Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985221 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Yok abi zaten 1 milyar borç var.

Üzerimizde Fulya var 800 milyon civarı.

Diğer mallar çok da değerli değil yanılmıyorsam.

Benim anlamadığım bu satış işinde parayı veren kişi bu ödemeyi kime yapıyor devlete mi?
49 yilligina stadi isletme hakkin var. Turkiyenin en degerli arazisinde. Akaretlerdeki  tapulu araziyi hic saymiyorsunuz

Çevrimdışı Türkay

Yahu anlamadığım tonla adam diyebileceğimiz zengin iş adamı var . Biri bile destek olmuyor yalnız o yüzden kızamıyorum da.

Sonuç da bu adamlar destek olmazsa böyle abuk subuk adamlar destek olur.

Nerede Sabancı, Özyeğin, Özilhan.

Onlar çıkmaza Mannsimovlara Rezzablara kalır oraları.

Sabancı Vodafone Arena da Türkiye'nin en pahalı locasını aldı abi daha napsın :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Ne yalan söyleyeyim bana çok mantıklı geldi söylediklerin. :)

Taraftar olarak hangi konularda hükmümüz geçiyor da yarın biri kulübü satın almaya kalktığında buna itiraz edebilelim ya da itiraz etsek bile ciddiye alınalım.

aynen öyle demeye calıstıgım bu,, parayı gorucez istahlanıcaz bize yine her zaman yaptıkları amerikan ruyasını pompalıcaklar vercekler coskuyu
güm imzalar atılcak gitti guzelim klup:D
zaten daha medyada bunlar dillendirilmiyor,
tam oalrak olma evresine geçildiğinde baslarlar konusmaya startı verirler daha zamanı var demekki kanunlarla ilgili calısıyorlar

zaten klupler yasası cıkarıcaklar hatırlayın bir ay once konustular,, klupler birliğini  sirketlestircekler yol oraya dogru gidiyor

Nasıl olamayız yahu aksine devremülk olarak bizim takımlarımız çok değerli.

Dünyanın en değerli 10 kulübünün içindeydi mülk olarak Galatasaray ve Beşiktaş 3-4 yıl önce.

bence fazla sisiriyoruz gibime geliyor
boyle imkanlar olsaydı inan bu konuda cok girisim olurdu demekki umudu kesmişler coktan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Sabahcı Vodafone Arena da Türkiye'nin en pahalı locasını aldı abi daha napsın :D
Koç aldı diye biliyorum ben de :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

aynen öyle demeye calıstıgım bu,, parayı gorucez istahlanıcaz bize yine her zaman yaptıkları amerikan ruyasını pompalıcaklar vercekler coskuyu
güm imzalar atılcak gitti guzelim klup:D
zaten daha medyada bunlar dillendirilmiyor,
tam oalrak olma evresine geçildiğinde baslarlar konusmaya startı verirler daha zamanı var demekki kanunlarla ilgili calısıyorlar

zaten klupler yasası cıkarıcaklar hatırlayın bir ay once konustular,, klupler birliğini  sirketlestircekler yol oraya dogru gidiyor
Katılıyorum bende.

Birgün tüm kulüpler maalesef satılacak :s20: ama yukarıda dediğim gibi bizim bunu görmeye ömrümüz yeter mi bilmiyorum :)

Çevrimdışı Türkay

Koç aldı diye biliyorum ben de :icool:

Alıntı
Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın localarına ünlü işadamları büyük ilgi gösterdi. Ömer Sabancı, 3 yıllığına 20 metrekarelik locaya 890 bin dolar ödeyerek Türkiye’nin en pahalı mekânlarından birine sahip oldu. Siyah beyazlıların locası lüks semtlerdeki ofis fiyatlarını en az 25’e katladı.

Sabancı almıştı 890 bin dolar ile.

Şöyle de bi şey var

Çevrimdışı ozan062

Katılıyorum bende.

Birgün tüm kulüpler maalesef satılacak :s20: ama yukarıda dediğim gibi bizim bunu görmeye ömrümüz yeter mi bilmiyorum :)

bi sır vereyim 2022 ye kalmaz:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 22:22:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şahenk ne tip adam ya 3 takımda da locası var  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 22:23:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaş Zerrab'ın bir ziyaretinden kulübün satılmasına bağladınız ya olayı ben daha ne diyim size  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Togay_1981

Bizim stadın pazarlaması onda diye bir tane almıştır tabi de Galatasaray'da da mı locası var ? :)

Çevrimdışı ozan062

Arkadaş Zerrab'ın bir ziyaretinden kulübün satılmasına bağladınız ya olayı ben daha ne diyim size  :kop:

müthis güvenin var hayretle izliyorum seni transfere guvenmiyorsun ama bu konularda inanılmaz saygı ve sevgi besliyorsun
hakikaten süphecilik oynamamak baska seyleri uyandırıyor bende :evillol: :evillol: yoksa prolisans muhabbeti bundan dolayımı
arayı iyi tutayım lazım olur diyorsun aferin devam
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 22:30:45 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

dünyadan trilyonlarca ziyaretcisi var hangi hafta guzel maç varsa insanları orada agırlıyor cakal

Çevrimdışı Tolga

Biz heryere bağlarız :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 22:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum
müthis güvenin var hayretle izliyorum seni transfere guvenmiyorsun ama bu konularda inanılmaz saygı ve sevgi besliyorsun
hakikaten süphecilik oynamamak baska seyleri uyandırıyor bende :evillol: :evillol: yoksa prolisans muhabbeti bundan dolayımı
arayı iyi tutayım lazım olur diyorsun aferin devam

:kop: :kop:

Hayır ya mesele güven değil de adamların bilinçli olarak yaptığı bir şey varmış gibi söylemek enteresan geliyor bana.

Bu adamlar devasa transfer bütçesi kullanmadı borç olağan şekilde büyüdü stad vs derken.

Asıl mesele sen neye dayandırarak söylüyorsun bunları çünkü bizim camiada bilimkurgu yazarı çoktur  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

:kop: :kop:

Hayır ya mesele güven değil de adamların bilinçli olarak yaptığı bir şey varmış gibi söylemek enteresan geliyor bana.

Bu adamlar devasa transfer bütçesi kullanmadı borç olağan şekilde büyüdü stad vs derken.

Asıl mesele sen neye dayandırarak söylüyorsun bunları çünkü bizim camiada bilimkurgu yazarı çoktur  :evillol:

hehh oyle yapcak birsey yok
tekrarlayım kısa zaman once klupler birliği sirketleştirilmek uzere kanun tasarısı hazırlıyor su sıralarda
buradan yola cıkarak cok kısa zamanda klüplerden biride satılarak bence bi deneme yapılacak mesla bu kasımpasa olabilir
ve sonrasında tepki olculecek medya yoluyla ardından buyuk babalarda işe koyulacak:) yada direk büyükler yapıp sonra kucuklerde işbası yapacak:)
dayandırdıgım nokta zarrab değil yani ama parası olan herkesten korkuyorum acıkcası ve bu sıralarda kluple surekli hasır nesirler,, nedense hiç koc grubu bu işlere girmiyor cnk adamların niyeti profesyonel..
ama gundemdeki cogu kişi buna ayak uydurmuyor rant pesinde:(( bide seffafım deyip hiçbirseyden haberdar değiliz
bide klube uye kazandıramıyoruz... bunlar hep bi baskanlık yarısı ve daha baska emelleri isaret ediyor bence
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 22:41:23 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 22:46:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Hakikaten şu üyelik olayı skandal resmen.

O kadar bekletiyorlar insanları ama kendi önerdikleri hemen üye oluyor.

Yalnız dediğin gibi satış olayı olursa bunda da en kolay Gs en sancılı Bjk o dönemi geçirir.

Çok tepki koyar bizim taraftar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 22:49:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada 2017'de yayın gelirleri yıllık 750 milyon dolara çıkacak.

Bu da Beşiktaş'ın 100 milyon dolar civarı yayın geliri alması demek.

Bir şeyler çok hızlı büyüyor. Bu lig en iyi 6 ligden biri olacaktır muhtemelen 10 yıl içinde bu paralarla.

İyiden kastım pahalı aslında.

Fransa liginin ardından geleceğin bu gidişle Rusları geçip.

Stadlar yayın gelirleri derken devasa bütçeler çıkıyor ortaya.

3 büyüklerin sadece yayın geliri artı stad geliri 200 milyon dolar olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bu arada 2017'de yayın gelirleri yıllık 750 milyon dolara çıkacak.

Bu da Beşiktaş'ın 100 milyon dolar civarı yayın geliri alması demek.

Bir şeyler çok hızlı büyüyor. Bu lig en iyi 6 ligden biri olacaktır muhtemelen 10 yıl içinde bu paralarla.

İyiden kastım pahalı aslında.

Fransa liginin ardından geleceğin bu gidişle Rusları geçip.

Stadlar yayın gelirleri derken devasa bütçeler çıkıyor ortaya.

3 büyüklerin sadece yayın geliri artı stad geliri 200 milyon dolar olacak.

En fazla 2 seneye bütün statlar da tamam olur. Yapılan tüm yeni statlar da Torku Arena etkisi yaparsa kaliteli lig oluruz en sonunda.

Bir de şu gündüz maçı olursa 10 numara olacak. Saat 3'te maç olsun 12 den itibaren de konserler olsun hem seyirci mutlu olsun hem kulüpler.

Çevrimdışı Tolga

Hakikaten şu üyelik olayı skandal resmen.

O kadar bekletiyorlar insanları ama kendi önerdikleri hemen üye oluyor.

Yalnız dediğin gibi satış olayı olursa bunda da en kolay Gs en sancılı Bjk o dönemi geçirir.

Çok tepki koyar bizim taraftar.
Neden acaba :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  4 dk.4 dakika önce
Gelişmeler var..
Saat 23.57'de beklerim..

Başladı yine badem bıyık özlemişim.  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Gelişmeler var..
Saat 23.57'de beklerim..

Badem bıyık yine saat vermeye başladı demek :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Gelişmeler var..
Saat 23.57'de beklerim..

Özlemişim ya  :kop: Hadi bakalım

Çevrimiçi Samet Ç

Badem bıyık yine saat vermeye başladı demek :kop: :kop:
Linnes hazır kıta  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Yazılanlara cevaben;2 ay içerinde bankalara kredi geri ödeme borcumuz 112 milyon TL.Gelirlerin büyük bir bölümü temlikli ve 1 milyar borcumuz var.Euro değer kazandıkça borçlar katlanarak artıyor.Buna rağmen anlamsız oyunculara euro cinsinden yüksek kontratlar sunmaya devam ediyoruz.Kulübün gelir kalemlerinin en önemlisi futbol lakin;3 senedir ne şampiyon olunmuş ne ŞL'ne kalabilmiş ve bunun için adım atabilmiş bir yönetim var.Geçmiş yönetimden hesap soramamış,bağımsız bir denetim şirketinin bile raporunu yayınlayamamış,ses kayıtlarında küfür yediği adamlara tek cevap verememiş(Kulüp satılırsa taraftar ayaklanır diyenlere istinaden-zira hiçbir şey olmaz-)siyaset ile sporun bu kadar iç içe geçtiği bir zamanda herkes eyvallah deyip taraftarına sırt dönmüş,sürekli yalanlara taraftarını avutmuş(stat,şampiyonluk sözleri vs.)daha sahaya kimin girdiğinden,Aydınus'un bugün ki raporuna kadar ağırlığını bir kez olsun hissettirememiş,amatör branşlarda dibi görmüş,sırf bize oy vermezler diye kendi taraftarlarının kongre üyeliklerini erteleyen yönetimle iyi günler göreceğiz  :kop: Bunların hiçbiri olmamış gibi biri çıkar konuşur şimdi :s20:

Neyse ya biz devam edelim orta sahaya Mbia,sola Ayew ya da Danny bir de Luce gelsin...  :ebebe: 
2 yıl daha şampiyon olamayalım bu F.O'cıların hepsi en büyük muhalif olacak dur bir dakika bana çok tanıdık geliyor bu durum  :evillol: Bknz:Y.D

Çevrimdışı Tolga