Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982891 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sabit fikirli
Turnuva hocası
Yalnız belirli sistemi iyi oynuyor
Tıpkı Avrupa şampiyonu Yunanistan gibi
Lig usulünde sadece orta sıraların takımlarında sükse yaratır
Şampiyonluk yolu çizecek seviyede değil
Beşiktaşı,G.saray ve F.bahçeyle mücadele edebilecek konumda görmüyor
Bakışı,kadro derinleşse de değişmeyecek gibi geliyor bana
2 senede bu tür konularda pek bir aşama kaydettiğini göremedim
O yüzden 1 yıl daha devam etmek,1 yıl daha kaybetmek olacak bence

Her hocanın  bir sistemi vardır sana göre mourınhoda aynı kafada ozmaan..

lig usulunde suanda zirvede .

şampyonluk yolunu  çizmiş belliki şuanda o yolda ilerliyor.

kimse yunanıstanın oynadıgı  futboldan bahsetmez i müzeye bakar şampiyonluk unvanına  bakar.

beşiktaş şuanda  fb ve gs ile mücadele iiçnde olduguna  göre  hocada bilic olduguna  göre o konumda görüyor heralde.

2 senede beşiktaş a saha  içi geometrisi oyun  disiplni konusunda  baya bi gelşme durumu mevcut hucum organizsyonlarında yetersiz geliştirmes gereken konu bu .

kadro kurma konusunda degişiklik konusunda sana  katılıyorum sadece..

Çevrimdışı Deniz

10 yıldır yoktu da şimdi mi aklına geldi Beşiktaş'ın zirvede olması? Sizin hiç mi vefanızz yok? Kİmler geldi kimler geçti tek başaran adama biraz helal olsun demeyi bilin. Beşiktaş taraftarı vefasız derlerdi karşı savunurdum ama maalesef öyleymiş. Lafa bak Bilic'e rağmen miş. Gören sanar 10 yıldır üstüste şampiyonluklar yaşıyoruz. Peeeeh. Ne ara bu seviyeye geldik biraz erken havalandık.
Yıldırım demirören dönemini bilirsin,
8 sene takımı nerelere sürüklediğini de.
4 kez Türkiye kupası aldı,"sabote etmeyin" ciler türedi.
1 kez de şampiyon oldu "bakın işte şampiyon da yaptı" cılar çıktı.
Bu mudur mantık?"Sabote etmeyin uefaya gidelim" mantığından kurtulmanın zamanı gelmedi mi?
Bilici beğenmeyen beğenmez,gitmesini de isteyebilir sen de kalmasını istiyorsun.Gitmesini isteyenler,başarılı bulmayanlar "vefasız" mı oldu şimdi?
Etiket vurmak bu kadar kolay olmamalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Kimse eleştirilemez değil,bilic de değil.
Geldiğinden beri gelişim sağlamadı demek hocaya haksızlık olur.Ama ne kadar gelişim sağladığı konusu sıkıntılı.
UEFA da oynattığı futbolu ligde oynatsaydı şu an kim sesini çıkartırdı?
Arsenale feyenoorda tottenhama liverpoola oynattığı futbolu burada oynatsa şu an kaç puanda olurduk?
Ben söyleyim en az 65.
Neyse bunları sezon sonu tartışırız.
7 hafta daha desteğe devam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Yıldırım demirören dönemini bilirsin,
8 sene takımı nerelere sürüklediğini de.
4 kez Türkiye kupası aldı,"sabote etmeyin" ciler türedi.
1 kez de şampiyon oldu "bakın işte şampiyon da yaptı" cılar çıktı.
Bu mudur mantık?"Sabote etmeyin uefaya gidelim" mantığından kurtulmanın zamanı gelmedi mi?
Bilici beğenmeyen beğenmez,gitmesini de isteyebilir sen de kalmasını istiyorsun.Gitmesini isteyenler,başarılı bulmayanlar "vefasız" mı oldu şimdi?
Etiket vurmak bu kadar kolay olmamalı.

Zirvede ki adama gram kredi verilmeyin yaa Bilic'e rağmen Beşiktaş zirvede diyorlarsa derim ben. Aynı şeyleri Lucescu zamanında da yaşandı. Bilic'i istemek ya da istememekle alakası yok. Demeye getirdiğim ne zaman böyle zirveye oynamaya başlasak biraz fazla havalanıyoruz yerimizi bilmiyoruz. Hep daha fazlasını istiyoruz. Adam Belki son 10 senedir kimsenin yapamadığını yaptı hem de elinde beşiktaşın belki en kalitesiz kadrolarından (yerliler açısından) biri varken. Ama siz geldiniz Beşiktaş zirvede diyipp adamın tüm emeğini bir çırpıda atıyorsunuz. Benim tepkim buna.

Sene sonu gönderin edin ama şu adamın bu zamana kadar bu takımı buraya taşımasına da biraz saygı gösterin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geldiğinden beri gelişim sağlamadı demek hocaya haksızlık olur.Ama ne kadar gelişim sağladığı konusu sıkıntılı.
Arsenale feyenoorda tottenhama liverpoola oynattığı futbolu burada oynatsa şu an kaç puanda olurduk?
Ben söyleyim en az 65.

Sürekli iyi top oynayan bayern , barça dısında takım biliyomusunuz.

bence biz taraftar olarak doyumsusuz.

bilci eleştrebilirsiniz ama bilic e ragmen diyemezseniz eger o lafı kullanırsanız faklı bakıs acısı olanlarda ona göre cevap yazar.

ne  demek bilice ragmen ozaman  yıllardır BJK neden bu şampiyonluk potasında olamıyordur 22   24 . haftalarda yukardaki takımlardan  7 8 10 puan  fark yiyordu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben söyleyim en az 65.

Zaten adam  akıllı iç saha avantajımız olsaydı bu sene 65.puanı  görürdük. neyi tartısıyoruz.

Çevrimdışı Deniz

Zaten adam  akıllı iç saha avantajımız olsaydı bu sene 65.puanı  görürdük. neyi tartısıyoruz.
Tottenham maçını sen ben yiğitcan omuz omuza izledik zulumpiyatta,rezil hava şartları varken  :).
Yedekte doğru düzgün oyuncumuz bile yoktu takımın yarısı sakattı.Akıllı futbolla adamları yendik.
Kesinlikle o kadroya o kadar eksiğe rağmen mahkum oynamadık.O maça çok iyi hazırlanmıştık çünkü.
Bilic tottenhamı iyi analiz etmişti,kısıtlı kadroyla çok iş yaptı.
Ligde eksikleri yokken bunu yapamıyor daha doğrusu yapmıyor.Lig maçlarına gereken önemi vermiyor,derbilerde mahkum futbol oynatıyor.
Sıkıntı burada işte..

Çevrimdışı Deniz

Zirvede ki adama gram kredi verilmeyin yaa Bilic'e rağmen Beşiktaş zirvede diyorlarsa derim ben. Aynı şeyleri Lucescu zamanında da yaşandı. Bilic'i istemek ya da istememekle alakası yok. Demeye getirdiğim ne zaman böyle zirveye oynamaya başlasak biraz fazla havalanıyoruz yerimizi bilmiyoruz. Hep daha fazlasını istiyoruz. Adam Belki son 10 senedir kimsenin yapamadığını yaptı hem de elinde beşiktaşın belki en kalitesiz kadrolarından (yerliler açısından) biri varken. Ama siz geldiniz Beşiktaş zirvede diyipp adamın tüm emeğini bir çırpıda atıyorsunuz. Benim tepkim buna.

Sene sonu gönderin edin ama şu adamın bu zamana kadar bu takımı buraya taşımasına da biraz saygı gösterin.
Aynı şeyler luce zamanında yaşanmadı.Bilic dönemiyle luce döneminin hiç alakası bile yok.
Hep daha fazlasını istemekte sıkıntı yok insanoğlu hep daha fazlasını ister,başarıya ulaşmak isteyen her insanın istediği gibi.
Kalitesiz kadro demişsin şu güzel kadroya o cümleyi 3 kez okudum inanamadım,samet aybaba dönemindeki kadronun 10 katı iyidir şu kadro.
Gökhan Töre,Tolgay,Olcay,Veli,Cenk Tosun mu ,Mehmet akyüz,mehmet akgün,hasan türk,sinan kurumuş mu ?Daha ne olsun?
Yönetimin sezon başında yaptığı bütün transferler iyidir ve hepsi de doğrudur,şampiyon olmaya yetecek bir kadro kuruldu.Çöp oyuncular olsa da bir çoğu iyi oyuncular.
Kadroya çamur atmanın hiçbir anlamı yok.Yabancısı ve yerlisiyle ligin en iyi kadrolarından birine sahibiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tottenham maçını sen ben yiğitcan omuz omuza izledik zulumpiyatta,rezil hava şartları varken  :).
Yedekte doğru düzgün oyuncumuz bile yoktu takımın yarısı sakattı.Akıllı futbolla adamları yendik.
Kesinlikle o kadroya o kadar eksiğe rağmen mahkum oynamadık.O maça çok iyi hazırlanmıştık çünkü.
Ligde eksikleri yokken bunu yapamıyor daha doğrusu yapmıyor.Lig maçlarına gereken önemi vermiyor,derbilerde mahkum futbol oynatıyor.
Sıkıntı burada işte..

BİZİM  LİGDE BAZI TAKIMLAR PUAN KAYBETTİĞİMİZ  ÖZELLİKLE TOTTENHAM  GİBİ OYNAMIYOR  GEREKİRSE gol ortasahayı geçmemek pahasına  defans yapıyolar  BA tek kalıyor zaten cenk ve mustafa  hep sakat ileriyi çogaltamıyorsun zaten yapacak bişey yok bazı durumlarda bende  isterim her maçı tottenham macı gibi arsenal gibi oynamak  hocada ister. yanlısmıyım denız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sıkıntı burada işte..

O gun senin sansına hava guzeldi : )

Çevrimdışı Deniz

BİZİM  LİGDE BAZI TAKIMLAR PUAN KAYBETTİĞİMİZ  ÖZELLİKLE TOTTENHAM  GİBİ OYNAMIYOR  GEREKİRSE gol ortasahayı geçmemek pahasına  defans yapıyolar  BA tek kalıyor zaten cenk ve mustafa  hep sakat ileriyi çogaltamıyorsun zaten yapacak bişey yok bazı durumlarda bende  isterim her maçı tottenham macı gibi arsenal gibi oynamak  hocada ister. yanlısmıyım denız.
Haklısın ama fener gs falan da mı öyle oynadı?
Allahını seversen liverpoola ve arsenale şu güzel futbolu oynayan takım neden fb ve gs karşısında 3 maçta da sadece savunma yapıp,atabilirse bir gol atıp üstüne yatmayı düşünür?
Adam maçtan sonra 1 puan alsaydık iyiydi diyor 3 puanı hiç düşünmüyor bile normal mi bu sence?

Çevrimdışı talha

Aynı şeyler luce zamanında yaşanmadı.Bilic dönemiyle luce döneminin hiç alakası bile yok.
Hep daha fazlasını istemekte sıkıntı yok insanoğlu hep daha fazlasını ister,başarıya ulaşmak isteyen her insanın istediği gibi.
Kalitesiz kadro demişsin şu güzel kadroya o cümleyi 3 kez okudum inanamadım,samet aybaba dönemindeki kadronun 10 katı iyidir şu kadro.
Gökhan Töre,Tolgay,Olcay,Veli,Cenk Tosun mu ,Mehmet akyüz,mehmet akgün,hasan türk,sinan kurumuş mu ?Daha ne olsun?
Yönetimin sezon başında yaptığı bütün transferler iyidir ve hepsi de doğrudur,şampiyon olmaya yetecek bir kadro kuruldu.Çöp oyuncular olsa da bir çoğu iyi oyuncular.
Kadroya çamur atmanın hiçbir anlamı yok.Yabancısı ve yerlisiyle ligin en iyi kadrolarından birine sahibiz.

Samet'i demiyorum. Samet'İn kadrosu kendi istediği kadrodur. Ondan öncesini diyorum. Olayı direk Samet'e getirmeyin. Samet'te bizim kötü zamanımıza gelmiştir.

Çevrimdışı Deniz

O gun senin sansına hava guzeldi : )
İlk 8 dk yağmur yağdı  :evillol:.Ama hava ılıktı ben zemin için dedim pek iyi değildi elektrik falan da kesildi  :evillol:

Çevrimdışı talha

Deniz güldürmeyin beni şimdi. Lucescu bizi şampiyon yaptığında adamın oyununu beğenmiyorduk be. Tamam şampiyon yaptı ama oyun böyle olmamalı dendi. Adama 3. seneyi hor gördük.

Çevrimdışı Deniz

Samet'i demiyorum. Samet'İn kadrosu kendi istediği kadrodur. Ondan öncesini diyorum. Olayı direk Samet'e getirmeyin. Samet'te bizim kötü zamanımıza gelmiştir.
Neden samet bizim hocamız değil miydi :D
Kim ister öyle bir kadro 18 yaşındaki hasan türkle Muhammedin eline kalmıştı takım.Forvette kalas almeida.Takımın yıldızı olcaydı düşün artık :D
Beşiktaşın ne zaman 15-20 milyon € teklif edilen oyuncuları olmuştur?
Bugün Töre ve Ba ya teklif yağıyor.Tolgay'ı inter istiyor.
Kadromuz son yıllarda kurulmuş en güzel kadrolardan birisi.
Bu takım bu lige her türlü yeter.

Çevrimdışı Anil

Bakıyorumda herkes Bilice sallar olmuş.Futboldan anladığını düşündüğüm arkadaşlar bile.İnşallah yeni teknik direktör gelirde 1 sene takımı tanır 1 sene ligi tanır 2 senede öyle kaybederiz.Tamam Bilic bazı konularda kötü olabilir ama adam stad olmadan son 10 yılın en yüksek puanını yapmış.Ama biz taraftar olarak haketmiyoruz.Bitime 7 hafta kala hocayı tartışır olmuşuz..

Çevrimdışı Deniz

Bakıyorumda herkes Bilice sallar olmuş.Futboldan anladığını düşündüğüm arkadaşlar bile.İnşallah yeni teknik direktör gelirde 1 sene takımı tanır 1 sene ligi tanır 2 senede öyle kaybederiz.Tamam Bilic bazı konularda kötü olabilir ama adam stad olmadan son 10 yılın en yüksek puanını yapmış.Ama biz taraftar olarak haketmiyoruz.Bitime 7 hafta kala hocayı tartışır olmuşuz..
Zaten bilic gidecekse takımı ve ligi tanıyan biri gelsin istiyor herkes.
Kaldı ki şampiyon yapsın bir yere gitmesin kalsın uzun senelerce.
7 hafta var 7 hafta tam destek,sonrasını sonra konuşuruz.

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  42 sn.43 saniye önce
Sezonun en kritik maçı öncesi Fenerbahçe'den son dakika açıklaması! http://bit.ly/1J22Rk2

Sezonun en kritik maçı buymuş.Beşiktaş-gs derbisi değilmiş yani,Beşiktaş-trabzon maçı da değilmiş.Sporx tarafını bazen çok ciddi belli ediyor.Varsa yoksa fenerbahçesi.

Çevrimdışı Anil

Zaten bilic gidecekse takımı ve ligi tanıyan biri gelsin istiyor herkes.
Kaldı ki şampiyon yapsın bir yere gitmesin kalsın uzun senelerce.
7 hafta var 7 hafta tam destek,sonrasını sonra konuşuruz.
Tanıyan kişi kimmiş ? Şenol Güneş mi ? Lucescu gelecekse zaten kimse karşı çıkmaz. Ama artık herkes şampiyonluk istiyor.Ben açıkçası bundan sonra gelecek hocaya sabredemem. Herzaman burda yorumları okuyorum adam alay konusu olmuş. Burda konuşan arkadaşların hepsi futbol profesörü ama :D

Çevrimdışı Deniz

Tanıyan kişi kimmiş ? Şenol Güneş mi ? Lucescu gelecekse zaten kimse karşı çıkmaz. Ama artık herkes şampiyonluk istiyor.Ben açıkçası bundan sonra gelecek hocaya sabredemem. Herzaman burda yorumları okuyorum adam alay konusu olmuş. Burda konuşan arkadaşların hepsi futbol profesörü ama :D
Tanıyan adam Luce ama şu anki mali durumda çok zor.Ondan sonra şenol güneş var.
Yönetim sergeni istiyor gibi haberler var ama sergen için daha çoook erken o geleceğine şampiyon yapmasa da bilic kalsın :)
Yani bilic giderse luce veya şenol güneş gelsin onun haricinde ligi bilmeyen tanımayan birini getirmek büyük risk olur ve işler daha da sarpa sarabilir.

Çevrimdışı Anil

Tanıyan adam Luce ama şu anki mali durumda çok zor.Ondan sonra şenol güneş var.
Yönetim sergeni istiyor gibi haberler var ama sergen için daha çoook erken o geleceğine şampiyon yapmasa da bilic kalsın :)
Yani bilic giderse luce veya şenol güneş gelsin onun haricinde ligi bilmeyen tanımayan birini getirmek büyük risk olur ve işler daha da sarpa sarabilir.
Bende Bilicten çok memnun değilim ama yeni stadta Bilice 1 sene daha şans vermemek bütün bu yapılanmaya ihanettir benim için.Herşeye rağmen.

Çevrimdışı Deniz

Bende Bilicten çok memnun değilim ama yeni stadta Bilice 1 sene daha şans vermemek bütün bu yapılanmaya ihanettir benim için.Herşeye rağmen.
O da bir görüş saygı duyarım.Açıkçası ben de bilici görmek isterim hem de uzun seneler.Diyorum ya sokakta görsem boynuna sarılırım o derece seviyorum kendisini.
Ama şu var ki çok muhafazakar.Kadroda sabit,belli şeylerin dışına çıkamıyor.Değişiklik yaparken çok gecikiyor.
Derbilerde inatla 2 sezondur bu fotbolu oynatıyor, sonuç=7 maç 0 galibiyet.
Bunların değişeceğine inandıracak ışık vermiyor.İnşallah kalan 7 maçta bu ışığı verir..

Çevrimdışı talha

Neden samet bizim hocamız değil miydi :D
Kim ister öyle bir kadro 18 yaşındaki hasan türkle Muhammedin eline kalmıştı takım.Forvette kalas almeida.Takımın yıldızı olcaydı düşün artık :D
Beşiktaşın ne zaman 15-20 milyon € teklif edilen oyuncuları olmuştur?
Bugün Töre ve Ba ya teklif yağıyor.Tolgay'ı inter istiyor.
Kadromuz son yıllarda kurulmuş en güzel kadrolardan birisi.
Bu takım bu lige her türlü yeter.

Samet Hoca'ya lafım yok diyorum. Samet hoca bizim belki en kötü zamanımızda birşeyler yapmaya çalıştı en azından. Her ne kadar o seviyede olmasa da.

Çevrimdışı GÖRKEM

@Deniz

avrupa ile türkiye maclarindaki oyun arasinda anlayis olarak bir fark yoktu. mesela trabzon macini düsün ordada baya iyi oynadik.

fizik ve mental acidan daha iyi durumdaydik ve motivasyon biraz daha yüksekti.

bizim bu asiri yorgunlugun sebebi Bilic'in taktiksel yetersizligi. oyun anlayisi sadece kosmak ve mücadele etmeye dayali. Takimi rahatlatacak dinletecek hicbir taktiksel derinlik anlayisi yok. Futbol Adamlari dedigimi bilirler. benimde burda (Almanyada) B Lisansim var ve Diplomasi olanlari bile taniyorum. Diploma bir sey ifade etmiyor cünkü derinlik anlayisi bir Lisansla elde edilmiyor. Egitimde en üst seviyede basarili olabilecek kadar özel seyler ögretmezler. bircok tanidigim kisi bunu söylüyor.

Bilic'in son yillarin en basarili TD olmasinin sebepleri var. bunu burada simdi acmayacagim ama kesinlikle iyi bir TD olmadigi kanaatindeyim. bizimle normalde en iyi ihtimal 3cü olur. seneye yeni statta olsa bile bu kadar puan toplayamaz. kendisi tam bir deplasman TD. istatistikler de bunu gösteriyor. deplasmanlarda genelde daha basarili. sadece bizde degil rusya da bile öyledi.

yeni Stada Bilic ile gecersek büyük hüsran olur. Stadimizin ilk senesi kötü hatiralarla dolar ve akillarimizda her zaman öyle kalir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Haklısın ama fener gs falan da mı öyle oynadı?
Allahını seversen liverpoola ve arsenale şu güzel futbolu oynayan takım neden fb ve gs karşısında 3 maçta da sadece savunma yapıp,atabilirse bir gol atıp üstüne yatmayı düşünür?
Adam maçtan sonra 1 puan alsaydık iyiydi diyor 3 puanı hiç düşünmüyor bile normal mi bu sence?

O begenmediğin savunmada bekleyip  ileri hızlı cıkma  taktğiyle yendi fb ve gs bizi. cünkü biliyorlar bjk ye hucum yaparsa olacakları biliyor. fb macında emenikenin  ve son  dk sow un  pozisyonu dısına  pozisyon yok  biz 4   5 tane gol kacırmısız  deplasmanda bumu korkak oynamak  Allah  aşkına  bazen ayıp ediyosunuz  gs derbisinde stattaydım  korkak falan  oynatmadı biz derbilerde gol atamıyoruz ve bu becerislikten oluyor genelde. sadece ilk fb macında igrenc oynadı takım.. gokhan tore , serdar kurtulus ve mac içinde de olcay atılınca yenıldik