Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975632 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

şöyle bir soru sormak istiyorum..: bilic bugün istifa etse ve anç de hiç zaman kaybetmeden ş.güneşin takımından istifa etmesini sağlayıp (bursanın istifayı kabulettiği varsayılarak) takımın başına getirse...

kalan 8 haftalık süreçte liderin 3 puan gerisinde olan "ş.güneş li beşiktaş" sizce ligi nerede bitirir....???

Yorumlarınızı şiddetle bekliyorum...
Şimdiden tşkrlr....
Benim şahsen umutlarım artar en azından son haftaya kadar yarışın içerisinde kalırız diyebilirim rahatlıkla :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

şöyle bir soru sormak istiyorum..: bilic bugün istifa etse ve anç de hiç zaman kaybetmeden ş.güneşin takımından istifa etmesini sağlayıp (bursanın istifayı kabulettiği varsayılarak) takımın başına getirse...

kalan 8 haftalık süreçte liderin 3 puan gerisinde olan "ş.güneş li beşiktaş" sizce ligi nerede bitirir....???

Şimdiden tşkrlr....
mustafa denizli olsa şampiyon yapar derimde şenol güneş kabul etmez bir kere böyle bişeyi ve yapamaz büyük ihtimal belki 2.lik
sezon başı gelmek ile şimdi gelmek arasında fark var sezon başında kendi takımını taktigini kurabilirsin çünkü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Anladım.. Kurallar değişti yani :)
Aynen birde y.d dönemi gelince olan oldu kulübe
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Şimdiden tşkrlr....
Pek birşey değişmez hatta ben şenol güneşin buseneki büyükmaç larda sınıfta kaldığını düşünüyorum özellike gs deplasmanında oyuncu değişiklikleri yanlıştı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şimdiden tşkrlr....
Ligi ve oyuncuları tanıdığı için adaptasyonu hızlı olur. Oyuncuları da etkiler, teknik direktörün değişmesi hep bir etki yapar takımlarda.
Anadolu maçlarımızı hücumsal anlamda daha verimli oynayabiliriz, trabzon ve gs maçlarında ise tam bir derbi oyunu oynarız ama sonuç ne olur bilemem..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 19:52:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Şimdiden tşkrlr....

3. bitiririz ligi muhtemelen.

Çünkü oyunculara bu durumu açıklayamazsın ve kabullendiremezsin. Biz sevmesek de onlar seviyor çünkü sahiplenici bir yapısı var Bilic'in.

Şenol Güneş çok saygı görecektir ama bu 1 ayda olmaz. 6 ayda olur. O yüzden yazın hemen başında gelmeli hiç beklemeden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aşığımsana

Biliç i severdim tavrı falan hoş bir adam ama bir süreden sonra bu huyu baydi beni. Artik bana güven vermiyor. Derbi kazanmasını geçtim erciyes maçı 3-0 öndesin hala takim korkak oynuyor abi. İki senedir ha yedik ha yiyeceğiz diye diye son 20 dakika maçı izlemeyi bıraktığım oluyor. Geriye Yatman gereken mac var yatmaman gereken bunu bir idrak edemedi adam. Sezon sonu her ne olursa olsun gönderilmelidir. Ha puan barajına bakarsak güzel puan topladı evet, derbileri kazansa son dakika gollerini yemese belki şimdiye adamı göğe sığdıramıyordum orası da doğru ama doğru seçim yapmayı bilmeyen adamı ben kulübede yer almasını istemem istemiyorum da...yolu açık olsun.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 19:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
İnsanın dehasına güvenmesini çok taktir ederim ben.

Ama dehaya güvenmekle gereksiz inatçılık ve muhafazakarlık arasında ince bir çizgi var.

Bilic diyor ki bu takım maçı kontrol ederek baskılı oynayarak kazanamaz o yüzden alan daraltacağım hücum pres ile spontane hücum edeceğim.

Şimdiye kadar tam olarak böyle geldik ne eksik ne fazla. Ama burada en önemli şart iyi kondisyondu.

Diyorlar ya hep bir oyuncusu bile kötü oynama şansı yok Beşiktaş'ın diye. Bundan işte. Tam bir takımız biz çünkü.

Haliyle kondisyon düşünce de sıradan bir Fransa Ligi takımıyız St Etienne gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ama dehaya güvenmekle gereksiz inatçılık ve muhafazakarlık arasında ince bir çizgi var.

Bilic diyor ki bu takım maçı kontrol ederek baskılı oynayarak kazanamaz o yüzden alan daraltacağım hücum pres ile spontane hücum edeceğim.

Şimdiye kadar tam olarak böyle geldik ne eksik ne fazla. Ama burada en önemli şart iyi kondisyondu.

Diyorlar ya hep bir oyuncusu bile kötü oynama şansı yok Beşiktaş'ın diye. Bundan işte. Tam bir takımız biz çünkü.

birde yedek planı yok son maçta gol atamıyoruz bişeyler yapması lazım tosunu aldı oyuna çift forvete döndük
ortasahayı boşalttık ama baskıda kuramadık ilginç işler kısaca  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdiden tşkrlr....
4. oluruz. Bir tane maç kazanamaz.

Çevrimdışı ozan062

O zaman şöyle değerlendirelim;

Bu sezon atıyorum Gs şampiyon oldu diyelim.

Gelecek sezon olmaz da Şenol Güneş Fb'nin başına geçti, Hamza Hoca Gs'de kaldı biz de Bilic ile devam ediyoruz.

Sorum şu gelecek sezon kim şampiyon olur. :)

cok güzel yine aynısını soylerim
cnk iyi kadroda ona yetmezyine yetersiz kalır:)
ama haksızlık yapıyorum gibi gorunur ama değil yabancı oyuncularla  alakalı bi sıkıntısı oldugunu dusunuyorum senol hocanın
onları buyuttugu konusunda kesinlikle aynı fikirde değilim... yani uzun yıllardır uzakdoguda calısıyorsun oradan bir tane topcu getirmiyorsun
polonya gibi rezil rezil yerlerden topcu getiriyorsun demekki yetersizsin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:15:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle ben hep şunu söylüyordum bizim kötü oynayarak maç kazanma adetimiz diğerlerine göre bir sezonda bu kadroyla daha az olur.

Ayrıca biz durağan oynayabilecek bir takım değiliz tıpkı Gs gibi.

Hem biz hem de onlardaki oyuncu kadrosu daha çok ön tarafta rakibe sürekli baskı uygulayarak sonuca giden bir kadro yapısında.

Fb durağan oynayabilir çünkü o set oyununu oynayabilecek çok iyi orta sahaları var kısmen Gs'de oynayabilir ama onlarda da o tür oyuncu sayısı fazla değil.

Biz ne zaman coşkulu,istekli ve tempolu oynarız o zaman fark yaratırız bu ligde çünkü bireysel oyuncu kalitemiz sınırlı.

Kötü oynayıp maç kazanabilecek bir kadro yapısına sahip değiliz, durağan oynayabilecek bir takım hiç değiliz.

Bilic bir türlü bunu kabul edemedi maalesef ve kendi sonunu hazırladı artık.

Çevrimdışı ozan062

liverpool un küçük gördüğünü düşünmüyorum ben ama bi de isim farkı var o doğru skorda onların lehine olunca rahat çıktılar baya maça Tolgay sağolsun ayılttı onları  :lol:

adamlar lige konsatnre oldukları gibi olsalar bizi ikileyip sonraki macı dusunurlerdi:))
tamamen hoca sansıydı bunlar acık konusmak gerekirse

Çevrimiçi Samet Ç

Abartmamak lazım  :evillol:
:evillol: Mümkünse uzak dursun. Benim gözümde Bilic'den teknik kapasite olarak 1 tık üstte kişilik olarak bire bir aynı. İkisi de ağlıyor.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Serdal Adalı hem zemini 8m aşağı indirip hem de stadı parça parça yapalım diyecek kadar kulübün 1. önceliği olan stadyuma kafa yormamış ,sansasyonel transferlerle kulüp yöneteceğini sanan Yıldırım Demirörenin Adanalı versiyonudur.

adamcılık oynamayım hemen o damga basılıyor son zamanlarda
yahu adam konuya vakıf değil sen seffafız diyen fikret ormandan hesap sorman gerekir:)
bize hiçbirseyi anlatmayan kendisi,taraftarada sormayan kendisi o konularda ben cok doluyum hiç girmeyeyim:))

Çevrimdışı Tolga

:evillol: Mümkünse uzak dursun. Benim gözümde Bilic'den teknik kapasite olarak 1 tık üstte kişilik olarak bire bir aynı. İkisi de ağlıyor.  :bandit:
Şenol Hoca gelmezse kim gelecek mevcut şartlarımızı kabul eden :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

milli olimpiyat komitesinden ayrıldı abi o yüzden şuandaki en büyük hedefi başkanlık bence :)

bazılarımız hükümetten yana sanabilir olimpiyat komitesi baskanı diye
alakası yoktur mhplidir kendisi bi dipnot olsun bu arada
besiktası besiktasın içerisinden gelenler yonetsin derseniz tek uyan
hasan arattır cnk basket oynamıstır  kendisi
parasıda yoktur tabiki diiğerleri gibi
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 20:25:05 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:21:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Hoca gelmezse kim gelecek mevcut şartlarımızı kabul eden :evillol: :evillol:

Ben boştayım  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:25:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Altınsay eğer 2016'da hamle yapmazsa gözümde hiçbir değeri kalmayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Onu bilemem de seçime 1 yıl kalmışken başarı olarak sadece stat yapan bir yönetim seneye de 10-12 milyon bonservis bedeli harcayacak yönetime kim gelirse gelsin başarı beklemeyin zaten. Yönetim veya Anç bir daha başkan olmak istiyorsa elini cebine atmalı öyle kurumsal olmaya çalışıyoruz lafları ile bu taraftarı bir yere kadar uyuturlar. Sonları kötü olur. Ben bunu biliyorum bir tek.  :)

Çevrimdışı ozan062

Ben boştayım  :icool:

çok iyi   :bateri:  calarım soylerim herturlu senden daha ustunum taraftarıda arkama alır basar geçerim

Çevrimdışı Tolga