Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985201 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Olcay'ın Lig İstatistikleri ;

2012-2013 Sezonu: 34 Maç-11 Gol, 5 Asist

2013-2014 Sezonu: 34 Maç-8 Gol, 10 Asist

2014-2015 Sezonu: 25 Maç-8 Gol, 5 Asist

Bazen acaba Olcay'a fazla mı kızıyoruz diye düşünmüyorum değilim bir kanat oyuncusu için bu istatistikler çok iyi
:biggrinking:
Olcay kalan maçlarda 2 gol 3 asist daha yapmalı  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Sinan yine başladı sallamaya diyor ki F.Orman Chelsea'den 3 oyuncu alacak diye :kop:

Şimdi değiştirdi 3 oyuncu alacak her kulüp olabilir diyor :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 00:17:52 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Olcay kalan maçlarda 2 gol 3 asist daha yapmalı  :bandit:
Yapar o kadar da daha 7 maç var nasılsa :icool:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Galatasaray'ın alacağı sonuca göre değişecektir Bilic'in mentalitesi.

Bu takımın arenadan puan çıkartamayacağını düşünürsek galibiyetten başka hesap yapması kendi sonunu hazırlar.GS bizim maça kadar puanlar kaybeder diye düşünüyorum her maç 4-5 net gol pozisyonu veriyorlar rakibe.Ama bize karşı kazanacaklar umudu olan da hayal görüyordur.O yüzden bizim trabzonu her türlü yenmemiz lazım.

Çevrimiçi murat

Sinan yine başladı sallamaya diyor ki F.Orman Chelsea'den 3 oyuncu alacak diye :kop:
seçelim içinden :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi murat

Bu takımın arenadan puan çıkartamayacağını düşünürsek galibiyetten başka hesap yapması kendi sonunu hazırlar.GS bizim maça kadar puanlar kaybeder diye düşünüyorum her maç 4-5 net gol pozisyonu veriyorlar rakibe.Ama bize karşı kazanacaklar umudu olan da hayal görüyordur.O yüzden bizim trabzonu her türlü yenmemiz lazım.
maça eksik çıkmak zorunda kalmazsak ve adil bir yönetim olursa ve o maça kadar kopmadıysak biz o maçı alırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi değiştirdi 3 oyuncu alacak her kulüp olabilir diyor :biggrinking:
:D

Çevrimdışı Tolga

Oyuncularımızın lig de attığı gol sayıları ;

Cenk Tosun 3 Gol

Olcay 8 Gol

M.Pektemek 3 Gol

Demba Ba 16 Gol

Kerim 3 Gol

Veli 1 Gol

Oğuzhan 1 Gol

Sosa 4 Gol

G.Töre 4 Gol

Opare 1 Gol

Motta 2 Gol

Atiba 1 Gol

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ben hasan şaş kadar subjektif ve cahilce yorum yapan adam görmedim.Ne işi var bunun ntvspor'da?
adamlar sene başından beri saçma sapan oynayarak puanlar kazandı çıkmış ali ece'ye beni beşiktaş galibiyetine ikna et diyor.seneye beyaz futbola şutlarlar bunu

Çevrimdışı Tolga

ben hasan şaş kadar subjektif ve cahilce yorum yapan adam görmedim.Ne işi var bunun ntvspor'da?
adamlar sene başından beri saçma sapan oynayarak puanlar kazandı çıkmış ali ece'ye beni beşiktaş galibiyetine ikna et diyor.seneye beyaz futbola şutlarlar bunu
Ümit Özat kafası var onda da sırf yorum yapmak için yorum yapıyor işte :D

Çevrimiçi murat

Oyuncularımızın lig de attığı gol sayıları ;

Cenk Tosun 3 Gol

Olcay 8 Gol

M.Pektemek 3 Gol

Demba Ba 16 Gol

Kerim 3 Gol

Veli 1 Gol

Oğuzhan 1 Gol

Sosa 4 Gol

G.Töre 4 Gol

Opare 1 Gol

Motta 2 Gol

Atiba 1 Gol

baba+olcay> diğerleri

Çevrimdışı Tolga

baba+olcay> diğerleri
Az önce maçlara tek tek baktım da özellikle ikisinin aynı maçta attığı goller ve kazandığımız maç sayıları çok fazla :icool:

Baya baya ikisi sırtlıyor takımı gerçekçi bakarsak durum bu yani :)

Çevrimdışı Deniz

Ali ecenin futbol bilgisi vs hasan sasin futbol bilgisi=messi vs olcay sahan :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

baba+olcay> diğerleri

pektemek ve tosun'dan bolca gol bekliyorum son haftalarda, ikisi de bu lig icin son derece kaliteli golculer, ozellikle Pektemek'in acik ve forvet mevkini ayni anda goturebilmesi buyuk avantaj, insallah sakatlik/ceza isleri olmaz.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 00:42:07 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

pektemek ve tosun patlama yapacak, insallah sakatlik/ceza isleri olmaz.
Pektemek patlama yaptı zaten,elimizde patladi :)

Cenk tosun o patlamayi yapacak.ben gelecek sezon gol kralligi bile bekliyorum

Çevrimdışı f_madida

Pektemek patlama yaptı zaten,elimizde patladi :)

Cenk tosun o patlamayi yapacak.ben gelecek sezon gol kralligi bile bekliyorum

Pektemek'i dogru yerde oynattigi zaman en faydali oyunculardan biri..Tek basina forvete koymayacaksin yalniz, orada have topu almaya, tek basina top surmeye calismayacak, aciga koydugu zaman takir takir oynuyor, pozisyon buldumu golunu de atiyor, en onemlisi de Baba'nin alanini bosaltiyor, cift forvet degil belki ama 1,5 forvet gibi oynayabiliyor takim ki bence en ideali hem defansif denge bozulmuyor hem de hucumda etkili.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

H.Şaş : Sosa hiçbir zaman kanatta oynamaz!
Ali Ece : Atletico ve Münih'de oynadı
H.Şaş : Onlar da bu işi bilmiyor!

:kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

bende sosayı ne zaman görsem sol iç veya sağ iç gibi oynuyor.forvet arkası gibi hiç oynamıyor hep boş bırakıyor o bölgeyi.

Çevrimdışı Kemal

Sampiyon olmak istiyorsak bu dakkadan sonra önce paf takım ts yi sonra as takım gs yi yenmemiz lazım hatta gs yi 2 farkli yenip averajla üstüne çıkmamız lazım

Çevrimdışı Deniz

hasan şaş futboldan ne anlar arkadaş bildiği yanıldığına yetmez.

Çevrimdışı Tolga

Zaten futboldan anladığı yok bir de dün içkili çıkmış programa iyice saçmalamış :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 15:28:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zaten futboldan anladığı yok bir de dün içkili çıkmış programa iyice saçmalamış :kop:

Futbolcuları yorumcu yapmaktan vazgeçersek olacak bir şeyler  :D

Aşçıdan gurme yapmak gibi bir şey bu  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Futbolcuları yorumcu yapmaktan vazgeçersek olacak bir şeyler  :D

Aşçıdan gurme yapmak gibi bir şey bu  :D
Futbolcular ya hocalık yapsınlar ya da yorumculuk yapsınlar bir bakıyorsun bir yerde hoca olmuşlar 2 gün sonra bakıyorsun istifa edip yorumcu olmuşlar en güzelini Hakan Ünsal yaptı ben yorumcu olacağım dedi futbolu bıraktığından beri yorumculuk yapıyor böyle olması lazım :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

yeterli bilgileri olmadan sırf mensup oldukları camiayı koruma saikiyle boş boş konuşuyorlar, adam fernandaonun daha iyi olduğunu söylemiş dün galiba, bizim burada da biri doğru falan diyordu  :D, acaba fernandaoyu daha önce hiç izlemiş mi? tam komedi