu yedekleyecek bence doğru bir transfer bu sene hatasıza yakın oynadı ama sakatlık durumunda sağda çökerdik önümüzdeki sene serbest olacak yabancı kontenjanına zarar vermeden yapılmış doğru bir transferdir ben bir hata görmüyorum Sezer aslında hatalı bir transfer değildi oyuncu olarak doğru bir transferdi ama karakter olarak alınmaması gerekiyordu bunu herkes biliyordu ama alındı eneramo silme hatalı transferdi ameliyat masasında transfer yaptık ama biliçi tartışıyoruz bunların biliçle ilgisini anlayamadım bizim iki tane hatalı transferimiz var biri sezer diğeri eneramo ama bunların üzerinden biliçe vurmanın mantığı ne bunu çözemedim aaa tabi dany i süpürmeyelim halının altına tek başına o transfer Önder hocanın gönderilmesi için yeterli başka kusur aramaya gerek yok

Çevrimiçi Necmi

sosa , atiba   bunlar bilicin istedikelri

franco , motta onder . kerim frei  ozen transferi
franco kesinlikle önder özen transferi değil o dört yıllık bir scout çalışmasının ürünü bunu Önder hoca kendisi söyledi bir röportajında

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Opare nin nesi var adam kiralık para verilmemiş cüzzi bir kira bedeliyle alınmış ve eminim sadece liverpool maçındaki performansıyla bunu fazlasıyla geri ödedi şimdi buna transfer hatası diyorsan bence sen at gözlüğüyle bakıyorsun serdar sağda alternatifsiz onu yedekleyecek bence doğru bir transfer bu sene hatasıza yakın oynadı ama sakatlık durumunda sağda çökerdik önümüzdeki sene serbest olacak yabancı kontenjanına zarar vermeden yapılmış doğru bir transferdir ben bir hata görmüyorum Sezer aslında hatalı bir transfer değildi oyuncu olarak doğru bir transferdi ama karakter olarak alınmaması gerekiyordu bunu herkes biliyordu ama alındı eneramo silme hatalı transferdi ameliyat masasında transfer yaptık ama biliçi tartışıyoruz bunların biliçle ilgisini anlayamadım bizim iki tane hatalı transferimiz var biri sezer diğeri eneramo ama bunların üzerinden biliçe vurmanın mantığı ne bunu çözemedim aaa tabi dany i süpürmeyelim halının altına tek başına o transfer Önder hocanın gönderilmesi için yeterli başka kusur aramaya gerek yok
Sıkmayın canınızı
Devam edin siz pembe hayallerinize
Biri patlarsa diğer gün başkası kuruluyor nasılsa bilinç altınıza
Sezon biter şampiyon olamayız
"Ama bak adamlar stadı yapıyor" derler
"Dünyaca ünlü topçu zortadinho Beşiktaşa yakın" derler
Derler babam derler,iki güne unuttururlar
Beşiktaşta heyecan bitmez,suyun başını tutmuşlar ne de olsa
Siz de öyle benim fikrim zannedip bu pompalamalarla devam edersiniz
Ama bi yerde canınıza tak eder
"Ulan bu hep arkasında durduğum Beşiktaş değil kişilermiş" dersiniz
Yani umarım
Şimdi benim zannettiğiniz enjekte hayallere kaldığı yerden devam
Uyandırılmak pek hoşa gitmez ama yolun sonu görünüyor
Ayıkayım,gerisini siz bilirsiniz

dogru dıyosun yıgıtcan biz Beşiktaşın  değil bilicin basarılı olmasını istiyoruz..

sadece bilic istemeyenler takımı düşünüyor.  kim ne derse desin  beşiktaşın  oynadıgı oyun son  10 senedeki en iyi oyundur , aksini iddaa eden Faiktir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

franco kesinlikle önder özen transferi değil o dört yıllık bir scout çalışmasının ürünü bunu Önder hoca kendisi söyledi bir röportajında

Necmi abi bilyorum  basarılı bi  transfer görünsün diye yazmıstım :)

Çevrimdışı ozan062

galibiyet sonrasında buraya getirilen o ruzgar beni rahatsız ediyor
neden cuma gunu yoktunuz
gecelim bu işleri hiç samimi bulmuyorum
ha su var zaten fikir değiştiren yok ama neden simdi savunuyorsunuz 15 gundur nerdeydiniz ben ona kızıyorum
onun için kaale almıyorum bu savunmaları
o bilic her halukarda sene sonunda gidecek bu akdar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

galibiyet sonrasında buraya getirilen o ruzgar beni rahatsız ediyor
neden cuma gunu yoktunuz
gecelim bu işleri hiç samimi bulmuyorum
ha su var zaten fikir değiştiren yok ama neden simdi savunuyorsunuz 15 gundur nerdeydiniz ben ona kızıyorum
onun için kaale almıyorum bu savunmaları
o bilic her halukarda sene sonunda gidecek bu akdar

gecmise dönüp iletilerimi okuyablirsin. biz hep burdayız her kötü sonucta ortaya cıkanlara inat.

Çevrimiçi Necmi

Tüm bu maçlarda içerde tottenham da dahil oyunu kitledi
Yani durdurdu vurdu
Arsenal deplasman maçındaki gibi ilk golü yediğinde ise çaresiz kaldı
(Liverpool'u yazmıyorum sonlarda yedi golü,zaman yoktu çıkarmaya denir şimdi)
Bunun iki istisnası var
Konyada trabzon ve dışarda tottenham maçları
Koca sezonda 2 defa oynarsan bu oyunu,hiçbirşey kazanamazsın
Lig bunu kabul etmez
Güçlü taraf biz iken durdurma planı işlemez
Bu tarz,iki ayaklı organizasyonlarda işler
Rakipte ekstra işler yapan ayakları iyi kitleyemediğinde ligde çaresiz kalırsın
Ki bu kitlemeyi sezon boyunca yapman imkansız

deplasmanda arsenal maçı kaleciyi dövdük 90 dakika atamadık bumu beraberliğe oyun kitlemek maç bittiğinde hocaları bile inanamadı galip geldiklerine
içerde ve dışarda feyenord maçları ben bu maçlara beraberliğe kitleme demem dışarda içerde partizan maçları
asteras maçları tamamen oyuncu lakayitliği yoksa beraberliğe kitlenen maçlar değildi hatta açık futbol oynadık
ligde hangi maçı beraberliğe kitledik yani oynadığın üç derbi içinmi biranda beraberlik takımı olduk çıktık üç maç bir sezonun aynasımı oldu keşke beraberliğe kitlenseydide şimdi fenerin 8 gs nin dört puan önünde olsaydık demekki o maçlarda beraberlik düşünmek yanlış bir düşünce olmazdı üç derbi berabere bitseydi şimdi şampiyonluk türküleri söylüyorduk
3 derbi kaybetmiş ama şu an lider olan bir takımdan bahsediyoruz

Çevrimdışı ozan062

gecmise dönüp iletilerimi okuyablirsin. biz hep burdayız her kötü sonucta ortaya cıkanlara inat.

yok zaten isimler belli o manada demiyorum
yani kotu gunde belki yarım saat ugrayıp giderken galibiyetten sonra saatlerce mucadele edilmesinin anlamı yok diyorum
zaten kimsenin fikrinin değiştiği yok maalesef:/
o sebeble bari bu konuda mucadele edileceğine maç maç gidilecek sekilde ilerleyelim
ama bir gercek var umudu olan kesim az,, yani soyle rahatca diyormusunzu biz rakipleri ezer geçeriz
hayır cnk bunu dedirten yok bu sebeble daha ılımlı gitmekte fayda var

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yok zaten isimler belli o manada demiyorum
yani kotu gunde belki yarım saat ugrayıp giderken galibiyetten sonra saatlerce mucadele edilmesinin anlamı yok diyorum
zaten kimsenin fikrinin değiştiği yok maalesef:/
o sebeble bari bu konuda mucadele edileceğine maç maç gidilecek sekilde ilerleyelim
ama bir gercek var umudu olan kesim az,, yani soyle rahatca diyormusunzu biz rakipleri ezer geçeriz
hayır cnk bunu dedirten yok bu sebeble daha ılımlı gitmekte fayda var

Bu haftadan sonra  o lafı söyleyecek babayiğit  BJK - fb - gs  taraftarı varmıdır.

Çevrimdışı ozan062

mesela bilici yarın gonderelim deseler bi kesim var bende dahil herturlu kabull:))
fakat uymaz etik olmaz orası dogru
ama bunu dillendiren yok:)) yani biz burda bilici tartısırken zaten sene sonu gitsin seklinde konusuyoruz
yarıs esnasında konusuluyor fakat anlamadıgımız kısım su
cabuk unutuluyor o sebeble bu gundemde sıcaklıgını korumalıki acı ama gercek
hem hoca rahatlamasın hem yonetim
yoksa ipleri eline aldıkları anda yandık demektir

ha bide taraftar olarak sene sonu tartısalım meselesi dunyada gordugum en saçma argumandır
bizim stadımız yok bizim tesislere gidecek içeride protesto ediceğimiz bir alan yok
kongre desen yalamalarla dolu veya kimse birbirini takmıyor gereksiz buluyorlar
bu sebeble bu tepkiler sezon içinde verilmek zorunda diken üstünde durmazlarsa
salıyorlar kendilerini kesinlikle arkada denetleyen sorgulayan kesim mevcut olmalı
liderkende:) bu boyle olmak zorunda türkiye sartlarında

Çevrimdışı GÖRKEM

bir Trabzonun Galatasaraya karsi oynadigi oyuna bakin. bir de bizim oyunumuza bakin.

özellikle mental anlamda arada büyük fark var. adamlar ellerinden geldigi kadar cesur oynayip Galatasaraya özellikle ilk yarida nefes aldirmadilar.

biz o golü yesek bir cok macta oldugu gibi dökülürdük. Trabzonspor ise yeniden ayaga kalkti ve maci resmen koparip aldi.

ve hala son 10 yilin en iyi futbolu diyenler var.  :ebebe:

bu gercekten dogru olsa bile bizim ne kadar iyi oldugumuzu degil de ne kadar berbat 10 yil gecirdigimizin bir göstergesi olur.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 16:46:31 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ozan062

Bu haftadan sonra  o lafı söyleyecek babayiğit  BJK - fb - gs  taraftarı varmıdır.
ama kadrolarında bunu birden fazla basarmıs adamvar
bu sebeble tartısma o kadar yersizki://
bide alırlarken bunu yasamıs hocaları var
yani her halukarda burada acıkta kalıyoruz

Çevrimdışı Tolga

mesela bilici yarın gonderelim deseler bi kesim var bende dahil herturlu kabull:))
fakat uymaz etik olmaz orası dogru
ama bunu dillendiren yok:)) yani biz burda bilici tartısırken zaten sene sonu gitsin seklinde konusuyoruz
yarıs esnasında konusuluyor fakat anlamadıgımız kısım su
cabuk unutuluyor o sebeble bu gundemde sıcaklıgını korumalıki acı ama gercek
hem hoca rahatlamasın hem yonetim
yoksa ipleri eline aldıkları anda yandık demektir

ha bide taraftar olarak sene sonu tartısalım meselesi dunyada gordugum en saçma argumandır
bizim stadımız yok bizim tesislere gidecek içeride protesto ediceğimiz bir alan yok
kongre desen yalamalarla dolu veya kimse birbirini takmıyor gereksiz buluyorlar
bu sebeble bu tepkiler sezon içinde verilmek zorunda diken üstünde durmazlarsa
salıyorlar kendilerini kesinlikle arkada denetleyen sorgulayan kesim mevcut olmalı
liderkende:) bu boyle olmak zorunda türkiye sartlarında

Bilic'in yetersiz olduğunu söyleyen biri olarak diyorum ki Bilic'i şu saatten sonra eleştirmeye devam etmek kime yarayacak.

Yarıştan kopmuş olsak hiç şansımız kalmamış olsa oturalım sabaha kadar eleştirelim eyvallah ama öyle ya da böyle bu yarışın içerisindeyiz ve bu sezon sonuna kadar böyle devam edecek.

Bilic'i şu saatten sonra eleştirmenin kimseye faydası yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Bilic'in yetersiz olduğunu söyleyen biri olarak diyorum ki Bilic'i şu saatten sonra eleştirmeye devam etmek kime yarayacak.

Yarıştan kopmuş olsak hiç şansımız kalmamış olsa oturalım sabaha kadar eleştirelim eyvallah ama öyle ya da böyle bu yarışın içerisindeyiz ve bu sezon sonuna kadar böyle devam edecek.

Bilic'i şu saatten sonra eleştirmenin kimseye faydası yok.

savunmanın ne yararı var??
sampiyonluk alacak evet baska?? devam edecek gucu veriyormu tekrarında hayır
bu sebeble ben elestirmeyi daha dogru buluyorum
zaten biz basta hata yapıyoruz
sadece suclu hatalı hocamıdır?? tabiki hayır
sorumlulugu almayan yada kacınan topcularda aranmalı
ama tabi bizde duzen farklı işliyor sadece suclu hoca

misal benim aslında hesapta tutmadıgım birsy var
takımın sahası yok yani bu acıdan baktıgımızda evet 2009dan daha buyuk bir anlamı var
ama işte bilmiyorum burada beni iten detaylar var birtürlü ısınamıyorum o sebeble
daha ortada gitmemde gitmemizde fayda var
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 16:54:51 ozan062 ]