hee zirvede Beşiktaş var geçen senede zirvede Beşiktaş vardı ama nedense ondan önceki seneler ligde Beşiktaş oynamıyormuydu da zirvede olmuyordu. Ya nankörlük etmeyin burda biliçe ilk isyan bayrağını ben açtım beni bile biliçi savunur duruma soktunuz ya helal olsun size takım lider şampiyonluğun en büyük adaylarından biri rakibinin biri dağılmamak için lige pamuk ipliğiyle bağlı akşam bir malubiyet almış bir tane daha alsa havluyu atarki o malubiyetide alacak diğer rakibin kadrosundaki oyuncuların yarısı dağılmış kafasında feneri bitirmiş ve bütün deplasmanları puan kaybetmeye aday deplasmanlar biz düşebileceğimiz kadar düştük bu halimizle şu an lideriz bundan sonra yükseliş trentine geçeriz o kadar olumsuzsunuzki şunu bile söyleyebiliyorsunuz neymiş gs nin maçları kolaymış bizimki zormuş kimse fikstüre bakmıyormu aynı takımlarla oynuyoruz bir tek son maç onlar rize biz gençlerbirliği ile oynayacağız kaldıki onlar deplasmanda bizimki iç sahada
anlamıyorum karın ağrınız ne. Beşiktaş şampiyon olamazsa Biliç başarısız olursa mutlumu olacaksınız bu olumsuz sinerjiyi vermekle elinize ne geçiyor ne yapmaya çalışıyorsunuz neden taraftarı takımdan soğutma derdindesiniz anlamıyorum destek olmuyorsunuz bari susunda köstek olmayın dere geçerken at değiştirilirmi siz atta değiştirmiyorsunuzki direk altınızdaki atı vuruyorsunuz at öldüğünde sende o derede boğulursun bu sene şampiyon olamazsak bunun tek suçlusu taraftardır öyle rahat koltuğunda pc başında oturup hocaya oyuncuya sallamakla taraftar olunmuyor
Mutlu falan olmayacaz abi Beşiktaş şampiyon olamazsa
Yalnız şu at gözlüklerini çıkarın diyoruz
Her şey skor değil
Ne çabuk unutuyorsunuz fenere g.saraya ne hallere düştüğümüzü
Top yapamadık sahamızda
Taraftara falan da yamamayın hemen suçu
İşin en kolayı taraftarı suçlamak
Topu takım oynamasın,hoca oynatamasın
Neymiş
Taraftar moral bozmuş
Hadi canım
Umurlarında bile olmuyor maç sonunda