Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973738 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Başkanın arkasındayım , Bazı şeylerini ne kadar Eleştirsemde şuan bulunduğu konumu hak ediyor , Eğer Başkan Bırakırsa , Her ne kadar kimse begenmesede Benşm Adayım SERDAL ADALI :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Melekcik

liverpool un küçük gördüğünü düşünmüyorum ben ama bi de isim farkı var o doğru skorda onların lehine olunca rahat çıktılar baya maça Tolgay sağolsun ayılttı onları  :lol:
Aslında futbol önemli değil skor tur geçme önemli hani kim konuşuyor biz hariç arsenale oynanan oyunu ama millet monaco yu konuşuyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Aslında herkezin etrafında toplanacağı biri olmalı da biz burda konuşuyoruzda başkan adaylığını koysun seçime garanti kazanır hatta bir duyum serdal adalı ile birlikte ola bilir birde a.n.ç faktörü var onunda başkanlık isteği biliniyor
Bir ara şöyle bir haber çıkmıştı ne kadar doğrudur bilemem.

Hasan Arat başkan adayı olursa Serdal Adalı destek verecek diye.Olur mu olmaz mı bilemiyorum.

2016'da rakip bir aday çıkar mı derseniz zor gibi ama olursa da şansını çok fazla görmüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

Ben Başkanın arkasındayım , Bazı şeylerini ne kadar Eleştirsemde şuan bulunduğu konumu hak ediyor , Eğer Başkan Bırakırsa , Her ne kadar kimse begenmesede Benşm Adayım SERDAL ADALI :ok:
Sen nasıl biliç ile başarı geleceğine inanmıyorsan (kısmen katılırım) bende başkan ile sportif başarının geleceğine inanmıyorum ne kadar sevsemde. Serdal adalı konusuna gelirsek bence olabilecek isimlerden biri ama abartılmaması gerek transferler gibi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

Aslında herkezin etrafında toplanacağı biri olmalı da biz burda konuşuyoruzda başkan adaylığını koysun seçime garanti kazanır hatta bir duyum serdal adalı ile birlikte ola bilir birde a.n.ç faktörü var onunda başkanlık isteği biliniyor
serdal adalı bence etliye sütlüye karışmasın artık yaaa yönetim kurulunda olabilir ama yüksek bir makamda olsun istemem
hasan aratın etrafında toplanılabilir diye düşünüyorum ve 2016daki seçimlerde aday olma düşüncesi olduğunuda duyuyorum
ama bizde yönetim kuruları seçilmiyo hangi adamın fazla oyu varsa o seçiliyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aslında futbol önemli değil skor tur geçme önemli hani kim konuşuyor biz hariç arsenale oynanan oyunu ama millet monaco yu konuşuyor
Demin Biliç i savunuyordun bana @Melekcik 
Sana Tek bir şey Söyleyeceğim , Kimsenin begenmedigi Samet Aybaba bile Emre ozkanlarla , Nianglarla Derbi kazandı bilmem anlatabildim mi :iscrewy: Ozamanda Fenerin kadrosu bizden daha iyiydi , Ama SaMet Aybaba Korkak değildi Biliç gibi :bandit:
Biliç 90 dakika boyunca 4.hakemle Didişmekten maça konsantre olamıyor , Maçı okuyamıyor :akuma:
Yani işin özü kimse bana yok kadro dar yok sakat çok diye Biliçi savunmaya kalkmasın bana....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Sen nasıl biliç ile başarı geleceğine inanmıyorsan (kısmen katılırım) bende başkan ile sportif başarının geleceğine inanmıyorum ne kadar sevsemde. Serdal adalı konusuna gelirsek bence olabilecek isimlerden biri ama abartılmaması gerek transferler gibi
Yönetim konusunda bende aynı fikirdeyim.

Başkana saygım sonsuz ama sportif anlamda başarılı bir yönetim olamayacaklar gibi bu yüzden bir değişime ihtiyaç var.

Çevrimdışı Melekcik

Bir ara şöyle bir haber çıkmıştı ne kadar doğrudur bilemem.

Hasan Arat başkan adayı olursa Serdal Adalı destek verecek diye.Olur mu olmaz mı bilemiyorum.

2016'da rakip bir aday çıkar mı derseniz zor gibi ama olursa da şansını çok fazla görmüyorum :)
Evet bu kesin destek veriyor bundanda murat aksu çok rahatsız gerçekten fikret orman yöneticilerini güçlü isimlerden oluştuurursa bu camiada bazı şeyler değşir

Çevrimdışı Tolga

serdal adalı bence etliye sütlüye karışmasın artık yaaa yönetim kurulunda olabilir ama yüksek bir makamda olsun istemem
hasan aratın etrafında toplanılabilir diye düşünüyorum ve 2016daki seçimlerde aday olma düşüncesi olduğunuda duyuyorum
ama bizde yönetim kuruları seçilmiyo hangi adamın fazla oyu varsa o seçiliyo
Aynen öyle bu yüzden 2016'da yapılacak seçimde yönetim değişikliği beklemiyorum.

Çevrimdışı TØLGA

normalde böyle şeylere fazla takılmam  ben ama başkan her zaman önplanda olur türkiye'de avrupada'ki gibi arka planda degil
iletişimi iyi olan biri olsun isterim serdal adalı da bu eksik
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 18:13:13 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Evet bu kesin destek veriyor bundanda murat aksu çok rahatsız gerçekten fikret orman yöneticilerini güçlü isimlerden oluştuurursa bu camiada bazı şeyler değşir
Fikret Başkan ekibini güçlendirirse birşeyler değişebilir tabi haklısın :)

Çevrimdışı Melekcik

Demin Biliç i savunuyordun bana @Melekçik
Sana Tek bir şey Söyleyeceğim , Kimsenin begenmedigi Samet Aybaba bile Emre ozkanlarla , Nianglarla Derbi kazandı bilmem anlatabildim mi :iscrewy: Ozamanda Fenerin kadrosu bizden daha iyiydi , Ama SaMet Aybaba Korkak değildi Biliç gibi :bandit:
Biliç 90 dakika boyunca 4.hakemle Didişmekten maça konsantre olamıyor , Maçı okuyamıyor :akuma:
Yani işin özü kimse bana yok kadro dar yok sakat çok diye Biliçi savunmaya kalkmasın bana....
Yazımın sonunu okumadın sanırım benim yazdıklarımın hala arkasındayım  fbnin bizden kadro kalite farkımız var yok diyenin futbol bilgisinden şüpe ederim ama sende haklısın ingiliz takımlarına hazırlandığı gibi hazırlamıyor ama buda gerçeği değiştirmiyor

Çevrimdışı TØLGA

Fikret Başkan ekibini güçlendirirse birşeyler değişebilir tabi haklısın :)
isim olarak baktığında serdal adalı'nın ekibi daha iyiydi aslında
fikret orman yönetiminde bana göre mete vardar , ahmet nur çebi belkide erdal torunoğulları
var adam gibi gerisi boş yani hakan özkese diye bir adam var töbe töbe :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

fikret orman yönetiminde bana göre mete vardar , ahmet nur çebi belkide erdal torunoğulları
Serdal Adalı'nın listesi daha güçlüydü tabi :)

Fikret Başkan, ANÇ ve Mete Vardar 3 lüsü açıkçası şuan tüm sorumluluğu üstlenmiş durumdalar.

Ya yönetim de bir revizyon olacak ya da yeni bir yönetim gelecek başka çare yok maalesef.

Çevrimdışı TØLGA

neyse kapatalım biz konuyu en iyi biz stadyum yaptık deyip 2 sene geçti seneyede şampiyon olamazsak
derki şimdi şampiyon yapıçaz stadyumu'muz bitti bir 3 sene daha durur vefaaaaaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Serdal Adalı hem zemini 8m aşağı indirip hem de stadı parça parça yapalım diyecek kadar kulübün 1. önceliği olan stadyuma kafa yormamış ,sansasyonel transferlerle kulüp yöneteceğini sanan Yıldırım Demirörenin Adanalı versiyonudur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Serdal Adalı hem zemini 8m aşağı indirip hem de stadı parça parça yapalım diyecek kadar kulübün 1. önceliği olan stadyuma kafa yormamış ,sansasyonel transferlerle kulüp yöneteceğini sanan Yıldırım Demirörenin Adanalı versiyonudur.
o yüzdennnn Hasan arat çok yakıştırıyorum ben şahsen kendisini o mevkiye
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Serdal adalıye son dakka seçimden önce uefa men edilmeseydik yüksek ihtimal başkandı

Çevrimdışı TØLGA

Serdal Adalı'nın listesi daha güçlüydü tabi :)

Fikret Başkan, ANÇ ve Mete Vardar 3 lüsü açıkçası şuan tüm sorumluluğu üstlenmiş durumdalar.

Ya yönetim de bir revizyon olacak ya da yeni bir yönetim gelecek başka çare yok maalesef.
tff seçimleri var daha dur korktugum olmasın o yüzden forza DEMİRÖREN seçilir inşallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

tff seçimleri var daha dur korktugum olmasın o yüzden forza DEMİRÖREN seçilir inşallah  :biggrinking:
Ondan bende korkmuyor değilim :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demin Biliç i savunuyordun bana @Melekcik 
Aklıma Ç.Rize maçı geldi :bandit:

Son dakika penaltı golüyle öne geçmiştik, spikersiz bi yerden izliyorum maçı,

Bilic bağırıyo hala "keep the ball, keep the ball" diye. Deli olmuştum orda.

Rakip 9 kişi, hala korkuyor ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Serdal adalıye son dakka seçimden önce uefa men edilmeseydik yüksek ihtimal başkandı
onun başkan olacağı dönem fikret ormanın olduğu dönemdi oy pazarlıklarını görünce
vaz geçmişti o yüzden geçmiş olsun ben taze kan olması taraftarıyım hep aynı isimleri görmek istemem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Ondan bende korkmuyor değilim :akuma:
Korma korkma geri dönecek yüzü yoktur heralde  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Ben de Hasan Arat ve Hüsnü Güreliyi çok beğeniyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Korma korkma geri dönecek yüzü yoktur heralde  :alala:
Hatalarımdan ders aldım deyip geri dönerse hiç şaşırmam :bawling: