Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982582 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anil

@Deniz

avrupa ile türkiye maclarindaki oyun arasinda anlayis olarak bir fark yoktu. mesela trabzon macini düsün ordada baya iyi oynadik.

fizik ve mental acidan daha iyi durumdaydik ve motivasyon biraz daha yüksekti.

bizim bu asiri yorgunlugun sebebi Bilic'in taktiksel yetersizligi. oyun anlayisi sadece kosmak ve mücadele etmeye dayali. Takimi rahatlatacak dinletecek hicbir taktiksel derinlik anlayisi yok. Futbol Adamlari dedigimi bilirler. benimde burda (Almanyada) B Lisansim var ve Diplomasi olanlari bile taniyorum. Diploma bir sey ifade etmiyor cünkü derinlik anlayisi bir Lisansla elde edilmiyor. Egitimde en üst seviyede basarili olabilecek kadar özel seyler ögretmezler. bircok tanidigim kisi bunu söylüyor.

Bilic'in son yillarin en basarili TD olmasinin sebepleri var. bunu burada simdi acmayacagim ama kesinlikle iyi bir TD olmadigi kanaatindeyim. bizimle normalde en iyi ihtimal 3cü olur. seneye yeni statta olsa bile bu kadar puan toplayamaz. kendisi tam bir deplasman TD. istatistikler de bunu gösteriyor. deplasmanlarda genelde daha basarili. sadece bizde degil rusya da bile öyledi.

yeni Stada Bilic ile gecersek büyük hüsran olur. Stadimizin ilk senesi kötü hatiralarla dolar ve akillarimizda her zaman öyle kalir.
Keşke sen geçsen takımın başınada 10 sene ambargo koysak şampiyonluklara

Çevrimdışı uğur07

Beşiktaş 75
Galatasaray 73
Fenerbahçe 70

Sene sonu puan durumu. Trabzon ve gs maclari berabere diger maclari aliriz.

Çevrimdışı yigitcan1903

10 yıldır yoktu da şimdi mi aklına geldi Beşiktaş'ın zirvede olması? Sizin hiç mi vefanızz yok? Kİmler geldi kimler geçti tek başaran adama biraz helal olsun demeyi bilin. Beşiktaş taraftarı vefasız derlerdi karşı savunurdum ama maalesef öyleymiş. Lafa bak Bilic'e rağmen miş. Gören sanar 10 yıldır üstüste şampiyonluklar yaşıyoruz. Peeeeh. Ne ara bu seviyeye geldik biraz erken havalandık.
Ne vefasından bahsediyosun ?
Top oynatıyo biz mi görmüyoruz?
Bir şey kazandı biz mi görmedik?
Geçen sene eline gelen ŞL fırsatını defalarca G.saray'a teslim etmesi başarı dimi
Ya da bu sene derbilerde gol bile atamaması
Hiçbir bok yiyememesi
Şu arabeski bırakın artık!
Başarmışmış
O kadar küçülmüşsünüz ki arada lider olmayı bile başarı görüyorsunuz!
Olcaygillerin geçici lider selfieleriyle avunuyorsunuz!
Daha öncekilere nispetle yukardaysa bana ne?!
Bu mudur Beşiktaş?Bu mudur oynayacağı futbol
Daha öncekileri de eleştiriyorduk
Ben yetersizlere amenna demek zorunda değilim
Beşiktaşta görev alan herkes üstüne düşeni yerine getirecek
Getiremiyorsa da gidecek₁
Beşiktaş taraftarındaki sorun senin gibi kulübü desteklemeyi koşulsuz adam desteklemek zannedenler
"İki kupayı unutma vefasızlık yapma" kafası!

Çevrimdışı scape_bjk

Arkadaşlar bence boşuna tartışıyoruz bilic'i birileri ile kıyaslamak için adama ilk önce bi stad vermeliyiz. Şu ana kadar yaptıkları stadsız. Ben stadımıza geçip hala derbilerde böyle oynarsa ancak o zaman eleştiririm.

Çevrimdışı yigitcan1903

Her hocanın  bir sistemi vardır sana göre mourınhoda aynı kafada ozmaan..

lig usulunde suanda zirvede .

şampyonluk yolunu  çizmiş belliki şuanda o yolda ilerliyor.

kimse yunanıstanın oynadıgı  futboldan bahsetmez i müzeye bakar şampiyonluk unvanına  bakar.

beşiktaş şuanda  fb ve gs ile mücadele iiçnde olduguna  göre  hocada bilic olduguna  göre o konumda görüyor heralde.

2 senede beşiktaş a saha  içi geometrisi oyun  disiplni konusunda  baya bi gelşme durumu mevcut hucum organizsyonlarında yetersiz geliştirmes gereken konu bu .

kadro kurma konusunda degişiklik konusunda sana  katılıyorum sadece..
İşte ben de diyorum ki zirvede olmasında pay Biliçte değil
Defalarca bireysel performansla direkten döndü takım
Yalnızca topladığı puana bakıyorsunuz
Oyuna müdahalede müthiş yeteneksiz
Belirli bir şablonla oynuyor bu bozuldu mu Biliç nakavt
Mourinho böyle oldu mu kenarda izliyor mu çaresizce?
Kupa getirsin hadi gam yemeyim
Söylemlerinde G.sarayı Feneri göklere çıkaran adam şampiyonluk yolu falan da çizmiş değildir
Ancak birilerini kandırır

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar bence boşuna tartışıyoruz bilic'i birileri ile kıyaslamak için adama ilk önce bi stad vermeliyiz. Şu ana kadar yaptıkları stadsız. Ben stadımıza geçip hala derbilerde böyle oynarsa ancak o zaman eleştiririm.
Korkak oynamasının statla zerre alakası yok
Daha zayıf rakiplere karşı dahi b planı yok
Aciz kalıyor
Beşiktaş önce gol yememeyi düşünmez
Bir sene daha Bilic'e feda edilmemeli
Azat edelim premier lige mi west ham'a mı nereye gidecekse gitsin

Çevrimdışı yigitcan1903

Bakıyorumda herkes Bilice sallar olmuş.Futboldan anladığını düşündüğüm arkadaşlar bile.İnşallah yeni teknik direktör gelirde 1 sene takımı tanır 1 sene ligi tanır 2 senede öyle kaybederiz.Tamam Bilic bazı konularda kötü olabilir ama adam stad olmadan son 10 yılın en yüksek puanını yapmış.Ama biz taraftar olarak haketmiyoruz.Bitime 7 hafta kala hocayı tartışır olmuşuz..
He Bilic çok tanıdığı için 2 senede
Size skor olsun yeter zaten
Sahada ne oynanıyor önemli değil
1-2 hafta kötü oynasa gam yemeyecem
Haftalardır kötü
Dökülüyoruz

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Anil

He Bilic çok tanıdığı için 2 senede
Size skor olsun yeter zaten
Sahada ne oynanıyor önemli değil
1-2 hafta kötü oynasa gam yemeyecem
Haftalardır kötü
Dökülüyoruz
Ben skoru yeterli görseydim zaten profil fotoğrafım bu olmazdı.Ama Beşiktaş büyük bir klüpse -ki öyle- şampiyon olması lazım. Şampiyonlar ligi finalleri de genelde sıkıcı geçer yada uefa kupası finalleri.. Kötü oyun olduğu için kupa verilmiyor mu ? Yeni gelen td ile uçuşa geçeceğiz heralde biz ön göremiyoruz bunu..

Çevrimdışı ErsinA.

Biliç gitsin diyenlerin alternatif önerisi nedir?

Çevrimdışı scape_bjk

Korkak oynamasının statla zerre alakası yok
Daha zayıf rakiplere karşı dahi b planı yok
Aciz kalıyor
Beşiktaş önce gol yememeyi düşünmez
Bir sene daha Bilic'e feda edilmemeli
Azat edelim premier lige mi west ham'a mı nereye gidecekse gitsin
korkak oynasa arsena'e de liverpol'a da korkak oynar veya hırvatistan başında ingiltereye de. o zaman size göre chelsea de korkak oynuyor. Adamlar defansif oynuyor sadece. Bence bilic'in sistemi iyi benim hoşuma gitmeyen yönü oyuna müdahale ederken daha çok yanlış hamleler yapması ama ben bunu biraz yedek kulübemizin zayıf olmasına bağlıyorum. Düz mantıkla stadsız bu kadar yarışın içinde kalabiliyorsak stadlı ne olur düşünemiyorum. Ayrıca yeni bir teknik adam gelecekse kesinlikle ligi tanıyor olması gerekir zaman kaybına tahammülümüz yok dediğin gibi

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben skoru yeterli görseydim zaten profil fotoğrafım bu olmazdı.Ama Beşiktaş büyük bir klüpse -ki öyle- şampiyon olması lazım. Şampiyonlar ligi finalleri de genelde sıkıcı geçer yada uefa kupası finalleri.. Kötü oyun olduğu için kupa verilmiyor mu ? Yeni gelen td ile uçuşa geçeceğiz heralde biz ön göremiyoruz bunu..
Biliçle,bu oyunla şampiyon olacağını düşünüyorsan
Biliçin gelişim göstereceğini düşünüyorsan
Öyle bir ışık aldıysan (ben hüzmesini göremedim 2 senede)
O zaman devam

Çevrimdışı yigitcan1903

Biliç gitsin diyenlerin alternatif önerisi nedir?
=X partisi giderse iktidara kim gelecek?O zaman bunlar kalsın

Dünya kadar hoca var
Sanki mourinhoyu,guardiolayı getirdik de adama alternatifsiz muamelesi yapıyoruz
Şenol Güneş'te oyuncu transferleri yönünden şüphem var ama o da Bilicten kötü transfer yaptıramaz
Zaten Güneş gelirse transferleri Çebi ele geçirir 

Çevrimiçi Necmi

Zirvede bilic yok Beşiktaş var
hee zirvede Beşiktaş var geçen senede zirvede Beşiktaş vardı ama nedense ondan önceki seneler ligde Beşiktaş oynamıyormuydu da zirvede olmuyordu. Ya nankörlük etmeyin burda biliçe ilk isyan bayrağını ben açtım beni bile biliçi savunur duruma soktunuz ya helal olsun size  takım lider şampiyonluğun en büyük adaylarından biri rakibinin biri dağılmamak için lige pamuk ipliğiyle bağlı akşam bir malubiyet almış bir tane daha alsa havluyu atarki o malubiyetide alacak diğer rakibin kadrosundaki oyuncuların yarısı dağılmış kafasında feneri bitirmiş ve bütün deplasmanları puan kaybetmeye aday deplasmanlar biz düşebileceğimiz kadar düştük bu halimizle şu an lideriz bundan sonra yükseliş trentine geçeriz o kadar olumsuzsunuzki şunu bile söyleyebiliyorsunuz neymiş gs nin maçları kolaymış bizimki zormuş kimse fikstüre bakmıyormu aynı takımlarla oynuyoruz bir tek son maç onlar rize biz gençlerbirliği ile oynayacağız kaldıki onlar deplasmanda bizimki iç sahada
anlamıyorum karın ağrınız ne. Beşiktaş şampiyon olamazsa Biliç başarısız olursa mutlumu olacaksınız bu olumsuz sinerjiyi vermekle elinize ne geçiyor ne yapmaya çalışıyorsunuz neden taraftarı takımdan soğutma derdindesiniz anlamıyorum destek olmuyorsunuz bari susunda köstek olmayın dere geçerken at değiştirilirmi siz atta değiştirmiyorsunuzki direk altınızdaki atı vuruyorsunuz at öldüğünde sende o derede boğulursun bu sene şampiyon olamazsak bunun tek suçlusu taraftardır öyle rahat koltuğunda pc başında oturup hocaya oyuncuya sallamakla taraftar olunmuyor

Çevrimdışı yigitcan1903

korkak oynasa arsena'e de liverpol'a da korkak oynar veya hırvatistan başında ingiltereye de. o zaman size göre chelsea de korkak oynuyor. Adamlar defansif oynuyor sadece. Bence bilic'in sistemi iyi benim hoşuma gitmeyen yönü oyuna müdahale ederken daha çok yanlış hamleler yapması ama ben bunu biraz yedek kulübemizin zayıf olmasına bağlıyorum. Düz mantıkla stadsız bu kadar yarışın içinde kalabiliyorsak stadlı ne olur düşünemiyorum. Ayrıca yeni bir teknik adam gelecekse kesinlikle ligi tanıyor olması gerekir zaman kaybına tahammülümüz yok dediğin gibi
Tüm bu maçlarda içerde tottenham da dahil oyunu kitledi
Yani durdurdu vurdu
Arsenal deplasman maçındaki gibi ilk golü yediğinde ise çaresiz kaldı
(Liverpool'u yazmıyorum sonlarda yedi golü,zaman yoktu çıkarmaya denir şimdi)
Bunun iki istisnası var
Konyada trabzon ve dışarda tottenham maçları
Koca sezonda 2 defa oynarsan bu oyunu,hiçbirşey kazanamazsın
Lig bunu kabul etmez
Güçlü taraf biz iken durdurma planı işlemez
Bu tarz,iki ayaklı organizasyonlarda işler
Rakipte ekstra işler yapan ayakları iyi kitleyemediğinde ligde çaresiz kalırsın
Ki bu kitlemeyi sezon boyunca yapman imkansız

Çevrimdışı ozan062

herseyi bosverin reziller rezili trabzonspor derbilerden  8 puan almıssa bu bilic  ve ekibi en agır kelimeyi kullanmadan anladınız siz onu
işi yok arkadas
hani 0-0 ı iyi oynuyor beraberliği seviyor yahu puan bile alamamıs umrumda değil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar sezonun çoğunda Bilic'i ben de çok eleştirdim hala da eksik yönleri olduğunu zaman zaman dile getirsem de bu saatten sonra Bilic'i eleştirmenin bir anlamı yok.

Sezon bir bitsin ondan sonra herkes eteğindeki taşları nasılsa dökecektir ama son 7 haftaya girerken öyle ya da böyle kimine göre az kimine göre çok şampiyonluk şansımız var boşu boşuna Bilic'i yıpratmaya gerek yok.

Dediğim gibi sezon biter ondan sonra bu konuları tartışabiliriz ama hala ne olursa olsun sezon devam ediyor bunu Bilic'i en ağır şekilde eleştiren biri olarak söylüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

O zaman devam
Kötü oyundan kasıt ne ? Ne kadar abarttınız arkadaş ya.Beşiktaş son 2 yıldır ortalama en iyi futbolu oynuyor ligde.Sadece bu sezon ilk yarının sonları ve devamında büyük bir düşüş oldu takımda.Ondada boş viteste kazandı çoğu maçını.Söz var '' Ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anlayabileceği kadar anlatabilirsin'' diye.Bende bunu anladım bugün foruma yazdıktan sonra.Bilic gidecek zaten büyük ihtimalle.Bakalım yeni gelen td ye neler diyeceksiniz..

Çevrimdışı siyah-1903

bilicin hakkındaki kötü fikirleri yok etmek için önünde tek imkan var, toki arenada yenersin gs yi alırsın kupayı.. hepimiz dut yemiş bülbül oluruz, sen de efsane olursun... diğer hiç bir senaryoda biliç bu takımda devam etmemeli
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ozan062

bilicin hakkındaki kötü fikirleri yok etmek için önünde tek imkan var, toki arenada yenersin gs yi alırsın kupayı.. hepimiz dut yemiş bülbül oluruz, sen de efsane olursun... diğer hiç bir senaryoda biliç bu takımda devam etmemeli

acık konusayım yine tartısılır hatta üst üste 3 maglubiyette kovulur
en basit nedeni artık hedefte bilicin olması onceden onder vardı o yıpratılıyordu bilice dokunan yoktu simdi tahtada o var onun içni geçelim bu işleri
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

O zaman devam

Evet düşünüyorum ben bu sene hiç şampiyonluk ümidimi yitirmedim bu takım ligdeki bütün takımlardan güçlü bu kadar olumsuz koşullara rağmen bu kadar engellemelere rağmen hala zirvede oturuyorsa sadece bana alkışlamak düşer unutmayın bizi engellerken rakiplerimizi ligde tutabilmek için dokuz takla attılar. Birde en iyi senin bilmen lazım benden fazla Beşiktaş'ın peşinde koştun biz yorulduk takımın peşinden giderken ben bu takımı şampiyon olsun olmasın bu sene çok başarılı buluyorum şampiyonlukta bunu taçlandırır ancak. 

Çevrimdışı yigitcan1903

hee zirvede Beşiktaş var geçen senede zirvede Beşiktaş vardı ama nedense ondan önceki seneler ligde Beşiktaş oynamıyormuydu da zirvede olmuyordu. Ya nankörlük etmeyin burda biliçe ilk isyan bayrağını ben açtım beni bile biliçi savunur duruma soktunuz ya helal olsun size  takım lider şampiyonluğun en büyük adaylarından biri rakibinin biri dağılmamak için lige pamuk ipliğiyle bağlı akşam bir malubiyet almış bir tane daha alsa havluyu atarki o malubiyetide alacak diğer rakibin kadrosundaki oyuncuların yarısı dağılmış kafasında feneri bitirmiş ve bütün deplasmanları puan kaybetmeye aday deplasmanlar biz düşebileceğimiz kadar düştük bu halimizle şu an lideriz bundan sonra yükseliş trentine geçeriz o kadar olumsuzsunuzki şunu bile söyleyebiliyorsunuz neymiş gs nin maçları kolaymış bizimki zormuş kimse fikstüre bakmıyormu aynı takımlarla oynuyoruz bir tek son maç onlar rize biz gençlerbirliği ile oynayacağız kaldıki onlar deplasmanda bizimki iç sahada
anlamıyorum karın ağrınız ne. Beşiktaş şampiyon olamazsa Biliç başarısız olursa mutlumu olacaksınız bu olumsuz sinerjiyi vermekle elinize ne geçiyor ne yapmaya çalışıyorsunuz neden taraftarı takımdan soğutma derdindesiniz anlamıyorum destek olmuyorsunuz bari susunda köstek olmayın dere geçerken at değiştirilirmi siz atta değiştirmiyorsunuzki direk altınızdaki atı vuruyorsunuz at öldüğünde sende o derede boğulursun bu sene şampiyon olamazsak bunun tek suçlusu taraftardır öyle rahat koltuğunda pc başında oturup hocaya oyuncuya sallamakla taraftar olunmuyor
Mutlu falan olmayacaz abi Beşiktaş şampiyon olamazsa
Yalnız şu at gözlüklerini çıkarın diyoruz
Her şey skor değil
Ne çabuk unutuyorsunuz fenere g.saraya ne hallere düştüğümüzü
Top yapamadık sahamızda
Taraftara falan da yamamayın hemen suçu
İşin en kolayı taraftarı suçlamak
Topu takım oynamasın,hoca oynatamasın
Neymiş
Taraftar moral bozmuş
Hadi canım
Umurlarında bile olmuyor maç sonunda
Geçelim bu hikayeleri
En son taraftara suç bulunur
Adam aciz aciz top oynatacak
Ama tabelaya bakıp susucam ben
Şimdi kovulsun diyen yok
Kendine gelsin
Adam gibi oynatsın takımı
Adam gibi oynasınlar
Kötüye kol kanat gerip destek veriyorum zannetmekle olmuyor
Sezon sonunda başarısızlığı taraftara yıkmak hele
Tam bir kaçış
Bu palavralara doydum ben
YD döneminin bölümleri bunlar
Onları izledim,aynısını izlemem

Çevrimdışı talha

=X partisi giderse iktidara kim gelecek?O zaman bunlar kalsın

Dünya kadar hoca var
Sanki mourinhoyu,guardiolayı getirdik de adama alternatifsiz muamelesi yapıyoruz
Şenol Güneş'te oyuncu transferleri yönünden şüphem var ama o da Bilicten kötü transfer yaptıramaz
Zaten Güneş gelirse transferleri Çebi ele geçirir 

Oha birader yuh valla yuh. Transferlere bile kötü dediniz yuh ya yuh.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Oha birader yuh valla yuh. Transferlere bile kötü dediniz yuh ya yuh.
Önder Özen transferleriyle Biliçin getirdiği adamları ayıracak kapasiten vardır diye umuyorum
Yoksa Bilicin ve yönetimin kankası menajerlerin miydi?
Geçin bu işleri
Benim kadar biliyorsunuz o transferleri !
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 15:18:14 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı scape_bjk

Tüm bu maçlarda içerde tottenham da dahil oyunu kitledi
Yani durdurdu vurdu
Arsenal deplasman maçındaki gibi ilk golü yediğinde ise çaresiz kaldı
(Liverpool'u yazmıyorum sonlarda yedi golü,zaman yoktu çıkarmaya denir şimdi)
Bunun iki istisnası var
Konyada trabzon ve dışarda tottenham maçları
Koca sezonda 2 defa oynarsan bu oyunu,hiçbirşey kazanamazsın
Lig bunu kabul etmez
Güçlü taraf biz iken durdurma planı işlemez
Bu tarz,iki ayaklı organizasyonlarda işler
Rakipte ekstra işler yapan ayakları iyi kitleyemediğinde ligde çaresiz kalırsın
Ki bu kitlemeyi sezon boyunca yapman imkansız

Adamın oyun mantalitesi oyunu kilitlemek üzerine değil ki kısa mesafede oynamaya çalışıyor. Bunu defansta daha iyi yapıyor hücümda yapamıyor. zaten hücümda yapamaması gayet normal bu oyuncu grubuyla. İlerde baskı yapan forvet ve oyunu iki yönlü oynayan ön liberoya ihtiyacımız var. (seneye tolgay bu işi yapabilir)