Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968971 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:01:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ha bir şey eklemeliyim.

Önce yöneticin özgüvenli olacak. Önce o inanacak.

Konuşurken öyle konuşacak. Takımın büyüklüğünün değerini teknik Direktörüne Sosa'ya anlatamıyorsan orada da yerin yok.

Bu takım 3. büyük filan değil. Bu takım yüzde 20 taraftar sayısıyla yarısı kadar taraftarı olmasına rağmen 6 şampiyonluk geride kalmış o da malum 10 yıl yüzünden.

Beşiktaş Türkiye'nin en güçlü takımıdır mücadele ettiği şeyler ve kazandıklarıyla kıyaslarsak.

İdrak edemeyenler de çekilecek geriye bu işi yapacaklara bırakacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Ne lobisi ne tiyatrosu!FB maçını kazansak şu an birçok eşiği aşmış;en kötü ikinciliği(ŞL şansı)cebe koymuş kuvvetle muhtemelde TT Arena'da bir beraberlik ile şampiyonluk turu atıyorduk.Ama ne oldu biz bu eşiği geçemediğimizi bir kez daha gösterdik ve tıpkı Son 2 Avrupa maceramızın son buluşu gibi Brugge turunda dağıldık.(Kiev ve Atletico eşleşmelerinde olduğu gibi)Yetmedi FB maçında resmen şampiyonluğu verdik.Üstelik bu süreçte kazandığımız tüm maçlarda bile oyun olarak üstün değildik.
Puan farkı şimdi 3 öyle değil mi?Son 8 maçta daha fazla olacak.Keşke yanılsam.Yani taraftarın inanmaması o kadar normal ki!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:04:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Kendin diyorsun Gs 3 sezon şampiyon olamadıktan sonra F.Terim geldi şampiyonluklar yaşadı diye.

F.Terim'in gelmiş olması bile tek başına taraftarda güven oluşmasını sağlamıştı ama en önemlisi sahadaki takım o inancı tribüne veriyordu.

Biz her sezon şampiyon olacağız diye bir ümitle başlıyoruz ama sonunu getiremiyoruz bu da haliyle taraftarın umutlarının iyice körelmesine neden oluyor.

Gs o 3 sezonun devamında Ünal Aysal-F.Terim ikilisiyle değil de Adnan Polat-X bir hocayla devam etmiş olsaydı 2-3 sezon daha şampiyonluğu biraz zor görürdü o zaman tıpkı bizdeki güvensizlik onlarda da olacaktı bu kaçınılmaz birşey bence.

Yine de diyoruz ki bu sezon şampiyon olamazsak önümüze bakacağız açıkçası Fb ya da Gs bizim kadar uzun süreli şampiyonluklar yaşamış olsalardı onların taraftarı bu kadar sabır göstermezdi bence bizim taraftar yine de iyi dayanıyor.

Kesinlikle haklısın.

Gs taraftarı zaten böyledir Fener'i ayrı tutarım iyi taraftarı vardır.

Gs 4 yıl şampiyon olmasın aman zaten ben sallamıyorum futbolu der kazanınca kutlamaya gider.

Çünkü Galatasaray taraftarı kulübünü büyütmez. Kulübün büyüklüğünden tat alır. Onunla övünmeyi sever. Araçtır yani kulübü.

Beşiktaş ile Fener farklı. Kupalar başarıları bir yana koyarsak simgesel olarak iki büyük vardır Türkiye'de.

Biri Beşiktaş diğeri Fenerbahçe'dir. Galatasaray'ı hiçbir zaman büyük bir kulüp olarak görmedim görmem için bir sebep de yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ha bir şey eklemeliyim.

Önce yöneticin özgüvenli olacak. Önce o inanacak.

Konuşurken öyle konuşacak. Takımın büyüklüğünün değerini teknik Direktörüne Sosa'ya anlatamıyorsan orada da yerin yok.

Bu takım 3. büyük filan değil. Bu takım yüzde 20 taraftar sayısıyla yarısı kadar taraftarı olmasına rağmen 6 şampiyonluk geride kalmış o da malum 10 yıl yüzünden.

Beşiktaş Türkiye'nin en güçlü takımıdır mücadele ettiği şeyler ve kazandıklarıyla kıyaslarsak.

İdrak edemeyenler de çekilecek geriye bu işi yapacaklara bırakacak.
İşte temel sorun burada önce yönetenler bilecek bu kulübün büyüklüğünü.

Bilic geldiği ilk günden beri Fb ve Gs'yi R.Madrid-Barcelona gibi görürse Sosa geldiği ilk gün biz A.Madrid gibi aradan sıyrılıp şampiyon olabiliriz gibisinden konuşursa bu en başta kulübü yönetenlerin kendi çalışanlarına henüz bu kulübün büyüklüğünü anlatamamış olmasındandır.

Ayrıca Bilic'in Bursaspor maçlarına derbi demesini de unutmayalım.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 21:18:27 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:05:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne lobisi ne tiyatrosu!FB maçını kazansak şu an birçok eşiği aşmış;en kötü ikinciliği(ŞL şansı)cebe koymuş kuvvetle muhtemelde TT Arena'da bir beraberlik ile şampiyonluk turu atıyorduk.Ama ne oldu biz bu eşiği geçemediğimizi bir kez daha gösterdik ve tıpkı Son 2 Avrupa maceramızın son buluşu gibi Brugge turunda dağıldık.(Kiev ve Atletico eşleşmelerinde olduğu gibi)Yetmedi FB maçında resmen şampiyonluğu verdik.Üstelik bu süreçte kazandığımız tüm maçlarda bile oyun olarak üstün değildik.
Puan farkı şimdi 3 öyle değil mi?Son 8 maçta daha fazla olacak.Keşke yanılsam.Yani taraftarın inanmaması o kadar normal ki!

Sorun şu ki futbolcu da böyle düşünüyor.

Biz de böyle bakarsak kim düzeltecek bu durumu?

Bundan bahsediyorum işte başka Beşiktaş yok. Bizim inanmamak gibi bir şansımız da lüksümüz de yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Yok mu hiç sızıntı fotomaç @Fatih  :icool:
Ben o tur seyler kovalamiyorum @Çağrı Maclara gittim zaman muhabbet donerse birseyler dusuyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:08:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir şeyi daha oldum olası anlamam.

Kötü bir senaryo yazar adam hayatıyla ilgili devamında bu senaryoya göre yaşar ve bitince der ki bakın ben demiştim :)

Ya gerçekten millet olarak sağlıklı psikolojiye sahip değiliz de bizde bu hat safhada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Restorasyonun en önemli adımı temizlemedir.İnternette 2 dk araştırıp görebilirsiniz aynı taş aynı şekilde yerine konmayacak.
Yeter ki tarihi dokuyu korusunlar restorasyon yapacam diye rezillik yapmasınlar.
Böyle restorasyon yapacaklarına yapmasınlar.
@Deniz :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı GÖRKEM

Tabi ki inanıyorum şampiyonluğa. Aramda sadece 3 puan var liderle. Bu ne demek biliyor musun?

Herkes kalan maçlarını kazanırsa sen rakibini yenersen sahasında 2-0 şampiyonsun demek.

İhtimal düşük mü? Evet düşük. Ama inanmamak ne demek.

Beni yönetimin gelecek yılları hiç ilgilendirmiyor şuan. Kendimiz diyoruz işte 2 yıl şampiyonluk lazım diye. 9 hafta kadar yakınız bu kadar basit.

Olamazsak olmayınca düşünürüz daha olmamış acıyı şimdiden çekme isteği neden?

inanmak ayri umut etmek ayri. aci cekme istegi falan yok. gercekci olup dogru seyleri dogru sekilde elestirirsen ilerleyebilirsin.

yanlis gözlemliyorsun. aslinda Kulübe gercekten bagli olmayan ve basarisizlik durumunda hic citini cikarmadan uzaklasan taraftara isyan etmelisin. benim gibi nesnel elestiri yapanlara degil.

ben sahsen Taraftarlarin bazi konuda Yönetime tepki vermesi gerektigini düsündügüm icin isyan ediyorum.

sende bu yönetimle memnun degilim ve üstelik kalan Maclari sogukkanli izleyecegim demiyormuydun?

[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 21:13:11 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:11:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Konu Dışı :

21.30 / Ntvspor / Leverkusen - Bayern Munich
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kafa kalmadı @Tolgaozkhrmn  başlıkları karıştırıyorum artık  :kop: :kop:
Neyse çaktırma :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Konu Dışı :

21.30 / Ntvspor / Leverkusen - Bayern Munich

Ders çalışmayacak olsam açar izlerdim de yarın sınav var oturup çalışmam lazım :icool:

Çevrimdışı atalay

Sorun şu ki futbolcu da böyle düşünüyor.

Biz de böyle bakarsak kim düzeltecek bu durumu?

Bundan bahsediyorum işte başka Beşiktaş yok. Bizim inanmamak gibi bir şansımız da lüksümüz de yok.
İnanmak güzelde anladığından fazla inanırsan sıkıntı var.Beyin jimnastiği yapalım.Geçen yıl daha 5.hafta sırf "masaya yumruk vurmak" adına Fikret Orman şampiyon olacağız dedi.Devre arası geldi ne yönetim şampiyonluk hamleleri yaptı ne oyuncu grubu o reaksiyonu gösterdi.Bu yıl son Fb derbisi sonrası yine aynı ifade.Hatta ben başkan iken Avrupa da kupa kazanacağız dedi.(Yahu Avrupa'da kupa kazanmış takımı dağıtan kişi diyor bunu,keza geçen yıl avrupa da final oynayan bayan voleybol takımı bu sezon küme düştü)Ahmet Nur Çebi ise ayrı bir alem 4.yıldızı ilk biz takacakmışız. :evillol:
Burada bu soruyu en az 10 kez sordum.Egzajere etmeden demagoji yapmadan yani "Beşiktaş'ın olduğu yerde hedef şampiyonluktur"demeden soruyorum Beşiktaş'ın hedefi ne?Çünkü ben sahte hedefler doğrultusunda bir organizasyon göremiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:14:40
  • Beşiktaş / Bodrum
inanmak ayri umut etmek ayri. aci cekme istegi falan yok. gercekci olup dogru seyleri dogru sekilde elestirirsen ilerleyebilirsin.

bence senyanlis gözlemliyorsun. aslinda Kulübe gercekten bagli olmayan ve basarisizlik durumunda hic citini cikarmadan uzaklasan taraftara isyan etmelisin. benim gibi nesnel elestiri yapanlara degil.

ben sahsen Taraftarlarin bazi konuda Yönetime tepki vermesi gerektigini düsündügüm icin isyan ediyorum.

sende bu yönetimle memnun degilim ve üstelik kalan Maclari sogukkanli izleyecegim demiyormuydun?

Anlatamıyorum sanırım.

Ben eleştirene neden yükleneyim? Tabi ki eleştirecek adam yanlış gideni.

Ama sen eleştirmek ile inanmamayı birbirine karıştırıyor olmayasın? Zaten kulübünü tutkuyla seven adam çekip gidemez.

Ben yönetim için kullanmadım ama teknik direktör için başından beri yazıyorum 3 ay oldu her yazımda eleştiri var.

Düzelmediğini gördüm ve artık soğukkanlı olacağım dedim. Çünkü adam inadından vazgeçmiyor. Ama şampiyonluğa inanmamak ile kesinlikle aynı şey değil.

Yanlış gözlemliyor olsam bunları yapmıyor olurduk.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İnanmak güzelde anladığından fazla inanırsan sıkıntı var.Beyin jimnastiği yapalım.Geçen yıl daha 5.hafta sırf "masaya yumruk vurmak" adına Fikret Orman şampiyon olacağız dedi.Devre arası geldi ne yönetim şampiyonluk hamleleri yaptı ne oyuncu grubu o reaksiyonu gösterdi.Bu yıl son Fb derbisi sonrası yine aynı ifade.Hatta ben başkan iken Avrupa da kupa kazanacağız dedi.(Yahu Avrupa'da kupa kazanmış takımı dağıtan kişi diyor bunu,keza geçen yıl avrupa da final oynayan bayan voleybol takımı bu sezon küme düştü)Ahmet Nur Çebi ise ayrı bir alem 4.yıldızı ilk biz takacakmışız. :evillol:
Burada bu soruyu en az 10 kez sordum.Egzajere etmeden demagoji yapmadan yani "Beşiktaş'ın olduğu yerde hedef şampiyonluktur"demeden soruyorum Beşiktaş'ın hedefi ne?Çünkü ben sahte hedefler doğrultusunda bir organizasyon göremiyorum.
Artık bunu ben de cidden merak ediyorum. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:17:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Organizasyonda sıkıntı var. Vizyonda da uygulamada da.

Asıl mesele şu. 9 hafta kala 3 puan geride olan ve rakibiyle maçı olan takımı Portekiz liginde görsen şampiyonluk şansı yok bu iş bitmiş dermisin?

Olayın içinden bakmak ile 1 adım geri çekilip bakmak çok şeyi değiştiriyor çoğu zaman :)

2009'da Bursa şampiyon oldu bu ligde yahu. Biz stadsız buralara geldik. Bu lig kalitesiz. Bu ligde şampiyon olmak zor değil.

Önce bizi yumruklayacaklar öldürecekler yapmayacaklar anlayışından çıkıp( senin için demiyorum ) şu ligi bir doğru analiz etmek lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O değil de Lucescu için sen ne diyorsun @Çağrı var mı bir umut diyerek konuyu değiştireyim :kop: :kop:

Çevrimdışı atalay

Organizasyonda sıkıntı var. Vizyonda da uygulamada da.

Asıl mesele şu. 9 hafta kala 3 puan geride olan ve rakibiyle maçı olan takımı Portekiz liginde görsen şampiyonluk şansı yok bu iş bitmiş dermisin?

Olayın içinden bakmak ile 1 adım geri çekilip bakmak çok şeyi değiştiriyor çoğu zaman :)

2009'da Bursa şampiyon oldu bu ligde yahu. Biz stadsız buralara geldik. Bu lig kalitesiz. Bu ligde şampiyon olmak zor değil.

Önce bizi yumruklayacaklar öldürecekler yapmayacaklar anlayışından çıkıp( senin için demiyorum ) şu ligi bir doğru analiz etmek lazım.
Bursa örneğini hep veririm Bursaspor kendi bile nasıl şampiyon olduğunu iyi analiz edemedi.Bu ligde şampiyonluğun nasıl olduğunu son 10 yılda 3 takım gösterdi.Bursa,Terim ilk yılında ki Elmader'li GS ve geçen yıl ki Ersun Yanal'lı FB.Bu iş "tavır" meselesi.Metin Tekin'den kaptım bu lafı da :lol:

Çevrimdışı GÖRKEM

Anlatamıyorum sanırım.

Ben eleştirene neden yükleneyim? Tabi ki eleştirecek adam yanlış gideni.

Ama sen eleştirmek ile inanmamayı birbirine karıştırıyor olmayasın? Zaten kulübünü tutkuyla seven adam çekip gidemez.

Ben yönetim için kullanmadım ama teknik direktör için başından beri yazıyorum 3 ay oldu her yazımda eleştiri var.

Düzelmediğini gördüm ve artık soğukkanlı olacağım dedim. Çünkü adam inadından vazgeçmiyor. Ama şampiyonluğa inanmamak ile kesinlikle aynı şey değil.

Yanlış gözlemliyor olsam bunları yapmıyor olurduk.

ben anlatamadim galiba.  :)

su an inanamayan taraftarlar olaylara daha objektif bakabilen taraftarlar diye düsünüyorum. umut edersin o baska. ancak su anki durumda gercekten gördügünü veya düsündügünü degil duygularina kapilip görmek istedigini görürsen ancak inanirsin.

bu asiri duygusalligin bize zarar verdigini düsünüyorum. durumumuzu ve sorunlarimizi dogru degerlendirmemizi engelliyor bu. dolayisiyla yanlis tepki veriyoruz ve yanlis isler yapiyoruz.

bunun tabiki karsi örnegi olan taraftar profili de var. cok sert olan ve anlamsizca elestirenleri diyorum. bunlar daha da cok zarar veriyor Kulübe cünkü Yönetimin taraftari ciddiye almamasina neden oluyorlar.

bizim dogru yerde elestiren dogru yerde öven ve olaylara biraz olsun objektif bakmaya calisan taraftar yapisina ihtiyacimiz var.

Çevrimdışı Tolga

Bursa örneğini hep veririm Bursaspor kendi bile nasıl şampiyon olduğunu iyi analiz edemedi.Bu ligde şampiyonluğun nasıl olduğunu son 10 yılda 3 takım gösterdi.Bursa,Terim ilk yılında ki Elmader'li GS ve geçen yıl ki Ersun Yanal'lı FB.Bu iş "tavır" meselesi.Metin Tekin'den kaptım bu lafı da :lol:

İbrahim Yazıcı: Kimse bizim şampiyon olacağımızı düşünmüyordu aslında biz de beklemiyorduk.Baktık ki iyi gidiyoruz hiç sesimizi çıkarmadan ilerleyip finişi gördük yoksa bizim şampiyon olmamızı engellerlerdi.

diye bir lafı vardı o zaman.

Dediğin gibi onlarda nasıl şampiyon olduklarını anlayamadan şampiyon oldular :D

Çevrimdışı Türkay

Aziz yıldırım bu sezonun ilk yarısının bitimine 3-4 hafta kala ilk yarıyı zirvede bitireceğiz demişti o zaman biz liderdik afedersiniz bende nah bitrirsiniz demistim ama öyle de oldu rakiplerin oyuncusundan yönetimine taraftarına herkes şampiyon olacağına inanıyor inanmasa bile en azından öyle gösteriyor ama bizim taraftarımız bu sezon ilk yarı da ki erciyes maçından sonra bile şampiyonluktan ümidini kesmişti
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:38:40
  • Beşiktaş / Bodrum
O değil de Lucescu için sen ne diyorsun @Çağrı var mı bir umut diyerek konuyu değiştireyim :kop: :kop:

Çoğu kişi ne düşünüyor bilmiyorum ama adam parayı çok seviyor :D

70 yaşında demeyin adam hala deli gibi yatırım yapıyor neden bilmem :)

Yani yıllık verecek bir 3 milyon euromuz varsa Lucescu ikna edilir her şey duygusal  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Düşünsenize, inönüyü inşa eden adamın şimdiye dek yapmış olduğu tek yapı kerpiç ev yapmak olsun. Ona veriyorsun projeyi yap diyorsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 21:49:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetim konusunda da bence yanlış düşünüyoruz.

Çoğu kişi cefasını çekti sefasını sürsün diyor ama bu yanlış.

Her şeyin ve herkesin bir dönemi olmalı.

2016'da bu başkanla olur ama bu yönetimle asla olmaz. Asla.

Başarılı ne yaptığını bilen 4-5 tane üst düzey yönetici mutlaka bulunmalı.

Adlarını yazıp index almasını sağlamak istemediğim 3-4 yönetici var ki şimdi bıraksalar hiçbir şey kaybetmeyiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli