Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986467 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:49:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:50:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Belki yanı başındaki Benfica alır  :kop: :kop:

2 sene daha takılır sonra 33 olacak ufaktan Amerika yolculuğu başlar orası tam ona göre sabaha kadar çalım atsın  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

abi dikkatini çekerim sen bana 1000 dolar borç verip 1000 dolar alıyorsun. ben  döviz bürosundan borç almıyorum bankadan alıyorum. banka karını kur farkından almaz. fazla parası varsa elinde zaten kazanır kurdaki artıştan. banka zaten senden faiz alıyor.

ben sana 1000 dolar olarak vereceğim için borcumu ödeme türünü değiştiremem. ama sen bana dersenki 1000 dolar veririm 1100 dolar alırım o zaman bende sana derimki madem faiz veriyorum neden birde kur riskine katlanayım o zaman TL olarak veririm 1200 veririm derim... anlatabildimmi?  :ok:

şahsınız gibi algılamayın olayı. bankalar sonuçta o parayı da dışarıdan kredi alarak elde ediyor. 50 milyon euro da olsa 50 milyon usd de olsa o parayı TL ye çevirmiyor zaten direk sana döviz kredisi veriyor senden aldığı ödemeden sonra kendi kredisini kapatıyor. tabi bu kadar basit değil mevzu ama olay anlaşılsın diye böyle yazıyorum :)

bu konuda tek handikap şu, bankadan çok faktoring firması ile çalışmamız... o zamanda eli koğlu bağlı olabiliyor insanın malesef :(
finans olayından çokta anlamam.benimkisi düz mantık.dyorsunki bankalarda parayı dışaıdan alıyor.sonuçta bunlar ticari kurumlar neden daha fazla kazanmak varken böyle birşeye girsin.parite dediğimiz olay dünya gerçeği.tl ye geçmiyor tabiki ama dolar euro pariteside 1.35 lerden 1.05 seviyelerine geldi bir senede.euroda kalanlar kaybetti sonuçta.şirket içinde ha dolar ha euro mantığı geçerli değil.

Çevrimdışı Tolga

Şu "yedirmeyiz" mantığını bıraksan diyorum?Yok bilici yedirmeyiz yok fikret reyizi yedirimeyiz ,Beşiktaş taraftarını yamyam falan mı sanıyorsun?

Borç eski olabilir ama 3 senedir de bu kulübün başkanı Fikret Orman.Bizzat kendisinin ağzından "bütün borçlarımızı ödedik,bütün davaları hacizleri kapattık" diye 20 tane röportajını alır koyarım buraya.
Değil borcu kapatmak adamlar kamyonlarla kapımıza hacze geldi neden bahsediyorsun sen?

Fikret Orman güzel işler yaptığında elbette desteklemek lazım ama "ite köpeğe" bu kulübü maskara edecek hareketler yaparsa kimseden destek falan beklemesin yanlışa yanlış derler.Demeyen de otursun kendini sorgulasın.

Bugün o kadar üzüldüm ki o kamyonların fotosunu gördükçe için dağlandı.

Yemişim bilic'ini de orman'ını da adalı'nı da arat'ını da BEŞİKTAŞI YEMESİNLER.
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

2 sene daha takılır sonra 33 olacak ufaktan Amerika yolculuğu başlar orası tam ona göre sabaha kadar çalım atsın  :biggrinking:
Katar'a da gidebilir orada da güzelce çalım atar güzelce parasını kazanır :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Atkar

İleri ki yıllarda Fulyadaki 60 dönüm arazimize güzel bir proje yapılarak yıllık 30-40M$ kira geliri sağlayabilir miyiz acaba ? Fulyayı satmak kurtuluş değil,Fulya belkide geleceğimiz.

Çevrimdışı murat

Şu "yedirmeyiz" mantığını bıraksan diyorum?Yok bilici yedirmeyiz yok fikret reyizi yedirimeyiz ,Beşiktaş taraftarını yamyam falan mı sanıyorsun?

Borç eski olabilir ama 3 senedir de bu kulübün başkanı Fikret Orman.Bizzat kendisinin ağzından "bütün borçlarımızı ödedik,bütün davaları hacizleri kapattık" diye 20 tane röportajını alır koyarım buraya.
Değil borcu kapatmak adamlar kamyonlarla kapımıza hacze geldi neden bahsediyorsun sen?

Fikret Orman güzel işler yaptığında elbette desteklemek lazım ama "ite köpeğe" bu kulübü maskara edecek hareketler yaparsa kimseden destek falan beklemesin yanlışa yanlış derler.Demeyen de otursun kendini sorgulasın.

Bugün o kadar üzüldüm ki o kamyonların fotosunu gördükçe için dağlandı.

Yemişim bilic'ini de orman'ını da adalı'nı da arat'ını da BEŞİKTAŞI YEMESİNLER.
fikret ormanı yemek isteyenler taraftarlar değil eski yöneticiler.bazı taraftarlar sadece piyon deniz.taraftar kendi üzreine düşeni yapacak deniz.gücü yetiyorsada kongre üyesi divan üyesi ,yönetici veya başkan olacak.gidip birileri adına bağırıp çağırmayacak.başkan indirip kaldırmak taraftarın işi değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 00:01:48
  • Beşiktaş / Bodrum
İleri ki yıllarda Fulyadaki 60 dönüm arazimize güzel bir proje yapılarak yıllık 30-40M$ kira geliri sağlayabilir miyiz acaba ? Fulyayı satmak kurtuluş değil,Fulya belkide geleceğimiz.

Ne yapılacağına bağlı ama her türlü o kadar getirmez.

Arazinin değeri sanırım 200 milyon civarı şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

fikret ormanı yemek isteyenler taraftarlar değil eski yöneticiler.bazı taraftarlar sadece piyon deniz.taraftar kendi üzreine düşeni yapacak deniz.gücü yetiyorsada kongre üyesi divan üyesi ,yönetici veya başkan olacak.gidip birileri adına bağırıp çağırmayacak.başkan indirip kaldırmak taraftarın işi değil.
Suan tam tersi bence... 1 Senedir sadece bazi belirlenen kongre uyeleri kabul ediliyor... Para verenler hala kongre uyeliklerinin onaylanmasini bekliyor... A'dan Z'ye kongre uyeleri temizlenmedigi surece ben guvenmem kongre uyelerine... Ornekleri de mevcut zaten, tekrardan dile getirmeye gerek yok abi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı murat

Ne yapılacağına bağlı ama her türlü o kadar getirmez.

Arazinin değeri sanırım 200 milyon civarı şuan.
çağrı arazinin değeri en az 3 kat fazladır.zincirlikuyu zorlunun arazi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 800 milyon dolar likör fabrikasının arazisi 450 milyon dolar gibiydi.metrekareleri birbirine yakındır.konum olarakta çok fark yok. kira gelirleri o dönemin şartlarına göre 1/4 ile 1/2 si arasında verildi.şu an elde edilen gelir 7.5 ise en az 3 ile çarpmak gerekir.ayrıca benzinlik işindede birşeyler dönmüştü.benzinlikte o bölgedeki en iyi konumda olmasna rağmen yaklaşık 10/1 fiyatına verilmişti.yanlış hatırlamıyorsam senelik 1 milyon dolar gibi bir para alınıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 00:13:06
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı arazinin değeri en az 3 kat fazladır.zincirlikuyu zorlunun arazi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 800 milyon dolar likör fabrikasının arazisi 450 milyon dolar gibiydi.metrekareleri birbirine yakındır.konum olarakta çok fark yok. kira gelirleri o dönemin şartlarına göre 1/4 ile 1/2 si arasında verildi.şu an elde edilen gelir 7.5 ise en az 3 ile çarpmak gerekir.ayrıca benzinlik işindede birşeyler dönmüştü.benzinlikte o bölgedeki en iyi konumda olmasna rağmen yaklaşık 10/1 fiyatına verilmişti.yanlış hatırlamıyorsam senelik 1 milyon dolar gibi bir para alınıyor.

Fulya'dan bahsetmiyorum yalnız Murat abi değerlendirilmeyen araziden bahsediyorum?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

zorlu center  102.000 metrekare 850 milyon dolar
asy arazisi 34 bin 640, metrekare 416 milyon tl
fulya arazisi 50 000 metrekare
şu anki değerle asy arazisi 600-700 civarı yaparsa fulya araziside hemen hemen okadardır.

Çevrimdışı Deniz

@MURAT abi ben sana dolu isim verim 6 aydır kongre üyeliği bekletilen.Adam olmak istiyor yönetim onaylamıyor, tüzüğe aykırı hareket ediyorlar zarar eden de kulüp oluyor.
Başkan indirip kaldırmak kimin işi onu anlamadım.Ben parasını veriyorsam ve şartlara uyuyorsam bu kulübün üyesi olurum ve istediğim adaya oyumu veririm benim özgür irademe hiçkimse ipotek koyamaz.Kendine oy verecek adamı üye yapıp vermeyecek adamı bekletmek ahlak kavramından çok ama çok uzak bir hareket.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca kimin başkan olduğu kimin olacağı da zerre kadar umrumda değil benim tek umrumda olan Beşiktaş.
O koltuğa da oturan kişi Beşiktaş değerlerine uygun hareket edip Beşiktaşın yararına işler yaptığında desteklerim,yapmadığında da eleştiririm.
İsterse babam otursun hiç fark etmez.
Yanlışa alkış tutmam,zulme ortak olmam.

Yıllardır başkan olarak bir Seba ekolü arıyoruz.Bir Seba bir daha gelmez bunu hepimiz biliyoruz ama en azından bazı değerlerin korunması gerekiyor.
8 sene yd tramvasından sonra yeni yeni toparlanıyoruz derken yd zamanı sözleşmelerine benzer mustafa pektemek,ersan,cenk,necip sözleşmeleri,davalarımızın tamamını bitirdik yalanları yakışmıyor.
Kulübün kapısına kamyon dayadılar yahu bundan daha acı birşey var mı?Hani kapatılmış davalar?Hani ödenmiş borçlar?Yarın bir başkasının haciz getirmeyeceğini nerden bilelim?
Buna da susalım da sonumuz Parma gibi mi olsun?

Açıkça söylüyorum hiçbir başkan,hiçbir başkan adayı zerre kadar umrumda değil.İyi şeyler yapanın ellerinden gözlerinden öperim yeter ki Beşiktaşa faydası olsun.
Ama bunu da layıkıyla yapmayana da susmam,susamam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Porto'yu izlerken imrendim,adamların eşi benzeri yok.Nasıl bir futbol aklı varsa adamlar teknik direktör,futbolcu değiştirse bile gücünden birşey kaybetmiyor.Bize bakıyorum pektemekler,ersanlar....

haha vallahi bugunku okudugum guzel yorumlardan oldu
tamda istediğim dusundugum seyler aynen bu
:)) insanın canı sıkılmıyor değil bizdeki bütceye karsılık kadro less less
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 00:53:12
  • Beşiktaş / Bodrum
haha vallahi bugunku okudugum guzel yorumlardan oldu
tamda istediğim dusundugum seyler aynen bu
:)) insanın canı sıkılmıyor değil bizdeki bütceye karsılık kadro less less

Neyle neyi karşılaştırdığınızın farkında mısınız  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

taraftarolarak evet korkuttuk fakat mallar yinede haczettirilmiş:(((

raşit ceran‏@rsceran

Bugün haciz işlemi uygulanmış kulüpte( ben yazmayacaktım ama herkes yazmış) haczedilen mallar çalışanlara yed-i emin olarak bırakılmış.
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 00:57:07 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Neyle neyi karşılaştırdığınızın farkında mısınız  :biggrinking:

:icool:

karsılastırma değilde hakkını veremiyoruz diyelim :lol:

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca kimin başkan olduğu kimin olacağı da zerre kadar umrumda değil benim tek umrumda olan Beşiktaş.
O koltuğa da oturan kişi Beşiktaş değerlerine uygun hareket edip Beşiktaşın yararına işler yaptığında desteklerim,yapmadığında da eleştiririm.
İsterse babam otursun hiç fark etmez.
Yanlışa alkış tutmam,zulme ortak olmam.

Yıllardır başkan olarak bir Seba ekolü arıyoruz.Bir Seba bir daha gelmez bunu hepimiz biliyoruz ama en azından bazı değerlerin korunması gerekiyor.
8 sene yd tramvasından sonra yeni yeni toparlanıyoruz derken yd zamanı sözleşmelerine benzer mustafa pektemek,ersan,cenk,necip sözleşmeleri,davalarımızın tamamını bitirdik yalanları yakışmıyor.
Kulübün kapısına kamyon dayadılar yahu bundan daha acı birşey var mı?Hani kapatılmış davalar?Hani ödenmiş borçlar?Yarın bir başkasının haciz getirmeyeceğini nerden bilelim?
Buna da susalım da sonumuz Parma gibi mi olsun?

Açıkça söylüyorum hiçbir başkan,hiçbir başkan adayı zerre kadar umrumda değil.İyi şeyler yapanın ellerinden gözlerinden öperim yeter ki Beşiktaşa faydası olsun.
Ama bunu da layıkıyla yapmayana da susmam,susamam.
Bazı şeyler şartlarına göre değerlendirilmek lazım.

Süleyman Seba başkan olduğu dönemle bugünkü Türk futbolu aynı değil maalesef.

Bugün Aziz Yıldırım gibi her yere ve herkese posta koyan bir başkan ve yönetim şekli varken  birçok konuda gerekli sertliği göstermekten uzak olan bir başkan ve yönetim modeli günümüzde maalesef yetersiz kalıyor.

Meydanı Aziz ve onun gibilere bırakmamak lazım Fikret Orman ve yönetiminden bunu beklemek hata olur zira o düşüncede insanlar değiller.

Bir Süleyman Seba zaten yetişmez fakat yetişse bile bana göre mevcut Türk futbolunda başarılı olma şansı çok zor olur.

Çünkü Türkiye'de futbol sadece saha içerisinde oynanmıyor.Tabi 90'lı yılların başında Süleyman Seba başkanımız varken 3 sene üst üste şampiyon olduk ama ondan sonraki süreç ortada.

Özellikle 2000'li yıllardan sonra işler çok değişti ya bu iki büyük yaratma projesine karşı çıkıp engelleyeceğiz ya da bunu kabulleneceğiz başka bir seçenek yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 01:04:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün kulübe haciz işlemi yapıldı mallar emanet olarak bırakıldı demek bu.

Bu durumdayken kulübün 1. ve 2. başkanına ulaşılamıyor.

Asıl enteresan olan bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bazı şeyler şartlarına göre değerlendirilmek lazım.

Süleyman Seba başkan olduğu dönemle bugünkü Türk futbolu aynı değil maalesef.

Bugün Aziz Yıldırım gibi her yere ve herkese posta koyan bir başkan ve yönetim şekli varken  birçok konuda gerekli sertliği göstermekten uzak olan bir başkan ve yönetim modeli günümüzde maalesef yetersiz kalıyor.

Meydanı Aziz ve onun gibilere bırakmamak lazım Fikret Orman ve yönetiminden bunu beklemek hata olur zira o düşüncede insanlar değiller.

Bir Süleyman Seba zaten yetişmez fakat yetişse bile bana göre mevcut Türk futbolunda başarılı olma şansı çok zor olur.

Çünkü Türkiye'de futbol sadece saha içerisinde oynanmıyor.Tabi 90'lı yılların başında Süleyman Seba başkanımız varken 3 sene üst üste şampiyon olduk ama ondan sonraki süreç ortada.

Özellikle 2000'li yıllardan sonra işler çok değişti ya bu iki büyük yaratma projesine karşı çıkıp engelleyeceğiz ya da bunu kabulleneceğiz başka bir seçenek yok.
Dediklerin konusunda haklısın ama 2 senedir tek bir derbi galibiyeti dahi göremeden zaten bu algıya da biz bir güzel çanak tuttuk.Sahada çıkıp şu fbyi gsyi 3-4 maçta yenseydik kim sesini çıkartabilirdi?
Kim bu algıyı yaratabilirdi?
Resmen adamların amaçlarına hizmet ettik.Onlar bile 2 senede bu kadar kötü bir tablo oluşacağını düşünmemişlerdir.

Çevrimdışı Deniz

Bugün kulübe haciz işlemi yapıldı mallar emanet olarak bırakıldı demek bu.

Bu durumdayken kulübün 1. ve 2. başkanına ulaşılamıyor.

Asıl enteresan olan bu.
Ne denir ki..

Çevrimdışı sallapati

aynen Murat Abi.. üç beş hain eski yöneticinin, derin fb den nemalanan spor yorumcusu bozuntusunun , rantçıların gazına gelmemek lazım

Çevrimdışı Tolga

Dediklerin konusunda haklısın ama 2 senedir tek bir derbi galibiyeti dahi göremeden zaten bu algıya da biz bir güzel çanak tuttuk.Sahada çıkıp şu fbyi gsyi 3-4 maçta yenseydik kim sesini çıkartabilirdi?
Kim bu algıyı yaratabilirdi?
Resmen adamların amaçlarına hizmet ettik.Onlar bile 2 senede bu kadar kötü bir tablo oluşacağını düşünmemişlerdir.
Derbi konusu da aslında bununla bağlantılı.

Bilic ile anca bu kadar oluyor tabi.

Fakat eldeki kadro çok kaliteli olmamasına rağmen yine söylüyorum iyi bir hocanın elinde bu sezon ki derbilerden en az 2 tanesini kazanırdı ya da hiçbirini kaybetmezdi.

Bu sezon şampiyonluk kaçacaksa bunun sebebi derbilerde ki başarısızlığımızdandır çok net.

Çevrimdışı Deniz

Bundan daha da kötüsü UEFA tarafından gelebilecek bir cezadır.eğer yine uefa bizi kupaya almazsa değil sponsor bulmak eldekileri bile zor tutarız.