Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973552 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

valla bilirmisiniz bilmiyorum bjkespor takımı kuruldu
final maçı vardı geçenlerde her koridorun en iyi oyuncusu seçildi internet oylamasıyla beşiktaşlı adam
seçilemedi adc olarak holly diye biri seçildi adamı yuhladılar sahnede sen düşün artık bu sektörde
ilk defa böyle birşey oluyormuşş  :bandit:
Olmuştur yani hiç şaşırmam :)

Eğitim şart deniyor ya hakikaten öyle ama insani eğitim şart tabi.

Yoksa okumuş olanı da yapıyor okumamış olanı da yapıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Neyse Konuya Donelim , Biliç in ipini kim çekecek sizce :icool:
Bence ANÇ :bandit:
Çekerse o çeker zaten :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

ben sana daha iyi bir soru sorayım bu yönetimin ipini kim çekicek bakalım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş mi geliyor?  :bandit:
O yönde dedikodular var sadece bakacağız artık :bandit:

Çevrimdışı Türkay

O yönde dedikodular var sadece bakacağız artık :bandit:

Hem karakterli hem futbolu bilen hem gençleri parlatan hem başarılı hem de bizim büyüklüğümüzü bilen bi adam. Tam aradığımız  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Millet yönetimi teknik direktör kellesini mi alıyoruz hayırdır yeniçeri gibi  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Haykırdım Resmen :kop: :kop: :kop:
Bizde Sakat Çook ama adam Haklı :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Millet yönetimi teknik direktör kellesini mi alıyoruz hayırdır yeniçeri gibi  :kop: :kop: :kop:
Biz çoktan o kelleyi aldık yeni kelle için uğraşıyoruz :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

gelseydi adam giyeçekti bu formayı pardon kamptan kovalamasdılar yakışmışta formamız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Bilic'in herşeyini eleştirebiliriz ama bize avrupa da ki zaferlerini tartışamayız. Arsenal, Tottenham, Liverpool. Benim merak ettiğim Şenol Güneş in avrupa da ne yapacağı.

Çevrimdışı Melekcik

Biz çoktan o kelleyi aldık yeni kelle için uğraşıyoruz :kop: :kop:
Yanlız başkan adayımız kim fikret orman en azında inşaata iyi  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Yanlız başkan adayımız kim fikret orman en azında inşaata iyi  :kop: :kop: :kop:
Yönetime sıra gelmedi daha biz şimdilik hocanın kellesini aldık :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Bilic'in herşeyini eleştirebiliriz ama bize avrupa da ki zaferlerini tartışamayız. Arsenal, Tottenham, Liverpool. Benim merak ettiğim Şenol Güneş in avrupa da ne yapacağı.

Arsenal serisi futbol olarak pek iyidi okadar abartılacak birşeyi yoktu liverpoll serisi ilkmaç kötü ikinci maç kabul edin adamlar küçük gördü bizi bizim club burruge gibi

Çevrimdışı TØLGA

Hasan arat yeterlimidir? :bandit:
yaa ben baştaki isime pek bakmam normalde
yönetim kurulu önemli ayrıca geçen 100.yıl belgeselini izlerken
dikkatimi çekti o yönetim kurulunda deniz atalay ile ahmet kavalcı'da varmış ilginç  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle26

Mustafa Denizli - Şenol Güneş - Lucescu - Sergen Yalçın'dan biri gelse Vodafone Arena'da tadından yenmez  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Okan Üniversitesi tarafından ‘Yılın Teknik Direktörü’ ödülüne layık görüldü."
 :bandit: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

dikkatimi çekti o yönetim kurulunda deniz atalay ile ahmet kavalcı'da varmış ilginç  :biggrinking:
Aynen vardı onlarda :icool:

Hüsnü Güreli, İbrahim Altınsay ve maalesef Y.D o yönetimde görev yapmışlardı.

Ayrıca Hasan Arat doğru isim olabilir :ok:

Çevrimdışı Melekcik

Olabilir ama hep hayalim rahmi koç hakediyor bence kulübe herzaman destek oluyor en azından lafta yardım değil tabi hayal

Çevrimdışı TØLGA

"Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Okan Üniversitesi tarafından ‘Yılın Teknik Direktörü’ ödülüne layık görüldü."
yıldırım demirören'e de yılın spor adamı ödülü vermiştiler fazla takılmayın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Olabilir ama hep hayalim rahmi koç hakediyor bence kulübe herzaman destek oluyor en azından lafta yardım değil tabi hayal
çok zor o iş yaaa adam uğraşmaz ben olsam uğraşmam yani sadece yönetime destek versin yeterli
hasan aratın aday olucağını düşünüyorum ben iyi bir yönetim kurulu ile ama bizim kongre yapısı tabi vefaaaaaaaa der  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Okan Üniversitesi ogrencileride , Yemiş onun saha Kenarındaki Şovlarını :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Arsenal serisi futbol olarak pek iyidi okadar abartılacak birşeyi yoktu liverpoll serisi ilkmaç kötü ikinci maç kabul edin adamlar küçük gördü bizi bizim club burruge gibi

liverpool un küçük gördüğünü düşünmüyorum ben ama bi de isim farkı var o doğru skorda onların lehine olunca rahat çıktılar baya maça Tolgay sağolsun ayılttı onları  :lol:

Çevrimdışı Melekcik

çok zor o iş yaaa adam uğraşmaz ben olsam uğraşmam yani sadece yönetime destek versin yeterli
hasan aratın aday oluc
Aslında herkezin etrafında toplanacağı biri olmalı da biz burda konuşuyoruzda başkan adaylığını koysun seçime garanti kazanır hatta bir duyum serdal adalı ile birlikte ola bilir birde a.n.ç faktörü var onunda başkanlık isteği biliniyor

Çevrimdışı TØLGA

Aynen vardı onlarda :icool:

Hüsnü Güreli, İbrahim Altınsay ve maalesef Y.D o yönetimde görev yapmışlardı.

Ayrıca Hasan Arat doğru isim olabilir :ok:
onlar ağır toplardı yaaa biliyorum :D hüsnü güreli ibrahim altınsay flen olsa keşke ilerki dönemlerde ama zor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK