Aynen ben de öyle düşünüyorum.
Ts ile 3 kez ligi 2. bitirmiş ve 80 puan barajını 2 kez geçmiş.
Yeni statla ve daha güçlenmiş bir kadro ile başarılı olacağını düşünüyorum özellikle de derbilerdeki başarısızlığımızı değiştirecektir 
Aynen katiliyorum. Yalniz Senol Gunes'in Trabzonspor ile 3 degil 4 kez ikinciligi oldu sanirim, belki de yanlis biliyorumdur. 94-95, 95-96, 2004-2005 (Once Broos, araliktan itibaren de Senol Gunes), 2010-2011. Bunlardan en sonuncusunu sampiyonluk olarak da sayabiliriz, yani en azindan benim gozumde oyle.
Kisaca kendisi Trabzonspor'u neredeyse her sene zirveye oynatmis ve her sene olmasa da cogunlukla ikinciligi yakalamis bir teknik adamdir ki Trabzonspor gercekten de bir teknik direktorun iyi bir psikolog ve pedagog olmasi gereken bir camiadir, cunku benim de koklerimin geldigi yer olan Trabzon, binlerce patlamaya hazir bombanin, cocuk ruhlu enerjik ve kendini sadece futbolda degil dunya uzerindeki her konuda bilgi sahibi olarak goren insanlarin olusturdugu bir sehirdir. Boyle insanlari yonetmek, bunlara liderlik yapmak ve sozunu gecirmek hic de kolay degildir.
Ayni sekilde Ersun Yanal da Trabzonspor'u onceki calistirdigi donemde yanlis hatirlamiyorsam, ligin ilk yarisini lider olarak tamamlamis ve ligin ikinci yarisindaki pespese puan kayiplari sonucu istifa etmek zorunda kalmisti. Eger istifaya zorlanmasaydi o yil biz degil bence Trabzonspor sampiyon olurdu ki zaten oynadiklari oyunla gayet de hak etmislerdi, ancak Ersun hoca o yillarda Trabzonspor'u gayet iyi oynatsa da camiayi iyi yonetememisti, tipki Fenerbahce'de oldugu gibi.
Kisaca Turkiye'de bir teknik direktorun sampiyonluk ve sahadisinda liderlik etme konusunda en iyi test edilecegi takim bence hem takimici hem de takimdisi etkenleriyle Trabzonspor'dur. Trabzonspor'da da son yillarda kendini gosterebilen sadece bir teknik direktor vardir ki o da Senol Gunes'tir.