Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983836 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Senol gunes su anki kadro + maxi,dejong ,danny gibi oyuncularin oldugu takimi ucurur.

Bakin gorun bu adam cikacagi 4 derbiden en kotu 7 puan alacak.rakiplerinin fişini kendisi cekip ligin zirvesini kendisi belirleyecek.
Aynen ben de öyle düşünüyorum.

Ts ile 3 kez ligi 2. bitirmiş ve 80 puan barajını 2 kez geçmiş.

Yeni statla ve daha güçlenmiş bir kadro ile başarılı olacağını düşünüyorum özellikle de derbilerdeki başarısızlığımızı değiştirecektir :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

Hayaller Klopp Gerçekler Ahmet Nur Çebi  :icool:
Kulübü Klopp'ün üstüne yapalım gelir o zaman

Çevrimdışı Deniz

Yeni statla ve daha güçlenmiş bir kadro ile başarılı olacağını düşünüyorum özellikle de derbilerdeki başarısızlığımızı değiştirecektir :ok:
Tabi kalbimiz bilicin gs derbisinde takimi adam gibi oynatip,Besiktasin buyuklugunun farkina varip bizi sampiyon yapip kalmasini istiyor ama bunlari yapamazsa alternatiflere yonelmemiz lazim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tabi kalbimiz bilicin gs derbisinde takimi adam gibi oynatip,Besiktasin buyuklugunun farkina varip bizi sampiyon yapip kalmasini istiyor ama bunlari yapamazsa alternatiflere yonelmemiz lazim :)
:tabe: :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Bu arada gokhan tore 4 senelik kız arkadasindan ayrıldı.Bekleyemedi sezonun bitmesini faik.

Performansi dusmese bari futbolcu milleti kizsiz 1 aydan fazla duramaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Attila

Aynen katiliyorum. Yalniz Senol Gunes'in Trabzonspor ile 3 degil 4 kez ikinciligi oldu sanirim, belki de yanlis biliyorumdur. 94-95, 95-96, 2004-2005 (Once Broos, araliktan itibaren de Senol Gunes), 2010-2011. Bunlardan en sonuncusunu sampiyonluk olarak da sayabiliriz, yani en azindan benim gozumde oyle.

Kisaca kendisi Trabzonspor'u neredeyse her sene zirveye oynatmis ve her sene olmasa da cogunlukla ikinciligi yakalamis bir teknik adamdir ki Trabzonspor gercekten de bir teknik direktorun iyi bir psikolog ve pedagog olmasi gereken bir camiadir, cunku benim de koklerimin geldigi yer olan Trabzon, binlerce patlamaya hazir bombanin, cocuk ruhlu enerjik ve kendini sadece futbolda degil dunya uzerindeki her konuda bilgi sahibi olarak goren insanlarin olusturdugu bir sehirdir. Boyle insanlari yonetmek, bunlara liderlik yapmak ve sozunu gecirmek hic de kolay degildir.

Ayni sekilde Ersun Yanal da Trabzonspor'u onceki calistirdigi donemde yanlis hatirlamiyorsam, ligin ilk yarisini lider olarak tamamlamis ve ligin ikinci yarisindaki pespese puan kayiplari sonucu istifa etmek zorunda kalmisti. Eger istifaya zorlanmasaydi o yil biz degil bence Trabzonspor sampiyon olurdu ki zaten oynadiklari oyunla gayet de hak etmislerdi, ancak Ersun hoca o yillarda Trabzonspor'u gayet iyi oynatsa da camiayi iyi yonetememisti, tipki Fenerbahce'de oldugu gibi.

Kisaca Turkiye'de bir teknik direktorun sampiyonluk ve sahadisinda liderlik etme konusunda en iyi test edilecegi takim bence hem takimici hem de takimdisi etkenleriyle Trabzonspor'dur. Trabzonspor'da da son yillarda kendini gosterebilen sadece bir teknik direktor vardir ki o da Senol Gunes'tir.
Senol Gunes

Çevrimdışı Tolga

Aynen katiliyorum. Yalniz Senol Gunes'in Trabzonspor ile 3 degil 4 kez ikinciligi oldu sanirim, belki de yanlis biliyorumdur. 94-95, 95-96, 2004-2005 (Once Broos, araliktan itibaren de Senol Gunes), 2010-2011. Bunlardan en sonuncusunu sampiyonluk olarak da sayabiliriz, yani en azindan benim gozumde oyle.

Kisaca kendisi Trabzonspor'u neredeyse her sene zirveye oynatmis ve her sene olmasa da cogunlukla ikinciligi yakalamis bir teknik adamdir ki Trabzonspor gercekten de bir teknik direktorun iyi bir psikolog ve pedagog olmasi gereken bir camiadir, cunku benim de koklerimin geldigi yer olan Trabzon, binlerce patlamaya hazir bombanin, cocuk ruhlu enerjik ve kendini sadece futbolda degil dunya uzerindeki her konuda bilgi sahibi olarak goren insanlarin olusturdugu bir sehirdir. Boyle insanlari yonetmek, bunlara liderlik yapmak ve sozunu gecirmek hic de kolay degildir.

Ayni sekilde Ersun Yanal da Trabzonspor'u onceki calistirdigi donemde yanlis hatirlamiyorsam, ligin ilk yarisini lider olarak tamamlamis ve ligin ikinci yarisindaki pespese puan kayiplari sonucu istifa etmek zorunda kalmisti. Eger istifaya zorlanmasaydi o yil biz degil bence Trabzonspor sampiyon olurdu ki zaten oynadiklari oyunla gayet de hak etmislerdi, ancak Ersun hoca o yillarda Trabzonspor'u gayet iyi oynatsa da camiayi iyi yonetememisti, tipki Fenerbahce'de oldugu gibi.

Kisaca Turkiye'de bir teknik direktorun sampiyonluk ve sahadisinda liderlik etme konusunda en iyi test edilecegi takim bence hem takimici hem de takimdisi etkenleriyle Trabzonspor'dur. Trabzonspor'da da son yillarda kendini gosterebilen sadece bir teknik direktor vardir ki o da Senol Gunes'tir.
Evet 1994-95 sezonunda da Ts ligi Şenol Güneş ile 2. bitirmiş ben onu kaçırmışım pardon :ok:

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Ne yıldızı;hangi yıldız?Amerikan Star kavramı Türkiye'ye salgın gibi yerleşti.Bakın yıldız takımı için her şeyini veren katkı sağlayan adamdır.Kontratında 3,5 milyon aşağı yazamayan adam değil.Yıldız olmadan da ŞL'ne katılıp;şampiyon olunur.Olmayan para demişsin.Bu takım iki yılda bonservislere 30 milyon euro harcamış.Olanı nereye harcamış?Sezer Öztürk,Enaramo,Uğur Boral,Opare,Cenk Gönen,Ersan,Pektemek daha onlarca sayarım ya oyuncunun ederinden fazlasını vererek 4-5 yıllık sözleşme uzatmış ya da yama transferler ile gün bile kurtarılamamış.Ayrıca rakibin saçmalıkları bizi ilgilendirmez bu ezik psikolojiyi bırakın.Bana ne FB ve GS kötü yönetiliyorsa onları örnek gösterecek isek ŞL çeyrek final oynadılar;2 sene de 1 şampiyon oluyorlar.Baskette ŞL finali,Voleybolda şampiyon oluyorlar. Bunları örnek gösterin.Büyük yıldız isteyen yok derdini Ernst Hasan TÜRK koşacak deyip altyapıdan bir tane oyuncu çıkaramayan yönetim ve antrenörlere anlat.Dortmund modeli deyip Sezer Öztürk'e 15 milyon maliyet yaratanlara anlat.

İçinde bulunduğumuz sorun tam olarak budur.
ve Bunu hâla göremeyenlere yanarım. Yönetimden birinin çıkıpta bizim borcumuz yok sözüne inananlara yanarım.
kAos

Çevrimdışı yigitcan1903

Yüzde şov yapmışsınız Fatih Doğan gibi  :evillol:
Hele bi Karabük maçını kazanalım da
Sonrasına sonra bakarız

Çevrimdışı ErsinA.

Allahım sen bize "olcay attı şampiyonluk geldi" duymayı nasip et.

Ben Vodafone Arenadaki ilk golü Olcay'dan bekliyorum.

Çevrimdışı Serkan P.

Bizde Galatasarayi ipe dizecek potansiyel var. İs son maca kalirsa biz o maci aliriz. Bilic faktorude islemeyecek cunku kaybedecegimiz bir sey olmayacak..

Çevrimdışı Deniz

Daha 7 hafta var ,7 haftada koprunun altindan cok sular akar.ama insallah biz cizgimizi bozmayiz ve her macimizi kazaniriz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Senol gunes su anki kadro + maxi,dejong ,danny gibi oyuncularin oldugu takimi ucurur.

Bakin gorun bu adam cikacagi 4 derbiden en kotu 7 puan alacak.rakiplerinin fişini kendisi cekip ligin zirvesini kendisi belirleyecek.

BU DEDİĞİN ADAMLAR GELİRSE ONUR KOLCU DA UCURUR :) :) ŞENOL GÜNEŞ OLMAYA GEREK YOK ..  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

BU DEDİĞİN ADAMLAR GELİRSE ONUR KOLCU DA UCURUR :) :) ŞENOL GÜNEŞ OLMAYA GEREK YOK ..  :kop: :kop: :kop:
Valla Şenol Güneş'i bilmem de
Bilic'e kanat taksan ya çakılırsam diye 2 cm bile yukardan uçmaz
Yürür yine  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Valla Şenol Güneş'i bilmem de
Bilic'e kanat taksan ya çakılırsam diye 2 cm bile yukardan uçmaz
Yürür yine  :D

Bilic e fazla yuklenmeyin adam  götürüyor işte bu kadar sıkıntıya eksıklıge ragmen  zirvede bence fazla  yükleniliyor yiğitcan. en son Beşiktaş takımı ne zaman  bu mucadelenin iiçinde bulundu hemde statsız ve avrupada oynarak rakiplerin  oynamazken ayrıca sakatlıklar bu kadar cokken vs vs..

cok iyi bi hoca değil belki ama  bence  fazla  yuklenilyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilic e fazla yuklenmeyin adam  götürüyor işte bu kadar sıkıntıya eksıklıge ragmen  zirvede bence fazla  yükleniliyor yiğitcan. en son Beşiktaş takımı ne zaman  bu mucadelenin iiçinde bulundu hemde statsız ve avrupada oynarak rakiplerin  oynamazken ayrıca sakatlıklar bu kadar cokken vs vs..

cok iyi bi hoca değil belki ama  bence  fazla  yuklenilyor.

Sabit fikirli
Turnuva hocası
Yalnız belirli sistemi iyi oynuyor
Tıpkı Avrupa şampiyonu Yunanistan gibi
Lig usulünde sadece orta sıraların takımlarında sükse yaratır
Şampiyonluk yolu çizecek seviyede değil
Beşiktaşı,G.saray ve F.bahçeyle mücadele edebilecek konumda görmüyor
Bakışı,kadro derinleşse de değişmeyecek gibi geliyor bana
2 senede bu tür konularda pek bir aşama kaydettiğini göremedim
O yüzden 1 yıl daha devam etmek,1 yıl daha kaybetmek olacak bence

Çevrimdışı Deniz

Bilic ucuramaz  :)

Çevrimdışı talha

Tırıvırı zirvede Şenol Güneş yok Bilic var. :bandit:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Pöh
Kazanan her zaman haklıdır mantalitesi
Zirvede Bilic'e rağmen Beşiktaş var
Top oynamadan aldığımız maç sayısını unuttum
"Ama fenerle g.saray da böyle kazanıyo yeaaa" demeniz
Bizim top oynamadığımız gerçeğini değiştirmez   

Çevrimdışı TØLGA

kasımpaşa maçında ademin atıldıgı pozisyon

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Zirvede bilic yok Beşiktaş var

Çevrimdışı TØLGA

abi şampiyonluğa odaklanalım yaaa konuşuruz sezon sonu bunlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Pöh
Kazanan her zaman haklıdır mantalitesi
Zirvede Bilic'e rağmen Beşiktaş var
Top oynamadan aldığımız maç sayısını unuttum
"Ama fenerle g.saray da böyle kazanıyo yeaaa" demeniz
Bizim top oynamadığımız gerçeğini değiştirmez   

10 yıldır yoktu da şimdi mi aklına geldi Beşiktaş'ın zirvede olması? Sizin hiç mi vefanızz yok? Kİmler geldi kimler geçti tek başaran adama biraz helal olsun demeyi bilin. Beşiktaş taraftarı vefasız derlerdi karşı savunurdum ama maalesef öyleymiş. Lafa bak Bilic'e rağmen miş. Gören sanar 10 yıldır üstüste şampiyonluklar yaşıyoruz. Peeeeh. Ne ara bu seviyeye geldik biraz erken havalandık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

abi şampiyonluğa odaklanalım yaaa konuşuruz sezon sonu bunlar

Aynen öyle.7 hafta daha Takıma ve Bilice desteğe devam,sezon sonundaki duruma göre karar verilir.

Çevrimdışı TØLGA

Aynen öyle.7 hafta daha Takıma ve Bilice desteğe devam,sezon sonundaki duruma göre karar verilir.
:claps: :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK