Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984178 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Adamlar ruffieri neden satsin ki?bence gercek degil
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bizim scoutlar alman ligine yoneldi sanirim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 21:28:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ruffier nasıl bir kaleci? Biraz izledim de pek bir meziyetini göremedim :alala:

:biggrinking:

:nargile:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Ruffier nasıl bir kaleci? Biraz izledim de pek bir meziyetini göremedim :alala:

Ruffier iyidir iyi   :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ruffier adam gibi adamdır :kop:
Aman adama doyduk zaten :D İş yapabiliyomu :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Aman adama doyduk zaten :D İş yapabiliyomu :evillol:
Hem pırıl pırıldır hem de iyi kalecidir :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hem pırıl pırıldır hem de iyi kalecidir :evillol:
E.Şener canlı yayın yapıyo şuan periscope'tan Ahmet çakar bağırıyo Laaannnnn diye :kop: :kop:
Ahmet Çakar sigara yaktı ooohhh :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

bişey dicem bu başlık neden transfer başlığıymış gibi kullanılıyo  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ruffier falan hayal alabiliyorsak Cech'i almamız lazım :tabe:
arsenal istiyormuş onu ospinada yedeği olacakmış diğerini kovalıcaklar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bişey dicem bu başlık neden transfer başlığıymış gibi kullanılıyo  :evillol: :evillol:
Şşş böyle iyi çaktırma :evillol:
Maç yok bişey yok nööörek aga :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Şşş böyle iyi çaktırma :evillol:
Maç yok bişey yok nööörek aga :evillol:
transfer başlıgına gelin orda yazın ne biliyim bi hoş oluyo böyle
bilmeyenler için http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/201516-transfer-sezonu/new/#new
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Mustafa Çevik ‏@Mustafacevik10  3 sa.
Bjk resmi sitesinde gorusulmuyor diye yalanlansa'da fikret orman 26 nisanda oynanacak olan ş.donetks-dinoma kiev maci için ukraynaya gidiyor
Kim-Jong Un Başgan ‏@SpsgiykUyesi  2 sa.
@Mustafacevik10 mustafacım ciddimisin gerçekten.eğer lucescu gelirse sende biliçten daha faydalı olacağını düşünenlerdenmisin
@SpsgiykUyesi biliçle bjk şampiyon olsa dahi yollar ayriliyor kesin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim Veli'nin apaçi ve kanat oyuncusu olduğu yıllar :evillol:

Çevrimdışı atalay

2 yıldır Tolga Zengin'in şöyle 1 tane kurtarışı yok  :s20:

Çizgi kalecisi,2.de penaltıyı nasıl çıkardı!  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Cech'in geleceğini düşünmek bile komik.Aynı şey Lucescu için de geçerli.
Cech için katılmıyorum istersek ikna edebiliriz.

Chelsea'de aldığı ücretten vergileri düşünce burada da o parayı alacaktır aşağı yukarı.

Ba tarifesi olabilir yani.

Çevrimdışı ozan062

Bjk resmi sitesinde gorusulmuyor diye yalanlansa'da fikret orman 26 nisanda oynanacak olan ş.donetks-dinoma kiev maci için ukraynaya gidiyor
Kim-Jong Un Başgan ‏@SpsgiykUyesi  2 sa.
@Mustafacevik10 mustafacım ciddimisin gerçekten.eğer lucescu gelirse sende biliçten daha faydalı olacağını düşünenlerdenmisin
@SpsgiykUyesi biliçle bjk şampiyon olsa dahi yollar ayriliyor kesin

katılmıyorum
 :evillol:

o arkadas bu,, cacık olmaz istihbaratından
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2015, 12:42:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Marsilya yine kaybetti.

Bielsa 2-3 hafta içinde istifa edebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2015, 12:43:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Bielsa threatens to resign if Javi Martinez leaves Athletic Bilbao

Adam çatlak aynısını Töre için yapar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Bielsa ligi bilmiyor beni en çok tedirgin eden yanı bu.Eğer gelecekse şimdiden görüşülmeli o da bizi takip etsin takımı tanısın.Bir de onun staj dönemiyle kayıp yaşamayalım..

Çevrimdışı yigitcan1903

Bielsa gibi bir adamın bizim yönetimle anlaşma gibi bir olasılığı yok
Hadi şaşkaza oldu diyelim,bu sefer birliktelik çok kısa olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu durumda en iyi tercih;
1-Lucescu
2-Şenol Güneş'tir.

2-3 kişi dışında hemfikiriz sanıyorum.. Bunlar dışındaki yabancı tercihler bence kapalı kutudur nolur bilemeyiz..