Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986526 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 23:49:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hayır kimse bilmiyor bunu mali genel kurulda açıklamadılar.

Ya şimdi açmayayım ağzımı da.

Ülkede 6 aydır ciddi mali kriz var. Esnaf kan ağlıyor ülke batmış bu konuda bile biri çıkıp kriz var işte kriz diyemiyorken biz klüpten beklediklerimiz konusunda çok iyimseriz.

Alenen gördüğümüz şeyler dillenemiyorken göremediklerimizin dillendirilmesini beklemek pembe rüya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ya şimdi açmayayım ağzımı da.

Ülkede 6 aydır ciddi mali kriz var. Esnaf kan ağlıyor ülke batmış bu konuda bile biri çıkıp kriz var işte kriz diyemiyorken biz klüpten beklediklerimiz konusunda çok iyimseriz.

Alenen gördüğümüz şeyler dillenemiyorken göremediklerimizin dillendirilmesini beklemek pembe rüya.
Ben beklemiyordum ki zaten  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı 90+2 de babacar saldı zehri.alacaktık şu herifi zamanında  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2015, 00:00:15
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı 90+2 de babacar saldı zehri.alacaktık şu herifi zamanında  :bandit: :bandit:

Yılan gibi adam Yılan   :upto:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ozan062

neyi merak ediyorum sizlere sorayım
simdi her yabancıyı aldıgımızda lisans cıkartıcaz,,
bayada arttırdılar bilyorsunuz paraları
simdi 14 yabancıya cıktıgında enson hatırladıgım para 6 milyona cıkıyordu
biz her oyuncu için tek tekmi oducez yoksa toplamında kac taneyse  sadece onumu vericez:)
eskiden 200binlerdeydi simdi milyonlara cıktı
buyuk sıkıntı ne diyorsunuz daha dogrusu bilginiz varmı?
hesaplayın 11 yabancımız olacak sıralamada toplamda kaç para vericez??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

hesap kitabı sevmiyorsunuz belli,, ama iş borc olunca dırdır otuyonuz:))

bırakın bu işleri :dry:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu Marek Hamsik varya..

Ulan hayranım o adama valla :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

şu juve nin formasından yapsalar bize ya arka numaralar da kırmızı olur enfess... Sizce d olmaz mı ?? Yok mu ihtimali :)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

şu juve nin formasından yapsalar bize ya arka numaralar da kırmızı olur enfess... Sizce d olmaz mı ?? Yok mu ihtimali :)
Ben de aynısını sezon başı söylemiştim çok iyi olur aslında. :ok:

Galiba gelecek sezon formaları arasında çubuklu da olacakmış ama nasıl bir çubuklu olur onu göreceğiz. :)

Çevrimdışı Deniz

Nike ile anlaşsak efsane formalar görürdük.Adidas'ın 3 çizgisi ve geride kalan forma teknolojisi bize yaramaz.İşin en saçma tarafı Adizero yerine Climacool giyecekmişiz.Kulübün Hnetbol dışında iyi yönetilen hiçbir yanı yok.
nike senelerdir gsye rezil formalar yapıyor.Bence hala adidas bu işte 1 numara.Adizero zaten naylona benziyor climacool yanında çok daha oturaklı

Çevrimdışı sallapati

Ben de aynısını sezon başı söylemiştim çok iyi olur aslında. :ok:

Galiba gelecek sezon formaları arasında çubuklu da olacakmış ama nasıl bir çubuklu olur onu göreceğiz. :)

çubuklu olmaz işallah

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2015, 01:54:38
  • Beşiktaş / Bodrum
nike senelerdir gsye rezil formalar yapıyor.Bence hala adidas bu işte 1 numara.Adizero zaten naylona benziyor climacool yanında çok daha oturaklı

PUMA
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

PUMA

adidas tan şaşmamak lazım.. dünyada 1 numara adidas kalite bakımından

Çevrimdışı Tolga

çubuklu olmaz işallah
Çubuklu forma geçmişimiz çok iyi olmadığından bende çok istekli değilim de işte keşke Juve'nin ki gibi olsa çok beğeniyorum onların çubuklusunu :)

Bu arada 100. yıldaki çubuklu formamızı tek geçerim  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2015, 02:00:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Çubuklu forma geçmişimiz çok iyi olmadığından bende çok istekli değilim de işte keşke Juve'nin ki gibi olsa çok beğeniyorum onların çubuklusunu :)

Bu arada 100. yıldaki çubuklu formamızı tek geçerim  :icool:

PUMA!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 02:03:26 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2015, 02:25:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Fatih

Gecmis olsun, tesekkurler baskan...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Gecmis olsun, tesekkurler baskan...
olacağı buydu ,sen malzemeyi verirsen adam kullanır işte benim demek istediğim buydu. Adı geçen şahıs bu ülkede bugün var yarın yok kulübün ismini neden kirletiyorsun be başkan yahu.Off offf
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 10:35:00 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu sayfada forma tasarımı konuşulmuş,karikatürist de biliyormuş gibi forma tasarımı yapmış. :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Akil Emre

Sn. Başkana transfer, sportif başarı anlamında çok kızıyorum ama, hem kendi içimizdeki hem de medyadaki satılmışları, ahlaksızları görünce de aşırı üzülüyorum.