Anlatamıyorum sanırım.
Ben eleştirene neden yükleneyim? Tabi ki eleştirecek adam yanlış gideni.
Ama sen eleştirmek ile inanmamayı birbirine karıştırıyor olmayasın? Zaten kulübünü tutkuyla seven adam çekip gidemez.
Ben yönetim için kullanmadım ama teknik direktör için başından beri yazıyorum 3 ay oldu her yazımda eleştiri var.
Düzelmediğini gördüm ve artık soğukkanlı olacağım dedim. Çünkü adam inadından vazgeçmiyor. Ama şampiyonluğa inanmamak ile kesinlikle aynı şey değil.
Yanlış gözlemliyor olsam bunları yapmıyor olurduk.
ben anlatamadim galiba.

su an inanamayan taraftarlar olaylara daha objektif bakabilen taraftarlar diye düsünüyorum. umut edersin o baska. ancak su anki durumda gercekten gördügünü veya düsündügünü degil duygularina kapilip görmek istedigini görürsen ancak inanirsin.
bu asiri duygusalligin bize zarar verdigini düsünüyorum. durumumuzu ve sorunlarimizi dogru degerlendirmemizi engelliyor bu. dolayisiyla yanlis tepki veriyoruz ve yanlis isler yapiyoruz.
bunun tabiki karsi örnegi olan taraftar profili de var. cok sert olan ve anlamsizca elestirenleri diyorum. bunlar daha da cok zarar veriyor Kulübe cünkü Yönetimin taraftari ciddiye almamasina neden oluyorlar.
bizim dogru yerde elestiren dogru yerde öven ve olaylara biraz olsun objektif bakmaya calisan taraftar yapisina ihtiyacimiz var.