Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985814 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Suleyman Seba'dan sonra baskan goremedik o koltukta...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Haldun

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44205

arkadaşlar hentbol forması alacam da boy 1.71 1.72 kilo 71-72 hangi beden alamalıyım small mu medium mu

Çevrimdışı ahmetx

Lasse Schöne diyordum hep ama şimdi baktım da sözleşmesini 2017'e kadar uzatmış :bawling:
hadi be , bu adamı siyah beyaz forma içinde görmek nasip olmayacak galiba ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

@çarşimşek o konulara en doğru @Çağrı arkadaşımız cevap veriyor... Ona danış istersen...  :bandit: :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Haldun

@çarşimşek o konulara en doğru @Çağrı arkadaşımız cevap veriyor... Ona danış istersen...  :bandit: :D
tamamdır abi sagolasın mentionlayım ben zaman :)

Çevrimdışı ahmetx

Aktif tanıtımdan salvolara devam
Alıntı
Alacakları dolayısıyla Beşiktaş Kulübü'ne icra takibi başlatan Aktif Tanıtım'ın avukatı Mehmet Dedeoğlu, kulüp başkanı Fikret Orman'ın bugün yaptığı basın açıklamasında kullandığı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Fikret Orman'ın icra takibi işlemiyle ilgili açıklamasının gerçeği yansıtmadığını ileri süren Dedeoğlu'nun yaptığı açıklama şu şekilde:

"Fikret Orman ile yapılan protokol şartlarına uyulmamasının sanki 1 günlük gecikme şeklinde yansıtılması doğru olmadığı gibi tamamen kamuoyunu yanıltmaya ve kendi kusurlarını gizlemeye matuf beyanlardır. 6 adet çekin hepsinin ödemesini geciktirmişler, 5. çeki ise ödemeyerek arkasının yazdırılmasına sebebiyet vermişlerdir. Ayrıca, çek işleme konduktan sonra ödemeyi yapmışlar ancak protokol gereği halen ödemeleri gereken 1 milyon liraya yakın harcı halen ödememişlerdir. Bu şekilde protokolü ihlal etmişler ve protokolde taraflarca belirlenen yaptırımlar devreye girmiştir. Dolayısıyla olay, yansıtılmaya çalışıldığının aksine bir gün iki gün gecikme meselesi değildir. Bu tamamen kamuoyu nezdinde kendi kusurlarını ve kötü niyetlerini gizleme gayretidir. Bu ödemeler bugün dahi yapılmamıştır."

"Beşiktaş yöneticilerine göre tüm alacaklılar haksız, bir tek borçlu olarak kendileri haklıdır. Ancak nedense her davayı kaybetmekte fakat bunu kamuoyuna farklı yansıtmaktadırlar. Şu ana kadar kazandıkları bir tek dava yoktur, zira hepsinde haksız durumdadırlar. Ellerindeki tek şey farklı algı yaratarak, yanıltarak suçu başkalarına yıkmak, yükümlülüklerinden kaçınmaktır" değerlendirmesinde bulundu.
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 11:03:34 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aktif tanıtımdan salvolara devam
Medyadaki alçaklıkları görmemi sağladı bu olay.
Başta bu karalamayı kendi içimizdekiler yapıyor. En başta da o haber1903 denen yd yalamacıları.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Güzel haber
Alıntı
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Brezilya'nın Coritiba Kulübü'nün ikinci başkanı Andre Luiz Macias ve kulübün iyi niyet elçisi, eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza'yı ağırladı.

Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen ziyarette, Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil ve Erdal Torunoğulları da yer aldı.

Fikret Orman, iki kulüp arasında yapılabilecek işbirliği konularının ele alındığı ziyaret ile ilgili olarak, "Coritiba Kulübü bizi ziyaret etti. Aramızda bir işbirliği yapabilir miyiz, onu konuştuk. Çok memnun olduk. Alex ünlü bir futbolcu. Her ne kadar rakibimizle de anılsa, Türk insanının sevdiği, centilmen bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Ziyarette Orman ve Macias birbirlerine futbol takımlarının formalarını hediye etti

Çevrimdışı ahmetx

Medyadaki alçaklıkları görmemi sağladı bu olay.
Başta bu karalamayı kendi içimizdekiler yapıyor. En başta da o haber1903 denen yd yalamacıları.
senin haber1903 den haberin yok muydu ,yönetim muhalifi onlar ona lafım yok ama çok seviyesizler.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

olacağı buydu ,sen malzemeyi verirsen adam kullanır işte benim demek istediğim buydu. Adı geçen şahıs bu ülkede bugün var yarın yok kulübün ismini neden kirletiyorsun be başkan yahu.Off offf

Nedir bu olay ve karikatür açıklarmısınız arkadaşlar, bu saat markasıyla kemer neye istinaden yapıldı çıkamadım işin içinden yahu  :iscrewy:

Çevrimdışı ahmetx

Nedir bu olay ve karikatür açıklarmısınız arkadaşlar, bu saat markasıyla kemer neye istinaden yapıldı çıkamadım işin içinden yahu  :iscrewy:
Zarrabın saat hediyesine atıfta bulunmuş.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı talha

çarşı çok ağır twit atmış.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/588953106651750400

çarşı boşa konuşuyor varsa ellerinde 1.2m loca alsınlar zarraba kaptırmasınlar takımı. Zarrabın loca almasına bende acayip kıl oldum ama parayı veren düdüğü çalar. Senin birinsanın yaptığı ya da yapacağı eylemleri sorgulamak gibi bir görevin yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

onu yazan fenerin gazetesi yazsın bakalım yönetimde kaç tane asker kaçağı hırsız hükümet damadı bilmem neyi yazında bilelim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çarşının sözleri sizce, alınan locaya mı? yoksa

Gözünden tanıdım iyi beşiktaşlı, napmış bu adam eroin mi kaçırmış diyen başkana olmasın sakın?

İdeolojiniz zerre umrumda değil, hiç bir taraftar sitesinde siyaset konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum lakin, halkın büyük çoğunluğunun rahatsız olduğu olay ve kişilerle ilgili atılacak her adım, 10 değil 100 kere hesap edilmelidir.

Bugün, Ferit şahenk de inönüden loca almıştır. Belki onlarca beşiktaşlı olmayanda almıştır, hatta belkisi yok kesinlikle almıştır.

Olayın para ile pul ile alakası yok. Toplumun büyük kısmında infial yaratmış birilerini hoş gösterme çabasınadır bu tepki. Yoksa loca haberi bugünün haberi değil.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ayrıca, Şahsım adına Hürriyet gazetesine teşekkür ediyorum.

Bizler kafaları kuma gömen devekuşu olmayacağız. Karikatürü yapan adam beşiktaşlı zaten. Orada hicvedilen beşiktaş değil, bunu anlamamak için de artniyetli olmak gerekir.

Hürriyet gazetesine saldıranlar, dün karikatüristlere yapılan baskılara, hapis cezalarına, sansürlere de (özgür olmalı ) diyorlardı, bumu özgürlük anlayışlarınız.

Onuda geçtim, bu yaşananlar gs yada fb de olsa, hürriyet vb bir başka gazete aynı karikatürü gs fb için yapsa, coşup eğlenecekti bugün eleştirenler, iki yüzlü olmamak lazım.

Çevrimdışı cisse557

çarşı çok ağır twit atmış.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/588953106651750400
RÜZGAR SAĞNAK @ruzgarsagnak  ·  16 Nis
Tekrar ediyorum. Yanlış anlaşılmamak adına. Ben Rüzgar olarak Reza ile aynı masaya bile oturmam. Ama BJK başkanı olarak locayı satarım.

Bu konuda gördüğüm en iyi yazıdır. Çarşı bu işlerle uğraşmak yerine tribünleri doldursa çok daha faydalı olurlar Beşiktaş'a.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizler kafaları kuma gömen devekuşu olmayacağız. Karikatürü yapan adam beşiktaşlı zaten. Orada hicvedilen beşiktaş değil, bunu anlamamak için de artniyetli olmak gerekir.

Hürriyet gazetesine saldıranlar, dün karikatüristlere yapılan baskılara, hapis cezalarına, sansürlere de (özgür olmalı ) diyorlardı, bumu özgürlük anlayışlarınız.

Onuda geçtim, bu yaşananlar gs yada fb de olsa, hürriyet vb bir başka gazete aynı karikatürü gs fb için yapsa, coşup eğlenecekti bugün eleştirenler, iki yüzlü olmamak lazım.

Abi keşke köşe yazarı falan olsaydın valla güzel yazma kabiliyeti var sende. Böyle sanki bi oturuşta 300-400 sayfalık bir roman yazabilecek kapasite var sanki :D

Hem twitter'dan hem burdan yardırıyosun maşallah :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

RÜZGAR SAĞNAK @ruzgarsagnak  ·  16 Nis
Tekrar ediyorum. Yanlış anlaşılmamak adına. Ben Rüzgar olarak Reza ile aynı masaya bile oturmam. Ama BJK başkanı olarak locayı satarım.

Bu konuda gördüğüm en iyi yazıdır. Çarşı bu işlerle uğraşmak yerine tribünleri doldursa çok daha faydalı olurlar Beşiktaş'a.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmetx

:claps: :claps: hocam sen gerçekten esnaf mısın,akademik kariyer yok değil mi?  :D

Çevrimdışı f_madida

Sorun da burada, gs ve fb icin hicbir zaman boyle bir karikatur yapilmazdi... "Futbol Fenerbahceyle guzel" diye manset atan bir gazeteden bahsediyoruz. Son 18 ayda belki 25 kez Gokhan Tore olayini tekrar tekrar mansetten veren, Besiktas aleyhine yapilan hakem hatalarina tek satir yer vermezken fb ve gs icin yapilan hatalari yine mansetten skandal olarak degerlendirip, sosyal medya tepkisi adi altinda fb ve gsli ergenlerin yazdiklari ele avuca sigmaz tepkileri birinci sayfadan veren bir kurum bu hurriyet. Ama sokun lafi Besiktas'a nasil olsa Besiktas'in kendi taraftari Besiktas'i yalniz birakmis hala Hurriyet'i savunan oynana oyunu gormezden gelen binlerce taraftar var...Diyoruz ya Besiktas'in hakkini yemek niye bu kadar kolay diye, iste bu yuzden.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cisse557

2016 seçimlerinde Ali Gültiken'in başkan adayı olacağı söyleniyor. Aslı astarı var mıdır?

Çevrimdışı ahmetx

Sorun da burada, gs ve fb icin hicbir zaman boyle bir karikatur yapilmazdi... "Futbol Fenerbahceyle guzel" diye manset atan bir gazeteden bahsediyoruz. Son 18 ayda belki 25 kez Gokhan Tore olayini tekrar tekrar mansetten veren, Besiktas aleyhine yapilan hakem hatalarina tek satir yer vermezken fb ve gs icin yapilan hatalari yine mansetten skandal olarak degerlendirip, sosyal medya tepkisi adi altinda fb ve gsli ergenlerin yazdiklari ele avuca sigmaz tepkileri birinci sayfadan veren bir kurum bu hurriyet. Ama sokun lafi Besiktas'a nasil olsa Besiktas'in kendi taraftari Besiktas'i yalniz birakmis hala Hurriyet'i savunan oynana oyunu gormezden gelen binlerce taraftar var...Diyoruz ya Besiktas'in hakkini yemek niye bu kadar kolay diye, iste bu yuzden.

öyle deme aynı karikatürist fener hakkında da karikatür çizmiş

Çevrimdışı Tolga

2016 seçimlerinde Ali Gültiken'in başkan adayı olacağı söyleniyor. Aslı astarı var mıdır?
:kop: :kop: Bunun doğru olma ihtimali var mı ki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Ben bu durumda farklı düşünüyorum açıkçası, Reza Zarrab denen adam benim gözümde birçok üçüncü dünya ülkesi dengi bir adam, koskoca Türkiye Devleti bu adamın gücünden ve parasından faydalanmış, biz niye faydalanmayalım, siyasi bir parti değiliz ki  görüşüne duruşuna bakarak insnaları yargılayıp sen Beşiktaşlı olursun veya olamazsın diyelim, birde münker, nekir gibi helal haram hesabı yapacaksak günümüz dünyasında bu  kulüp hint fakirlerine kalır, siz inanıyormusunuz Milyon Dolar verip loca alanların hepsi helal kazanmış, Beşiktaş siyasi görüşlerin üzerine harita çizilecek bir kulüp olmadı olamaz, bu kulüp hepimizin bir forma alanda baş tacı o locayı alanda baştacıdır, kendisini tanıdığımız o olaylarda suçluysa cezasını hukuk verir, yoksa sokaklarda dar ağacı kurup asalım senin gidi haramzade niye loca aldın Beşiktaş'tan ? diye.   
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 12:43:03 Tahsin Ç. ]