Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984879 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Lucescu, Lucescu, Lucescu...

Arkadaslar duygulariniza biraz hakim olun. Camiamizda olan eziklik hissi bu Forumdaki yazilara da yansiyor göründügü gibi.

Lucescu'nun bize gelmek istedigi yönünde aciklamayi birak hic bir sinyal dahi yok. önce kendinizi Lucescu'nun yerine koyun. Adami adeta tekmeyle kapi disi ettik. sizi böyle bir olay'dan sonra sadece baska bir Kulüpte basarili oldunuz diye tekrar isteseler gidermiydiniz? gitmezdiniz. gitseniz de kendinize ihanet etmis olurdunuz.

ayrica 101. Yilda Takimdaki dengelerin bu derecede bozulmasini da gözardi etmemek lazim. bunda Yönetimin oldugu gibi Lucescu'nun da payi vardi.

Lucescu bircok bakimdan cok iyi bir Teknik Adam olabilir ancak kusursuz degil ve yasi YETMIS oldu ya da olacak. o yaslarda bir insanin bakis acisi, konsantrasyonu ve hatta huylari bile degisir. basarili olacaginin bir garantisi varmi?

Kariyerini bitirmeyecegi ne malum? 70 yasinda ve gelmesi söz konusu olmayan bir Adam icin kendinizden gecmeniz düsündürücü.

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaslar duygulariniza biraz hakim olun. Camiamizda olan eziklik hissi bu Forumdaki yazilara da yansiyor göründügü gibi.

Lucescu'nun bize gelmek istedigi yönünde aciklamayi birak hic bir sinyal dahi yok. önce kendinizi Lucescu'nun yerine koyun. Adami adeta tekmeyle kapi disi ettik. sizi böyle bir olay'dan sonra sadece baska bir Kulüpte basarili oldunuz diye tekrar isteseler gidermiydiniz? gitmezdiniz. gitseniz de kendinize ihanet etmis olurdunuz.

ayrica 101. Yilda Takimdaki dengelerin bu derecede bozulmasini da gözardi etmemek lazim. bunda Yönetimin oldugu gibi Lucescu'nun da payi vardi.

Lucescu bircok bakimdan cok iyi bir Teknik Adam olabilir ancak kusursuz degil ve yasi YETMIS oldu ya da olacak. o yaslarda bir insanin bakis acisi, konsantrasyonu ve hatta huylari bile degisir. basarili olacaginin bir garantisi varmi?

Kariyerini bitirmeyecegi ne malum? 70 yasinda ve gelmesi söz konusu olmayan bir Adam icin kendinizden gecmeniz düsündürücü.

Burada MAF'lı dönemi görmeyenler için en parlak dönem Lucescu dönemi olduğundan ben bu algıyı yadırgamıyorum.
Onun üstüne sayısız hoca geldi gitti;ne futbol ne de sonuç olarak yanına yaklaşamadık
Tabii ki ne yapacağının garantisi yok,uzun vadeli plan yapılamayacağına ben de katılıyorum
Yalnız diğer alternatifler de en az Lucescu kadar soru işareti
Hele ki takımda kalite artırılmazsa ben kolay kolay hiçbir hocanın şapkadan tavşan çıkarabileceğini düşünmüyorum
Bilic oyun mantalitesi ve oyuncu portföyü açısından biraz ışık verebilseydi,şu an hoca konuşmak yerine şampiyonluk için hala "acaba" diyor olurduk

Çevrimdışı Tolga

Lucescu gelmesin diyorsunuz iyi güzel de kim gelecek o zaman.

Şenol Güneş diyoruz ona da karşı çıkıyorsunuz, Bilic kalmamalı diyorsunuz.

Bielsa falan şuan hayal bizim için ya da Spaletti.

Ben taraftarın kimi istediğini çözemedim eğer bunlar dışında birisi gelsin diyorsanız gelecek sezonu da unutun.

Lucescu'nun gelmesi bence de zor ama gelirse bu takımı şampiyon yapma ihtimali diğerlerine göre çok çok fazladır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

sinan enginde o donemde içerideki faaliyetleri bildiğinden dolayı
hep der besiktasa gelmez diye
yuksek ihtmalle senin dediğn unsurdan dolayı yani klupten gonderiliş seklinden dolayı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

tek alternatifli olmayız o konuda rahat olun hem zaten en buyuk ornek sansımıza bilicin cıkmasıydı belki sezon sonunda büyük hocalar bosa cıkacaktır
mesela bi ara ingiltereye hoca olup sonra rusyaya giden o uzun surat
simdi nerelerde bilmiyorum
eto zamanında oda dusunulmustu simdi adını cıkaran olacaktır
misal oda gelebilir yani hem uzakalrda bir ülke calıstıran adamada teklifler yapılmıs yani tek alternatif yok
belki dandik gelecek ama birsekilde hocasız kalmayız

Çevrimdışı ozan062

bu takım içindeki kişiliklere karsı alerjim tavan yaptı
simdide necipi hede almıs durumdayım acıklamaya bakın

Necip Uysal : Bazı arkadaşlarım yolculuktan bıktı. Ayrıca antrenman sahaları iyi değil.Sakatlıkların bir sebebi de bu olabilir.

yahu sen hayal dunyasındamı yasıyorsun kardess
bir iki defa yapmıssınızdır o antrenmanı fakat bu bir haftadır olan birsey değil koca sezon trilyonkez tekrarlamısken sen orda mazeret uretmen
artı sorulan soruya derbi kazanmadanda ligi alırız demen bunlar ust uste gelirse canım sıkılır....
siz hocanız yolunda gidin hepinizi bu taraftar siler o zamanda kurtulusunuz olmaz...dikkatli davranmaları lazım anlamıyorlarki ogreten yok

bu arada antrenman sahaları iyi değil derken bizim içinmi demiş rakiplerinkinimi demiş
bizim için demişse bi guzel yonetimede sallarım simdi o zaman
hani sezon basında değiştirmiştiniz????
yani resmen ayagınıza kursun sıkıyorsunuz ruhunuz duymuyor
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 14:17:32 ozan062 ]

Çevrimdışı Alper1903

Yeni genc bir teknik adam, Bielsa veya Spaletti falan. Her durumda su anki durumdan daha rahat oluruz herhangi biri gelse en azindan derbi kazaniriz. Ama sampiyon olur muyuz? Yeni hoca lige hemen isinip, ilk senesinde sampiyonluk getirir mi? Bunlar mechul iste. Lucescu'yu ligi tanidigi ve aninda etki yaratabilme ihtimali yuksek oldugu icin istiyoruz.

Çevrimdışı Alper1903

bu takım içindeki kişiliklere karsı alerjim tavan yaptı
simdide necipi hede almıs durumdayım acıklamaya bakın

Necip Uysal : Bazı arkadaşlarım yolculuktan bıktı. Ayrıca antrenman sahaları iyi değil.Sakatlıkların bir sebebi de bu olabilir.

yahu sen hayal dunyasındamı yasıyorsun kardess
bir iki defa yapmıssınızdır o antrenmanı fakat bu bir haftadır olan birsey değil koca sezon trilyonkez tekrarlamısken sen orda mazeret uretmen
artı sorulan soruya derbi kazanmadanda ligi alırız demen bunlar ust uste gelirse canım sıkılır....
siz hocanız yolunda gidin hepinizi bu taraftar siler o zamanda kurtulusunuz olmaz...dikkatli davranmaları lazım anlamıyorlarki ogreten yok

bu arada antrenman sahaları iyi değil derken bizim içinmi demiş rakiplerinkinimi demiş
bizim için demişse bi guzel yonetimede sallarım simdi o zaman
hani sezon basında değiştirmiştiniz????
yani resmen ayagınıza kursun sıkıyorsunuz ruhunuz duymuyor

Lig bitmis hala kondisyon calisiyoruz

Çevrimdışı GÖRKEM

Yeni genc bir teknik adam, Bielsa veya Spaletti falan. Her durumda su anki durumdan daha rahat oluruz herhangi biri gelse en azindan derbi kazaniriz. Ama sampiyon olur muyuz? Yeni hoca lige hemen isinip, ilk senesinde sampiyonluk getirir mi? Bunlar mechul iste. Lucescu'yu ligi tanidigi ve aninda etki yaratabilme ihtimali yuksek oldugu icin istiyoruz.

senelerden beri aninda etki bekliyoruz. sonuc hep ayni. bu anlayistan kurtulmak lazim. artik uzun vadeli hesap yapma zamani geldi. yalniz bu dedigim yapilan yanlislara göz yumalim anlamina gelmiyor.

Bilic yüksek Futbol anlayisi olmadigini defalarca hissetirdi. onunla uzun vadeli bir Proje'nin basarili gecmeyecegi anlasildi. (en azindan anlasilmis olmasi gerekir)

o yüzden onunla devam etmekle Kulübe göz göre göre zarar vermis oluruz.

Yeni bir Teknik Direktör lazim. Bu kim olur onu bilmem ama su anki durumda "Lucescu sart" demek cok komik olur.

illa cok taninmis birisi de olmasina gerek yok. Futboldan anlamak icin meshur mu olmak gerekiyor? hayir.

hatta cok tecrübeli bile olmasi gerekmiyor. yeter ki olup bitenleri dogru degerlendirsin ve ona göre davransin.

Çevrimdışı Alper1903

senelerden beri aninda etki bekliyoruz. sonuc hep ayni. bu anlayistan kurtulmak lazim. artik uzun vadeli hesap yapma zamani geldi. yalniz bu dedigim yapilan yanlislara göz yumalim anlamina gelmiyor.

Bilic yüksek Futbol anlayisi olmadigini defalarca hissetirdi. onunla uzun vadeli bir Proje'nin basarili gecmeyecegi anlasildi. (en azindan anlasilmis olmasi gerekir)

o yüzden onunla devam etmekle Kulübe göz göre göre zarar vermis oluruz.

Yeni bir Teknik Direktör lazim. Bu kim olur onu bilmem ama su anki durumda "Lucescu sart" demek cok komik olur.

illa cok taninmis birisi de olmasina gerek yok. Futboldan anlamak icin meshur mu olmak gerekiyor? hayir.

hatta cok tecrübeli bile olmasi gerekmiyor. yeter ki olup bitenleri dogru degerlendirsin ve ona göre davransin.

O kadar basarisiz kaldik ki artik gelecekten ziyade acilen gelecek kupa cok daha onemli. Kupa gelsin sonra gelecek icin calismalar baslasin yoksa isler Besiktas icin iyi degil.

Çevrimiçi Samet Ç

Ersun ısrarla Junuzovic'i istiyormuş. Böyle bir şey olursa De Jong bize kalabilir. Ama Fener'de atak yapabilir malum Meireles'i gönderecekler.

Çevrimdışı Atkar

Ben artık uzun planlamayı geçtim.Luce bize gelip 3 sene kalırsa ve 2 lig kupası 1 tanede 2.tur çeyrek final yaparsak kafiyim.Zaten o zaman oyuncu satışı da gerçekleşir.Bize bundan sonra direk başarı lazım.Takımı eski havasına sokabilecek biri.Şahsen Luce ilede 5 yıllık plan yapılabilir,3 yıllık planda yeterlidir.Şuana kadar kim 3 yıl kaldı bizde son 12 yıldır?Bu takımın artık direk şampiyon olması lazım.Diğer hiçbir sonuç beni alakadar etmiyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

@GordonFreeman @Atkar

iste aynen o yüzden basarili olamiyoruz. büyük resmi görmedigimiz icin.

günü kurtarmak adina yapilan yanlislar dikkatinizi cekmiyor mu? bu yanlislarin sonuclarini da düsünmek lazim.

Saglam Temel atildiktan sonra basarilar kendiliginden gelir.

Türkiye de en büyük sorun Yönetimle birlikte Kulüplerin Politikasi ve Anlayisin da degismesi. Baskalarinin bir seyi iyi yaptigi kabul edilmiyor. illa ki herseyi alt üst etmek isteniyor.

bu gösteriyor ki Kulüpleri yönetenler kendi menfaatlerini Kulübün önüne koyuyorlar.

Türk Futbolu bu anlayisin disina cikmadigi sürece hic bir sey degismez. degismedigi sürece de biz 3. Büyük konumundan kurtulamayiz.

benim korktugum sey bu gerceklesene kadar bizim 3. Büyük'ten Anadolu Kulübü seviyesine düsmemiz. umarim bu hic bir zaman gerceklesmez.

[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 15:49:29 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ozan062

benficalı maxiyi fenerde istiyormus:((((

Çevrimdışı Alper1903

@GordonFreeman @Atkar

iste aynen o yüzden basarili olamiyoruz. büyük resmi görmedigimiz icin.

günü kurtarmak adina yapilan yanlislar dikkatinizi cekmiyor mu? bu yanlislarin sonuclarini da düsünmek lazim.

Saglam Temel atildiktan sonra basarilar kendiliginden gelir.

Türkiye de en büyük sorun Yönetimle birlikte Kulüplerin Politikasi ve Anlayisin da degismesi. Baskalarinin bir seyi iyi yaptigi kabul edilmiyor. illa ki herseyi alt üst etmek isteniyor.

bu gösteriyor ki Kulüpleri yönetenler kendi menfaatlerini Kulübün önüne koyuyorlar.

Türk Futbolu bu anlayisin disina cikmadigi sürece hic bir sey degismez. degismedigi sürece de biz 3. Büyük konumundan kurtulamayiz.

benim korktugum sey bu gerceklesene kadar bizim 3. Büyük'ten Anadolu Kulübü seviyesine düsmemiz. umarim bu hic bir zaman gerceklesmez.

Valla acikcasi su an ulke futbolu zerre umrumda degil. Benim takimima celme takan adamlari umursamam. Besiktas'ima bir sey olmasin yeter. Ayrica haklisin, saglam kulup olmak icin saglam yapilanmak gerekiyor fakat su an icin acil mudahale yapilmasi taraftariyim,

Çevrimdışı GÖRKEM

Valla acikcasi su an ulke futbolu zerre umrumda degil. Benim takimima celme takan adamlari umursamam. Besiktas'ima bir sey olmasin yeter. Ayrica haklisin, saglam kulup olmak icin saglam yapilanmak gerekiyor fakat su an icin acil mudahale yapilmasi taraftariyim,

Bende Ülke Futbolunun bize de direkt olarak etki yaptigini söyledim iste. hatta en cok bizi engelliyor bu zihniyet.

Çevrimdışı Alper1903

Bende Ülke Futbolunun bize de direkt olarak etki yaptigini söyledim iste. hatta en cok bizi engelliyor bu zihniyet.

Ulke futbolu bir kac adama bagli ve zihniyetlerinin degisecegini hic sanmiyorum. bu durumda da bizim yonetim zihniyetimizin degismesi, her olayda fener'e gecmis olsun mesaji dilememesi, kendi hentbol takiminin gecirdigi olaylar karsisinda susmamasi, haksizlik yapildiginda tepkisini sert bir sekilde belirtmesi daha dogrusu haksizlik yapmaya cesaret ettirtmeyecek durumda olmasi gerekir.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 16:18:41 GordonFreeman ]

Çevrimdışı Tolga

Bizim şu anda maalesef geleceğe dönük planlar kuracak zamanımız kalmadı.

Fb ve Gs sürekli arayı açıyorlar buna dur demek için şampiyonluklar kazanmak zorundayız.

Uzun vadeli planlama yapacak kadar keşke zamanımız olsa ama gereksiz yere kaç yıl kaybettik.

Şampiyon olamadığımız her yıl daha geriye gidiyoruz sportif açıdan önce bunu düzeltmemiz lazım.

Her sezon şampiyonluk yarışı içerisinde son haftaya kadar olan ve bu yarışta olduğumuz dönemlerin de çoğunda şampiyonluk yaşamalıyız.

Önce rekabet edelim başarı gelsin ondan sonra uzun vadeli planlar için zaman kazanmış olabilelim.

Çevrimdışı ozan062

bircok fenerli kişilik diyorki yabancıların sozlesmeleri biiyor sow dısında epsinle yollar ayrılacak
yani yeni kadro kurulacak
gsde taih terimm ve simdiki yeni td le fener  bi olusuma girecek
yani her olusum sonrasında sampşiyonluk gelmiş gelme ihtimali yuksek
biz hangi olusumdan sonra sampiyonluk gelmiş?? hiç,
onun için bize ilk once dogru hoca gelsin
sonrasında oyuncular

bu konudan bir kere daha bahsetmiştim
yani değişim sart

Çevrimdışı GÖRKEM

Ulke futbolu bir kac adama bagli ve zihniyetlerinin degisecegini hic sanmiyorum. bu durumda da bizim yonetim zihniyetimizin degismesi, her olayda fener'e gecmis olsun mesaji dileyip, kendi hentbol takiminin gecirdigi olaylar karsisinda susmamasi, haksizlik yapildiginda tepkisini sert bir sekilde belirtmesi daha dogrusu haksizlik yapmaya cesaret ettirtmeyecek durumda olmasi gerekir.

o acidan söylemiyorum. Bir Kulübün yönetimi degistigi zaman yeni gelen Yönetim eski Yönetime zıt gidiyor. Onlarin yolundan devam edilmiyor. hersey altüst ediliyorlar kendilerini ön Plana cikarmak icin.

o yüzden Kulüplerde uzun vadeli yapilanma olmuyor. herkes günü kurtarma ve kendini ispatlamak derdinde.

bunun degismesi lazim ama degistini biz görürmüyüz onu bilmem.

Çevrimdışı Tolga

bircok fenerli kişilik diyorki yabancıların sozlesmeleri biiyor sow dısında epsinle yollar ayrılacak
yani yeni kadro kurulacak
gsde taih terimm ve simdiki yeni td le fener  bi olusuma girecek
yani her olusum sonrasında sampşiyonluk gelmiş gelme ihtimali yuksek
biz hangi olusumdan sonra sampiyonluk gelmiş?? hiç,
onun için bize ilk once dogru hoca gelsin
sonrasında oyuncular

bu konudan bir kere daha bahsetmiştim
yani değişim sart
Fb'de ciddi bir değişim yaşanacak o belli de ben Gs'de çok büyük bir değişim beklemiyorum.

Yeni gelen yönetim Hamza ile devam eder aklı varsa.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizim şu anda maalesef geleceğe dönük planlar kuracak zamanımız kalmadı.

Fb ve Gs sürekli arayı açıyorlar buna dur demek için şampiyonluklar kazanmak zorundayız.

Uzun vadeli planlama yapacak kadar keşke zamanımız olsa ama gereksiz yere kaç yıl kaybettik.

Şampiyon olamadığımız her yıl daha geriye gidiyoruz sportif açıdan önce bunu düzeltmemiz lazım.

Her sezon şampiyonluk yarışı içerisinde son haftaya kadar olan ve bu yarışta olduğumuz dönemlerin de çoğunda şampiyonluk yaşamalıyız.

Önce rekabet edelim başarı gelsin ondan sonra uzun vadeli planlar için zaman kazanmış olabilelim.

nolur yapmayin. klasik türk yöneticileri gibi düsünmeyin. bunun aynen Demirören Zihniyeti oldugunu görmüyormusunuz? o yüzden bu kadar borca girdik. o yüzden bir türlü saglikli denge kuramiyoruz. bir türlü uygun sekilde elestiremiyoruz. gercekleri göremiyoruz.

uzun vadeli planlar illa ki basariyi getirir. yeter ki bunu dogru yapacaksin. hele Rakiplerinde böyle bir yapilanma olmadigi sürece Sampiyonluklara abone olursun.

Çevrimdışı talha

Ben artık uzun planlamayı geçtim.Luce bize gelip 3 sene kalırsa ve 2 lig kupası 1 tanede 2.tur çeyrek final yaparsak kafiyim.Zaten o zaman oyuncu satışı da gerçekleşir.Bize bundan sonra direk başarı lazım.Takımı eski havasına sokabilecek biri.Şahsen Luce ilede 5 yıllık plan yapılabilir,3 yıllık planda yeterlidir.Şuana kadar kim 3 yıl kaldı bizde son 12 yıldır?Bu takımın artık direk şampiyon olması lazım.Diğer hiçbir sonuç beni alakadar etmiyor.

10 yıldır aynı lkafları söylemekten dlayı bu haldeyiz. bize direkt başarı lazım planlama falan boşver...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

nolur yapmayin. klasik türk yöneticileri gibi düsünmeyin. bunun aynen Demirören Zihniyeti oldugunu görmüyormusunuz? o yüzden bu kadar borca girdik. o yüzden bir türlü saglikli denge kuramiyoruz. bir türlü uygun sekilde elestiremiyoruz. gercekleri göremiyoruz.

uzun vadeli planlar illa ki basariyi getirir. yeter ki bunu dogru yapacaksin. hele Rakiplerinde böyle bir yapilanma olmadigi sürece Sampiyonluklara abone olursun.

Bunu ben de çok istiyorum ama yukarıda nedenlerini anlattım.

Büyük takım olarak başarılı olmak mecburiyetimiz var şampiyonluğun gelmediği her sene bizi daha geriye götürüyor maalesef.

Yani bugün Fb ve Gs'ye göre şampiyonluk sayımız fazla durumda olsaydı 4-5 yıllık ya da daha uzun dönemli bir plan yapılsın derdim bende.

Günümüzde herşey rekabet üzerine şekilleniyor biz rekabet ortamından zaten şuan çok uzaktayız.

4-5 yıllık bir planlama yoluna girdiğimizi varsayıyorum bunun kaçında şampiyon olabiliriz belli değil.

Eğer uzun vadeli bir planlama yapacaksak o zaman Bilic'i göndermeye hiç gerek yok.

Bilic yerine gelecek vaadeen hangi hoca gelirse gelsin ve ne kadar iyi olursa olsun Bilic'ten fazlasını veremez burada gerçekçi bakarsak.

Tabi bu benim görüşüm katılan olur katılmayan olmaz ama uzun vadeli bir plan yapacaksak buna Bilic'le devam etmek daha mantıklı.

Yeni gelen bir hoca ülkeyi ve ülke futbolunu tanıyana kadar atı alan Üsküdar'ı geçer.

Çevrimdışı GÖRKEM

@Tolgaozkhrmn

Yapilanmaya girdin diye basarisiz olacaksin diye birsey yok ki. zaten yapilanma basladiginda Sampiyon olma sansin yükselir.

o zaman Bilic kalsin diyorsan ona cevap olarak simdi bir cok sey yazabilirim ama bu elestiri diyeceklerimi kisaca özetliyor:

http://www.futbolarena.com/haber/68425/slaven-bilice-eski-ogrencisinden-agir-elestiri.html